Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.3 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Waarom een camera?

Door gebruik te maken van onze camera's kun je ten alle tijden meekijken wat er thuis gebeurd. Als er wordt ingebroken heb je de daders op beeld voor de politie en de verzekering. Daarbij schrikt een camera af waardoor de kans op inbraak kleiner is!

Binnen camera

Met onze SmartCam Foscam R2M bewaak je ieder hoekje en gaatje van je woonkamer. Deze ip-camera bestuur je namelijk op afstand. Je draait, kantelt en zoomt de camera zodat je altijd het juiste beeld hebt. Is er een indringer in je huis? Dan beweegt de camera automatisch mee, zodat je niets mist.

Bekijk de HD MiniCam Bekijk de HD SmartCam

Buiten camera

Met de Foscam FI9900P bewaak je een diepe tuin of een groot bedrijfsterrein. Dankzij de hoge resolutie van deze bewakingscamera komt alles namelijk scherp in beeld. Zo zie je ook duidelijk wat er achterin je tuin plaatsvindt. Ook 's nachts, want de ingebouwde led-verlichting zorgt ervoor dat je in het donker tot 20 meter beeld hebt.

Bekijk onze buitencamera

Dome Camera

De Foscam FI9928P is een dome ip-camera waarmee je de achtertuin of een andere buitenruimte bewaakt. Deze camera filmt in full hd resolutie, waardoor ook activiteiten op afstand behoorlijk scherp zichtbaar zijn. In het donker is het zicht zo'n 20 meter. Intelligente persoonsherkenning zorgt dat de camera het verschil weet tussen bewegende mensen, dieren en voorwerpen.

Bekijk de DomeCam

Offerte op maat

Onze experts stemmen de accessoires af op jouw situatie.

Become a Courier

Support

Heb je na deze tips nog onbeantwoorde vragen? Onze experts staan voor je klaar.

Contact
Become a Partner
Top