Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Veelgestelde vragen

SmartAlarm in gebruik

Via Mijnsmartalarm.nl krijgt u toegang tot een simpel te bedienen online systeem waarmee u het alarm te allen tijde kan besturen. Tevens is het mogelijk om via de gratis SmartAlarm App op uw mobiel (Iphone, Android en Web app), het alarmsysteem te bedienen. Wanneer u in de buurt van huis bent kunt u het syteem traditioneel bedienen met de afstandbediening en het bedieningspaneel.

Als het alarm bij u is afgegaan wordt er onmiddellijk een sms of e-mail verstuurd. U ontvangt direct een waarschuwing waardoor u onmiddellijk kunt handelen.

U kunt de meldkamer van Trigion koppelen aan uw alarmsysteem. Zodra het alarmsyteem afgaat ontvangt de meldkamer hier direct een melding van. De Meldkamer neemt bij alarm contact op met de vooraf ingestelde contactpersoon. Bij een geverifieerd alarm schakelt de meldkamer van Trigion de politie in. De koppeling met de meldkamer van Trigion kunt u gemakkelijk in- en uitschakelen via Mijnsmartalarm. Per maand zijn de kosten voor dit abonnement €12,50. On Demand kan dit voor slechts € 3 per dag.

De bewegingssensoren van SmartAlarm zijn huisdiervriendelijk. Dit betekent dat het alarm wordt geactiveerd bij beweging van mensen,  maar de bewegingssensoren niet reageren op voorbijlopende huisdieren zoals honden en katten (tot 16 KG)

Bij SmartAlarm betaalt u alleen een vast bedrag per maand van €9,95, ongeacht het aantal sms’jes of e-mails dat u ontvangt. U komt niet voor verrassingen te staan.

Zodra het alarm afgaat krijgt u direct een sms op de mobiele telefoon, ook is het mogelijk om een e-mail en pushbericht te ontvangen zodat u direct op de hoogte bent. Het alarm werkt 24 uur, 7 dagen per week. Op het moment dat u en uw aangegeven contactpersonen een sms, pushbericht of e-mail binnenkrijgen, kunt u direct actie ondernemen. Naast het feit dat u bericht ontvangt, kunt u ook aangeven dat andere personen in uw omgeving automatisch een melding krijgen. 

Wanneer het groene LED lampje knippert betekent dit dat het alarmsysteem staat uitgeschakeld.  Als het oranje LED lampje brandt betekent dit dat de status “alarm aan thuis” staat in geschakeld. Een knipperend rood LED lampje geeft weer dat het alarm staat ingeschakeld. Wanneer het oranje LED lampje brandt betekent dit dat u mogelijk een bericht heeft ontvangen in MijnSmartAlarm. 

Op het moment dat er bij u wordt ingebroken, maakt de camera 2 foto’s per seconde zolang er beweging geconstateerd wordt. Deze foto’s worden opgeslagen in onze database en op uw mijnsmartalarm.nl account., zodat u deze direct tot uw beschikking heeft. Het is mogelijk om maximaal 4 camera’s aan te sluiten. De beelden kunt u live volgen via mijnsmartalarm.nl en de SmartAlarm applicatie.Voor deze dienst wordt een maandelijks bedrag van €4,- in rekening gebracht ongeacht het aantal camera's . De fotodetector wordt alleen geactiveerd op het moment dat het alarm afgaat, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw privacy.

mijn.smartalarm.nl is een online systeem om uw alarm simpel te kunnen bedienen. Via onze website kunt u onder  Login inloggen op uw eigen account zodat het altijd mogelijk is om uw alarm te bedienen. Naast de bediening vindt u hier ook alle uitleg omtrent de aansluiting van het alarmsysteem en kunt u hier alle apparaten in uw pakket gemakkelijk toevoegen. 


Je antwoord niet gevonden? Wij kunnen hierbij helpen!

Neem contact met ons op

Contacteer ons en wij zullen zo spoedig contact met je opnemen.

Top