SmartAlarm online draadloos alarmsysteem

Draadloos alarmsysteem

SmartAlarm is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos online communiceert binnen uw huis of bedrijf en gebruik maakt van gecertificeerde hardware (volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2). Met SmartAlarm houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade. Zo is SmartAlarm het perfecte online draadloos alarmsysteem voor in uw woning of bedrijf.

basis-pakket-zonder-camera-2-2

ECHT SMART

In tegenstelling tot andere alarmsystemen werkt SmartAlarm geheel  via het internet. U kunt hierdoor het draadloos alarmsysteem op uw pc, tablet of smartphone overal bedienen en in de gaten houden. Via uw persoonlijke en beveiligde online pagina Mijnsmartalarm.nl en met de SmartAlarm applicatie schakelt u het alarm in en uit, waar u ook bent. Bovendien kijkt u live mee op de SmartCam, geplaatst in of rondom uw huis of bedrijf.

Mocht het alarm onverhoopt afgaan, dan ontvangt u direct een melding. SmartAlarm stelt u volledig in naar uw persoonlijke voorkeuren en behoeftes. Zo kunt u instellen een bericht te willen ontvangen wanneer uw kinderen thuiskomen, wanneer het te koud wordt in de babykamer of zelfs op het het moment dat de post wordt bezorgd. Altijd en overal weten dat thuis alles in orde is, dat is pas een nieuwe manier van beveiligen.

afbeelding-voor-oude-site-echt-smart-2
ipad-mini-2

De mogelijkheden

Bedien uw draadloos alarm overal en altijd!

Het SmartAlarm systeem biedt u verschillende unieke functies. Het systeem is zo in te stellen dat u altijd op de hoogte bent van (ongewenste) ontwikkelingen in uw huis. Daarbij kunt u de instellingen van het draadloos alarm compleet online beheren. Denk hierbij aan een vertragingstijd, sirenetijd en een aangepaste homemodus. Door meerdere gebruikers toe te voegen heeft u inzicht in wie het alarm heeft in- en uitgeschakeld. Zo is SmartAlarm het ideale alarm voor uw woning of bedrijf. 

Lees meer over de mogelijkheden

 

Smartmessages

Het SmartMessage systeem houdt u op de hoogte van wat er in en rondom uw huis/bedrijf gebeurt. Deze berichten kunnen gestuurd worden naar iedereen die over een mobiele telefoon beschikt, of dit nu twee personen zijn of veertig. Zo kan zelfs uw buurman zonder smartphone op de hoogte worden gesteld via sms als het alarm af gaat. Daarnaast is het ook mogelijk om persoonlijke berichten in te stellen via e-mail of pushberichten. De berichten zijn zo in te stellen dat u precies bepaalt wie welke berichten ontvangt. Zo kunt u bijvoorbeeld op de hoogte worden gesteld als het alarm wordt in- of uitgeschakeld door een collega of een gezinslid of als er 's nachts beweging is in de tuin.

Lees meer over Smartmessages

smartmessages-laptop

Snelle installatie en eenvoudig in gebruik

Het SmartAlarm systeem is zo ontworpen dat het eenvoudig is te installeren. De alarminstallatie is door iedereen te bedienen zonder ingewikkelde handleidingen te raadplegen. Dit vertaalt zich niet alleen naar gemakkelijke bediening via de SmartAlarm applicatie en Mijnsmartalarm.nl, maar ook door simpele door video's ondersteunde installatie. Zo kan het systeem door iedereen in een handomdraai geïnstalleerd worden. 

Installatie

SmartAlarm kan draadloos en zonder boren geïnstalleerd worden. Aan de hand van 4 eenvoudige stappen installeert u het alarmsyteem in 20 minuten. 

Huisdiervriendelijk

De bewegingssensoren van SmartAlarm zijn huisdiervriendelijk. Zo is het systeem in te stellen dat het alarm niet reageert op beweging van huisdieren. 

