Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Altijd en overal online

Je systeem vergeten aan te zetten of toch snel even een bekende instellen als ontvanger van een bericht? Geen probleem met SmartAlarm! Doordat je SmartAlarm kunt bedienen met de SmartAlarm applicatie maar ook via mijn.smartalarm.nl heb je de mogelijkheid om overal ter wereld toegang te krijgen tot je systeem. Daar kun je direct de laatste meldingen van het systeem bekijken. Zo heb je complete controle over je alarmsysteem terwijl je van huis bent. Dat is pas de nieuwe manier van beveiligen!

Smartmessages

Smartmessage

SmartAlarm houdt je op de hoogte van wat er zich in je huis afspeelt door middel van SmartMessage.

Via mijn.smartalarm.nl kun je aangeven welke waarnemingen van het SmartAlarm je een SmartMessage wil ontvangen. Hierbij kunt je kiezen voor de volgende opties:

  • Waarneming (beweging in bepaalde ruimte, een deur die wordt geopend, een temperatuur- verandering of een combinatie van waarnemingen)
  • Wanneer (bijvoorbeeld alleen tussen 14:00 uur en 16:00 uur)
  • Hoe (sms, pushberichten en/of e-mail)
  • Welke tekst het bericht bevat
  • Naar wie (buren en/of familielid).

De bovenstaande opties bieden eindeloos veel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat jij en de oppas een notificatie ontvangen als ‘s nachts de deur van de kinderkamer wordt geopend. Of dat je een e-mail ontvangt als de deur naar een bepaalde ruimte wordt geopend. Met SmartMessage heb je dus niet alleen altijd een veilig gevoel, maar ook altijd alles onder controle. Zo is SmartAlarm de inbraak beveiliging die je een veilig gevoel geeft.

Smartmessagers ontvangers

Ontvangers

Met de interactieve Smartmessages is het mogelijk om ontvangers in te stellen voor je berichten. Je kunt zelfs instellen wie welk SmartMessage ontvangt. Zo kun je verschillende ontvangers hetzelfde bericht laten ontvangen maar ook een specifieke melding bij één ontvanger laten aankomen.

De SmartMessages kunnen ook aan tijd gekoppeld worden. Zo stuur je bijvoorbeeld alleen een bericht als er tussen 9:00 en 10:00 het alarm wordt uitgeschakelt bij je bedrijf. Je kan per ontvanger bepalen of zij deze berichten ontvangen via pushbericht, sms en/of e-mail. Een pushbericht is een digitaal bericht op je telefoon net zoals bijvoorbeeld een Whatsapp, deze berichten kun je alleen ontvangen wanneer je de applicatie van SmartAlarm gebruikt.

Je kunt de inhoud van de berichten ook naar persoonllijke voorkeur aanpassen. Denk daarbij aan de naam van de persoon die het bericht ontvangt maar ook een gepersonaliseerde boodschap.

Top