Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

268 beoordelingen

Marianne
24-07-2018
10

had contact opgenomen voor informatie waar ik nu welke accessoires zou moeten ophangen. De medewerker heeft mij perfect geholpen en heeft op een plattegrond voor mij precies ingetekend waar ik mijn accessoires zou moeten ophangen. Daarna nog het alarmsysteem doorgenomen over alle functies, helemaal perfect!

Aanbeveling: Ja

Vincent
18-07-2018
10

Alarmsysteem op donderdag besteld, vrijdag alles binnen. Had van te voren even gebeld en gevraagd hoe het werkt met een camera installeren. De medewerker gaf aan dat de technische dienst vanaf afstand handig kan helpen. Het leek wel of ik een installatie erbij had gekregen. De medewerker heeft mij veel zorgen met het instellen van de camera uit handen genomen. De andere componenten werken ook allemaal goed, aansluiten en ophangen was zo gebeurd.

Aanbeveling: Ja

Kees jongsma
08-05-2018
10

Alarm werkt perfect, doet zeker wat het moet doen!

Aanbeveling: Ja

Mina Nabil
28-04-2018
6

Een prima alarmsysteem wat makkelijk te installeren is. Wel 1 groot ergernis: Wij zetten onze alarm in de avond voordat we naar bed gaan op huismodus, bij het aanzetten krijg je twee korte piepjes te horen wat verder prima is. In de ochtend ben ik erg vroeg wakker en zet ik het alarm uit. Echter krijg je dan een hele lange piep die paar seconden duurt. Hierdoor wordt mijn hele gezin wakker. Ook hebben wij een kleine baby. Wanneer wij in de avond thuis komen en het kind ligt te slapen in de wieg en we zetten het alarm uit dan schrikt ie zich rot van dezelfde piep die enkele seconden blijft piepen. Volgens de collega die ik gesproken heb is dit eerder ook door andere klanten gemeld. Dit zou echter niet op korte termijn opgelost worden volgens de servicedesk. Mijn verzoek is dus aan de andere klanten die hier ook last van hebben dit te melden. En hopelijk zal smartalarm hier dan snel werk van maken.

Aanbeveling: Ja

E.Wildeman
09-04-2018
6

Bestelling en bezorging super snel. Echter niet in 20 minuten geïnstalleerd zoals in handleiding vermeld staat. Vind handleiding niet duidelijk, geen stappenplan (eerst activeren of eerst ophangen ed.?). ik mis op sommige pagina's de pdf voor handleiding en instructiefilmpjes. Telefonisch contact (op zondag) omdat het bedieningspaneel niet gevonden wordt bij toevoegen, lang in de wacht, extern bureau, "ik kan een terugbelnotitie maken". U wordt maandag teruggebeld.... En waar ik dan absoluut niet tegen kan is de vraag: heeft u de handleiding doorgenomen.......

Aanbeveling: Ja

Hans Huijts
19-03-2018
10

Wederom geweldig geholpen met mijn camera's op afstand door het serviceteam, niks wachttijden en niets is te veel moeite. Hier kunnen zo veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. ik durf dit iedereen aan te raden.

Aanbeveling: Ja

gertjan
14-01-2018
10

Top systeem en.. Top hulp bij problemen. Inloggen door de helpdeskmedewerker op afstand en probleem opgelost. Betaalbaar en redelijke maandelijkse kosten, ook bij aanmelding bij meldkamer en toevoeging van camera's . Ben benieuwd naar nieuwe toevoegingen in de toekomst aan het systeem om mijn huis verder te digitaliseren.

Aanbeveling: Ja

Naomi
10-01-2018
10

Sinds vorig jaar alarmsysteem van SmartAlarm. Het installeren was, na even zoeken, heel eenvoudig. Zojuist nog contact gehad omdat de pushberichten SmartMessages niet werkten. Jackie heeft mij super geholpen! Het was een flinke puzzel, maar hij heeft net zo lang geprobeerd tot het probleem was verholpen. Klasse!!!

Aanbeveling: Ja

Marijn
08-12-2017
10

Zojuist het systeem met behulp van een medewerker op afstand geïnstalleerd. De producten waren binnen 1 dag thuisbezorgt. Het installeren was eenvoudig en de service was top! De medewerker heeft mij met behulp van de handleidingen door het proces heen geloodst. Het werkt naar behoren tot nu toe en is zeer eenvoudig te gebruiken. Mijn vrouw en ik zijn heel erg tevreden over de service en het gebruiksgemak van het systeem, we zouden het zeker aanraden! Een uitstekend product voor een goede prijs!

Aanbeveling: Ja

Dick
11-11-2017
10

Na 2 jaar probleem met toetsenbord werd direct opgelost zonder blikken of blozen, niets dan lof over de service van dit bedrijf ook na 2 jaar laten ze je niet vallen , dus 5 sterren maar alleen omdat ik er niet meet mag geven , anders hadden zij het zeker verdiend KLASSE !!!!

