Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Karel van der Akker
04-01-2023
10

Sinds een paar weken ben ik eigenaar van een SmartAlarm systeem. De installatie verliep erg vlot, voor ik het wist had ik alle sensoren al hangen. Later nog 3 deursensors erbij gekocht en ook deze waren binnen no-time geïnstalleerd. Ik zit er aan te denken om ook nog een paar camera's aan te schaffen, dan is mijn huis al helemaal goed beveiligd. Omdat ik toch nog wat vragen over de werking van het systeem had heb ik de klantenservice gebeld. Naast dat mijn vragen goed werden beantwoord vond ik het een fijn gesprek. Vooral de tips over het instellen van de ''smartmessages'' waren erg handig! De mogelijkheden met dit systeem lijken wel onbeperkt! Zo kreeg ik ook te horen dat ze binnenkort een whatsapp-functie gaan inbouwen om het systeem te koppelen aan buurt-whatsappgroepen. Heel erg handig, zo weten mijn buren meteen wanneer het alarm afgaat. Meestal koop je een systeem en moet je bij elke nieuwe update de aller nieuwste hardware hebben, nu krijgen ik zonder extra kosten nieuwe functies! Ik kan niet anders zeggen dat ik ontzettend tevreden ben over het systeem en ik ben benieuwd wat de het allemaal voor nieuws gaat brengen. Hulde aan het Smartalarm team! De vriendelijke groeten van Karel

Aanbeveling: Ja

Rob
03-01-2023
8

Zeer tevreden. Makkelijk te installeren. Push berichten wilde eerst niet werken, maar snelle hulp van de helpdesk bracht uitkomst. 4 sterren omdat er nog wel kleine dingen beter kunnen. Bv bij smartmassage kunnen kiezen per soort bericht tussen mail of pushbericht, of bij de sensoren kunnen aangeven of ze bij alarm uit toch een signaal geven zodat je wanneer je op zolder bent weet dat iemand de schuipui open doet. Meer wensen dan klachten :-) Tevreden. Rob

Aanbeveling: Ja

Jolanda Deutz
03-01-2023
10

XXL pakket besteld, mooie aanbieding voor de inhoudt van het pakket, deze volgende dag binnen gekregen. installeren duurde iets langer dan 20 minuten maar als je het goed wilt doen duurt alles langer ;) met de smartmessages even zitten rommelen en daarna Olisto aan gezet, had daar nog een paar vragen over die werden perfect beantwoord.

Aanbeveling: Ja

Harry Hemmelder
03-01-2023
8
snel en to-the-point

Op vragen wordt snel en gericht gereageerd. Positief is ook dat voor eventuele aanvullende vragen support beschikbaar is

Aanbeveling: Ja

DEX
03-01-2023
10

Ik gebruik het systeem nu bijna 3 maanden, werkt perfect, hele goede service. Voor deze prijs vind je nergens een een systeem als Smartalarm. Of nog beter gezegd, door bediening via app, afstandsbediening, het beste alarmsysteem!!

Aanbeveling: Ja

Michel
02-01-2023
9
Schitterend systeem en service

Het installeren liep bij mij niet helemaal vlekkeloos. Sommige dingen kwamen niet helemaal overeen met wat er in de beschrijving staat, dus was even zoeken. Omdat ik precies in het weekend zat kon ik ook moeilijk iemand bereiken. Na het weekend is alles netjes verholpen en uitgelegd. Ik ben nu super tevreden en hoop lang klant te blijven.

Aanbeveling: Ja

Abel
02-01-2023
9
Smartalarm, betrouwbare goede service

Al sinds een aantal jaren klant van Smartalarm. in het begin klein begonnen en nu een serieus systeem met meerdere camera's, deur/raam contacten, rookmelders, CO2 melder en bewegingsmelders. Bovenop het systeem heb ik ook nog een abonnement bij de meldkamer. Na een tijdje een wat mindere service te hebben gehad is het bedrijf weer helemaal terug. Service weer dik in orde, scherpe prijzen, mooie aanbiedingen en een goed up-to-date product met aansluiting bij bijvoorbeeld Homey, Google en WhatsApp. Een echte aanrader voor iedereen. Weinig vergelijkingsmateriaal maar als ik wel eens naar het alarm systeem bij vrienden of familie kijk steekt dit systeem er met kop en schouder bovenuit.

Aanbeveling: Ja

Dirk Watering
02-01-2023
10
Klantgerichte werkwijze.

Na lange vergelijking op internet uiteindelijk gekozen voor het smartalarm. Snel bezorgd en het systeem echt zelf kunnen installeren. Ook bij vragen via de e-mail was er een snelle en adequate respons. Een fijn gevoel dat je huis is beveiligd. Zojuist een tweeede alarmsysteem ook aangeschaft voor mijn zoon!

