Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Bereken de prijs van jouw alarm voor woning of bedrijf

Wilt u vrijblijvend beveiligingsadvies hebben van onze adviseurs?

We weten dat het verkrijgen van de beste bescherming voor je huis een prioriteit is. Daarom bieden we je de mogelijkheid om de prijs van een alarm voor jouw huis eenvoudig en snel online te berekenen. Bovendien geven we je een gratis en persoonlijk beveiligingsonderzoek, zodat je in detail weet hoe je de maximale bescherming voor je huis en gezin kunt bereiken.

Dankzij onze online security check en een gepersonaliseerde beveiligingsstudie weet je wat de specifieke behoeften van jouw huis zijn. Die behoeften bepalen welk alarmsysteem geschikt is en wat de prijs van jouw alarm wordt. Hiervoor analyseren we verschillende factoren van uw huis, zoals het aantal ruimtes, de secundaire toegangen, de veiligheidsrisico's van de omgeving, enz.

Vul onze vragenlijst in om de prijs van jouw alarm voor thuis te weten te komen en bescherm wat het belangrijkst is.

Actie van SmartAlarm

Gedurende de Nationale Inbraak Preventieweken (1 mei - 30 juni) houdt SmartAlarm diverse acties om de aanschaf van een inbraaksysteem aan te moedigen. Zo hebben we diverse wijkacties en promotionele, online acties op de website. We trappen af met een forse korting van 20% op de pakketten. Deze actie is geldig t/m 16 mei 2021.

Start security check (duurt gemiddeld 58 seconden)

Bereken de prijs van je alarm of vraag om informatie door te bellen naar 0186 201 200 en ontdek waarom SmartAlarm het meest geschikte alarmysysteem is voor uw situatie.

*Eenmalige korting op de montage- en aansluitkosten bij het installeren van een SmartAlarm. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Het alarmsysteem van SmartAlarm

Het SmartAlarm alarmsysteem is zo gemaakt dat het precies aansluit op jouw situatie. SmartAlarm is volledig draadloos en eenvoudig zelf te installeren. Door de slimme applicatie en koppelingen is het systeem voorzien van de nieuwste standaarden op beveiligingsgebied.

01
Order online

Kies het systeem
Onze experts helpen u de sensoren en camera's uit te kiezen die bij uw situatie past en verzenden uw systeem dezelfde dag.


02
Grocery collected

Installatie
Installeer het systeem zonder dat er gereedschap nodig is. Of laat een van onze professionals het voor u doen.


03
Delivery

Wij beschermen uw huis 24/7
Sensoren bewaken elke kamer en elke ingang. Als er gevaar wordt gedetecteerd, zal onze meldkamer u bellen en noodhulp verzenden.

Top