Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Beginnen met SmartAlarm

Je moet er toch niet aan denken. Maar wist je dat er gemiddeld in Nederland elke dag 178 keer wordt ingebroken? Gelukkig kan je met een aantal simpele stappen je woning veiliger maken. Zodat je woning niet alleen voelt als een veilige plek, maar dat ook echt is!

We denken graag met je mee om dit voor elkaar te krijgen, door de inzet van onze sensoren, camera's, rook- en CO2-melders.

Tips om je huis te beveilligen

Melders en sensoren

Het alarmsysteem bestaat o.a. uit bewegingsmelders, deur-/raamcontacten, sirenes en een bedieningspaneel of afstandsbediening. Een sensor detecteert veranderingen en activeert het alarm bij inbraak of inbraakpoging. Het bericht wordt verzonden naar de gebruiker van het alarmsysteem, naar buren in de omgeving of naar de meldkamer.

Bekijk de accessoires

Camera-bewaking

Een paar extra ogen welke je eigendommen bewaken.. ook als je niet aanwezig bent. Camerabeveiliging is een aantoonbaar (preventief)middel tegen diefstal, vandalisme en overvallen.

Het installeren van een camera is eenvoudiger dan je denkt en maakt het mogelijk om overal real-time camerabeelden te bekijken en op te vragen.

Bekijk onze camera's

Ontvang een passend advies

Beveiligingsadvies kan SmartAlarm je bieden voor een betrouwbare en passende beveiligingsoplossing.

Ons ervaren team van beveiligingsexperts denken graag met je mee en geven je een goed en helder beeld van de geadviseerde oplossing en bijkomende kosten.

Mocht je hulp nodig hebben bij de installatie, dan staan wij uiteraard ook klaar.

Gratis beveiligingsadvies

Advies op maat

Onze experts stemmen de accessoires af op jouw situatie.
De beste beveiliging voor jouw huis.

Gratis beveiligingsadvies
Become a Courier

Support

Heb je na deze tips nog onbeantwoorde vragen?
We staan voor je klaar.

Neem contact op
Become a Partner
Top