Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Dirk Watering
16-01-2023
10
Klantgerichte werkwijze.

Na lange vergelijking op internet uiteindelijk gekozen voor het smartalarm. Snel bezorgd en het systeem echt zelf kunnen installeren. Ook bij vragen via de e-mail was er een snelle en adequate respons. Een fijn gevoel dat je huis is beveiligd. Zojuist een tweeede alarmsysteem ook aangeschaft voor mijn zoon!

Aanbeveling: Ja

Welda
16-01-2023
10

Deur/raam contacten plaatsen was wat lastiger maar goed geholpen, aanrader

Aanbeveling: Ja

Hans Brölmann
16-01-2023
9
Uitstekend alarm maar mis flitslamp voor buiten

Heb het alarm al jaren in gebruik en fantastisch systeem! Alarm laat zich heel makkelijk installeren. Censoren laten zich super eenvoudig koppelen aan basis alarm. Wat echt gemis is het ontbreken van een buiten flits lamp. Sirene met flitslamp is er wel maar de sirenes zijn in nagenoeg alle gemeentes verboden om buiten af te laten gaan.

Aanbeveling: Ja

Jordy oomes
16-01-2023
7
Prima service

Op de mails en sms werd moet heel adequaat gereageerd. Na een telefoontje, alsnog vriendelijk snel en deskundig geholpen.

Aanbeveling: Ja

Nathalie van Everdingen
15-01-2023
10
Kwaliteit en service zijn echt optimaal

Na een hele vervelende ervaring met prijsverhogingen en zelfs een incassoburea bij Verisure, uiteindelijk kunnen overstappen naar SmartAlarm. Echt een aanrader! Product werd snel ontvangen. Netjes verzorgd en gemakkelijk te installeren. Ben hier heel tevreden over.

Aanbeveling: Ja

Marianne
14-01-2023
10

had contact opgenomen voor informatie waar ik nu welke accessoires zou moeten ophangen. De medewerker heeft mij perfect geholpen en heeft op een plattegrond voor mij precies ingetekend waar ik mijn accessoires zou moeten ophangen. Daarna nog het alarmsysteem doorgenomen over alle functies, helemaal perfect!

Aanbeveling: Ja

J. Brouwer
14-01-2023
8

Na het lezen van een test over SmartAlarm was ik zeer enthousiast geworden. Zeker omdat het simpel te installeren (draadloos) en te bedienen zou zijn. Eerst had ik via de mail nog wat vragen gesteld die door SmartAlarm snel en duidelijk werden beantwoord. Nadat ik via de website mijn bestelling had doorgegeven werd alles zeer snel en netjes thuis bezorgd. Het installeren was erg makkelijk en werd duidelijk uitgelegd door middel van filmpjes en PDF handleiding. Ook het bedienen is zeer eenvoudig. De persoonlijke instellingen die je kunt maken heeft ons tijdens de vakantie een veilig gevoel gegeven. Wij konden precies zien wanneer de kinderen het alarm aan-en uit hadden gezet. Wanneer onze honden thuis blijven kunnen we met de „Home Functie” de bewegingssensoren uitzetten en alleen de deur-raam contacten activeren. Al met al zijn wij bijzonder tevreden over SmartAlarm en de service die wordt geleverd.

Aanbeveling: Ja

Raoul
14-01-2023
10

Draadloos Alarmsysteem inc aanvullende componenten. `de installatie ging uitermate simpel, zelfs voor mij... en dat zegt wat! Na een weekje wilde ik een extra sirene aansluiten, maar ehhh ging niet zo lekker, belde dus op de gok de helpdesk (dit was rond 20:00) en had binnen een minuut iemand aan de lijn, die mij perfect heeft geholpen. in totaal duurde het hele telefoontje nog geen 3 minuten. Ik zeg dus: super service, super product, en ook een super smartphone app. echt top. Overweeg dit ook voor mijn ouders te kopen. Je kunt bijna alles volgen top dus!!