Aanbeveling: Ja

Wim
01-01-2023
10
Prima geholpen na storing bij activeren/installeren

Inderdaad binnen 24 uur reactie. Daarna duidelijke instructie bij verzoek vanuit SmartAlarm om aanvullende info. En op grond van verstrekte info probleem door SmartAlarm snel verholpen. De werking van de producten en diensten moet ik nu nog gaan ervaren.

Aanbeveling: Ja

M. Öner
01-01-2023
10

Werkt handig voor zowel thuis als kantoor. Wij heb kantoor aan huis en daar is het alarmsysteem ook opgehangen. In de avond zetten we deze op thuismodus zodat in het kantoor de volledige beveiliging aanstaan. Technische dienst gaf hulp bij vragen.

Aanbeveling: Ja

Sonja
31-12-2022
9
Snel en goed geholpen

Al jaren tevreden klant van smartalarm Bij storing goed contact en snelle actie tot herstel

Aanbeveling: Ja

Nico
31-12-2022
7
Goed

Goed en vakkundig geholpen

Aanbeveling: Ja

robert
31-12-2022
10

dit alarmsysteem op een zaterdag avond bestelt en een paar dagen later al in huis ik was wel even iets langer bezig dan 20 minuten me beweging melders en de deurraamkontakten daar ging het even niet goed mee maar dat is in orde alleen de bedieningspaneel nog even daarbij word je zeer vriendelijk en goed geholpen omdat ik het alarm een paar keer getest heb de meldkamer neemt snel contact met je op kort om wij zijn zeer tevreden met het alarm systeem

Aanbeveling: Ja

Ad Hoeflak
31-12-2022
10

Heel erg tevreden zeer goede professionele hulp bij het instaleren gehad door de technische dienst bij het oplossen van een probleen makkelijk in het gebruik zeker aan te raden.

Aanbeveling: Ja

Hans
30-12-2022
10

Systeem werkt goed zeer gebruiksvriendelijk zelfs mijn vrouw kan hem in of uitschakelen met toetsenbord. Ook op afstand goed te bedienen met de app

Aanbeveling: Ja

Noud
29-12-2022
9
Keurig de verbindingsproblemen opgelost

Netje na een belletje alles weer werkend

Aanbeveling: Ja

Mevrouw L.J.H. Khalife-Zimmermann
29-12-2022
8
vriendelijk. duidelijk

de hulp was vriendelijk en duidelijk. al met al zijn we weer goed geholpen en er blij mee.

Aanbeveling: Ja

Peter
29-12-2022
8
Goed & eerlijk advies. Betrokken bij het installatieproces.

Tijdens het informatie traject goede en eerlijke informatie ontvangen. Goede prijs voor de geleverde producten en service. Na akkoord betrokkenheid bij het installatie proces als zeer prettig ervaren!

Aanbeveling: Ja

abal
29-12-2022
10

Wij zijn nog al veel uit huis ook mede omdat een dochter van ons in het buitenland woonde. We hebben fantastisch buren die als wij weg zijn op ons huis passen. Maar wij vonden de belasting van de buren te groot worden en hebben besloten om Smart Alarm aan te schaffen. De buren hebben nu een afstandsbedieningen en hoeven niet meer dagelijks te kijken of de zaak in orde is. Het werkt prima en wij voelen ons minder belast naar de buren toe als we weer weg gaan. De service van Smart Alarm krijgt van ons een 10. Zelfs als het ongemak, b.v. de bestelling niet op tijd konden afleveren waarvan de oorzaak bij derde ligt, komen zij met een acceptabel voorstel/oplossing en verschuilen zich niet achter derde. Een ander voorbeeld mijn bewegingsmelder was van de muur uit elkaar gevallen de volgende dag had ik al een nieuwe en kon de gevallen bewegingsmelder terug sturen. Dan nog het gemaakt van de bediening, via smartfoon en internet altijd inzicht in de stand van zaken. Ook te zien als er storing is. Alle handelingen en meldingen zijn op afstand in te zien en te bedienen waar ook in de wereld. Wij gaan met nog meer plezier weg wetend dat als er iets mis is in ons huis wij daar direct van op de hoogte worden gesteld en de buren niet onnodig hoeven te belasten met het toezicht op onze woning. Van harte aanbevolen. A.Bal

Aanbeveling: Ja

Stef
29-12-2022
10
Heel goede en vriendelijke medewerkers

CO2 melder was defect en ik krijg gewoon een hele nieuwe opgestuurd omdat ik al lang klant ben! Topservice!!

Aanbeveling: Ja

Top