Reviews SmartAlarm

Reviews

Klanten hebben ons gemiddeld als 'Zeer goed' gewaardeerd. Op een schaal van 1-5 geven klanten ons gemiddeld een 4,69 (gebaseerd op 128 reviews). SmartAlarm is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos communiceert binnen uw huis of bedrijf en gebruik maakt van gecertificeerde hardware (volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2). Met SmartAlarm houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade.

Laat een review achter

De laatste reviews

SmartAlarm -

gertjan

55 stars

14 januari 2018, 13:04

Top systeem en.. Top hulp bij problemen. Inloggen door de helpdeskmedewerker op afstand en probleem opgelost. Betaalbaar en redelijke maandelijkse kosten, ook bij aanmelding bij meldkamer en toevoeging van camera's . Ben benieuwd naar nieuwe toevoegingen in de toekomst aan het systeem om mijn huis verder te digitaliseren.

Naomi

55 stars

10 januari 2018, 16:35

Sinds vorig jaar alarmsysteem van SmartAlarm. Het installeren was, na even zoeken, heel eenvoudig. Zojuist nog contact gehad omdat de pushberichten SmartMessages niet werkten. Jackie heeft mij super geholpen! Het was een flinke puzzel, maar hij heeft net zo lang geprobeerd tot het probleem was verholpen. Klasse!!!

Marijn

55 stars

8 december 2017, 10:24

Zojuist het systeem met behulp van een medewerker op afstand geïnstalleerd. De producten waren binnen 1 dag thuisbezorgt. Het installeren was eenvoudig en de service was top! De medewerker heeft mij met behulp van de handleidingen door het proces heen geloodst. Het werkt naar behoren tot nu toe en is zeer eenvoudig te gebruiken. Mijn vrouw en ik zijn heel erg tevreden over de service en het gebruiksgemak van het systeem, we zouden het zeker aanraden! Een uitstekend product voor een goede prijs!

Dick

55 stars

11 november 2017, 02:14

Na 2 jaar probleem met toetsenbord werd direct opgelost zonder blikken of blozen, niets dan lof over de service van dit bedrijf ook na 2 jaar laten ze je niet vallen , dus 5 sterren maar alleen omdat ik er niet meet mag geven , anders hadden zij het zeker verdiend KLASSE !!!!

René

55 stars

23 juli 2017, 16:58

Ruim anderhalf jaar heb ik mijn appartement beveiligd met Smartalarm en ik ben zéér tevreden! Punten die ik belangrijk vind: ik heb geen valse alarmmeldingen gehad(!), batterijen gaan erg lang mee (nog geen batterijen hoeven te vervangen), makkelijk te bedienen, alles via Internet, makkelijk uitbreidbaar (6 bewegingsmelders, 4 deur/raam-contacten, 2 x extra sirenes), en de kosten om je installatie te koppelen aan de meldkamer van Trigion valt reuze mee. Als laatste, ik heb 1 keer contact gehad met de support afdeling van Smartalarm (dus niet veel ervaring hiermee) en ze reageren heel snel op je vragen en zijn bereid om je snel te helpen. Kudos! Ik kan Smartalarm iedereen aanraden.

Eduard Tiggelaar

55 stars

11 juli 2017, 22:00

Nu sinds een week mijn huis beveiligd met Smartalarm. Ik ben zelf niet zo goed met computers en techniek, ik was dus prettig verrast toen de installatie mij vrij gemakkelijk afging! Wat ik vooral prettig vind is het krijgen van de berichtjes op mijn telefoon, zo weet ik altijd of het alarm goed is in- of uitgeschakeld. Zeer tevreden!

martijn steegman

55 stars

21 juni 2017, 17:14

Fourkan van de helpdesk van smartalarm heeft ons geholpen met het installeren van onze ip dome camera. Deze man is een onuitputtelijke bron van i.t wijsheid, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. Mijn complimenten Fourkan en smartalarm, van jullie kunnen veel bedrijven iets leren. Mijn camera was snel geïnstalleerd en al mijn vragen waren prima beantwoord. Bedankt

Fred Boerma

35 stars

28 mei 2017, 12:12

Op zich best een redelijk systeem. Doormelding werkt. Alarm is luid. Gemakkelijk te installeren. Alleen mis ik de functies om externe apparaten erop aan te sluiten zoals een externe doormelding. Het instellen van welke sensoren een inloopvertraging moeten hebben. Bij smartalarm heeft alles een inloop vertraging. Dus ook iemand die via het raam binnenkomt krijgt tijd om het systeem uit te schakelen. Jammer.

Menno Jongerius

55 stars

4 april 2017, 19:34

Werkt echt heel goed en de service is super. Pas geleden een probleem met het basisstation omdat we in verband met werkzaamheden het een paar keer van het netwerk moesten afhalen. Na telefonisch contact snel geholpen om alles te resetten en opnieuw in te richten en nu draait alles weer als een zonnetje.

Jeroen

55 stars

3 april 2017, 12:26

Goed en makkelijk te bedienen systeem!!! Werkt naar mijn mening zeer goed. Makkelijk te installeren. Het koppelen van de camera's was voor mij te ingewikkeld, waarbij een medewerker mij volledig heeft bijgestaan. Ik ben zeer tevreden over dit alarmsysteem.