Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd
Smarthome

SmartHome

SmartAlarm is meer dan alleen een inbraakalarm. Het basispakket is uit te breiden met verschillende accessoires uit ons assortiment. Dit kan op ieder moment, direct bij aanschaf maar ook op een later moment om uw systeem nog completer te maken. U kunt onder andere kiezen voor verschillende binnen- en buitencamera's en verschillende accessoires die helpen uw huis te beveiliging tegen rook en gas. Dit maakt SmartAlarm een slim draadloos alarm systeem.

Logo Ollisto Olisto; makes smart things smarter, according to your rules

Olisto

Olisto en SmartAlarm, de manier om al uw apparaten aan elkaar te koppelen.

Met de applicatie van Olisto kunt u de volgende mogelijkheden toevoegen aan uw SmartAlarm alarmsysteem:

  • Philis HUE
  • KlikAanKlikUit (beschikbaar als Dan-locatie)
  • Geofencing (locatievoorziening)
  • Nog veel meer kanalen via de Olisto-applicatie

Met Olisto kunt u heel eenvoudig Philips HUE koppelen

Daarom hieronder wat extra uitleg:

Voorbeeld 1:
Laat de HUE-lampen automatisch aangaan wanneer je in de avond niet thuis bent vlak voor zonsondergang.

Nest thermostaat

Nest

SmartAlarm is ook koppelbaar met de Nest Thermostaat. Daarmee kunt u onder andere het volgende regelen.

  • 'Thuis’ en ’Afwezig’ instellen.Met deze optie kunt u d.m.v. het aanzetten van uw Alarm, direct uw Nest op 'Away'-mode zetten. Wanneer u terugkomt en het alarm uitzet, gaat uw Nest op 'Home'-mode.
  • Temperatuur en thermostaatinstellingen controleren. Met deze koppeling is het mogelijk uw Nest via de SmartAlarm-app te gaan bedienen. Zo heeft u maar één app om uw alarm en thermostaat te bedienen.

We blijven bezig met innoveren en hopen in de toekomst meer van dit soort producten te kunnen koppelen.

SmartCam Via mijn.smartalarm.nl en de SmartAlarm applicatie kunt u op elk moment van de dag live meekijken op deze camera.

SmartCam

Met SmartAlarm heeft u ook de mogelijkheid om uw huis of bedrijf met live beelden in de gaten te houden. De SmartCam maakt het mogelijk om op maximaal 4 webcams tegelijk live mee te kijken in uw huis of bedrijf. Dat kan via mijn.smartalarm.nl of in de SmartAlarm applicatie. Bij een alarmmelding maakt de SmartCam 2 foto’s per seconde bij beweging, die automatisch veilig worden opgeslagen op de SmartAlarm server. Zo gaan de beelden nooit verloren en kunt u ze altijd terugkijken. De SmartCam met nachtzicht zorgt er voor dat u zelfs in het donker een oogje in het zeil kan houden. Door de pan/tilt functie is de SmartCam op afstand bestuurbaar. U kunt de Smartcams neerzetten of aan het plafond of muur monteren.

De SmartCam HD recorder

Als u uw beelden altijd thuis wilt kunnen opslaan, dan is de HD recorder een perfecte uitbreiding van uw systeem!

Logo IFTTT Via mijn.smartalarm.nl en de SmartAlarm applicatie kunt u op elk moment van de dag live meekijken op deze camera.

IFTTT

De domotica oplossing van SmartAlarm
IFTTT is de afkorting voor ifthisthenthat. Met dit unieke programma kunnen verschillende onderdelen in huis met elkaar gekoppeld worden. IFTTT beschikt over ruim 500 verschillende mogelijkheden. SmartAlarm kan via een unieke feed koppelen met deze verschillende mogelijkheden.

''Laat mijn lichten aangaan wanneer mijn alarmsysteem afgaat'''

Onder andere de volgende producten werken samen met IFTTT: Philips Hue, Harmony, Nest, Belkin en nog veel meer. De koppelingsmogelijkheden zijn eindeloos.

''Als ik het alarm aanzet wordt mijn thermostaat op 18 graden gezet''

Bekijk de mogelijkheden op www.iffft.com
Onze camera's

Meer weten over SmartAlarm?

Ga naar 'Werkt met'
Top