Reviews SmartAlarm

Reviews

Klanten hebben ons gemiddeld als 'Zeer goed' gewaardeerd. Op een schaal van 1-5 geven klanten ons gemiddeld een 4,68 (gebaseerd op 124 reviews). SmartAlarm is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos communiceert binnen uw huis of bedrijf en gebruik maakt van gecertificeerde hardware (volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2). Met SmartAlarm houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade.

Laat een review achter

De laatste reviews

SmartAlarm -

René

55 stars

23 juli 2017, 16:58

Ruim anderhalf jaar heb ik mijn appartement beveiligd met Smartalarm en ik ben zéér tevreden! Punten die ik belangrijk vind: ik heb geen valse alarmmeldingen gehad(!), batterijen gaan erg lang mee (nog geen batterijen hoeven te vervangen), makkelijk te bedienen, alles via Internet, makkelijk uitbreidbaar (6 bewegingsmelders, 4 deur/raam-contacten, 2 x extra sirenes), en de kosten om je installatie te koppelen aan de meldkamer van Trigion valt reuze mee. Als laatste, ik heb 1 keer contact gehad met de support afdeling van Smartalarm (dus niet veel ervaring hiermee) en ze reageren heel snel op je vragen en zijn bereid om je snel te helpen. Kudos! Ik kan Smartalarm iedereen aanraden.

Eduard Tiggelaar

55 stars

11 juli 2017, 22:00

Nu sinds een week mijn huis beveiligd met Smartalarm. Ik ben zelf niet zo goed met computers en techniek, ik was dus prettig verrast toen de installatie mij vrij gemakkelijk afging! Wat ik vooral prettig vind is het krijgen van de berichtjes op mijn telefoon, zo weet ik altijd of het alarm goed is in- of uitgeschakeld. Zeer tevreden!

martijn steegman

55 stars

21 juni 2017, 17:14

Fourkan van de helpdesk van smartalarm heeft ons geholpen met het installeren van onze ip dome camera. Deze man is een onuitputtelijke bron van i.t wijsheid, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. Mijn complimenten Fourkan en smartalarm, van jullie kunnen veel bedrijven iets leren. Mijn camera was snel geïnstalleerd en al mijn vragen waren prima beantwoord. Bedankt

Fred Boerma

35 stars

28 mei 2017, 12:12

Op zich best een redelijk systeem. Doormelding werkt. Alarm is luid. Gemakkelijk te installeren. Alleen mis ik de functies om externe apparaten erop aan te sluiten zoals een externe doormelding. Het instellen van welke sensoren een inloopvertraging moeten hebben. Bij smartalarm heeft alles een inloop vertraging. Dus ook iemand die via het raam binnenkomt krijgt tijd om het systeem uit te schakelen. Jammer.

Menno Jongerius

55 stars

4 april 2017, 19:34

Werkt echt heel goed en de service is super. Pas geleden een probleem met het basisstation omdat we in verband met werkzaamheden het een paar keer van het netwerk moesten afhalen. Na telefonisch contact snel geholpen om alles te resetten en opnieuw in te richten en nu draait alles weer als een zonnetje.

Jeroen

55 stars

3 april 2017, 12:26

Goed en makkelijk te bedienen systeem!!! Werkt naar mijn mening zeer goed. Makkelijk te installeren. Het koppelen van de camera's was voor mij te ingewikkeld, waarbij een medewerker mij volledig heeft bijgestaan. Ik ben zeer tevreden over dit alarmsysteem.

DEX

55 stars

3 maart 2017, 12:37

Ik heb de alarm installatie nu 1,5 jaar en moet zeggen dat alles nog goed werkt, laatst hulp gekregen bij installerenvan de camera, voortreffelijke service die je nergens anders gaat vinden. Wil je een betrouwbaar alarmsysteem met een topservice kies dan voor Smartalarm!!

Paul de Bruin

55 stars

23 februari 2017, 12:20

Ik heb dit alarmsysteem al een aantal weken en moet zeggen dat het mij bevalt! Het zelf kunnen instellen van het alarm is ideaal. Ik krijg een melding op mijn telefoon wanneer iemand thuis is. Zo ben ik altijd op de hoogte wanneer er iemand thuis komt. Bovendien is het draadloos en heel gemakkelijk te bedienen. Al met al een heerlijk systeem!

robert

55 stars

16 januari 2017, 00:39

dit alarmsysteem op een zaterdag avond bestelt en een paar dagen later al in huis ik was wel even iets langer bezig dan 20 minuten me beweging melders en de deurraamkontakten daar ging het even niet goed mee maar dat is in orde alleen de bedieningspaneel nog even daarbij word je zeer vriendelijk en goed geholpen omdat ik het alarm een paar keer getest heb de meldkamer neemt snel contact met je op kort om wij zijn zeer tevreden met het alarm systeem

Martijn Wit

55 stars

13 januari 2017, 18:14

Gisteravond het pakket mogen ontvangen. Snel geleverd en bijna net zo snel geïnstalleerd! Inderdaad heel eenvoudig op te hangen. Zou het eigenlijk niet mogen zeggen... Maar ik kan echt niet wachten tot er iemand probeert in te breken!