Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

263 beoordelingen

Hans Huijts
19-03-2018
10

Wederom geweldig geholpen met mijn camera's op afstand door het serviceteam, niks wachttijden en niets is te veel moeite. Hier kunnen zo veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. ik durf dit iedereen aan te raden.

Aanbeveling: Ja

gertjan
14-01-2018
10

Top systeem en.. Top hulp bij problemen. Inloggen door de helpdeskmedewerker op afstand en probleem opgelost. Betaalbaar en redelijke maandelijkse kosten, ook bij aanmelding bij meldkamer en toevoeging van camera's . Ben benieuwd naar nieuwe toevoegingen in de toekomst aan het systeem om mijn huis verder te digitaliseren.

Aanbeveling: Ja

Naomi
10-01-2018
10

Sinds vorig jaar alarmsysteem van SmartAlarm. Het installeren was, na even zoeken, heel eenvoudig. Zojuist nog contact gehad omdat de pushberichten SmartMessages niet werkten. Jackie heeft mij super geholpen! Het was een flinke puzzel, maar hij heeft net zo lang geprobeerd tot het probleem was verholpen. Klasse!!!

Aanbeveling: Ja

Marijn
08-12-2017
10

Zojuist het systeem met behulp van een medewerker op afstand geïnstalleerd. De producten waren binnen 1 dag thuisbezorgt. Het installeren was eenvoudig en de service was top! De medewerker heeft mij met behulp van de handleidingen door het proces heen geloodst. Het werkt naar behoren tot nu toe en is zeer eenvoudig te gebruiken. Mijn vrouw en ik zijn heel erg tevreden over de service en het gebruiksgemak van het systeem, we zouden het zeker aanraden! Een uitstekend product voor een goede prijs!

Aanbeveling: Ja

Dick
11-11-2017
10

Na 2 jaar probleem met toetsenbord werd direct opgelost zonder blikken of blozen, niets dan lof over de service van dit bedrijf ook na 2 jaar laten ze je niet vallen , dus 5 sterren maar alleen omdat ik er niet meet mag geven , anders hadden zij het zeker verdiend KLASSE !!!!

Aanbeveling: Ja

René
23-07-2017
10

Ruim anderhalf jaar heb ik mijn appartement beveiligd met Smartalarm en ik ben zéér tevreden! Punten die ik belangrijk vind: ik heb geen valse alarmmeldingen gehad(!), batterijen gaan erg lang mee (nog geen batterijen hoeven te vervangen), makkelijk te bedienen, alles via Internet, makkelijk uitbreidbaar (6 bewegingsmelders, 4 deur/raam-contacten, 2 x extra sirenes), en de kosten om je installatie te koppelen aan de meldkamer van Trigion valt reuze mee. Als laatste, ik heb 1 keer contact gehad met de support afdeling van Smartalarm (dus niet veel ervaring hiermee) en ze reageren heel snel op je vragen en zijn bereid om je snel te helpen. Kudos! Ik kan Smartalarm iedereen aanraden.

Aanbeveling: Ja

Eduard Tiggelaar
11-07-2017
10

Nu sinds een week mijn huis beveiligd met Smartalarm. Ik ben zelf niet zo goed met computers en techniek, ik was dus prettig verrast toen de installatie mij vrij gemakkelijk afging! Wat ik vooral prettig vind is het krijgen van de berichtjes op mijn telefoon, zo weet ik altijd of het alarm goed is in- of uitgeschakeld. Zeer tevreden!

Aanbeveling: Ja

martijn steegman
21-06-2017
10

Fourkan van de helpdesk van smartalarm heeft ons geholpen met het installeren van onze ip dome camera. Deze man is een onuitputtelijke bron van i.t wijsheid, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. Mijn complimenten Fourkan en smartalarm, van jullie kunnen veel bedrijven iets leren. Mijn camera was snel geïnstalleerd en al mijn vragen waren prima beantwoord. Bedankt

Aanbeveling: Ja

Fred Boerma
28-05-2017
6

Op zich best een redelijk systeem. Doormelding werkt. Alarm is luid. Gemakkelijk te installeren. Alleen mis ik de functies om externe apparaten erop aan te sluiten zoals een externe doormelding. Het instellen van welke sensoren een inloopvertraging moeten hebben. Bij smartalarm heeft alles een inloop vertraging. Dus ook iemand die via het raam binnenkomt krijgt tijd om het systeem uit te schakelen. Jammer.

