Installatie - SmartAlarm

SmartAlarm is makkelijk zelf te installeren aan de hand van vier eenvoudige stappen. De installatie van het basispakket van SmartAlarm neemt ongeveer 20 minuten in beslag. SmartAlarm heeft voor u bij alle producten begeleidende teksten en filmpjes geplaatst om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Komt u er even niet uit, neem dan even contact op per e-mail, chat of telefoon, we helpen u uiteraard graag.

SmartAlarm heeft voor al haar losse accessoires handleidingen beschikbaar en een installatiehandleiding, u vindt beide op de website van Smartalarm.nl

Met behulp van de eenvoudige stappen bij onze producten kunt u heel eenvoudig alle onderdelen van ons alarmsysteem installeren.

Smartassist

Wij bieden u de mogelijkheid SmartAlarm te laten installeren door onze SmartAssist. Wij staan van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 16:00 voor u klaar. Wilt u gebruik maken van onze dienst, voeg dan de optie "SmartAssist" toe aan uw winkelmandje. Wanneer u heeft gekozen voor SmartAssist, zullen wij u per e-mail of telefonisch benaderen voor een afspraak. Deze afspraak kan meestal binnen 5 tot 10 werkdagen plaatsvinden. 

De SmartAssist assiteert u met het ophangen van het alarmsysteem. Wilt u liever geen installatie kosten, begeleiding vanaf ons kantoor is kostenloos. SmartAlarm helpt u graag op de manier dat u dat handig vindt.