Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Dirk Watering
23-11-2022
10
Klantgerichte werkwijze.

Na lange vergelijking op internet uiteindelijk gekozen voor het smartalarm. Snel bezorgd en het systeem echt zelf kunnen installeren. Ook bij vragen via de e-mail was er een snelle en adequate respons. Een fijn gevoel dat je huis is beveiligd. Zojuist een tweeede alarmsysteem ook aangeschaft voor mijn zoon!

Aanbeveling: Ja

Micael
18-11-2022
10
Een slim alarm systeem dat perfect past binnen het gezin

Dit product aangeschaft omdat er bij de buren is ingebroken. Uiteindelijk voor dit alarm gekozen omdat deze rekening houdt met huisdieren. Echt een super product, nu een half jaar in gebruik en werkt heel goed.

Aanbeveling: Ja

Jarno Sanders
12-11-2022
8
Wat een systeem!

Goed product, goede informatie over de mogelijkheden van alarmering, duidelijke informatie en voorlichting, snelle levering en montage, vriendelijke medewerker. Ik voel mij samen met gezin veilig en we zijn zeer verheugd met de diverse functies.

Aanbeveling: Ja

Repke
28-10-2022
10
Super fijn alarmsysteem

Heb het alarmsysteem nu sinds een half jaar en het werkt perfect. De service is goed, als ik iemand nodig heb krijg ik diegene direct te pakken. Super!

Aanbeveling: Ja

Ibrahim
25-10-2022
5
Professioneel alarmsysteem

Professioneel alarmsysteem met een eenvoudige en overzichtelijke bediening. Wij zijn zeer goed en klantvriendelijk geholpen door jullie medewerker Olivier. Wij hadden al een paar jaar een alarmsysteem van Verisure, maar het systeem van SmartAlarm is veel uitgebreider en professioneler zonder hogere maandlasten.

Aanbeveling: Ja

Willem
10-10-2022
7
Prima alarm dat ook de luchtkwaliteit in mijn huis meet

prima alternatief voor de duurdere alarminstallaties. tevens weet ik nu ook wat de temperatuur en luchtkwaliteit is in mijn huis. Het activeren met de app van het alarm duurt wel even evenals weer het de activeren. En tsja je zit vast aan een aantal abonnement als je alles er uit wilt halen.

Aanbeveling: Ja

Bas
05-10-2022
9
Goede service en goed systeem!

Op aanraden van collega op Smartalarm geattendeerd. Ben goed geholpen via email met wat voor een systeem ik het beste aan kan schaffen. Installatie stelt weinig voor. Nu 2 weken in gebruik tot volle tevredenheid. Geeft ons een veilig gevoel.

Aanbeveling: Ja

Pieter Verlinde
02-10-2022
10
Zeker aan te bevelen

Ben er dik tevreden mee. Goede service en vriendelijkheid. Als er iets is kan ik altijd op mijn vertegenwoordiger terugvallen. En geef mij in deze tijd een gevoel van veiligheid. Dank hiervoor.

Aanbeveling: Ja

R. Ferwerda
11-09-2022
10
De klant staat voorop bij dit bedrijf, daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren!

Een week voor onze vakantie is er bij ons helaas een poging tot inbraak gedaan. Toen hebben we besloten een alarm aan te schaffen. Na online zoeken zag ik de bomen door het bos niet meer. Toen kwam ik hier uit op de site van smartalarm. Ik kreeg contact met Matthijs, de ( kennelijke) beveiligingsexpert. na aangehoord te hebben wat er bij ons gebeurd is vroeg matthijs of ik een plattegrond ( een schets was voldoende) van mijn huis kon sturen, dan zou hij daar persoonlijk een plan op intekenen hoe ik het huis het beste kon beveiligen. Binnen 30 minuten na het toesturen had ik al een antwoord met een advies daarin. Na het advies samen met mijn vrouw te hebben bekeken hadden we nog enkele vragen, ik belde op en matthijs stond mij direct weer te woord. Tien minuten na het gesprek kregen we een mooie offerte met korting in onze mail! De dag dat we het pakket binnen kregen belde matthijs ons op om te vragen of alles duidelijk was ( dit is pas service!!!) Ik twijfelde wel nog over een paar zaken en heb samen met hem de installatie door gelopen , en sinds dien werkt het systeem probleemloos. De klant staat voorop bij dit bedrijf, daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren!

