Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Gerard de Bruijn
19-04-2024
10

Erg blij met mijn aanschaf met alles erop en erbij, ook de installatie service is aan te raden, een geheel stabiel systeem voornamelijk door de inzet van Smartalarm, ook de Trigion centrale denkt goed mee zodat de beste oplossing tot stand komt, dank Marc en Mark gr Gerard

Aanbeveling: Ja

DEX
18-04-2024
10

Ik heb de alarm installatie nu 1,5 jaar en moet zeggen dat alles nog goed werkt, laatst hulp gekregen bij installerenvan de camera, voortreffelijke service die je nergens anders gaat vinden. Wil je een betrouwbaar alarmsysteem met een topservice kies dan voor Smartalarm!!

Aanbeveling: Ja

Ton
18-04-2024
8

Systeem een dag na bestellen binnen. Gratis verzonden. Keurig verpakt, maakt een degelijke indruk. Installeren is inderdaad een peuleschil Het meeste werk gaat nog zitten in het koppelen van alle elementen, wat overigens super eenvoudig is. De camera gaf wel problemen, maar na top hulp op afstand vanuit de klantenservice was ook deze klaar om te gebruiken. Enige wat een vijf sterren beoordeling in de weg zit is de app die niet ververst (of heel traag) bij wisselingen in de alarmstatus. Hierdoor kijk je vaak naar de niet actuele status. Ga ervan uit dat hier in een nieuwe release vast naar gekeken gaat worden. Heb smartalarm aangeschaft als vervanging van een tien jaar oud (veel duurder) systeem, maar de eerste indrukken zijn zeer positief.

Aanbeveling: Ja

Rogier
18-04-2024
10

Ik had problemen met het installeren van mijn HDcam. D.m.v. De chatfunctie op de site van Smartalarm werd ik zeer snel geholpen. Ze hebben mij binnen 5 in. teruggebeld en mij via het programma Teamviewer geholpen. Ik hoefde zelf niks te doen. Echt een superservice !!!

Aanbeveling: Ja

Noud
18-04-2024
9
Keurig de verbindingsproblemen opgelost

Netje na een belletje alles weer werkend

Aanbeveling: Ja

Marco W.
17-04-2024
10

Gisteren compleet pakket ontvangen. Zelf geinstalleerd mbv duidelijke gebruiksaanwijzing. Ging prima! Alleen wat hulp gehad van supportdesk bij installatie van de camera: zij hebben op afstand de camera en netwerk settings geconfigureerd; niets dan lof over deze hulp! Werkt perfect!

Aanbeveling: Ja

Ronald
17-04-2024
9
Prima betrouwbaar en eenvoudig te installeren en te bedienen alarm systeem

Prima, betrouwbaar en eenvoudig te installeren en te bedienen alarm systeem

Aanbeveling: Ja

A van Groenestijn
17-04-2024
9
Prima geholpen

Probleem voorgelegd, was niet in hetzelfde telefoongesprek op te lossen na twee dagen een bevredigend antwoord via de mail. Probleem heeft zich daarna niet meer voorgedaan.

Aanbeveling: Ja

Ricardo
16-04-2024
10
Geweldig product !

Kind kan de was doen en een snelle reactie bij support. De aangesloten meldkamer is ook zeker een aanrader !

Aanbeveling: Ja

Lars Dorren
16-04-2024
8

We hebben het systeem nu 2 maanden en zijn erg tevreden, ook de doormelding is goed geregeld, soms wat probleempjes met de camera\'s welke soms verbinding verliezen of onbereikbaar zijn. Al met al prijs-kwaliteit een 8+ !! ga zo door!

Aanbeveling: Ja

Natallia Milko
16-04-2024
10
Goed geholpen

Ik zocht naar een passende beveiliging voor mijn schoonouders. Brian heeft mij goed geholpen, goed doorgevraagd hoe de woning er uitziet en een passende systeem geadviseerd. Fijn dat er dergelijke diensten worden geboden.

Aanbeveling: Ja

L Taal
16-04-2024
10

Even een update van mijn eerdere review (zie hieronder). Gister contact gehad met smartalarm (Frank) had ik aan de lijn en die heeft mij perfect en zeer professioneel geholpen nam ook ruim de tijd voor mij. en alles werkt super Frank heeft alle instellingen nagelopen en alles vanaf afstand ingesteld. na mijn eerdere Review moet ik dit keer zeggen dat alles zeer netjes is aangepakt.

Aanbeveling: Ja

Vincent
16-04-2024
8

Fantastisch alarmsysteem, eerlijk is eerlijk maar om 5 sterren van mij te krijgen moet de beloofde klikaanklikuit koppeling toch snel gerealiseerd worden. Vreemd ook dat ik de pagina mbt de klikaanklikuit koppeling ook niet meer kan terugvinden. Graag een reactie SmartAlarm !

