Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Buiten bewegingsmelder

€ 89,95
 
Op voorraad
Artikelen
Art.Nr Prijs Aantal
PIR-OD1 € 89,95
Artikelen
Art.Nr: PIR-OD1 Prijs: €89,95

Delen:

De draadloze buiten bewegingsmelder van SmartAlarm bestaat uit een boven- en onder sensor, dit om ervoor te zorgen dat beweging met warmte snel gedetecteerd wordt. Dit is uniek in de markt van de buiten bewegingsmelders.

De draadloze buiten bewegingsmelder is regendicht en huisdiervriendelijk. (tot 60cm en maximaal 20 kilogram) Daarnaast is de bewegingsmelder eenvoudig aan te sluiten en communiceert deze draadloos met uw SmartAlarm systeem.

De draadloze buiten bewegingsmelder heeft een sabotage alarm. Dit betekent dat u op de hoogte wordt gesteld wanneer iemand het apparaat probeert te verwijderen van uw muur.

Uiteraard kunt u de buiten bewegingsmelder als volwaardig onderdeel gebruiken in uw alarm, dus wanneer het alarm aan staat dat het alarm afgaat op het moment dat de bewegingsmelder beweging detecteert. Wat daarnaast ook mogelijk is dat u bijvoorbeeld een bericht ontvangt via SmartMessage tussen 22.00 uur en 06.00 uur wanneer er iemand door de voor of achtertuin loopt. De combinatie hiervan is uiteraard ook mogelijk. De buiten bewegingsmelder activeert het alarm bij beweging en stuurt u gelijk SmartMessages.

Top