Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Anand
06-05-2024
10
Door de buitengewoon goede service heb ik een gerust gevoel met mijn nieuwe alarmsysteem!

Hoewel ik het alarmsysteem geheel online kon bestellen, besloot ik toch even om te bellen om een gevoel te krijgen met de mensen van Smartalarm. Ik ben toen heel vriendelijk geholpen en er werd ook goed meegedacht met mijn situatie. Bij het aansluiten kreeg ik de basiscentrale niet online. Heb toen met whatsapp een bericht gestuurd en ben toen snel en vriendelijk geholpen.

Aanbeveling: Ja

Jaap
06-05-2024
10

Recent heb ik wat problemen gehad met mijn camera, waarna ik contact met SmartAlarm heb opgenomen, ze mij vroegen een review te schrijven. Ik heb Smartalarm aangeschaft toen het bedrijf volgens mij net begon (2013). Ik heb systeem inmiddels dus al vijf jaar en ik denk dat ik wel goed kan zeggen wat de voor en nadelen zijn van het alarmsysteem. Dus let op :-) Laat ik beginnen met de voordelen: Het systeem werkt altijd, ik heb nog nooit een storing gehad, alleen af en toe moet er een batterijtje vervangen worden. De applicatie is echt heel handig, ik had zelf verwacht dat ik vaak de afstandsbediening en het bedieningspaneel zou gebruiken maar ik gebruik eigenlijk altijd de app. Het systeem geeft me echt het gevoel dat ik goed ben beveiligd en ik merk dat ik het letterlijk elke dag gebruik. Wat ik door de jaren heen ook prettig vind is de meldkamer die je zonder extra kosten aan kan zetten als je op vakantie bent, dit is wat mij betreft wel een groot voordeel, in plaats van een heel jaar betalen voor iets wat je alleen gebruikt als je niet thuis slaapt. Wanneer ik op vakantie ben vind ik het prettig dat ik in de notificaties kan zien dat mijn buren mijn katten eten hebben gegeven dit klinkt misschien een beetje stom maar zo kan ik zonder de agent te spelen naar de buren toch kijken of ze het gedaan hebben. Ik merk dat ik de camera's gebruik wanneer ik niet thuis ben om dan te controleren of alles in orde is, wanneer ik thuis ben ik gebruik ik deze bijna niet, ik heb twee camera's gekocht, achteraf gezien was misschien een camera wel genoeg. De keren dat ik naar het kantoor van SmartAlarm heb gebeld ben ik altijd heel erg goed en snel geholpen. Dan de nadelen: Het is niet het goedkoopste systeem op de markt, ik heb daar echter bewust voor gekozen, duurkoop is wat mij betreft goedkoop. Het proces van het aansluiten van de camera kwam ik zelf niet uit, maar was na een belletje snel opgelost. De batterij van de deurmagneet bij mijn voordeur moet ik elke anderhalfjaar vervangen, mij is verteld dat het komt omdat deze deur dagelijks meerdere malen gebruikt wordt, dat is wel anders dan de vier jaar die op de site staat, voor de overige sensors klopt dit overigens wel. Voor mij winnen de voordelen het absoluut van de nadelen, dus wat mij betreft is dit systeem een absolute aanrader. Inmiddels hebben meerdere familitieleden het op mijn aanraden aangeschaft en zijn ook zeer tevreden. Doe er je voordeel mee, want ik heb smartalarm echt klokje rond gereden.

Aanbeveling: Ja

Yvonne
06-05-2024
8

Goed alarmsysteem, nooit vals alarm, makkelijk te installeren en vooral erg goede telefonische ondersteuning bij paar vragen over installatie. Ze doen erg hun best om klanten tevreden te stellen. Ik gun deze relatief jonge club oprecht veel klanten toe.

