Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Ad Hoeflak
15-05-2024
10

Heel erg tevreden zeer goede professionele hulp bij het instaleren gehad door de technische dienst bij het oplossen van een probleen makkelijk in het gebruik zeker aan te raden.

Aanbeveling: Ja

John
15-05-2024
10
gewoon goed

telefonisch word je gelijk te woord gestaan. bij vragen krijg je gelijk antwoord. snelle levering, en plaatsing. bij het plaatsen word er niet op een uurtje meer of minder gekeken, uitgebreid de tijd genomen om goed en netjes werk af te leveren. personeel is vriendelijk en netjes. kan nog wel wel even doorgaan, gewoon een aanrader !!!!!!!!!

Aanbeveling: Ja

Annemarie
15-05-2024
10
Uitstekkende service

Vanaf begin tot einde goede communicatie. De montage is gedaan door WilkBusiness. Tijdens het monteren ben ik goed op de hoogte gehouden en werd goed meegedacht. Alles is bovendien netjes gemonteerd. Zeker aan te raden.

Aanbeveling: Ja

Ellen uvyn
15-05-2024
10

Ik ben heel tevreden over smartalarm.iedere keer krijg ik een gedetailleerd bericht met meldingen over wat er aan de hand is.overal en altijd controleerbaar.En onmiddelijk reageert de centrale indien er iets is.het alarm werkt echt uitstekend.heb bewegingscensoren en deur raam alarmen.is echt heel betrouwbaar!voel mij heel veilig nu.

Aanbeveling: Ja

DEX
15-05-2024
10

Ik gebruik het systeem nu bijna 3 maanden, werkt perfect, hele goede service. Voor deze prijs vind je nergens een een systeem als Smartalarm. Of nog beter gezegd, door bediening via app, afstandsbediening, het beste alarmsysteem!!

Aanbeveling: Ja

Hans
15-05-2024
8

Levering prima. Installatie is goed verlopen met behulp van de beschrijving en filmpjes.

Aanbeveling: Ja

Brahim
15-05-2024
10
Professionele organisatie

Ik was op zoek naar een goed alarmsysteem met camera’s. De medewerker (Brian) met veel ervaring heeft mij kunnen voorzien van alle antwoorden. Hij bleef geduldig en regelmatig contact opnemen of ik vragen had. Alles was adequaat en vlot geregeld. Nu alles goed installeren en veilig wonen!

Aanbeveling: Ja

Wim
15-05-2024
10
Prima geholpen na storing bij activeren/installeren

Inderdaad binnen 24 uur reactie. Daarna duidelijke instructie bij verzoek vanuit SmartAlarm om aanvullende info. En op grond van verstrekte info probleem door SmartAlarm snel verholpen. De werking van de producten en diensten moet ik nu nog gaan ervaren.

Aanbeveling: Ja

R. Ferwerda
14-05-2024
10
De klant staat voorop bij dit bedrijf, daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren!

Een week voor onze vakantie is er bij ons helaas een poging tot inbraak gedaan. Toen hebben we besloten een alarm aan te schaffen. Na online zoeken zag ik de bomen door het bos niet meer. Toen kwam ik hier uit op de site van smartalarm. Ik kreeg contact met Matthijs, de ( kennelijke) beveiligingsexpert. na aangehoord te hebben wat er bij ons gebeurd is vroeg matthijs of ik een plattegrond ( een schets was voldoende) van mijn huis kon sturen, dan zou hij daar persoonlijk een plan op intekenen hoe ik het huis het beste kon beveiligen. Binnen 30 minuten na het toesturen had ik al een antwoord met een advies daarin. Na het advies samen met mijn vrouw te hebben bekeken hadden we nog enkele vragen, ik belde op en matthijs stond mij direct weer te woord. Tien minuten na het gesprek kregen we een mooie offerte met korting in onze mail! De dag dat we het pakket binnen kregen belde matthijs ons op om te vragen of alles duidelijk was ( dit is pas service!!!) Ik twijfelde wel nog over een paar zaken en heb samen met hem de installatie door gelopen , en sinds dien werkt het systeem probleemloos. De klant staat voorop bij dit bedrijf, daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren!

Aanbeveling: Ja

Simon
14-05-2024
10

Ik zat te twijfelen om het alarmsysteem aan te schaffen. Toch maar gedaan. Wat bleek, een hele nieuwe stijl was uitgerold met allemaal nieuwe functies, het ziet er top uit. Elke week zijn er ook wel weer functies bijgekomen of foutjes opgelost, ze zijn hard aan het werk daar.

Aanbeveling: Ja

Ferdinand van der Aa
14-05-2024
10

Ik heb sinds een kleine 3 maanden een alarm systeem aangeschaft van smartalarm en moet je eerlijk zeggen, het geeft mij een zeer vertrouwd veilig gevoel sinds ik het gekocht hebt. Ik voel me in de 's avonds en 's nachts veel veiliger en als er niemand thuis is weet ik (na het uittesten) dat ik direct een melding op mijn telefoon krijg als het alarm afgaat, of wanneer een van de andere meldingen binnen komt. 1; Het schrikt de inbrekers af, met de bijgeleverde stickers misschien zelfs al voor ze naar binnen proberen te komen. 2; Als ik niet thuis ben, ben ik direct op de hoogte, en kan ik zelf actie ondernemen , en als het nodig is zelf de politie bellen 3; Zo heb ik het gevoel dat er altijd gewaakt wordt over mijn woning Een echter aanrader dit alarm systeem Levering: Had gekozen voor vandaag besteld vandaag in huis, en al rond 19.00 uur stond de bezorger op de stoep met mijn alarmsysteem Installatie: Ging allemaal zeer goed, installatie was zo gepiept Gebruik: Het alarm systeem werkt allemaal zeer makkelijk. Had nog een vraag met betrekking tot de smartmessages en deze werd zeer vakkundig direct beantwoord en de medewerker vroeg direct hoe de rest van het systeem beviel Top systeem!

