Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Jordy oomes
15-07-2024
7
Prima service

Op de mails en sms werd moet heel adequaat gereageerd. Na een telefoontje, alsnog vriendelijk snel en deskundig geholpen.

Aanbeveling: Ja

Stijn Klaassen
15-07-2024
10

Update omtrent mijn eerdere review: Het probleem met de push-notificaties is verholpen door de super Klantenservice van SmartAlarm ! Deskundig, snel en persoonlijk geholpen!

Aanbeveling: Ja

J. Brouwer
14-07-2024
8

Na het lezen van een test over SmartAlarm was ik zeer enthousiast geworden. Zeker omdat het simpel te installeren (draadloos) en te bedienen zou zijn. Eerst had ik via de mail nog wat vragen gesteld die door SmartAlarm snel en duidelijk werden beantwoord. Nadat ik via de website mijn bestelling had doorgegeven werd alles zeer snel en netjes thuis bezorgd. Het installeren was erg makkelijk en werd duidelijk uitgelegd door middel van filmpjes en PDF handleiding. Ook het bedienen is zeer eenvoudig. De persoonlijke instellingen die je kunt maken heeft ons tijdens de vakantie een veilig gevoel gegeven. Wij konden precies zien wanneer de kinderen het alarm aan-en uit hadden gezet. Wanneer onze honden thuis blijven kunnen we met de „Home Functie” de bewegingssensoren uitzetten en alleen de deur-raam contacten activeren. Al met al zijn wij bijzonder tevreden over SmartAlarm en de service die wordt geleverd.

Aanbeveling: Ja

Rogier
14-07-2024
10

Sinds kort (2 januari 2015) heb ik SmartAlarm aangeschaft. Natuurlijk heb ik ook naar diverse andere alarmsystemen gekeken, w.o. Woonveilig en Elro. SmartAlarm heeft bij mij de doorslag gegeven omdat dit systeem vrijwel onbeperkt is uit te breiden, stabiel is en vooral gebruiksvriendelijk. Daarnaast is het zeker wanneer je een tijdje van huis bent erg handig om Trigion in te schakelen. Groot pluspunt is dat je een dagelijkse of maandelijkse abonnement kan afsluiten en ook weer kan ontbinden. De applicatie voor je smartphone werkt uitstekend. Je kan je alarmsysteem overal beheren! De medewerker(ster)s van klantenservice reageren snel en super vriendelijk. Inmiddels heb ik ook een HD camera aangesloten en het beeld is behoorlijk scherp. Mijn SmartAlarm maakt wel Snapshots maar kan (nog) niet realtime kijken via SmartAlarm. Wel via IPCam Client. SmartAlarm is voor mij echt een topproduct !!

Aanbeveling: Ja

Ton (2)
14-07-2024
10

Naar aanleiding van mijn eerdere review heeft Jelle van Smartalarm mij nog uitgebreid uitgelegd hoe de verversing van de app in zijn werk gaat. Blijkt toch gewoon te verversen. Dank voor de heldere uitleg! Daarnaast heeft Frank van de technische ondersteuning mij zeer uitgebreid geholpen om mijn camera helemaal naar mijn zin te krijgen. Ik moet zeggen dat ik zelden zo'n onvermoeibare ondersteuning heb gekregen bij een aankoop, dat geeft vertrouwen. Al met al een indrukwekkende ondersteuning die niet ophoudt zodra de rekening is betaald.

Aanbeveling: Ja

Cosmas
13-07-2024
7
Adequaat geholpen

De standaard handleidingen mogen best wat uitgebreider. Met name het selecteren van opties is te beknopt om ook problemen daarmee te verhelpen

Aanbeveling: Nee

L Taal
13-07-2024
10

Even een update van mijn eerdere review (zie hieronder). Gister contact gehad met smartalarm (Frank) had ik aan de lijn en die heeft mij perfect en zeer professioneel geholpen nam ook ruim de tijd voor mij. en alles werkt super Frank heeft alle instellingen nagelopen en alles vanaf afstand ingesteld. na mijn eerdere Review moet ik dit keer zeggen dat alles zeer netjes is aangepakt.

Aanbeveling: Ja

Joost
11-07-2024
8

SmartAlarm hebben we inmiddels thuis en op kantoor geïnstalleerd. Onderscheidend vermogen is zeker ook de klantenservice qua technische ondersteuning. Prima systeem voor prima prijs.

Aanbeveling: Ja

Ronald Leemeijer
11-07-2024
10

Na een paar maanden ben ik nog steeds erg tevreden met dit alarmsysteem. Eenvoudig in het gebruik en geen storingen. We hebben een bewegingssensor binnen en buiten (in de tuin) en dit werkt prima! Over de service zijn we ook zeer tevreden. Ik had eerst wat moeite met het aansluiten van een externe sirene en ze helpen je tot dat alles echt helemaal goed werkt! Top service. Het gebruik via smartphone is echt super handig. We gebruiken hem dagelijks en we zouden niet meer zonder willen. Ik lees hieronder dat bij uitval van het internet je een handmatige actie moet doen, maar hier hebben wij geen last van. Het systeem geeft keurig een melding wanneer het internet weer werkt. Kortom, top systeem! Geen enkel verbeterpunt.

