Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Draadloos alarmsysteem

SmartAlarm is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos online communiceert binnen je huis of bedrijf en gebruik maakt van gecertificeerde hardware (volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2). Met SmartAlarm hou je altijd een oogje in het zeil, ook als je niet in de buurt bent. Zo is je huis ten allen tijde beveiligd tegen inbraak en waterschade. Zo is SmartAlarm het perfecte online draadloos alarmsysteem voor in je woning of bedrijf.

Echt smart

In tegenstelling tot andere alarmsystemen werkt SmartAlarm geheel via het internet. Je kunt hierdoor het draadloos alarmsysteem op je pc, tablet of smartphone overal bedienen en in de gaten houden. Via je persoonlijke en beveiligde online pagina mijn.smartalarm.nl en met de SmartAlarm applicatie schakel je het alarm in en uit, waar je ook bent. Bovendien kijk je live mee op de SmartCam, geplaatst in of rondom je huis of bedrijf.

Mocht het alarm onverhoopt afgaan, dan ontvang je direct een melding. SmartAlarm stel je volledig in naar je persoonlijke voorkeuren en behoeftes. Zo kun je instellen een bericht te willen ontvangen wanneer je kinderen thuiskomen, wanneer het te koud wordt in de babykamer of zelfs op het het moment dat de post wordt bezorgd. Altijd en overal weten dat thuis alles in orde is, dat is pas een nieuwe manier van beveiligen.

De mogelijkheden

Bedien je draadloos alarm overal en altijd!

Het SmartAlarm systeem biedt je verschillende unieke functies. Het systeem is zo in te stellen dat je altijd op de hoogte bent van (ongewenste) ontwikkelingen in je huis. Daarbij kun je de instellingen van het draadloos alarm compleet online beheren. Denk hierbij aan een vertragingstijd, sirenetijd en een aangepaste homemodus. Door meerdere gebruikers toe te voegen heb je inzicht in wie het alarm heeft in- en uitgeschakeld. Zo is SmartAlarm het ideale alarm voor je woning of bedrijf.

Lees meer over de mogelijkheden

Smartmessages

Het SmartMessage systeem houdt je op de hoogte van wat er in en rondom je huis/bedrijf gebeurt. Deze berichten kunnen gestuurd worden naar iedereen die over een mobiele telefoon beschikt, of dit nu twee personen zijn of veertig. Zo kan zelfs je buurman zonder smartphone op de hoogte worden gesteld via sms als het alarm af gaat. Daarnaast is het ook mogelijk om persoonlijke berichten in te stellen via e-mail of pushberichten. De berichten zijn zo in te stellen dat je precies bepaalt wie welke berichten ontvangt. Zo kun je bijvoorbeeld op de hoogte worden gesteld als het alarm wordt in- of uitgeschakeld door een collega of een gezinslid of als er 's nachts beweging is in de tuin.

Lees meer over Smartmessages

Snelle installatie en eenvoudig in gebruik

Het SmartAlarm systeem is zo ontworpen dat het eenvoudig is te installeren. De alarminstallatie is door iedereen te bedienen zonder ingewikkelde handleidingen te raadplegen. Dit vertaalt zich niet alleen naar gemakkelijke bediening via de SmartAlarm applicatie en mijn.smartalarm.nl, maar ook door simpele door video's ondersteunde installatie. Zo kan het systeem door iedereen in een handomdraai geïnstalleerd worden.

Installatie

SmartAlarm kan draadloos en zonder boren geïnstalleerd worden. Aan de hand van 4 eenvoudige stappen installeer je het alarmsyteem in 20 minuten.

Huisdiervriendelijk

De bewegingssensoren van SmartAlarm zijn huisdiervriendelijk. Zo is het systeem in te stellen dat het alarm niet reageert op beweging van huisdieren.

Uitbreiden

SmartAlarm is meer dan alleen een inbraakalarm. Het Basis Alarmpakket breidt je gemakkelijk uit met bijvoorbeeld een camera of een slimme koppeling zoals thermostaat.

SmartCam met besturing via de applicatie

De meldkamer van Trigion

SmartAlarm is gekoppeld aan Trigion een één van de grootste en betrouwbaarste meldkamers van Nederland. De Meldkamer van Trigion heeft een PAC 1 vergunning en is de eerste door justitie erkende meldkamer van Nederland. De koppeling tussen SmartAlarm en De Meldkamer is compleet online te beheren via de SmartAlarm applicatie en mijn.smartalarm.nl. De Meldkamer is vast inbegrepen in het pakket 'Interactieve monitoring' of 'On Demand' voor 3 euro per dag. Zo zet je bijvoorbeeld vanuit de auto, onderweg naar je vakantiebestemming, nog even snel voor 7 dagen De Meldkamer on Demand aan. Dat is pas een nieuwe manier van beveiligen!

Lees meer over de meldkamer

Wat kost SmartAlarm?

Het SmartAlarm Basis Alarmpakket is verkrijgbaar vanaf €249,95. Daarbij heb je de keuze uit drie verschillende pakketten met verschillende functies. Het meest gekozen Basis-Pakket beschikt onder anderen over de volgende functies:

  • De SmartAlarm-applicatie.
  • Onbeperkt aantal meldingen via pushberichten en e-mail.
  • Onbeperkt aantal alarm meldingen via sms (ook naar mensen zonder smartphone).
  • Onbeperkt aantal gebruikers aanmaken.
  • 24-7 verbonden met de online meldkamer.
  • mijn.smartalarm.nl, je persoonlijke beveiligingspagina.
  • Systeemcontroles, die ervoor zorgen dat het systeem 100% functioneert.
Volledig overzicht van de kosten
Heb je een vraag? Dan kun je 24/7 bij onze clientcare terecht.
Kwaliteit

SmartAlarm maakt gebruik van gecertificeerde hardware, dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. SmartAlarm heeft al jaren lang storingvrije ervaring met zijn hardware leverancier en kiest bewust niet voor goedkopere ongecertificeerde alternatieven. Dit betekent robuuste betrouwbare hardware en dus nooit valse meldingen met de luidste sirene (115dB) op de markt. Maar ook een basisunit die functioneert als er geen stroom en/of internet is, waardoor uw alarm ten alle tijden actief blijft.

Service

SmartAlarm staat voor service en streeft naar alleen maar tevreden klanten. Naast dat SmartAlarm een installatiedienst aanbiedt, staan wij altijd telefonisch en per mail voor je klaar. Heb je een vraag dan kun je altijd terecht bij onze clientcare. Bij SmartAlarm heb je geen lange wachtrijen. Als enige aanbieder in Nederland heeft SmartAlarm een clientcare die 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar is.

Innovatie

SmartAlarm innoveert continu met een eigen team van 14 programmeurs. Zo introduceerde SmartAlarm als eerste alarmsysteem ter wereld de compleet online te beheren (On Demand) meldkamer. Daarbij biedt SmartAlarm LiveView aan, waarmee de politie bij inbraak live in uw woning of bedrijf kan meekijken. Ook kan de nachtzicht camera sinds kort op afstand bediend worden (Pan-Tilt) vanuit mijn.smartalarm.nl en de verschillende applicaties. Recentelijk introduceerde SmartAlarm de kopelling met ThermoSmart en IFTTT en Nest. Hiermee koppel je bijvoorbeeld je thermostaat en lichten met het SmartAlarm systeem.

Top