Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Gebruik van je SmartAlarm

Alhoewel SmartAlarm ook zonder internet (of stroom) blijft functioneren, werkt het systeem naadloos samen met het internet. Je kunt hierdoor het draadloze alarmsysteem op je laptop, tablet of smartphone overal bedienen en in de gaten houden. Via de SmartAlarm App schakel je het alarm in en uit, waar je ook bent.

Download on theApp Store Download on theGoogle Play

Een veillig gevoel

Altijd op de hoogte van wat de sensoren waarnemen, ook als je alarm niet aan staat. Een van de unieke eigenschappen van SmartAlarm zijn de realtime-meldingen in je dashboard. Je bent er zeker van dat alles naar behoren functioneert en kunt precies zien wat er in je huis afspeelt. Zekerheid en een veillig gevoel.

Blijf op de hoogte

Behalve een overzichtelijk dashboard, wil je soms ook een berichtje of e-mail ontvangen als er iets is gebeurd. Via SmartMessages kun je eenvoudig meldingen instellen wanneer iemand het alarm wisselt, een deur op een bepaald tijdstip opengaat of wanneer het alarm geactiveerd wordt.

Meer over SmartMessages

Op vakantie?

Je wordt op de hoogte gehouden, wanneer je buren de kat eten geven of de planten water geven. Het alarmsysteem en de meldkamer bewaken ondertussen je huis, zodat jij met een gerust hart op vakantie kan.

Dat is de nieuwe manier van beveilligen met SmartAlarm

Advies op maat

Onze experts stemmen de accessoires af op jouw situatie.
De beste beveiliging voor jouw huis.

Gratis beveiligingsadvies
Become a Courier

Support

Heb je na deze tips nog onbeantwoorde vragen?
We staan voor je klaar.

Neem contact op
Become a Partner
Top