Aanbeveling: Ja

John
31-08-2022
7
Systeem werkt, goede ondersteuning maar....... koppeling met Homey werkt nog niet

Zeer goed via de chat bot (Olivier) geholpen met aanschaf en daarna met installatie. De koppeling met Homey werk (nog) niet, dat is wel de reden dat ik het aangeschaft heb. Woon op de 9e verdieping dus niet veel last van inbrekers. Wil het m.n. om te checken of de ramen openstaan/-gaan als de airco of verwarming aan is.

Aanbeveling: Ja

Bert
17-02-2022
3
slechte service

Systeem voldoet net maar voelt en ziet er goedkoop en breekbaar uit. Ook de service blijft achter dus overal geen aanrader

Aanbeveling: Nee

Anneke
04-02-2022
10
Prettige ondersteuning door goed mee te denken

Mijn alarmsysteem bleek niet compleet te zijn bij de aankoop. Smartalarm droeg zorg voor het leveren van de ontbrekende onderdelen en hielp mee om het systeem goed aan te sluiten.

Aanbeveling: Ja

Marcel Roemen
04-02-2022
10
Goede service

Niet langdradig, gewoon oplossen

Aanbeveling: Ja

Wessel
27-01-2022
10
Grandioos

Een zeer duidelijke offerte, accuraat overleg met SmartAlarm daarover en snel antwoorden en aanpassingen. Na akkoord heeft een monteur het systeem bij ons geïnstalleerd, getest en uitgebreid toegelicht. Dat was echt perfect. SmartAlarm is een zeer flexibel systeem met een hoge kwaliteit dat precies - eigenlijk meer dan - aan onze wensen voldoet.

Aanbeveling: Ja

Kevin
22-01-2022
4
Was tevreden. nu niet meer

Ik heb mijn installatie nu ruim 1 jaar. Was altijd zeer tevreden en werd altijd keurig te wordt gestaan. Nu geruime tijd problemen met mijn camera. Stuur mail of probeer te bellen zonder succes. Staat op de website dat hun zaterdag bereikbaar zijn van 9:30 tot 17:00 maar bel je support dan is hun nummer doorgeschakeld naar Trigion. Een firma met een alarmsysteem met abonnement waarvan er alleen support is tijdens kantooruren. Echt belachelijk.

Aanbeveling: Nee

Vincenzo
13-01-2022
8
good

It took a lot of struggle to get the system working. the central unit was sent twice not working properly: in the end the technician (which I had to pay extra) manage to get me a unit working in good conditions. the installation done by technician was not totally on the first instance: one of the sensor has been installed too high and it doesn't capture any motion. windows sensor: the sticker is of poor quality and it fell off after a week. That said, once the problems above listed were mentioned, SmartAlarm sent the technician home on their expenses to rectify it all.

Aanbeveling: Ja

Piet
03-01-2022
9
Probleemloos en handig systeem

Installatie is uitgevoerd conform afspraken en door een aankomend monteur onder begeleiding van een zeer ervaren monteur.

Aanbeveling: Ja

Jan
02-01-2022
10
Geeft een veilig gevoel.

Positief

Aanbeveling: Ja

Andrew
01-01-2022
10
Goed werkend systeem voor een goede prijs

Afgelopen jaar begonnen met basis systeem. En in stappen toegevoegd. Binnen camera’s en voordeur bel/camera. Aangesloten op de trigion meldkamer. Zeer tevreden gebruiker.

Aanbeveling: Ja

Ton
31-12-2021
7
Goed

Jammer dat er bij problemen direct er een prijskaartje aan hangt. Service.

Aanbeveling: Ja

Top