Aanbeveling: Ja

Menno Jongerius
04-04-2017
10

Werkt echt heel goed en de service is super. Pas geleden een probleem met het basisstation omdat we in verband met werkzaamheden het een paar keer van het netwerk moesten afhalen. Na telefonisch contact snel geholpen om alles te resetten en opnieuw in te richten en nu draait alles weer als een zonnetje.

Aanbeveling: Ja

Jeroen
03-04-2017
10

Goed en makkelijk te bedienen systeem!!! Werkt naar mijn mening zeer goed. Makkelijk te installeren. Het koppelen van de camera's was voor mij te ingewikkeld, waarbij een medewerker mij volledig heeft bijgestaan. Ik ben zeer tevreden over dit alarmsysteem.

Aanbeveling: Ja

DEX
03-03-2017
10

Ik heb de alarm installatie nu 1,5 jaar en moet zeggen dat alles nog goed werkt, laatst hulp gekregen bij installerenvan de camera, voortreffelijke service die je nergens anders gaat vinden. Wil je een betrouwbaar alarmsysteem met een topservice kies dan voor Smartalarm!!

Aanbeveling: Ja

Paul de Bruin
23-02-2017
10

Ik heb dit alarmsysteem al een aantal weken en moet zeggen dat het mij bevalt! Het zelf kunnen instellen van het alarm is ideaal. Ik krijg een melding op mijn telefoon wanneer iemand thuis is. Zo ben ik altijd op de hoogte wanneer er iemand thuis komt. Bovendien is het draadloos en heel gemakkelijk te bedienen. Al met al een heerlijk systeem!

Aanbeveling: Ja

robert
16-01-2017
10

dit alarmsysteem op een zaterdag avond bestelt en een paar dagen later al in huis ik was wel even iets langer bezig dan 20 minuten me beweging melders en de deurraamkontakten daar ging het even niet goed mee maar dat is in orde alleen de bedieningspaneel nog even daarbij word je zeer vriendelijk en goed geholpen omdat ik het alarm een paar keer getest heb de meldkamer neemt snel contact met je op kort om wij zijn zeer tevreden met het alarm systeem

Aanbeveling: Ja

Martijn Wit
13-01-2017
10

Gisteravond het pakket mogen ontvangen. Snel geleverd en bijna net zo snel geïnstalleerd! Inderdaad heel eenvoudig op te hangen. Zou het eigenlijk niet mogen zeggen... Maar ik kan echt niet wachten tot er iemand probeert in te breken!

Aanbeveling: Ja

dennis
08-01-2017
10

goed werkend product, makkelijke installatie en vriendelijke medewerkers. tot nu toe zeer tevreden met dit systeem

Aanbeveling: Ja

Dennis kier
28-10-2016
10

Alarmsysteem 5 dagen geleden gekocht, de volgende dag gelijk geïnstalleerd. Had het pakket met HD camera gekozen. Het installeren ging allemaal makkelijk. De deur raam contacten waren echt mini. Deze vallen totaal niet op maar doen hun werk erg goed. Het systeem direct uitgetest samen met mijn broer. De sirene was erg hard. Het instellen van de push berichten is ook gelukt, heb nu ingesteld dat de bewegingsmelder in de bijkeuken in de avond ingesteld dat we een bericht krijgen wanneer er beweging is. Deze krijgen we steeds binnen. Zeer tevreden tot nu toe! Ook geprofiteerd van de zes maanden gratis trigion actie om uit te proberen of we deze actie willen houden

