Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Veelgestelde vragen

Algemene vragen

SmartAlarm biedt een uitgebalanceerd pakket aan en geeft u de ruimte om zelf de extra accessoires te kiezen, zodat iedere gebruiker het alarmsysteem op zijn manier kan inrichten. Graag verwijzen wij u hier voor naar de webshop.

U bepaalt helemaal zelf hoe lang u gebruik wilt maken van onze diensten. Uw abonnement is maandelijks opzegbaar en u zit niet aan lange verplichtingen vast.

Het is mogelijk om uw bestelde pakket uit te breiden met verschillende accessoires. U kunt het pakket onbeperkt uitbreiden, er zit geen limiet op. Wilt u bijvoorbeeld een aantal extra raamsensoren of deursensoren toevoegen, dan is dit erg gemakkelijk en zeker mogelijk. Al deze accessoires kunt u bestellen in onze webshop.

SmartAlarm is een betrouwbaar draadloos alarmsysteem dat er voor zorgt dat uw huis goed beveiligd is tegen inbraak. Via onze website en applicatie kunt u het alarmsysteem bedienen waar en wanneer u maar wilt, zolang u beschikking heeft tot het internet. Als het alarm afgaat krijgt u een sms of e-mail zodat u meteen actie kunt ondernemen.

Alle prijzen die op de website staan vermeld zijn inclusief BTW


Je antwoord niet gevonden? Wij kunnen hierbij helpen!

Neem contact met ons op

Contacteer ons en wij zullen zo spoedig contact met je opnemen.

Top