Alarm met smartphone app of SMS-notificatie voor GSM - SmartAlarm

Altijd overal online

Uw systeem vergeten aan te zetten of toch snel even een bekende instellen als ontvanger van een bericht? Geen probleem met SmartAlarm! Doordat u SmartAlarm kunt bedienen met de SmartAlarm applicatie maar ook via mijnsmartalarm.nl heeft u de mogelijkheid om overal ter wereld toegang te krijgen tot uw systeem. Daar kunt u direct de laatste meldingen van het systeem bekijken. Zo heeft u complete controle over u w alarmsysteem terwijl u van huis bent. Dat is pas de nieuwe manier van beveiligen!

afbeelding-voor-oude-site-echt-smart-licht

SmartMessage

SmartAlarm houdt u op de hoogte van wat er zich in uw huis afspeelt door middel van SmartMessage.

Via mijnsmartalarm.nl kunt u aangeven welke waarnemingen van het SmartAlarm u een SmartMessage wil ontvangen. Hierbij kunt u kiezen voor de volgende opties:

  • Waarneming (beweging in bepaalde ruimte, een deur die wordt geopend, een temperatuur- verandering of een combinatie van waarnemingen);
  • Wanneer (bijvoorbeeld alleen tussen 14:00 uur en 16:00 uur);
  • Hoe (sms, pushberichten en/of e-mail);
  • Welke tekst het bericht bevat;
  • Naar wie (buren en/of familielid).

De bovenstaande opties bieden eindeloos veel mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat u en uw oppas een notificatie ontvangen als ‘s nachts de deur van de kinderkamer wordt geopend. Of dat u een e-mail ontvangt als de deur naar een bepaalde ruimte wordt geopend. Met SmartMessage heeft u dus niet alleen altijd een veilig gevoel, maar ook altijd alles onder controle. Zo is SmartAlarm de inbraak beveiliging die u een veilig gevoel geeft.

Keukendeur is open na 19.00 uur, graag sluiten

ontvangers

Met de interactieve Smartmessages is het mogelijk om ontvangers in te stellen voor uw berichten. U kunt zelfs instellen wie welk SmartMessage ontvangt. Zo kunt u verschillende ontvangers hetzelfde bericht laten ontvangen maar ook een specifieke melding bij één ontvanger laten aankomen.

De SmartMessages kunnen ook aan tijd gekoppeld worden. Zo stuurt u bijvoorbeeld alleen een bericht als er tussen 9:00 en 10:00 het alarm wordt uitgeschakelt bij uw bedrijf. U kan per ontvanger bepalen of zij deze berichten ontvangen via pushbericht, sms en/of e-mail. Een pushbericht is een digitaal bericht op uw telefoon net zoals bijvoorbeeld een Whatsapp, deze berichten kunt u alleen ontvangen wanneer u de applicatie van SmartAlarm gebruikt.

u kunt de inhoud van de berichten ook naar persoonllijke voorkeur aanpassen. Denk daarbij aan de naam van de persoon die het bericht ontvangt maar ook een gepersonaliseerde boodschap.

Michelle, de bewegingsmelder bijkeuken registreert beweging, de hond probeert naar buiten te gaan. Zou je willen gaan kijken?

 

 

 

 

smartmessage-ontvangers-laptop

Meer weten over smartalarm?