Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Martijn Wit
22-12-2022
10

Gisteravond het pakket mogen ontvangen. Snel geleverd en bijna net zo snel geïnstalleerd! Inderdaad heel eenvoudig op te hangen. Zou het eigenlijk niet mogen zeggen... Maar ik kan echt niet wachten tot er iemand probeert in te breken!

Aanbeveling: Ja

Harry
22-12-2022
8

Heb dit systeem nu een paar maanden. Installatie was simpel en snel. Zou een extra ster hebben gegeven als ik per melder zou kunnen aangeven of er een inlooptijd voor het alarm zou zijn. Waarom zou er een inlooptijd zijn als ik niet via de juiste weg naar binnen kom?

Aanbeveling: Ja

K
22-12-2022
10
Vlot en behulpzaam.

Direct actie genomen op mijn vraag en prima opgelost.

Aanbeveling: Ja

Dave
22-12-2022
10
Top! Goed en duidelijk advies.

Goed advies gehad van Brian. Snelle reacties op vragen en makkelijk te bereiken via WhatsApp. Belafspraken stipt op tijd met duidelijk en goed advies. Na het advies is het alarmsysteem erg snel geleverd. Systeem ziet er goed uit en is gebruiksvriendelijk met duidelijke handleidingen. Momenteel nog bezig met de installatie dus over het dagelijks gebruik kan ik nog niets zeggen.

Aanbeveling: Ja

Philippe
21-12-2022
10
goed

in het begin wat problemen gehad, na telefonisch contact zijn we er samen door geloodst zodat het alarmsysteem prima werkte !

Aanbeveling: Ja

Agnes Niewöhner
20-12-2022
6
Niet goed

Heb nu al meerdere malen gemaild dat het bedieningspaneel paneel niet goed is en dat het piepende geluid steeds sneller gaat en uiteindelijk gaat het alarm af. Jullie blijven volhouden dat dat de uitlooptijd is. Dat is niet zo. Met de app is dit namelijk niet het geval.

Aanbeveling: Nee

Willem Bos
20-12-2022
10

Bijna een jaar in gebruik en ben zeer tevreden! Het gebruik van de installatie is zeer gebruikersvriendelijk en geen vals alarm gehad. Tijdens het installeren van de camera had ik de hulp nodig van de helpdesk en deze hebben mij. snel en vakkundig geholpen!

Aanbeveling: Ja

Burg
19-12-2022
10
Prima systeem, eenvoudig te installeren!

Snelle levering, deskundig advies en absoluut niet opdringerig zoals andere aanbieders. Systeem is eenvoudig zelf te installeren en werkt heel eenvoudig. Tot nu toe zeer tevreden!

Aanbeveling: Ja

Frans
19-12-2022
9
Top, duidelijk en klantvriendelijk

Fijn en duidelijk geholpen met mijn vraag

Aanbeveling: Ja

G. Kusters
19-12-2022
8

Sinds kort ben ik eigenaar van het SmartAlarm systeem. De installatie verliep erg vlot en binnen no-time was mijn alarm geactiveerd. Later nog 2 deursensors erbij gekocht en ook deze waren binnen no-time geinstalleerd. De app werkt prima, enige nadeel is dat hij niet automatisch refresht, waardoor je soms een oude status ziet (App geeft aan dat alarm uit staat terwijl het aan staat). Ander nadeel vind ik dat als de stroom of internet uitvalt, het alarm niet altijd snel de verbinding automatisch herstelt. Dat is erg lastig als je op vakantie bent. Ik had wat administratieve vragen en daar hebben ze me snel mee geholpen. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met dit systeem en zal het zeker aan anderen aanbevelen!

Aanbeveling: Ja

Marcin
18-12-2022
9
Very satisfied.

I’m very satisfied with all the help from smart alarm, always quick respond. It would make it easier if your website and app will be available in multiple languages but that’s not the big issue as customer service is always available to give a help in English.