Aanbeveling: Ja

Rene
15-04-2024
10

Nu anderhalf jaar in bezit . Heb al een eerder een review gegeven. Bij deze een update. De batterijen die er bij de levering in zaten doen het na anderhalf jaar nog steeds. Ben zeer tevreden over dit systeem. Bediening is goed, aanmelden van melders en smart message Werkt makkelijk. Moet er wel bij vertellen dat ik een eigen router (assus)heb neer gezet omdat kpn/ziggo niet helemaal lekker werkte naar mijn idee. Betrouwbaarheid van smartalarm is goed,helpdesk is ok en de prijs voor abbonement vind ik acceptabel. Ben ik nog problemen tegen gekomen ?, ja een paar. Zo was het bij mijn een probleem om alle vier de camera's goed werkend te krijgen. En een keer werkte de deur contact voordeur niet meer. Maar was snel opgelost door deze opnieuw aan te melden. Meldingen naar de telefoon werkt goed. De app zelf is soms traag. Heb een thermosmart als thermostaat er bij en dit werkt ronduit top. Alarm aan gaat kachel uit, alarm uit gaat kachel aan. Wat ik mis bij dit alarm is een looptest zodat je kunt testen of alles nog werkt zonder meteen een alarm af te laten gaan. Misschien iets voor update. Voor mij nog steeds 5*****

Aanbeveling: Ja

D.Beer
15-04-2024
10

Heb inmiddels het systeem 3 weken En heb dit nog nooit mee gemaakt, de service en de hulp die je krijgt bij het installeren en probleempjes die je tegen kan komen worden tot in de puntjes opgelost door het team het installeren van de camera zag ik heel erg tegen op en werd door jordy op afstand fantastisch afgehandeld en super gedaan zonder dat ik er maar verder iets aan hoefde te doen GEWELDIG!!! maar de eer komt niet alleen hem toe het gehele team is top, julian en alle anderen etc etc Een bedrijf met oude waarden in een hypermodern jasje, hier is het geen kopen en je zoekt het maar uit, bij dit bedrijf is service geschreven in hoofdletters een voorbeeld voor velen, CHAPEAU

Aanbeveling: Ja

Joan
15-04-2024
8

Praktisch alarmsysteem dat heel eenvoudig te bedienen is via app. Ook de sleutelhanger met bedieningsknoppen en paniekknop ( veilig gevoel) is een aanwinst. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Onze nieuwe kat veroorzaakt nog wat problemen met de melders in de woonkamer, maar dit wordt door de deskundige mensen van smart alarm ongetwijfeld opgelost. Dan is wat ons betreft die laatste ster ook binnen!

Aanbeveling: Ja

Piet
15-04-2024
10
Snel, vriendelijk en professioneel.

Informatie werd op een vriendelijke en professionele wijze verstrekt. Mijn bestelling werd snel en zorgvuldig afgehandeld. Mijn ervaring net Smartalarm bevalt mij tot nu toe uitstekendste. Ik ben sinds kort klant.

Aanbeveling: Ja

D.Beer
14-04-2024
10

Vervolg op mijn review van 19 augustus SERVICE ik schrijf dit zeer bewust net hoofdletters en ik zal uitleggen waarom, zoals ik al beschreef heb ik sinds juli het Smartalarm systeem, inclusief camera etc het instellen zoals ik al beschreef was super, de hulp op afstand was 100% ik had er geen omkijken naar ik ontdekte pas geleden dat mijn magneet contacten aan voordeur en achterzijde, niet altijd het juiste signaal door gaven, dus gebeld met Smartalarm Marc heeft alles onderzocht getest op afstand en een oplossing aangedragen in andere contacten, toen dit ook niet bleek te helpen weer een andere oplossing samen gezicht door Julian en Marc ( Dynamisch Duo) en het systeem werkt weer optimaal, dit moderne bedrijf werkt echt nog volgens oeroude begrippen 1.SERVICE 2.Een afspraak is ook een echte afspraak. 3. Wat ze zeggen , komen ze ook na. 4. Ze zeggen we bellen u terug, dan bellen ze ook terug 5 . Als ze zeggen geen zorg wij lossen het voor u op, dan LOSSEN ZE HET OOK ECHT OP ‼️ Nogmaals alle credits voor dit bedrijf, ik ben onder de indruk voor mij geen ander beveiligings bedrijf meer

Aanbeveling: Ja

Ben Leusink
14-04-2024
6
handig te installeren en te activeren

goede prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling: Ja

Herman Philips
13-04-2024
10

Ik ben de hulpdienst van SmartAlarm erg dankbaar voor het geduld en de vakkundigheid die ze mij hebben geboden, zelfs na drie keer bellen was het geen probleem voor de medewerker om mij door het netwerk heen te loodsen om de smartcam te installeren. Ik heb dit nog nooit meegemaakt zo\'n goede service, grootte klasse. En alle lof voor de medewerker Michael van de Reep. Verder kan ik melde dat wij veel plezier en vertrouwen beleven aan dit Alarmsysteem. Gisteren dan ook maar online een rookmelder gekocht bij SmartAlarm eens kijken of deze kant van SmartAlarm ook zo soepel verloopt heb er alle vertrouwen in. Nogmaals mijn enorme waardering voor deze medewerkers van SmartAalarm. Herman Philips Rotterdam

Aanbeveling: Ja

Top