Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Installatie van je alarmsysteem

Wij doen ons best om u als gebruiker de beste ervaring te geven. Daarom hebben wij het installatie proces zo gemaakt dat het eenvoudig te installeren is zonder boren of schroeven. Komt u er niet helemaal uit staan we voor u klaar. Lukt het niet of heeft u geen tijd, wij installeren het voor u!

Zelf installeren

SmartAlarm is eenvoudig zelf te installeren. Middels onze handleidingen ondersteund met video's sluit je jouw basiscentrale aan en voeg je vervolgens accessoires toe.

Ondersteuning

Loop je tijdens het installeren tegen een probleem aan? Wij staan voor je klaar!. Onze support helpt je graag telefonisch of kijkt met je mee via whatsapp video. Samen komen we eruit.

Support

Installatie door ons

Als je hulp nodig hebt bij de installatie en/of aansluiting van je alarmsysteem, kun je gebruik maken van onze monteursservice. Wij zorgen dan dat de installatie voor je geregeld wordt!

De installatiemonteur komt op jouw verzoek voor hulp bij een installatie. Heb je geen installatiemonteur aangevraagd bij het bestellen, maar kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Samen kunnen we de installatie doornemen. Mocht dit niet lukken, dan kunnen we een installatiemonteur inplannen.

Support

Kom je er niet uit tijdens de installatie? Onze support helpt je telefonisch verder

Contact
Become a Partner

Laten installeren

Geen tijd of zin? kies voor onze installatie service

SmartInstall
Become a Courier
Top