Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Lauwerijssens
05-02-2023
10

Ik heb het systeem nu bijna een jaar en zeer tevreden mee. Zit nu te twijfelen om 2 camera’s erbij te doen. En 2 rookmelders. Vind alleen extra accessoires vrij prijzig maar het is wel kwaliteit.

Aanbeveling: Ja

Willem
05-02-2023
7
Prima alarm dat ook de luchtkwaliteit in mijn huis meet

prima alternatief voor de duurdere alarminstallaties. tevens weet ik nu ook wat de temperatuur en luchtkwaliteit is in mijn huis. Het activeren met de app van het alarm duurt wel even evenals weer het de activeren. En tsja je zit vast aan een aantal abonnement als je alles er uit wilt halen.

Aanbeveling: Ja

Ab
05-02-2023
9
Goede service, wel wat discussie

Uiteindelijk goede service ook al werd ik niet gelijk geholpen. De situatie was niet gelijk duidelijk.

Aanbeveling: Ja

Jan
04-02-2023
8
Positief

Makkelijk en snel geholpen aan een alarmsysteem. Prijsgunstig. Met meerdere keuzemogelijkheden in gebruik. Vragen over het systeem worden snel beantwoordt.

Aanbeveling: Ja

Frederik
03-02-2023
10

XXl pakket gekocht, aansluiten ging goed met de filmpjes, push berichten werken goed, tot nu toe niks te klagen

Aanbeveling: Ja

Fabienne
03-02-2023
10

Wij zijn heel erg blij met dit systeem. Het is super eenvoudig. Ik vind het ontzettend handig dat je op afstand het alarm in en uit kunt schakelen. Ook werkt de camera perfect. Het beeld is heel scherp in ik vind het fijn dat ik zelfs vanaf het buitenland in mijn huis kan kijken. Daarbij ook een voordeel dat het systeem draadloos is, dus geen draden die overal langs lopen of plekken waar geboord moet worden. De kastjes zijn klein en onopvallend. Topproduct, aanrader!

Aanbeveling: Ja

Rogier
02-02-2023
10

Sinds kort (2 januari 2015) heb ik SmartAlarm aangeschaft. Natuurlijk heb ik ook naar diverse andere alarmsystemen gekeken, w.o. Woonveilig en Elro. SmartAlarm heeft bij mij de doorslag gegeven omdat dit systeem vrijwel onbeperkt is uit te breiden, stabiel is en vooral gebruiksvriendelijk. Daarnaast is het zeker wanneer je een tijdje van huis bent erg handig om Trigion in te schakelen. Groot pluspunt is dat je een dagelijkse of maandelijkse abonnement kan afsluiten en ook weer kan ontbinden. De applicatie voor je smartphone werkt uitstekend. Je kan je alarmsysteem overal beheren! De medewerker(ster)s van klantenservice reageren snel en super vriendelijk. Inmiddels heb ik ook een HD camera aangesloten en het beeld is behoorlijk scherp. Mijn SmartAlarm maakt wel Snapshots maar kan (nog) niet realtime kijken via SmartAlarm. Wel via IPCam Client. SmartAlarm is voor mij echt een topproduct !!

Aanbeveling: Ja

Ad suijkerbuijk
02-02-2023
10
5

prima

Aanbeveling: Ja

Frank Brugel
01-02-2023
8

Systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Zelf gebruik gemaakt van dubbelzijdig band voor ophangen systeem. In het begin een paar keer gevallen waarna alarm afging. Daarna geen problemen meer. Prima systeem!

Aanbeveling: Ja

Michel
31-01-2023
8

Nadat we problemen hadden met het basisstation hebben we een nieuwe ontvangen. Dit was snel geregeld met een prima service! Voordelen: - Eenvoudige installatie; - Luide sirene; - Draadloos; - Het werkt!

Aanbeveling: Ja

Ernst Bakker
31-01-2023
10

Smartalarm is een zeer betrouwbaar en makkelijk te bedienen alarmsysteem. Installatie, waar ik altijd erg tegen op zag, was zeer goed te doen. Kom je er even niet helemaal uit dan zijn er zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers van de helpdesk die je met raad en daad te hulp schieten.

Aanbeveling: Ja

Erik konings
30-01-2023
10

Vlak voor vakantie binnen gekregen, snel opgehangen, een keer uitgetest en wat een herrie die centrale. Nu al anderhalve week in Spanje met een veilig gevoel.

Aanbeveling: Ja

Maarten
29-01-2023
10
Super klantenservice

Na jaren gebruik een melding gemaakt van een probleem met het basisstation en zonder kosten of gedoe een nieuwe voeding opgestuurd gekregen, en het probleem was opgelost.