Aanbeveling: Ja

Karel van der Akker
27-09-2016
10

Sinds een paar weken ben ik eigenaar van een SmartAlarm systeem. De installatie verliep erg vlot, voor ik het wist had ik alle sensoren al hangen. Later nog 3 deursensors erbij gekocht en ook deze waren binnen no-time geïnstalleerd. Ik zit er aan te denken om ook nog een paar camera's aan te schaffen, dan is mijn huis al helemaal goed beveiligd. Omdat ik toch nog wat vragen over de werking van het systeem had heb ik de klantenservice gebeld. Naast dat mijn vragen goed werden beantwoord vond ik het een fijn gesprek. Vooral de tips over het instellen van de ''smartmessages'' waren erg handig! De mogelijkheden met dit systeem lijken wel onbeperkt! Zo kreeg ik ook te horen dat ze binnenkort een whatsapp-functie gaan inbouwen om het systeem te koppelen aan buurt-whatsappgroepen. Heel erg handig, zo weten mijn buren meteen wanneer het alarm afgaat. Meestal koop je een systeem en moet je bij elke nieuwe update de aller nieuwste hardware hebben, nu krijgen ik zonder extra kosten nieuwe functies! Ik kan niet anders zeggen dat ik ontzettend tevreden ben over het systeem en ik ben benieuwd wat de het allemaal voor nieuws gaat brengen. Hulde aan het Smartalarm team! De vriendelijke groeten van Karel

Aanbeveling: Ja

Rene
25-09-2016
10

Nu anderhalf jaar in bezit . Heb al een eerder een review gegeven. Bij deze een update. De batterijen die er bij de levering in zaten doen het na anderhalf jaar nog steeds. Ben zeer tevreden over dit systeem. Bediening is goed, aanmelden van melders en smart message Werkt makkelijk. Moet er wel bij vertellen dat ik een eigen router (assus)heb neer gezet omdat kpn/ziggo niet helemaal lekker werkte naar mijn idee. Betrouwbaarheid van smartalarm is goed,helpdesk is ok en de prijs voor abbonement vind ik acceptabel. Ben ik nog problemen tegen gekomen ?, ja een paar. Zo was het bij mijn een probleem om alle vier de camera's goed werkend te krijgen. En een keer werkte de deur contact voordeur niet meer. Maar was snel opgelost door deze opnieuw aan te melden. Meldingen naar de telefoon werkt goed. De app zelf is soms traag. Heb een thermosmart als thermostaat er bij en dit werkt ronduit top. Alarm aan gaat kachel uit, alarm uit gaat kachel aan. Wat ik mis bij dit alarm is een looptest zodat je kunt testen of alles nog werkt zonder meteen een alarm af te laten gaan. Misschien iets voor update. Voor mij nog steeds 5*****

Aanbeveling: Ja

Remco van hofwegen
21-09-2016
10

We wilde na onze verhuizing direct een alarmsysteem aangelegd hebben. We hebben met SmartAlarm contact opgenomen en het voelde direct goed. Aardig medewerkers die ons binnen een uur van een offerte hadden voorzien met daarin al onze wensen. 'S avonds samen overlegd en de knoop doorgehakt dat we dit systeem wilde. Direct dit laten weten aan de medewerker en de volgende dag de betaling voldaan. De volgende ochtend kwam het alarmsysteem binnen met al de onderdelen die we hadden besteld. Installeren ging goed bij ons. We hadden wel wat meer onderdelen dat het basispakket dus was niet binnen 20 minuten klaar maar we waren nog steeds binnen een uurtje klaar. Daarna online de smartmessages aangemaakt en de applicatie gekoppeld en dat werkte ook allemaal goed. ter controle het alarm af laten gaan en de sirene begon te loeien. Dat was wel even schrikken, die hoor je niet zomaar over het hoofd. Direct op onze beide telefoons ook een bericht met daarin INBRAAKPOGING en er stond bij dat het ging om de keukendeur. Tot nu toe zeer tevreden met het alarmsysteem!

Aanbeveling: Ja

Top