Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd
Het alarmsysteem van SmartAlarm

Uw Alarmsysteem

Het SmartAlarm systeem biedt u verschillende unieke functies. Het systeem is zo in te stellen dat u altijd op de hoogte bent van (ongewenste) ontwikkelingen in uw huis. Daarbij kunt u de instellingen van het alarm compleet online beheren. Denk hierbij aan een vertragingstijd, sirenetijd en een aangepaste homemodus. Door meerdere gebruikers toe te voegen heeft u inzicht in wie het alarm heeft in- en uitgeschakeld. Zo is SmartAlarm het ideale alarm voor uw woning of bedrijf.

De alarm mogelijkheden van SmartAlarm

SmartAlarm heeft drie verschillende standen om het systeem zo goed mogelijk op uw behoefte aan te sluiten. Daarbij zijn de sirene- en vertragingstijden online compleet naar uw eigen wensen in te stellen. Met de SmartAlarm applicatie en mijn.smartalarm.nl kunt u het systeem direct inschakelen. Geen nood als u op weg naar uw werk bent en eracht komt dat het alarm nog niet aanstaat, met een druk op de knop is het gebeurd.

Alarm aan

Alarm aan

Met deze modus staan alle accessoires aan. Bijvoorbeeld als er iemand in de kamer komt waar een bewegingsmelder hangt of door een deur loopt die beveiligd is, dan zal het alarm afgaan.

Alarm thuis

Alarm thuismodus

SmartAlarm heeft ook een thuismodus. In deze modus zijn (standaard) alle bewegingsmelders uitgeschakeld en zijn alle deur-/raamcontacten actief. De thuismodus kan aan ieder gewenste situatie worden aangepast.

Alarm uit

Alarm uit

Met deze modus staan alle accessoires uit die betrekking hebben tot inbraak. De rook- en hittemelders, lekkagemelders en koolstofmonoxidemelders zijn wel actief en zullen het alarm af laten gaan wanneer zij worden geactiveerd.

Het dashboard van SmartAlarm

Meldingen op mijn.smartalarm.nl

Op mijn.smartalarm.nl en in de SmartAlarm applicatie kunt u altijd de laatste meldingen zien. Deze meldingen geven alles weer wat het alarmsysteem waarneemt. De meldingen kunnen verschillend van aard zijn. Denk daarbij aan een melding dat de batterijspanning van één van de acccessoires laag is of dat het alarmsysteem is uitgezet door de afstandsbediening.

Alarmmeldingen ontvangt u per SMS of pushnotificatie. Alle andere meldingen kunnen per e-mail of pushnotificatie verzonden worden naar meerdere vooraf ingestelde ontvangers. Op mijn.smartalarm.nl voegt u familie en vrienden toe maar bijvoorbeeld ook uw buren. Via mijn.smartalarm.nl leest u de laatst ontvangen meldingen gemakkelijk terug, u mist geen enkele melding.

Lees meer over de meldkamer
Voeg meerdere gebruikers toe op mijn.smartalarm.nl

Verschillende gebruikers toevoegen

Via de SmartAlarm applicatie en mijn.smartalarm.nl is het mogelijk meerdere gebruikers toe te voegen. Zo kunt u zelf instellen wie de SmartMessages ontvangers zijn. U kunt bijvoorbeeld naast uw familie instellen dat ook de buren een bericht ontvangen tijdens een alarm. De ontvangers hoeven daarvoor niet zelf de SmartAlarm applicatie geïnstalleerd te hebben. Zo is er altijd iemand in de buurt op de hoogte als er eventueel ingebroken wordt.

Het is mogelijk om de gebruikers van het alarmsysteem een eigen account met persoonlijk wachtwoord te geven. Zo ziet u precies door wie het alarm wordt in- of uitgeschakeld en kunt u per gebruiker bepalen welke berichten zij ontvangen.

Eenvoudig zelf te installeren

Eenvoudig zelf te installeren

SmartAlarm installeert u draadloos en met behulp van vier eenvoudige stappen heeft u het systeem in nog geen 20 minuten aangesloten. U kunt zelf kiezen of u de sensoren bevestigt met de bijgeleverde stevige dubbelzijdige tape of door door ze vast te schroeven.

Op mijn.smartalarm.nl of in de SmartAlarm applicatie voegt u de verschillende accessoires simpelweg toe door de foto van het betreffende apparaat te selecteren. Hier vindt u een instructiefilmpje en wordt u stapsgewijs aangegeven welke handelingen uitgevoerd moeten worden. Voor ieder apparaat is een duidelijke handleiding beschikbaar. Wilt u de installatie toch liever aan iemand anders over laten? SmartAlarm kan ook bij u geïnstalleerd worden door een erkende monteur.

Bekijk SmartAssist

Applicatie en Notificatiesysteem

Met de gratis SmartAlarm applicatie bent u altijd op de hoogte wat er in en rondom uw huis gebeurt. U kunt overal ter wereld met uw smartphone of tablet het alarmsysteem bedienen. Zo schakelt u via de applicatie uw alarmsysteem in of uit, kijkt u live mee op de SmartCam en bent u op de hoogte van alle activiteit die uw alarmsysteem registreert.

De applicatie kan door iedere gebruiker worden gedownload. U stelt zelf in welke berichten u wilt ontvangen. Door middel van pushberichten, sms en e-mail wordt u uiteraard op de hoogte gehouden van alarmmeldingen maar ook van andere informatie en activiteit. De SmartAlarm applicatie en het notificatiesysteem bieden u complete controle over uw alarmsysteem en de mogelijkheid om adequaat te reageren op eventuele alarmmeldingen en andere gebeurtenissen in en rond uw huis of bedrijf.

Overal op de hoogte van jouw SmartAlarm Waar u ook bent, u blijft altijd op de hoogte van alle waarnemingen van uw systeem
Als je thuis bent schakel je de thuis-modus in

Aanpassen van Thuismodus

Ook als u thuis bent een veilig gevoel door de thuismodus van SmartAlarm. In de thuismodus staan standaard alleen alle raam-/deurcontacten geactiveerd. Zo kunt u vrijuit door uw huis lopen zonder dat het alarm afgaat en bent u toch beveiligd tegen indringers.

''Als ik de thuismodus aanzet kan ik met een gerust hart slapen, wetende dat het alarm afgaat als er toch wordt ingebroken - Suus''

De thuismodus kan echter volledig naar eigen wens aangepast worden op mijn.smartalarm.nl en in de SmartAlarm Applicatie. Zo kunt u bijvoorbeeld bewegingsmelders toevoegen en raam-/deurcontacten verwijderen.

Top