Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd
21verkocht
Nog maar enkele systemen op voorraad, bestel snel

Dit alarmsysteem is ons meest populaire pakket en waarschijnlijk ook uitermate geschikt voor jouw woning. Het alarmsysteem is met twee toegangssensoren en twee bewegingsmelders ideaal voor woningen met twee deuren. Ons alarmsysteem is volledig draadloos en gemakkelijk te bedienen via onze app of het bedieningspaneel. Wanneer het alarm afgaat ontvang je direct een melding via de app en/of sms. 

Dit alarmpakket is inclusief een basiscentrale. Het plaatsen van de basiscentrale is snel en makkelijk gedaan, want er hoeft bijvoorbeeld niet geboord te worden. De ingebouwde sirene in de basiscentrale maakt 115dB aan geluid. De basiscentrale bevat ook een noodbatterij voor wanneer de stroom uitvalt. 

Via het bedieningspaneel en afstandsbediening kan je het alarm gemakkelijk in- en uitschakelen. Er is een optie om meerdere afstandsbedieningen aan te schaffen. Je kan dan via de app zien wie het alarm aan/uit zet. Wanneer je in het donker thuiskomt is het soms wel lastig om de juiste code in te voeren. Gelukkig zit er in het bedieningspaneel van dit alarmsysteem ledverlichting. 

De bewegingsmelder van ons alarmsysteem detecteert bewegingen met warmte erg snel. Daarentegen is de bewegingsmelder wel huisdiervriendelijk (tot 60cm en maximaal 20 kg), dus inbrekers worden wel gesignaleerd, maar jouw trouwe viervoeter niet. 

Met de twee toegangssensoren kan je deuren of ramen beveiligen, zodat het alarm afgaat als deze geforceerd worden. deze toegangssensoren kunnen ook gebruikt worden als gadget om te controleren of een deur/raam wel op slot is.  Ideaal om je voordeur en achterdeur te voorzien van een contact dus! 

Combineer je pakket met de een van de verschillende abonnement van SmartAlarm om zo het maximale uit je alarmsysteem te halen. Bekijk hier alle abonnementen. 

Basic Alarmpakket

€ 299,95
  • Snel en gemakkelijk zelf te installeren
  • Uit te breiden met talloze accessoires
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 9,5/10
  • Voor 14.00 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bescherm je familie

Altijd alert

SmartAlarm beschermt jouw familie en huis. Onze meldkamer staat 24 uur per dag, elke dag van het jaar tot je beschikking om de beste beveiligingsprotocollen bij elke gelegenheid te activeren.

Indien nodig sturen wij een surveillant, politie, brandweer of ambulance naar jouw huis.

Met onze werkwijze hebben we al veel onveillige situaties kunnen voorkomen en vele gezinnen beschermd. Daar zijn we trots op.

Klaar voor de toekomst
Huisdiervriendelijk

Detecteert indringers,
negeert huisdieren

Onze bewegingssensoren zijn huisdiervriendelijk.
Het alarm wordt geactiveerd bij beweging van mensen, maar zullen niet reageren op voorbijlopende huisdieren zoals honden en katten.

Bedieningspaneel

Licht op wanneer
de zon is ondergegaan

Het geheel vernieuwde touch-to-wake bedieningspaneel. Licht op wanneer je het aanraakt. En dimt vervolgens automatisch weer. Het heeft geen stekker, dus je kunt het plaatsen waar je wilt.

Waarschuwing wanneer deur open is.

Waarschuwt je waar nodig

Je hebt een deur of raam opengelaten. We geven je een seintje. Vertrek met een deur open, we laten het je weten en maken het je gemakkelijk door te vertellen welke deur.

"Altijd op de hoogte van wat de sensoren waarnemen, ook als je alarm niet aan staat."

Altijd op de hoogte

De SmartAlarm applicatie en het notificatiesysteem bieden je complete controle over je alarmsysteem en de mogelijkheid om adequaat te reageren op eventuele alarmmeldingen en andere gebeurtenissen in en rond je huis of bedrijf.

Via de app krijg je direct de meest recente gebeurtenissen te zien van al je sensoren. Van bewegingen die gedetecteerd worden en deuren die opengaan tot temperatuurwisselingen.

Op al deze gebeurtenissen kun je ook meldingen instellen per e-mail of melding naar je telefoon voor jezelf, maar ook voor je vrienden, famillie of buren.

Meer over het gebruik van SmartAlarm
Slim en snel‎

Verbind met andere slimme apparaten
in je huis en haal het meeste uit je
alarm. Onze software is gebouwd om
het gebruik van je alarmsysteem zo
makkelijk mogelijk te maken.

Bekijk de mogelijkheden

We love Homey

Homey verbindt 50.000+ apparaten van
1000+ merken. En dat aantal groeit elke dag.

SmartAlarm heeft een geavanceerde koppeling
en is dus onderdeel van jouw ultieme smart home.

Works with Homey

Top