Aanbeveling: Ja

Sylvia
14-05-2024
7
Ja wat moet ik zeggen

De 2,mannen keurig optijd, Zijn allebei een volle dag ermee bezig geweest en dus werd aandacht aan besteed. Alles werd netjes opgeruimd en schoongemaakt. Enigste minpunt vond ik dat 1 man de andere man echt constant afkraakte.. Ik als zelfstandig ondernemer doe je dit niet bij de klanten, maar na het werk. Wij zijn zeer tevreden maar we moeten nog wachten op 1 app. Fam wonende in Nieuwegein.

Aanbeveling: Ja

Dick
14-05-2024
10

Na 2 jaar probleem met toetsenbord werd direct opgelost zonder blikken of blozen, niets dan lof over de service van dit bedrijf ook na 2 jaar laten ze je niet vallen , dus 5 sterren maar alleen omdat ik er niet meet mag geven , anders hadden zij het zeker verdiend KLASSE !!!!

Aanbeveling: Ja

Willem Bos
14-05-2024
10

Nu ruim 3 maanden in gebruik en werkt zeer prettig en zonder storingen/valse meldingen. Had alleen wat problemen met het installeren van de camera maar dat was zeer snel en vakkundig opgelost door de klantenservice. Echt een aanrader!!

Aanbeveling: Ja

Raoul
14-05-2024
10

Draadloos Alarmsysteem inc aanvullende componenten. `de installatie ging uitermate simpel, zelfs voor mij... en dat zegt wat! Na een weekje wilde ik een extra sirene aansluiten, maar ehhh ging niet zo lekker, belde dus op de gok de helpdesk (dit was rond 20:00) en had binnen een minuut iemand aan de lijn, die mij perfect heeft geholpen. in totaal duurde het hele telefoontje nog geen 3 minuten. Ik zeg dus: super service, super product, en ook een super smartphone app. echt top. Overweeg dit ook voor mijn ouders te kopen. Je kunt bijna alles volgen top dus!!

Aanbeveling: Ja

Ad suijkerbuijk
13-05-2024
10
5

prima

Aanbeveling: Ja

Sander de Jong
13-05-2024
8
Een top systeem

Jaren tevreden klant geweest bij KPN SmartLife, maar helaas hebben ze het contract op brute wijze gestopt. Na eerst het alarmsysteem van Somfy te hebben geprobeerd en teveel valse meldingen te hebben gehad, overgestapt naar Smartalarm en is een verademing. Alarm werkt goed en bij vragen zijn ze goed bereikbaar!

Aanbeveling: Ja

Hans Brölmann
13-05-2024
9
Uitstekend alarm maar mis flitslamp voor buiten

Heb het alarm al jaren in gebruik en fantastisch systeem! Alarm laat zich heel makkelijk installeren. Censoren laten zich super eenvoudig koppelen aan basis alarm. Wat echt gemis is het ontbreken van een buiten flits lamp. Sirene met flitslamp is er wel maar de sirenes zijn in nagenoeg alle gemeentes verboden om buiten af te laten gaan.

Aanbeveling: Ja

hayden
13-05-2024
10

Wij zijn erg tevreden met smart alarm. Na een inbraak bij ons op kantoor hebben wij smart alarm geïnstalleerd vanwege de scherpe prijs, eenvoudig ontwerp en nette iPhone app. Ik had het systeem zelf geïnstalleerd maar wist toen niet zeker of hij het goed deed en smart alarm heeft een monteur gestuurd om alles te controleren. Heel vriendelijk en professionele dienst.

Aanbeveling: Ja

D.Beer
12-05-2024
10

Vervolg op mijn review van 19 augustus SERVICE ik schrijf dit zeer bewust net hoofdletters en ik zal uitleggen waarom, zoals ik al beschreef heb ik sinds juli het Smartalarm systeem, inclusief camera etc het instellen zoals ik al beschreef was super, de hulp op afstand was 100% ik had er geen omkijken naar ik ontdekte pas geleden dat mijn magneet contacten aan voordeur en achterzijde, niet altijd het juiste signaal door gaven, dus gebeld met Smartalarm Marc heeft alles onderzocht getest op afstand en een oplossing aangedragen in andere contacten, toen dit ook niet bleek te helpen weer een andere oplossing samen gezicht door Julian en Marc ( Dynamisch Duo) en het systeem werkt weer optimaal, dit moderne bedrijf werkt echt nog volgens oeroude begrippen 1.SERVICE 2.Een afspraak is ook een echte afspraak. 3. Wat ze zeggen , komen ze ook na. 4. Ze zeggen we bellen u terug, dan bellen ze ook terug 5 . Als ze zeggen geen zorg wij lossen het voor u op, dan LOSSEN ZE HET OOK ECHT OP ‼️ Nogmaals alle credits voor dit bedrijf, ik ben onder de indruk voor mij geen ander beveiligings bedrijf meer

Aanbeveling: Ja

Top