Reviews SmartAlarm

Reviews

Klanten hebben ons gemiddeld als 'Zeer goed' gewaardeerd. Op een schaal van 1-5 geven klanten ons gemiddeld een 4,71 (gebaseerd op 139 reviews). SmartAlarm is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos communiceert binnen uw huis of bedrijf en gebruik maakt van gecertificeerde hardware (volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2). Met SmartAlarm houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade.

Laat een review achter

De laatste reviews

SmartAlarm -

Arjen Driebergen

55 stars

16 augustus 2018, 12:12

Super service zo vlak voor onze vakantie. Ik had wat moeite met het ophangen / activeren, maar een vriendelijke medewerker heeft nog alles rustig telefonisch met me doorgenomen. Top service! Ik kon met een gerust hart op vakantie. De app werkt trouwens perfect, ook in het buitenland.

M. Öner

55 stars

13 augustus 2018, 13:02

Werkt handig voor zowel thuis als kantoor. Wij heb kantoor aan huis en daar is het alarmsysteem ook opgehangen. In de avond zetten we deze op thuismodus zodat in het kantoor de volledige beveiliging aanstaan. Technische dienst gaf hulp bij vragen.

Erik konings

55 stars

31 juli 2018, 13:50

Vlak voor vakantie binnen gekregen, snel opgehangen, een keer uitgetest en wat een herrie die centrale. Nu al anderhalve week in Spanje met een veilig gevoel.

R. Ferwerda

55 stars

25 juli 2018, 14:39

Een week voor onze vakantie is er bij ons helaas een poging tot inbraak gedaan. Toen hebben we besloten een alarm aan te schaffen. Na online zoeken zag ik de bomen door het bos niet meer. Toen kwam ik hier uit op de site van smartalarm. Ik kreeg contact met Matthijs, de ( kennelijke) beveiligingsexpert. na aangehoord te hebben wat er bij ons gebeurd is vroeg matthijs of ik een plattegrond ( een schets was voldoende) van mijn huis kon sturen, dan zou hij daar persoonlijk een plan op intekenen hoe ik het huis het beste kon beveiligen. Binnen 30 minuten na het toesturen had ik al een antwoord met een advies daarin. Na het advies samen met mijn vrouw te hebben bekeken hadden we nog enkele vragen, ik belde op en matthijs stond mij direct weer te woord. Tien minuten na het gesprek kregen we een mooie offerte met korting in onze mail! De dag dat we het pakket binnen kregen belde matthijs ons op om te vragen of alles duidelijk was ( dit is pas service!!!) Ik twijfelde wel nog over een paar zaken en heb samen met hem de installatie door gelopen , en sinds dien werkt het systeem probleemloos. De klant staat voorop bij dit bedrijf, daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren!

J. Luiken

55 stars

25 juli 2018, 09:30

Wij hebben nu bijna een jaar Smartalarm installatie in huis en ik ben er uitermate over te spreken. De camera functionaliteit werkt perfect. Zelfs met drie honden in huis. Helaas hebben we het systeem moeten aanschaffen doordat men heeft geprobeerd in te breken, maar achteraf hadden we dit systeem al veel eerder moeten aanschaffen. Het zichtbare buiten sirene heeft zeker een preventieve werking. Nu sparen voor de volgende camera... Geweldig

Marianne

55 stars

24 juli 2018, 14:26

had contact opgenomen voor informatie waar ik nu welke accessoires zou moeten ophangen. De medewerker heeft mij perfect geholpen en heeft op een plattegrond voor mij precies ingetekend waar ik mijn accessoires zou moeten ophangen. Daarna nog het alarmsysteem doorgenomen over alle functies, helemaal perfect!

Vincent

55 stars

18 juli 2018, 10:04

Alarmsysteem op donderdag besteld, vrijdag alles binnen. Had van te voren even gebeld en gevraagd hoe het werkt met een camera installeren. De medewerker gaf aan dat de technische dienst vanaf afstand handig kan helpen. Het leek wel of ik een installatie erbij had gekregen. De medewerker heeft mij veel zorgen met het instellen van de camera uit handen genomen. De andere componenten werken ook allemaal goed, aansluiten en ophangen was zo gebeurd.

Kees jongsma

55 stars

8 mei 2018, 09:27

Alarm werkt perfect, doet zeker wat het moet doen!

Mina Nabil

35 stars

28 april 2018, 11:25

Een prima alarmsysteem wat makkelijk te installeren is. Wel 1 groot ergernis: Wij zetten onze alarm in de avond voordat we naar bed gaan op huismodus, bij het aanzetten krijg je twee korte piepjes te horen wat verder prima is. In de ochtend ben ik erg vroeg wakker en zet ik het alarm uit. Echter krijg je dan een hele lange piep die paar seconden duurt. Hierdoor wordt mijn hele gezin wakker. Ook hebben wij een kleine baby. Wanneer wij in de avond thuis komen en het kind ligt te slapen in de wieg en we zetten het alarm uit dan schrikt ie zich rot van dezelfde piep die enkele seconden blijft piepen. Volgens de collega die ik gesproken heb is dit eerder ook door andere klanten gemeld. Dit zou echter niet op korte termijn opgelost worden volgens de servicedesk. Mijn verzoek is dus aan de andere klanten die hier ook last van hebben dit te melden. En hopelijk zal smartalarm hier dan snel werk van maken.

E.Wildeman

35 stars

9 april 2018, 23:31

Bestelling en bezorging super snel. Echter niet in 20 minuten geïnstalleerd zoals in handleiding vermeld staat. Vind handleiding niet duidelijk, geen stappenplan (eerst activeren of eerst ophangen ed.?). ik mis op sommige pagina's de pdf voor handleiding en instructiefilmpjes. Telefonisch contact (op zondag) omdat het bedieningspaneel niet gevonden wordt bij toevoegen, lang in de wacht, extern bureau, "ik kan een terugbelnotitie maken". U wordt maandag teruggebeld.... En waar ik dan absoluut niet tegen kan is de vraag: heeft u de handleiding doorgenomen.......