Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

SmartAssist op lokatie

€ 249,95
 
Op voorraad
87% van onze klanten stelt SmartAlarm zelf in. Wil je een handje? Voor slechts €249,95 helpt een door SmartAlarm goedgekeurde technicus je met het opzetten van jouw systeem. Je betaalt pas nadat je de afspraak hebt ingepland, dus je kunt er altijd voor kiezen om zelf het systeem in te stellen.
Artikelen
Art.Nr Prijs
AEOIR9324VJ € 249,95
Artikelen
Art.Nr: AEOIR9324VJ Prijs: €249,95

Delen:

Op deze manier ben je gegarandeerd van een zorgeloze installatie. De installateur zal er voor zorgen dat het alarmsysteem perfect staat afgesteld. De kosten voor de installatie van een basis pakket bedragen €249,95. Wanneer er extra accessoires worden toegevoegd zal er €25,- per accessoire in rekening worden gebracht met een max. van €400,-. Wanneer je kiest voor SmartAssist zullen wij direct contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. 

Het installeren van een binnen of buitencamera kan ook volledig voor je gedaan worden. Denk hierbij aan het doortrekken van stroom en het aanmelden op het netwerk. Echter worden er dan wel extra kosten in rekening gebracht. De extra kosten worden door middel van een offerte met je doorgenomen. Het kan zijn dat er daarnaast nog extra kosten in rekening gebracht worden voor materialen.


Top