Aanbeveling: Ja

Menno Jongerius
06-05-2024
10

Werkt echt heel goed en de service is super. Pas geleden een probleem met het basisstation omdat we in verband met werkzaamheden het een paar keer van het netwerk moesten afhalen. Na telefonisch contact snel geholpen om alles te resetten en opnieuw in te richten en nu draait alles weer als een zonnetje.

Aanbeveling: Ja

gertjan
06-05-2024
10

Top systeem en.. Top hulp bij problemen. Inloggen door de helpdeskmedewerker op afstand en probleem opgelost. Betaalbaar en redelijke maandelijkse kosten, ook bij aanmelding bij meldkamer en toevoeging van camera's . Ben benieuwd naar nieuwe toevoegingen in de toekomst aan het systeem om mijn huis verder te digitaliseren.

Aanbeveling: Ja

Marcin
05-05-2024
9
Very satisfied.

I’m very satisfied with all the help from smart alarm, always quick respond. It would make it easier if your website and app will be available in multiple languages but that’s not the big issue as customer service is always available to give a help in English.

Aanbeveling: Ja

Ron
05-05-2024
8
Mijn ervaring met het aangeschafte en uitgebreide SmartAlarm

Het basissyteem dat we hebben gekocht was prima in orde en makkelijk te installeren. Alle sensoren die in de set zaten waren zo geïnstalleerd. Naderhand hebben we nog wat sensoren erbij gekocht, waarbij we ook wat korting hebben ontvangen. De levering was snel en zonder verzendkosten. Ook die extra items waren soepel te koppelen. Montage zelf gedaan, echter vond ik het dubbelzijdige plakband niet van goede kwaliteit. Heb zelf een rolletje gehaald van 3M. Verbeterpunt voor smartalarm vind ik. Alarmering test ik af en toe en werkt goed. Mijn vrouw en ik krijgen ren sms en de buren ontvangen een whats@pp. Tot op heden geen klachten en vind het een fijn systeem.

Aanbeveling: Ja

Paul de Bruin
05-05-2024
10

Ik heb dit alarmsysteem al een aantal weken en moet zeggen dat het mij bevalt! Het zelf kunnen instellen van het alarm is ideaal. Ik krijg een melding op mijn telefoon wanneer iemand thuis is. Zo ben ik altijd op de hoogte wanneer er iemand thuis komt. Bovendien is het draadloos en heel gemakkelijk te bedienen. Al met al een heerlijk systeem!

Aanbeveling: Ja

Sylvia
05-05-2024
7
Ja wat moet ik zeggen

De 2,mannen keurig optijd, Zijn allebei een volle dag ermee bezig geweest en dus werd aandacht aan besteed. Alles werd netjes opgeruimd en schoongemaakt. Enigste minpunt vond ik dat 1 man de andere man echt constant afkraakte.. Ik als zelfstandig ondernemer doe je dit niet bij de klanten, maar na het werk. Wij zijn zeer tevreden maar we moeten nog wachten op 1 app. Fam wonende in Nieuwegein.

Aanbeveling: Ja

Michel
05-05-2024
9
Schitterend systeem en service

Het installeren liep bij mij niet helemaal vlekkeloos. Sommige dingen kwamen niet helemaal overeen met wat er in de beschrijving staat, dus was even zoeken. Omdat ik precies in het weekend zat kon ik ook moeilijk iemand bereiken. Na het weekend is alles netjes verholpen en uitgelegd. Ik ben nu super tevreden en hoop lang klant te blijven.

Aanbeveling: Ja

Hans Houweling
05-05-2024
10

Een prima werkend systeem. Wij voelen ons nu veilig \'thuis\'. Moet er toch niet aan denken om een inbreker naast mijn bed te hebben midden in de nacht. Het systeem werkt perfect en via internet goed te bedienen.

Aanbeveling: Ja

Vincent
04-05-2024
10

Alarmsysteem op donderdag besteld, vrijdag alles binnen. Had van te voren even gebeld en gevraagd hoe het werkt met een camera installeren. De medewerker gaf aan dat de technische dienst vanaf afstand handig kan helpen. Het leek wel of ik een installatie erbij had gekregen. De medewerker heeft mij veel zorgen met het instellen van de camera uit handen genomen. De andere componenten werken ook allemaal goed, aansluiten en ophangen was zo gebeurd.