Aanbeveling: Ja

J. Brouwer
18-12-2022
8

Na het lezen van een test over SmartAlarm was ik zeer enthousiast geworden. Zeker omdat het simpel te installeren (draadloos) en te bedienen zou zijn. Eerst had ik via de mail nog wat vragen gesteld die door SmartAlarm snel en duidelijk werden beantwoord. Nadat ik via de website mijn bestelling had doorgegeven werd alles zeer snel en netjes thuis bezorgd. Het installeren was erg makkelijk en werd duidelijk uitgelegd door middel van filmpjes en PDF handleiding. Ook het bedienen is zeer eenvoudig. De persoonlijke instellingen die je kunt maken heeft ons tijdens de vakantie een veilig gevoel gegeven. Wij konden precies zien wanneer de kinderen het alarm aan-en uit hadden gezet. Wanneer onze honden thuis blijven kunnen we met de „Home Functie” de bewegingssensoren uitzetten en alleen de deur-raam contacten activeren. Al met al zijn wij bijzonder tevreden over SmartAlarm en de service die wordt geleverd.

Aanbeveling: Ja

W. Brandenburg
18-12-2022
10

Na veel gedonder te hebben gehad met Ajax Varel in contact gekomen met Smart Alarm. Daar wij niet zo technisch zijn zijn ze de installatie komen plaatsen. Daar wij nog al wat apparatuur hebben aangeschaft en over Wifi te veel apparaten erop zaten, kregen we last met het alarm. Gebeld en fantastisch geholpen en ze hadden alle geduld. Tenslotte ook nog 2 x langs geweest (Jelle met nog iemand) en op hun advies e.e.a. veranderd en het werkt nu feilloos. Prettig is dat je heel veel mensen kunt aangeven die een mail of sms ontvangen bij een alarm. Ik raad iedereen aan die een alarm wilt aanleggen of gaat vervangen net als wij contact met hun op te nemen. Het is nog een heel makkelijk te bedienen via je Iphone. Ook de camera\'s werken uitstekend. Alom een zeer vriendelijke bediening en een professioneel bedrijf

Aanbeveling: Ja

Joost
18-12-2022
8

SmartAlarm hebben we inmiddels thuis en op kantoor geïnstalleerd. Onderscheidend vermogen is zeker ook de klantenservice qua technische ondersteuning. Prima systeem voor prima prijs.

Aanbeveling: Ja

Rinaldo
17-12-2022
10
Perfect en betaalbaar alarmsysteem

Tijdje geleden hebben we een set geplaatst bij me moeder thuis. Ben pas verhuisd en heb Verisure laten langs komen offerte is zo hoog en een abbo kost 45 euro per maand. Heb toen Smartalarm weer benaderd en een setje gekocht en aangesloten. Heb ook 2 Camera's besteld en ga ze vandaag aansluiten. Tot nu toe zeer tevreden ook met de klanteservice ze helpen je goed en staan je altijd netjes te woord

Aanbeveling: Ja

Geert Vedder
17-12-2022
10

Heb het systeem nu zo\'n 2 maanden in gebruik. Werkt zoals het hoort. Geen problemen, ook geen vals alarm gehad. Middels de app kun je het systeem goed bedienen en heb je ook controle of alle onderdelen nog functioneren. Geeft een vertrouwd gevoel. Bij installatie een keer contact gezocht met de helpdesk. Goed en snel geholpen. Kortom: zeer aan te bevelen.

Aanbeveling: Ja

Bianca
17-12-2022
10
Perfect geholpen

..

Aanbeveling: Ja

Stefan Bergen
17-12-2022
10
Top

Systeem bestel. Kwam er niet helemaal uit, goed geholpen aan de telefoon. Filmpjes met toevoegen handig.

Aanbeveling: Ja

Bert Rooswater
16-12-2022
10

XXL pakket gekocht, lekker compleet pakket voor een scherpe prijs, installeren ging makkelijk heb er direct voor gekozen om alles netjes weg te boren, dan doe je er wat langer over maar dan weet je ook direct dat alles goed werkt. In combinatie met olisto heb ik geofencing aangezet, super fijn, mijn alarmsysteem gaat automatisch aan wanneer ik thuis wegga en het vergeten ben, super handig!

Aanbeveling: Ja

T.
16-12-2022
10
Prima advies

Aandacht voor probleem, mede opgelost en goed advies wat werkt

Aanbeveling: Ja

Top