Uitbreiden

SmartAlarm is meer dan alleen een inbraakalarm. Het Basis Alarmpakket breidt u gemakkelijk uit met bijvoorbeeld een camera, brandveiligheid of een slimme koppeling zoals thermostaat.

smartcam-met-app-vierkant-1
SmartCam met besturing via de applicatie

SmartAlarm is te koppelen aan de slimme thermostaat van ThermoSmart
trigion-meldkamer (1)

De meldkamer van Trigion

SmartAlarm is gekoppeld aan Trigion een één van de grootste en betrouwbaarste meldkamers van Nederland. De Meldkamer van Trigion heeft een PAC 1 vergunning en is de eerste door justitie erkende meldkamer van Nederland. De koppeling tussen SmartAlarm en De Meldkamer is compleet online te beheren via de SmartAlarm applicatie en Mijnsmartalarm.nl. De Meldkamer is ''Vast'' voor €12,50 per maand te activeren of ''On Demand'' voor €3,- per dag. Zo zet u bijvoorbeeld vanuit de auto, onderweg naar uw vakantiebestemming, nog even snel voor 7 dagen De Meldkamer on Demand aan. Dat is pas een nieuwe manier van beveiligen!

Actie: Bij aanschaf van een SmartAlarm systeem krijgt u tijdelijk de eerste 6 maanden een gratis koppeling met de PAC1 meldkamer van Trigion. De actie is alleen geldig bij het Basis- en Plus-pakket. Deze actie is optioneel. Aan het einde van de 6 maanden is het mogelijk deze vrijblijvend op te zeggen.

Lees meer over De Meldkamer

Wat kost SmartAlarm?

Het SmartAlarm Basis Alarmpakket is verkrijgbaar voor € 279,-. Daarbij heeft u de keuze uit drie verschillende pakketten met verschillende functies. Waarbij het Light-Pakket nu tijdelijk van €5,95,- voor €0,00,- per maand wordt aangeboden. Het meest gekozen Basis-Pakket beschikt onder anderen over de volgende funties:

  • De SmartAlarm-applicatie.
  • 14 Dagen De Meldkamer on demand per jaar (t.w.v. €42,-)
  • Onbeperkt aantal meldingen via pushberichten en e-mail.
  • Onbeperkt aantal alarm meldingen via sms (ook naar mensen zonder smartphone).
  • Onbeperkt aantal gebruikers aanmaken.
  • 24-7 verbonden met de online meldkamer.
  • Mijnsmartalarm.nl, uw persoonlijke beveiligingspagina.
  • Systeemcontroles, die ervoor zorgen dat het systeem 100% functioneert.
  • 6 maanden gratis De Meldkamer vast (t.w.v. €75,-) (optioneel, vrijblijvend op te zeggen)

Bekijk hier de verschillende abonnementen

screen-shot-2014-12-29-at-09-56-12

Kwaliteit

SmartAlarm maakt gebruik van gecertificeerde hardware, dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
SmartAlarm heeft al jaren lang storingvrije ervaring met zijn hardware leverancier en kiest bewust niet voor goedkopere ongecertificeerde alternatieven. Dit betekent robuuste betrouwbare hardware en dus nooit valse meldingen met de luidste sirene (115dB) op de markt. Maar ook een basisunit die functioneert als er geen stroom en/of internet is, waardoor uw alarm ten alle tijden actief blijft.

Service

SmartAlarm staat voor service en streeft naar alleen maar tevreden klanten. Naast dat SmartAlarm een installatiedienst aanbiedt, staan wij altijd telefonisch en per mail voor u klaar. Heeft u een vraag dan kunt u altijd terecht bij onze clientcare. Bij SmartAlarm heeft u geen lange wachtrijen. Als enige aanbieder in Nederland heeft SmartAlarm een clientcare die 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar is. 

klantenservice-vierkantschaduw-1
Heeft u een vraag? Dan kunt u 24/7 bij onze clientcare terecht.
trigion-on-demand-grijs-1

Innovatie

SmartAlarm innoveert continu met een eigen team van 14 programmeurs. Zo introduceerde SmartAlarm als eerste alarmsysteem ter wereld de compleet online te beheren (On Demand) meldkamer. Daarbij biedt SmartAlarm LiveView aan, waarmee de politie bij inbraak live in uw woning of bedrijf kan meekijken. Ook kan de nachtzicht camera sinds kort op afstand bediend worden (Pan-Tilt) vanuit Mijnsmartalarm.nl en de verschillende applicaties. Recentelijk introduceerde SmartAlarm de kopelling met ThermoSmart en IFTTT en Nest. Hiermee koppelt u bijvoorbeeld uw thermostaat en lichten met het SmartAlarm systeem.

Waar is SmartAlarm te verkrijgen?

SmartAlarm is te koop in de webshop maar ook in verschillende winkels in Nederland. 

Meer weten over SmartAlarm?

 
smarthome-smartalarm-2