Aanbeveling: Ja

René
23-07-2017
10

Ruim anderhalf jaar heb ik mijn appartement beveiligd met Smartalarm en ik ben zéér tevreden! Punten die ik belangrijk vind: ik heb geen valse alarmmeldingen gehad(!), batterijen gaan erg lang mee (nog geen batterijen hoeven te vervangen), makkelijk te bedienen, alles via Internet, makkelijk uitbreidbaar (6 bewegingsmelders, 4 deur/raam-contacten, 2 x extra sirenes), en de kosten om je installatie te koppelen aan de meldkamer van Trigion valt reuze mee. Als laatste, ik heb 1 keer contact gehad met de support afdeling van Smartalarm (dus niet veel ervaring hiermee) en ze reageren heel snel op je vragen en zijn bereid om je snel te helpen. Kudos! Ik kan Smartalarm iedereen aanraden.

Aanbeveling: Ja

Eduard Tiggelaar
11-07-2017
10

Nu sinds een week mijn huis beveiligd met Smartalarm. Ik ben zelf niet zo goed met computers en techniek, ik was dus prettig verrast toen de installatie mij vrij gemakkelijk afging! Wat ik vooral prettig vind is het krijgen van de berichtjes op mijn telefoon, zo weet ik altijd of het alarm goed is in- of uitgeschakeld. Zeer tevreden!

Aanbeveling: Ja

martijn steegman
21-06-2017
10

Fourkan van de helpdesk van smartalarm heeft ons geholpen met het installeren van onze ip dome camera. Deze man is een onuitputtelijke bron van i.t wijsheid, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. Mijn complimenten Fourkan en smartalarm, van jullie kunnen veel bedrijven iets leren. Mijn camera was snel geïnstalleerd en al mijn vragen waren prima beantwoord. Bedankt

Aanbeveling: Ja

Fred Boerma
28-05-2017
6

Op zich best een redelijk systeem. Doormelding werkt. Alarm is luid. Gemakkelijk te installeren. Alleen mis ik de functies om externe apparaten erop aan te sluiten zoals een externe doormelding. Het instellen van welke sensoren een inloopvertraging moeten hebben. Bij smartalarm heeft alles een inloop vertraging. Dus ook iemand die via het raam binnenkomt krijgt tijd om het systeem uit te schakelen. Jammer.

Aanbeveling: Ja

Menno Jongerius
04-04-2017
10

Werkt echt heel goed en de service is super. Pas geleden een probleem met het basisstation omdat we in verband met werkzaamheden het een paar keer van het netwerk moesten afhalen. Na telefonisch contact snel geholpen om alles te resetten en opnieuw in te richten en nu draait alles weer als een zonnetje.

Aanbeveling: Ja

Jeroen
03-04-2017
10

Goed en makkelijk te bedienen systeem!!! Werkt naar mijn mening zeer goed. Makkelijk te installeren. Het koppelen van de camera's was voor mij te ingewikkeld, waarbij een medewerker mij volledig heeft bijgestaan. Ik ben zeer tevreden over dit alarmsysteem.

Aanbeveling: Ja

DEX
03-03-2017
10

Ik heb de alarm installatie nu 1,5 jaar en moet zeggen dat alles nog goed werkt, laatst hulp gekregen bij installerenvan de camera, voortreffelijke service die je nergens anders gaat vinden. Wil je een betrouwbaar alarmsysteem met een topservice kies dan voor Smartalarm!!

Aanbeveling: Ja

Paul de Bruin
23-02-2017
10

Ik heb dit alarmsysteem al een aantal weken en moet zeggen dat het mij bevalt! Het zelf kunnen instellen van het alarm is ideaal. Ik krijg een melding op mijn telefoon wanneer iemand thuis is. Zo ben ik altijd op de hoogte wanneer er iemand thuis komt. Bovendien is het draadloos en heel gemakkelijk te bedienen. Al met al een heerlijk systeem!

Aanbeveling: Ja

robert
16-01-2017
10

dit alarmsysteem op een zaterdag avond bestelt en een paar dagen later al in huis ik was wel even iets langer bezig dan 20 minuten me beweging melders en de deurraamkontakten daar ging het even niet goed mee maar dat is in orde alleen de bedieningspaneel nog even daarbij word je zeer vriendelijk en goed geholpen omdat ik het alarm een paar keer getest heb de meldkamer neemt snel contact met je op kort om wij zijn zeer tevreden met het alarm systeem

Aanbeveling: Ja

Martijn Wit
13-01-2017
10

Gisteravond het pakket mogen ontvangen. Snel geleverd en bijna net zo snel geïnstalleerd! Inderdaad heel eenvoudig op te hangen. Zou het eigenlijk niet mogen zeggen... Maar ik kan echt niet wachten tot er iemand probeert in te breken!

Aanbeveling: Ja

Top