Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

268 beoordelingen

Joep Heefer
24-11-2020
10
Fantastisch opgelost

Wij hadden problemen met onze camera. Het was niet makkelijk, maar jullie man heeft het fantastisch opgelost. Alles werkt weer en nog beter dan het was. En steeds even vriendelijk, terwijl wij echt erg onhandig zijn met de computer. Hartelijk dank hiervoor!

Aanbeveling: Ja

Hans
20-11-2020
10
prima

vriendeijk , goed en snel geholpen

Aanbeveling: Ja

Ralf
09-11-2020
7
Stabiel, nog niet perfect

We hebben het systeem al dik 5 jaar. Het draait allemaal stabiel. Servicedesk is telefonisch altijd behulpzaam. Een aantal puntjes ter verbetering zijn er wel: Enorm lange en harde pieptoon bij het uitschakelen, 's ochtends stil het huis verlaten om naar je werk te gaan is onmogelijk. Iedereen wordt wakker! Mini raam/deurmelders: erg snel lege batterijen Nieuwste deurbel functie werkt nog niet naar behoren.

Aanbeveling: Ja

Sonja
06-11-2020
9
Snel en goed geholpen

Al jaren tevreden klant van smartalarm Bij storing goed contact en snelle actie tot herstel

Aanbeveling: Ja

Rene visser
05-11-2020
8
Heel fijn

Vraag wordt direct opgepakt, afhandeling ook goed

Aanbeveling: Ja

Bianca
30-10-2020
10
Perfect geholpen

..

Aanbeveling: Ja

Andreas
28-10-2020
9
Klantvriendelijke en deskundige technische support

Contact met Smartalarm betrof een storing van de camera. Snelle reactie van Viresh Mohunlol en een aantal tips gekregen om de camera zelf te testen. Toen het nog niet lukte was er een afspraak gemaakt om een online Teamviewer sessie te doen. Viresh was stip op tijd en na enkele minuten was het probleem opgelost. Chapeau !!

Aanbeveling: Ja

Mevrouw L.J.H. Khalife-Zimmermann
16-10-2020
8
vriendelijk. duidelijk

de hulp was vriendelijk en duidelijk. al met al zijn we weer goed geholpen en er blij mee.

Aanbeveling: Ja

Bert
13-10-2020
8
Super goed geholpen.

Door stroomuitval was centrale totaal van de wap geraakt. Na lang en geduldige instructie eindelijk probleem weer opgelost.

Aanbeveling: Ja

Philippe
09-10-2020
10
goed

in het begin wat problemen gehad, na telefonisch contact zijn we er samen door geloodst zodat het alarmsysteem prima werkte !

Aanbeveling: Ja

Karel
09-10-2020
10
Werkt zoals gezegd

Werkt goed, installeren is even opletten maar goed te zien, reageert lekker snel. App niet te vol met informatie maar gewoon duidelijk.

Aanbeveling: Ja

Frank Salemans
09-10-2020
8
Vriendelijk en geduldig

Ik heb hulp gehad bij installeren en aanschaf van aanvullende onderdelen van een alarmset. De medewerker bv was telefonisch en per e-mail snel reagerend, vriendelijk en nam de tijd voor me.

Aanbeveling: Ja

Anita Schräder
05-10-2020
10
Tevreden!

zeer informatie, duidelijk te vinden, snelle reacties, gewoonweg Top. Ik ben meer dan tevreden, dank jullie wel.

Aanbeveling: Ja

Nathalie van Everdingen
02-10-2020
10
Kwaliteit en service zijn echt optimaal

Na een hele vervelende ervaring met prijsverhogingen en zelfs een incassoburea bij Verisure, uiteindelijk kunnen overstappen naar SmartAlarm. Echt een aanrader! Product werd snel ontvangen. Netjes verzorgd en gemakkelijk te installeren. Ben hier heel tevreden over.

Aanbeveling: Ja

Evelyn Logger
01-10-2020
9
Heel eenvoudig zelf te installeren

De keuze gemaakt tussen SmartAlarm en Woonveillig. Over het geheel kwam ik net wat goedkoper uit hier en de ervaring is goed. Heel eenvoudig zelf te installeren, maar binnen een half uur is wel teveel van het goede. Meldingen komen goed en snel binnen.

Aanbeveling: Ja

Adri Notenboom
12-08-2020
9
Erg makkelijk en snel

Vanaf overweging tot aankoop naar de levering en het gebruik van het product is alles goed gegaan! Snel en makkelijk zelf geinstalleerd.

Aanbeveling: Ja

Arjen Driebergen
16-06-2020
10
Top service! Ik kon met een gerust hart op vakantie.

Super service zo vlak voor onze vakantie. Ik had wat moeite met het ophangen / activeren, maar een vriendelijke medewerker heeft nog alles rustig telefonisch met me doorgenomen. Top service! Ik kon met een gerust hart op vakantie. De app werkt trouwens perfect, ook in het buitenland.

Aanbeveling: Ja

Leon
18-05-2020
7
Prima.

Eerst waren de producten niet zo. Contact gehad met de klantenservice en prima geholpen. Alles is nagekeken en doet het weer. Prima klantenservice! :)

Aanbeveling: Ja

Noud
11-05-2020
9
Keurig de verbindingsproblemen opgelost

Netje na een belletje alles weer werkend

Aanbeveling: Ja

Christiaan
08-05-2020
10
super snelle service

Ik moest mijn camera's weer opnieuw instellen in het systeem na de update van smartalarm. Daar hebben zij mij heel snel en adequaat mee geholpen

Aanbeveling: Ja

Top