Aanbeveling: Ja

Lars Dorren
10-07-2024
8

We hebben het systeem nu 2 maanden en zijn erg tevreden, ook de doormelding is goed geregeld, soms wat probleempjes met de camera\'s welke soms verbinding verliezen of onbereikbaar zijn. Al met al prijs-kwaliteit een 8+ !! ga zo door!

Aanbeveling: Ja

Paul de Bruin
10-07-2024
10

Ik heb dit alarmsysteem al een aantal weken en moet zeggen dat het mij bevalt! Het zelf kunnen instellen van het alarm is ideaal. Ik krijg een melding op mijn telefoon wanneer iemand thuis is. Zo ben ik altijd op de hoogte wanneer er iemand thuis komt. Bovendien is het draadloos en heel gemakkelijk te bedienen. Al met al een heerlijk systeem!

Aanbeveling: Ja

Rinaldo
10-07-2024
10
Perfect en betaalbaar alarmsysteem

Tijdje geleden hebben we een set geplaatst bij me moeder thuis. Ben pas verhuisd en heb Verisure laten langs komen offerte is zo hoog en een abbo kost 45 euro per maand. Heb toen Smartalarm weer benaderd en een setje gekocht en aangesloten. Heb ook 2 Camera's besteld en ga ze vandaag aansluiten. Tot nu toe zeer tevreden ook met de klanteservice ze helpen je goed en staan je altijd netjes te woord

Aanbeveling: Ja

Pieter Verlinde
08-07-2024
10
Zeker aan te bevelen

Ben er dik tevreden mee. Goede service en vriendelijkheid. Als er iets is kan ik altijd op mijn vertegenwoordiger terugvallen. En geef mij in deze tijd een gevoel van veiligheid. Dank hiervoor.

Aanbeveling: Ja

Stef
08-07-2024
10
Heel goede en vriendelijke medewerkers

CO2 melder was defect en ik krijg gewoon een hele nieuwe opgestuurd omdat ik al lang klant ben! Topservice!!

Aanbeveling: Ja

Hans
08-07-2024
10

Omdat we toe waren aan een nieuwe alarminstallatie wat door onszelf geïnstalleerd kon worden, zijn we terecht gekomen bij Smartalarm. De installatie was eenvoudig, mede dankzij de prima instructiefilmpjes. De alarminstallatie werkt prima en inmiddels hebben wij deze ook uitgebreid. Prima keuze !

Aanbeveling: Ja

Bas
07-07-2024
9
Goede service en goed systeem!

Op aanraden van collega op Smartalarm geattendeerd. Ben goed geholpen via email met wat voor een systeem ik het beste aan kan schaffen. Installatie stelt weinig voor. Nu 2 weken in gebruik tot volle tevredenheid. Geeft ons een veilig gevoel.

Aanbeveling: Ja

kees schilder
07-07-2024
10

Prima systeem, heel makkelijk te installeren en te gebruiken. Wij zijn zeer tevreden met Smart Alarm.

Aanbeveling: Ja

Jeroen
07-07-2024
10

Goed en makkelijk te bedienen systeem!!! Werkt naar mijn mening zeer goed. Makkelijk te installeren. Het koppelen van de camera's was voor mij te ingewikkeld, waarbij een medewerker mij volledig heeft bijgestaan. Ik ben zeer tevreden over dit alarmsysteem.

Aanbeveling: Ja

hayden
07-07-2024
10

Wij zijn erg tevreden met smart alarm. Na een inbraak bij ons op kantoor hebben wij smart alarm geïnstalleerd vanwege de scherpe prijs, eenvoudig ontwerp en nette iPhone app. Ik had het systeem zelf geïnstalleerd maar wist toen niet zeker of hij het goed deed en smart alarm heeft een monteur gestuurd om alles te controleren. Heel vriendelijk en professionele dienst.

Aanbeveling: Ja

W. Brandenburg
07-07-2024
10

Na veel gedonder te hebben gehad met Ajax Varel in contact gekomen met Smart Alarm. Daar wij niet zo technisch zijn zijn ze de installatie komen plaatsen. Daar wij nog al wat apparatuur hebben aangeschaft en over Wifi te veel apparaten erop zaten, kregen we last met het alarm. Gebeld en fantastisch geholpen en ze hadden alle geduld. Tenslotte ook nog 2 x langs geweest (Jelle met nog iemand) en op hun advies e.e.a. veranderd en het werkt nu feilloos. Prettig is dat je heel veel mensen kunt aangeven die een mail of sms ontvangen bij een alarm. Ik raad iedereen aan die een alarm wilt aanleggen of gaat vervangen net als wij contact met hun op te nemen. Het is nog een heel makkelijk te bedienen via je Iphone. Ook de camera\'s werken uitstekend. Alom een zeer vriendelijke bediening en een professioneel bedrijf

Aanbeveling: Ja

Top