Aanbeveling: Ja

Rob
29-01-2023
10

Sinds kort eigenaar van een Smartalarm. Prachtig systeem. Installatie goed zelf te doen, op 1 camera na. Deze wilde geen beelden laten zien terwijl de instelling goed bleken te zijn, dacht ik! Daarom telefonisch contact gehad met het serviceteam/helpdesk van Smartalarm. Via teamviewer keek de medewerker mee op mijn Mac en constateerde dat er vermoedelijk een fout in de camera zat. Gaf nog wat tips voor in de toekomst en, geen vraag was teveel! Super vakkundig te woord gestaan. Dank je wel Frank! Het verzoek was de camera terug te sturen voor nader onderzoek. Bleek er na onderzoek een storing in de camera te zitten. Een paar dagen later ontving ik via TNT Post een nieuwe camera die door de serviceafdeling alvast op een aantal punten ingesteld was. Super service!! Kortom, mooi systeem, een jong bedrijf met jonge mensen met hart voor de zaak. Ga lekker door zo!!

Aanbeveling: Ja

Rene
28-01-2023
10

Nu anderhalf jaar in bezit . Heb al een eerder een review gegeven. Bij deze een update. De batterijen die er bij de levering in zaten doen het na anderhalf jaar nog steeds. Ben zeer tevreden over dit systeem. Bediening is goed, aanmelden van melders en smart message Werkt makkelijk. Moet er wel bij vertellen dat ik een eigen router (assus)heb neer gezet omdat kpn/ziggo niet helemaal lekker werkte naar mijn idee. Betrouwbaarheid van smartalarm is goed,helpdesk is ok en de prijs voor abbonement vind ik acceptabel. Ben ik nog problemen tegen gekomen ?, ja een paar. Zo was het bij mijn een probleem om alle vier de camera's goed werkend te krijgen. En een keer werkte de deur contact voordeur niet meer. Maar was snel opgelost door deze opnieuw aan te melden. Meldingen naar de telefoon werkt goed. De app zelf is soms traag. Heb een thermosmart als thermostaat er bij en dit werkt ronduit top. Alarm aan gaat kachel uit, alarm uit gaat kachel aan. Wat ik mis bij dit alarm is een looptest zodat je kunt testen of alles nog werkt zonder meteen een alarm af te laten gaan. Misschien iets voor update. Voor mij nog steeds 5*****

Aanbeveling: Ja

Jarno Sanders
28-01-2023
8
Wat een systeem!

Goed product, goede informatie over de mogelijkheden van alarmering, duidelijke informatie en voorlichting, snelle levering en montage, vriendelijke medewerker. Ik voel mij samen met gezin veilig en we zijn zeer verheugd met de diverse functies.

Aanbeveling: Ja

Hans
28-01-2023
10
Zeer goede service na levering

Na 3 maanden ontdekte ik dat er een afstandsbediening ontbrak in de bestelling, omdat ik het alarmsysteem al ruim voor mijn verhuizing had besteld. Ik verwachtte eigenlijk niet dat de afstandsbediening na zo’n lange periode nageleverd zou worden. Maar geen probleem hoor! De afstandsbediening wordt zonder kosten nageleverd. TOP service!

Aanbeveling: Ja

Frank Gasille
28-01-2023
10

SmartAlarm aangeschaft mede wegens de zeer concurrerende prijs en daar geen spijt van! Gemakkelijk te installeren, alleen bij de nachtzichtcamera hulp nodig gehad, vooral vanwege mijn Airport router. Het oplichten van de bewegingsmelders en deur-en raamcontacten bevestigt het gevoel dat er \"gewaakt\" wordt, zodat wij, ook door de rook- en koolmonoxidemelders, zowel thuis als buitenshuis een veilig gevoel hebben. Ook vanuit het buitenland is het contact met het systeem eenvoudig. Het enige nadeeltje vind ik de niet beweegbare camera, daarom ga ik de pan/tilt nachtcamera erbij aanschaffen. Nooit een vals alarm gehad, ook niet door de hond en de poes. Ik vindt de afstandsbediening en die met de iPhone gemakkelijk en compleet. Kortom: ik kan iedereen die een draadloos alarmsysteem zoekt SmartAmarm aanbevelen!

Aanbeveling: Ja

M.
28-01-2023
8
Supersimpel systeem

Goed contact met Smartalarm gehad. Installatie was erg gemakkelijk, fijn dat smartalarm goed te bereiken was en mee dacht. Stappenplan voor installatie had iets concreter gemogen.

Aanbeveling: Ja

Vincent
27-01-2023
8

Fantastisch alarmsysteem, eerlijk is eerlijk maar om 5 sterren van mij te krijgen moet de beloofde klikaanklikuit koppeling toch snel gerealiseerd worden. Vreemd ook dat ik de pagina mbt de klikaanklikuit koppeling ook niet meer kan terugvinden. Graag een reactie SmartAlarm !

Aanbeveling: Ja

Top