Smartalarm Alarmsysteem, een draadloze oplossing voor huisbeveiliging

SmartAlarm Alarmsysteem

Het alarmsysteem van SmartAlarm waarschuwt u via smartphone of tablet wanneer er een mogelijke inbraak, brand of koolmonoxidelek is. Hierdoor bent u altijd en overal op de hoogte van wat er in uw huis gebeurt en kunt u uw huis en gezin nog beter beschermen. Op deze pagina leggen wij graag aan u uit waarom SmartAlarm een uitstekend alarmsysteem is met al zijn voordelen.

Overal toegang tot uw alarmsysteem

De gratis SmartAlarm applicatie voor iOS en Android biedt u de mogelijkheid om uw alarmsysteem op afstand te besturen en in de gaten te houden. Als u met uw mobiele telefoon of tablet een internet verbinding heeft ontvangt u direct een bericht wanneer bijvoorbeeld een bepaalde deur open gaat of wanneer er beweging gedetecteerd wordt met de beveiligingscamera’s van SmartAlarm.

Wanneer u thuis bent is het mogelijk om het alarmsysteem in de “Thuismodus” te zetten. In de thuismodus staan de raam/deurcontacten aan en worden de bewegingsmelders uitgeschakeld. Zo kunt u vrijuit door het huis lopen zonder dat het alarm afgaat maar bent u toch beveiligd tegen eventuele indringers. Door op onderstaande links te drukken kunt u de applicatie downloaden voor uw telefoon of tablet.

iOS applicatie downloaden                             Android applicatie downloaden

alarmsysteem-app
Toegang tot uw alarmsysteem via uw mobiele telefoon of tablet met de SmartAlarm Applicatie
Alarmsysteem uitbreiden
Het alarmsysteem van SmartAlarm is uit te breiden voor beter beveiligen van uw woning of huis

Alarmsysteem uitbreiden naar wens

Belangrijk onderdeel van het SmartAlarm alarmsysteem is dat deze naar wens is uit te breiden. Voor nieuwe klanten hebben wij twee verschillende basispakketten samengesteld die moeten voorzien in een basisbeveiliging van uw huis, “Basis Alarmpakket” & “Plus Alarmpakket met HD camera”. Deze pakketten zijn voorzien van een basiscentrale, afstandsbediening, twee Mini draadloos deur/raam contact, twee Bewegingsmelder en één Draadloos Bedieningspaneel voor aan de muur. Het pakket met HD camera is voorzien van een speciale Nachtzicht camera pan/tilt HD.

Naast de standaard accessoires voor uw alarmsysteem bieden wij ook speciale producten als gladbreukmelders, buitensirenes en buitenbewegingsmelders. Voor een volledig overzicht van alle producten waarmee u uw systeem kunt uitbreiden kunt u op de blauwe knop hieronder klikken.

Alarmsysteem met meldkamer

Als u graag gebruik wilt maken van een meldkamer in combinatie met het alarmsysteem van SmartAlarm kunt u gebruik maken van Trigion. De meldkamer heeft een Particuliere Alarm Centrale (PAC) 1 certificaat waarmee het als alarmcentrale voldoet aan de Europese kwaliteitsnormen. U kunt zelf via ons systeem de meldkamer activeren. Bij het activeren van de diensten van de meldkamer selecteert u een contactpersoon die bij een eventuele inbraak wordt geïnformeerd. Wanneer er sprake is van een daadwerkelijke inbraak zal de meldkamer contact op nemen met de politie. Hierbij maakt de meldkamer gebruik van een afmeldcode. Ook is het mogelijk een dwangcode in te stellen in bijvoorbeeld een gijzeling.

Sinds een aantal maanden is het bij SmartAlarm mogelijk om de  meldkamer per dag aan/uit te zetten. Deze unieke samenwerking geeft u de mogelijkheid om de diensten van Trigion te gebruiken wanneer u deze het meest nodig heeft. Denk hierbij aan wanneer u een weekend van huis bent of voor langere tijd op vakantie gaat.

alarmsysteem-met-meldkamer
SmartAlarm alarmsysteem is te verbinden met de Meldkamer voor extra beveiliging

Meerdere gebruikers

SmartAlarm is ontworpen voor maximale beveiliging. Daarom is het mogelijk om meerdere gebruikers toe te voegen die alarmsignalen (SMS en Push) kunnen ontvangen. U kunt via de SmartAlarm applicatie en mijnsmartalarm.nl zelf gebruikers toevoegen en instellen welke berichten ze wel of niet ontvangen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw gehele gezin te voorzien van toegang tot uw alarmsysteem maar kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld uw buren een bericht te laten ontvangen bij een eventuele inbraak. Ook handig voor als u op vakantie bent.

alarmsysteem-met-meerdere-gebruikers
Het SmartAlarm alarmsysteem is uit te breiden voor gebruik door meerdere personen

Eenvoudig zelf installeren of laat het alarmsysteem installeren

Met vier eenvoudige stappen installeert u het SmartAlarm alarmsystem binnen 20 minuten. U kunt met behulp van verschillende handleidingen zelf de accessoires toevoegen en bevestigen met behulp van de bijgeleverde dubbelzijdige tape of door ze vast te schroeven. De SmartAlarm applicatie werkt intuïtief en laat via foto’s en instructievideo’s stapsgewijs zien hoe u te werk kunt gaan.

Heeft u liever dat iemand anders uw alarmsysteem installeert is dat ook mogelijk. Wij werken samen met erkende monteurs die bij u langs kunnen komen om het alarmsysteem volledig te installeren. U bent met SmartAssist gegarandeerd voor een zorgeloze en perfecte installatie.

Integreer uw alarmsysteem

SmartAlarm is meer dan een alarmsysteem. Het systeem is namelijk te integreren en uit te breiden met verschillende producten. Zo is het mogelijk om een Nest Thermostaat te koppelen met SmartAlarm. Met deze koppeling kunt u de Nest via de SmartAlarm applicatie besturen en instellen.

Maakt u gebruik van Thermosmart dan is het mogelijk om ook deze via de SmartAlarm applicatie te besturen. Zo kunt u Thermosmart instellen om laag te zetten wanneer het alarm aanstaat en u niet thuis bent. De temperatuur is ook handmatig aan te passen zodat u altijd in een warm huis thuiskomt.

If This Then That” is een programma waarmee u domotica apparatuur kunt aansturen. De koppeling zorgt ervoor dat u producten die ondersteund worden door IFTTT kunt besturen. IFTTT heeft ruim 500 verschillende mogelijkheden en producten die aangesloten zijn bij deze partij. Onder andere partijen als Philips Hue en Harmony zijn aangesloten bij IFTTT.

Meer informatie over de specifieke producten kunt u vinden via de blauw knop hieronder.

alarmsysteem-integreren
Het SmartAlarm alarmsysteem is te integreren met verschillende accessoires