Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd
22verkocht
Op voorraad

Met dit alarmsysteem is ook jouw pand goed beveiligt. Het pakket is met een toegangssensoren, bewegingsmelder en camera ideaal voor kleine kantoren, opslagruimtes en winkels. Ons alarmsysteem is volledig draadloos en gemakkelijk te bedienen via onze app. Wanneer het alarm afgaat krijg je direct een melding via de app en/of sms.

De HD MiniCam maakt 24/7 haarscherpe beelden. Via de applicatie of website van Smartalarm kan je dan ook 24/7 de beelden bekijken. In principe is 1 camera genoeg om een hele kamer rond te kijken met zijn wide-angle. Deze camera kan ook gekoppeld worden aan de meldkamer van Trigion.

Natuurlijk heeft dit pakket ook zijn eigen basiscentrale, bedieningspaneel en afstandsbediening. De basiscentrale bevat een ingebouwde sirene (115dB) en noodbatterij voor wanneer de stroom uitvalt. Via de app kan je altijd zien wanneer en hoe laat het alarmsysteem is uit- of ingeschakeld. Stel je voor het is donker en je wilt het alarm aan- of uitzetten via het bedieningspaneel. Soms is het nog wel eens lastig de knopjes te zien in het donker bij andere alarmsystemen. Gelukkig heeft ons bedieningspaneel ledverlichting die de knoppen verlicht.  

De toegangssensor is gemakkelijk te bevestigen aan deuren of ramen. Bij het openen zal het alarm afgaan en wordt er ook gelijk een pushmelding/SMS verstuurt. Met deze sensoren kan je ook altijd kijken of je ’s avonds wel of niet de deur dicht had gedaan

Naast de toegangssensor kan je een gang of kamer ook beveiligen met de bewegingsmelder. Een bewegingsmelder detecteert warme bewegingen en slaat vervolgens alarm. Gelukkig ziet deze bewegingsmelder wel het verschil tussen een inbreker en je huisdier (tot 60cm en maximaal 20kg).

Combineer je pakket met de een van de verschillende abonnement van SmartAlarm om zo het maximale uit je alarmsysteem te halen. Bekijk hier alle abonnementen. 

Zakelijk pakket

€ 299,95
  • Snel en gemakkelijk zelf te installeren
  • Uit te breiden met talloze accessoires
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 9,5/10
  • Voor 14.00 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bescherm je familie

Altijd alert

SmartAlarm beschermt jouw familie en huis. Onze meldkamer staat 24 uur per dag, elke dag van het jaar tot je beschikking om de beste beveiligingsprotocollen bij elke gelegenheid te activeren.

Indien nodig sturen wij een surveillant, politie, brandweer of ambulance naar jouw huis.

Met onze werkwijze hebben we al veel onveillige situaties kunnen voorkomen en vele gezinnen beschermd. Daar zijn we trots op.

Klaar voor de toekomst
Huisdiervriendelijk

Detecteert indringers,
negeert huisdieren

Onze bewegingssensoren zijn huisdiervriendelijk.
Het alarm wordt geactiveerd bij beweging van mensen, maar zullen niet reageren op voorbijlopende huisdieren zoals honden en katten.

Bedieningspaneel

Licht op wanneer
de zon is ondergegaan

Het geheel vernieuwde touch-to-wake bedieningspaneel. Licht op wanneer je het aanraakt. En dimt vervolgens automatisch weer. Het heeft geen stekker, dus je kunt het plaatsen waar je wilt.

Waarschuwing wanneer deur open is.

Waarschuwt je waar nodig

Je hebt een deur of raam opengelaten. We geven je een seintje. Vertrek met een deur open, we laten het je weten en maken het je gemakkelijk door te vertellen welke deur.

"Altijd op de hoogte van wat de sensoren waarnemen, ook als je alarm niet aan staat."

Altijd op de hoogte

De SmartAlarm applicatie en het notificatiesysteem bieden je complete controle over je alarmsysteem en de mogelijkheid om adequaat te reageren op eventuele alarmmeldingen en andere gebeurtenissen in en rond je huis of bedrijf.

Via de app krijg je direct de meest recente gebeurtenissen te zien van al je sensoren. Van bewegingen die gedetecteerd worden en deuren die opengaan tot temperatuurwisselingen.

Op al deze gebeurtenissen kun je ook meldingen instellen per e-mail of melding naar je telefoon voor jezelf, maar ook voor je vrienden, famillie of buren.

Meer over het gebruik van SmartAlarm
Slim en snel‎

Verbind met andere slimme apparaten
in je huis en haal het meeste uit je
alarm. Onze software is gebouwd om
het gebruik van je alarmsysteem zo
makkelijk mogelijk te maken.

Bekijk de mogelijkheden

We love Homey

Homey verbindt 50.000+ apparaten van
1000+ merken. En dat aantal groeit elke dag.

SmartAlarm heeft een geavanceerde koppeling
en is dus onderdeel van jouw ultieme smart home.

Works with Homey

Top