Reviews SmartAlarm

Reviews

Klanten hebben ons gemiddeld als 'Zeer goed' gewaardeerd. Op een schaal van 1-5 geven klanten ons gemiddeld een 4,72 (gebaseerd op 143 reviews). SmartAlarm is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos communiceert binnen uw huis of bedrijf en gebruik maakt van gecertificeerde hardware (volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2). Met SmartAlarm houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade.

Laat een review achter

De laatste reviews

SmartAlarm -

Jolanda Deutz

55 stars

10 oktober 2018, 15:18

XXL pakket besteld, mooie aanbieding voor de inhoudt van het pakket, deze volgende dag binnen gekregen. installeren duurde iets langer dan 20 minuten maar als je het goed wilt doen duurt alles langer ;) met de smartmessages even zitten rommelen en daarna Olisto aan gezet, had daar nog een paar vragen over die werden perfect beantwoord.

Berend Neelma

55 stars

25 september 2018, 13:09

Pakket besteld met daarin twee camera's. Ik kwam er niet helemaal uit het met installeren van de camera's en ben perfect geholpen door de technische ondersteuning van SmartAlarm. Ze namen alle tijd om met mij het proces te doorlopen, perfect!

Martijn Urgers

55 stars

12 september 2018, 08:01

Bestelde 16.00, dus later dan aangegeven tijd om morgen in huis te hebben. Werd toch volgende dsg nog geleverd. Installeren ging allemaal als een fluitje. Van het weekend de sirene eens uitproberen.

Kees

55 stars

24 augustus 2018, 09:17

Bestelde 15.30 het alarmsysteem, had het de volgende dag nog binnen. installatie zo gepiept, werkt allemaal super. Olisto was even lastig om te koppelen maar via chat perfecte hulp.

Arjen Driebergen

55 stars

16 augustus 2018, 12:12

Super service zo vlak voor onze vakantie. Ik had wat moeite met het ophangen / activeren, maar een vriendelijke medewerker heeft nog alles rustig telefonisch met me doorgenomen. Top service! Ik kon met een gerust hart op vakantie. De app werkt trouwens perfect, ook in het buitenland.

M. Öner

55 stars

13 augustus 2018, 13:02

Werkt handig voor zowel thuis als kantoor. Wij heb kantoor aan huis en daar is het alarmsysteem ook opgehangen. In de avond zetten we deze op thuismodus zodat in het kantoor de volledige beveiliging aanstaan. Technische dienst gaf hulp bij vragen.

Erik konings

55 stars

31 juli 2018, 13:50

Vlak voor vakantie binnen gekregen, snel opgehangen, een keer uitgetest en wat een herrie die centrale. Nu al anderhalve week in Spanje met een veilig gevoel.

R. Ferwerda

55 stars

25 juli 2018, 14:39

Een week voor onze vakantie is er bij ons helaas een poging tot inbraak gedaan. Toen hebben we besloten een alarm aan te schaffen. Na online zoeken zag ik de bomen door het bos niet meer. Toen kwam ik hier uit op de site van smartalarm. Ik kreeg contact met Matthijs, de ( kennelijke) beveiligingsexpert. na aangehoord te hebben wat er bij ons gebeurd is vroeg matthijs of ik een plattegrond ( een schets was voldoende) van mijn huis kon sturen, dan zou hij daar persoonlijk een plan op intekenen hoe ik het huis het beste kon beveiligen. Binnen 30 minuten na het toesturen had ik al een antwoord met een advies daarin. Na het advies samen met mijn vrouw te hebben bekeken hadden we nog enkele vragen, ik belde op en matthijs stond mij direct weer te woord. Tien minuten na het gesprek kregen we een mooie offerte met korting in onze mail! De dag dat we het pakket binnen kregen belde matthijs ons op om te vragen of alles duidelijk was ( dit is pas service!!!) Ik twijfelde wel nog over een paar zaken en heb samen met hem de installatie door gelopen , en sinds dien werkt het systeem probleemloos. De klant staat voorop bij dit bedrijf, daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren!

J. Luiken

55 stars

25 juli 2018, 09:30

Wij hebben nu bijna een jaar Smartalarm installatie in huis en ik ben er uitermate over te spreken. De camera functionaliteit werkt perfect. Zelfs met drie honden in huis. Helaas hebben we het systeem moeten aanschaffen doordat men heeft geprobeerd in te breken, maar achteraf hadden we dit systeem al veel eerder moeten aanschaffen. Het zichtbare buiten sirene heeft zeker een preventieve werking. Nu sparen voor de volgende camera... Geweldig

Marianne

55 stars

24 juli 2018, 14:26

had contact opgenomen voor informatie waar ik nu welke accessoires zou moeten ophangen. De medewerker heeft mij perfect geholpen en heeft op een plattegrond voor mij precies ingetekend waar ik mijn accessoires zou moeten ophangen. Daarna nog het alarmsysteem doorgenomen over alle functies, helemaal perfect!