Aanbeveling: Ja

Mark
04-05-2024
10

Serieus top producten, diensten en klantenservice. Heb zelf alles geïnstalleerd en dat ging gewoon in 1 keer goed. Alle devices werken perfect. Het testen van de bewegingssensoren gaat ook perfect. Instelbare meldingen via push, sms, mail ook uitstekend. Het gemak van internet toegang, app op mobiele telefoon ook schitterend. Gewoon op de app je alarm aan/uit zetten. Sirene maakt lekker veel herrie (gewoon de standaard sirene. Heb (nog) niet de flitser). En die blijft doorgaan als je hem van internet en/of stroom afrukt door de ingebouwde backup batterij (en je krijgt meteen op je tel een melding dat alarm van internet af is gehaald). Camera's heb ik nog niet. Wellicht later. Zie nog wel. Ik raad iedereen dit aan. Doet geen millimeter onder voor de installaties die de dure bureaus bij je installeren (zo ook de zeer goed geprijsde alarmcentrale (die ik nog niet gebruik).

Aanbeveling: Ja

erik van de ruit
04-05-2024
10

Hebben het alarm nu 3 maanden werkend. Installatie is erg eenvoudig en snel gebeurd. Hadden een probleem met een bepaalde melding als we het alarm uitschakelde, is erg professioneel remote opgelost door een technicus. Systeem is zeker een aanrader en de prijs - kwaliteitverhouding is zeker een 8. Ook de ad-hoc doorschakeling naar een alarmcentrale, zonder een jaarlijks contract, geeft een fijn gevoel.

Aanbeveling: Ja

A.C. de Vroes
04-05-2024
8
Goed product, app en website werken

Product doet wat het moet doen. Wel problemen met IFTTT en Olisto. Klanten dienst heeft onderzocht wat het probleem is, en komen er ook noet uit. Hebben aangeboden om contact op te nemen met 3e party, maar wisten ook te melden dat webhooks eind dit jaar toegankelijk worden, en ik kan wachten…

Aanbeveling: Ja

Peter
03-05-2024
10
Perfect

Ik was opzoek naar een alarmsysteem anders als de concurrenten van vandaag en met lagere kosten en maandlasten. Ik ben hier op uitgekomen en ik ben zeer tevreden. Ik ben bij het advies gesprek goed te woord gestaan en de installatie is professioneel en netjes gedaan. zeker een aanrader

Aanbeveling: Ja

J.E. van Gelder
02-05-2024
10

Sinds december 2013 draait dit alarmsysteem naar volle tevredenheid. Makkelijk te installeren en bedienen. Zeer goede helpdesk!

Aanbeveling: Ja

Martijn Wit
02-05-2024
10

Gisteravond het pakket mogen ontvangen. Snel geleverd en bijna net zo snel geïnstalleerd! Inderdaad heel eenvoudig op te hangen. Zou het eigenlijk niet mogen zeggen... Maar ik kan echt niet wachten tot er iemand probeert in te breken!

Aanbeveling: Ja

DEX
02-05-2024
10

Perfect systeem! Makkelijk en snel te installeren. En hele goede en betrouwbare service.

Aanbeveling: Ja

J. Luiken
02-05-2024
10

Wij hebben nu bijna een jaar Smartalarm installatie in huis en ik ben er uitermate over te spreken. De camera functionaliteit werkt perfect. Zelfs met drie honden in huis. Helaas hebben we het systeem moeten aanschaffen doordat men heeft geprobeerd in te breken, maar achteraf hadden we dit systeem al veel eerder moeten aanschaffen. Het zichtbare buiten sirene heeft zeker een preventieve werking. Nu sparen voor de volgende camera... Geweldig

Aanbeveling: Ja

Top