Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

277 beoordelingen

Wessel
27-01-2022
10
Grandioos

Een zeer duidelijke offerte, accuraat overleg met SmartAlarm daarover en snel antwoorden en aanpassingen. Na akkoord heeft een monteur het systeem bij ons geïnstalleerd, getest en uitgebreid toegelicht. Dat was echt perfect. SmartAlarm is een zeer flexibel systeem met een hoge kwaliteit dat precies - eigenlijk meer dan - aan onze wensen voldoet.

Aanbeveling: Ja

Vincenzo
13-01-2022
5
to be improved

It took a lot of struggle to get the system working. the central unit was sent twice not working properly: in the end the technician (which I had to pay extra) manage to get me a unit working in good conditions. the installation done by technician is not totally ok: one of the sensor has been installed too high and it doesn't capture any motion. windows sensor: the sticker is of poor quality and it fell off after a week...

Aanbeveling: Nee

Piet
03-01-2022
9
Probleemloos en handig systeem

Installatie is uitgevoerd conform afspraken en door een aankomend monteur onder begeleiding van een zeer ervaren monteur.

Aanbeveling: Ja

Jan
02-01-2022
10
Geeft een veilig gevoel.

Positief

Aanbeveling: Ja

Andrew
01-01-2022
10
Goed werkend systeem voor een goede prijs

Afgelopen jaar begonnen met basis systeem. En in stappen toegevoegd. Binnen camera’s en voordeur bel/camera. Aangesloten op de trigion meldkamer. Zeer tevreden gebruiker.

Aanbeveling: Ja

Ton
31-12-2021
7
Goed

Jammer dat er bij problemen direct er een prijskaartje aan hangt. Service.

Aanbeveling: Ja

M Braat
30-12-2021
8
Goed product redelijke prijs

Uitleg zou wat uitgebreider mogen, en wat groter geprint

Aanbeveling: Ja

Jan
30-12-2021
10
Stressloos op pad

Heel goed. En gelukkig betaalbaar en geen rare verhogingen zoals eerder alarmsysteem Verisure.

Aanbeveling: Ja

Anne
30-12-2021
10
9

Ik ben bijzonder goed van advies voorzien, telkens weer, door Olivier. De installatie van meerdere camera’s was een uitdaging, vooral de koppeling met Smart Alarm. Maar ook daarin ben ik, met alle geduld en rust, uiterst hulpvaardig en vriendelijk geholpen. Alles bij elkaar is het ( vanwege ons grote huis) een omvangrijk maar zeer betaalbaar beveiligingssysteem geworden.

Aanbeveling: Ja

Alex Visser
17-09-2021
10
Zeer tevreden en snel geholpen

Na diverse verhuizingen en daarmee een aantal alarmsystemen verder is mijn laatste aanwinst Smartalarm. Installatie en integratie met Homey verliep vlekkeloos. Waar ik eerder een uitdaging had met connectiviteit, met name bereik op de bovenste etage, ervaar ik geen problemen met de bewegingsmelder van Smartalarm. Prima product voor een scherpe prijs.

Aanbeveling: Ja

Henri
16-08-2021
10
Ondersteuning bij installatie

Zelf kreeg ik de basismodule niet geïnstalleerd. Het systeem had ik gekocht bij Gamma en bleek een oudere module (dit kun je als klant in de winkel niet zien). Om directheden kreeg ik geen internet verbinding. Door telefonische en e-mail ondersteuning ben ik prima geholpen en is het gelukt de module wel via internet te verbinden.

Aanbeveling: Ja

Ben
16-08-2021
9
Goed

Goed

Aanbeveling: Ja

Rene
12-08-2021
9
Goede beveiliging en zeer bekwame service

Het alarmsysteem doet wat het moet doen. Wat problemen bij installatie maar ik werd zeer netjes geholpen door een van de medewerkers. Alarm is degelijk en reageert goed. Enigste puntje wat iets verbetering zou moeten hebben is de meegeleverde plakstrips. Een rolletje dubbelzijdige tape doet wonderen. Verder zeker een aanrader wanneer je op zoek bent naar een betaalbaar alarmsysteem. Goede service

Aanbeveling: Ja

Jeroen
04-08-2021
10
Goed en snel geholpen

Mijn contact Brian van SmartAlarm verloopt tot nu toe erg soepel. Na een kort telefonisch gesprek konden we op korte termijn een video consult inplannen. Hier nam Brian de tijd om onze wensen in kaart te brengen en vragen te beantwoorden. De aangevraagde offerte volgde snel en via Whatsapp contact kreeg ik snel feedback op mijn aanvullende vragen. Inmiddels is ons pakket bezorgd en kunnen we aan de slag.

Aanbeveling: Ja

Wim
27-07-2021
10
Steeds goed en snel geholpen bij een probleem

Ik vind bij smartalarm dat ook na een aankoop zeer klantvriendelijke naservice wordt geleverd Ik wil jullie daarvoor echt voor bedanken Het gaat hier niet alleen om zoveel mogelijk systemen te verkopen Aan de telefoon vandaag Maarten Stolk Zeer vriendelijk en to de point :) Ik ga zeker klant blijven en maak steeds reclame als ik kan Groeten Raets Wim

Aanbeveling: Ja

Bert
27-07-2021
8
Prima

Kundig en goed.

Aanbeveling: Ja

Charles
27-07-2021
10
Geweldige service

Snelle en professionele werkwijze.

Aanbeveling: Ja

Natallia Milko
28-06-2021
10
Goed geholpen

Ik zocht naar een passende beveiliging voor mijn schoonouders. Brian heeft mij goed geholpen, goed doorgevraagd hoe de woning er uitziet en een passende systeem geadviseerd. Fijn dat er dergelijke diensten worden geboden.

Aanbeveling: Ja

Vinc
28-06-2021
6
Good system. Difficult installation.

The central unit had a defect. I received another charger but still not working: at my own expenses I booked the technician who finally replaced it with a good one. All the accessories have problems with pairing: I had to call the back office to re-map each and every one...until I was done with it and I booked the technician (140 euro...not cheap)! I chose the system for price and Trigion. The rest has to improve.

Aanbeveling: Ja

Ronald
25-06-2021
9
Prima betrouwbaar en eenvoudig te installeren en te bedienen alarm systeem

Prima, betrouwbaar en eenvoudig te installeren en te bedienen alarm systeem

Aanbeveling: Ja

Top