Aanbeveling: Ja

Ferdinand van der Aa
14-01-2023
10

Ik heb sinds een kleine 3 maanden een alarm systeem aangeschaft van smartalarm en moet je eerlijk zeggen, het geeft mij een zeer vertrouwd veilig gevoel sinds ik het gekocht hebt. Ik voel me in de 's avonds en 's nachts veel veiliger en als er niemand thuis is weet ik (na het uittesten) dat ik direct een melding op mijn telefoon krijg als het alarm afgaat, of wanneer een van de andere meldingen binnen komt. 1; Het schrikt de inbrekers af, met de bijgeleverde stickers misschien zelfs al voor ze naar binnen proberen te komen. 2; Als ik niet thuis ben, ben ik direct op de hoogte, en kan ik zelf actie ondernemen , en als het nodig is zelf de politie bellen 3; Zo heb ik het gevoel dat er altijd gewaakt wordt over mijn woning Een echter aanrader dit alarm systeem Levering: Had gekozen voor vandaag besteld vandaag in huis, en al rond 19.00 uur stond de bezorger op de stoep met mijn alarmsysteem Installatie: Ging allemaal zeer goed, installatie was zo gepiept Gebruik: Het alarm systeem werkt allemaal zeer makkelijk. Had nog een vraag met betrekking tot de smartmessages en deze werd zeer vakkundig direct beantwoord en de medewerker vroeg direct hoe de rest van het systeem beviel Top systeem!

Aanbeveling: Ja

Kees jongsma
13-01-2023
10

Alarm werkt perfect, doet zeker wat het moet doen!

Aanbeveling: Ja

Benjamin Zijlema
13-01-2023
10

Duidelijke site met goede informatie over het product. Bij het bestellen ondersteuning gehad van de klantenservice. Installatie ging soepel met duidelijke video's die laten zien hoe je de sensoren moet aansluiten en koppelen. Camera was wat lastiger om aan te sluiten maar door Joshin van de klantenservice snel opgelost, dank voor je hulp! De app is net nieuw en werkt super snel, pushberichten en sms berichten bij het alarm, doet precies wat er beloofd is. De koppeling naar de meldkamer nog niet getest, dit ga ik doen wanneer ik op vakantie ga. Kortom een aanrader.

Aanbeveling: Ja

Sanne Wassenaar
13-01-2023
8

Mooi systeem en super klantvriendelijke mensen op het kantoor in amsterdam. Hadden het pakket klaar staan en nog voor de Kerst alles proberen te installeren. Alles lukte behalve... de camera.. lukt nog steeds niet ook al doe ik alle stappen. Gelukkig kan ik ze morgen om 9 uur al bellen voor hulp!

Aanbeveling: Ja

Ronald
12-01-2023
9
Prima betrouwbaar en eenvoudig te installeren en te bedienen alarm systeem

Prima, betrouwbaar en eenvoudig te installeren en te bedienen alarm systeem

Aanbeveling: Ja

Jaap
12-01-2023
10

Recent heb ik wat problemen gehad met mijn camera, waarna ik contact met SmartAlarm heb opgenomen, ze mij vroegen een review te schrijven. Ik heb Smartalarm aangeschaft toen het bedrijf volgens mij net begon (2013). Ik heb systeem inmiddels dus al vijf jaar en ik denk dat ik wel goed kan zeggen wat de voor en nadelen zijn van het alarmsysteem. Dus let op :-) Laat ik beginnen met de voordelen: Het systeem werkt altijd, ik heb nog nooit een storing gehad, alleen af en toe moet er een batterijtje vervangen worden. De applicatie is echt heel handig, ik had zelf verwacht dat ik vaak de afstandsbediening en het bedieningspaneel zou gebruiken maar ik gebruik eigenlijk altijd de app. Het systeem geeft me echt het gevoel dat ik goed ben beveiligd en ik merk dat ik het letterlijk elke dag gebruik. Wat ik door de jaren heen ook prettig vind is de meldkamer die je zonder extra kosten aan kan zetten als je op vakantie bent, dit is wat mij betreft wel een groot voordeel, in plaats van een heel jaar betalen voor iets wat je alleen gebruikt als je niet thuis slaapt. Wanneer ik op vakantie ben vind ik het prettig dat ik in de notificaties kan zien dat mijn buren mijn katten eten hebben gegeven dit klinkt misschien een beetje stom maar zo kan ik zonder de agent te spelen naar de buren toch kijken of ze het gedaan hebben. Ik merk dat ik de camera's gebruik wanneer ik niet thuis ben om dan te controleren of alles in orde is, wanneer ik thuis ben ik gebruik ik deze bijna niet, ik heb twee camera's gekocht, achteraf gezien was misschien een camera wel genoeg. De keren dat ik naar het kantoor van SmartAlarm heb gebeld ben ik altijd heel erg goed en snel geholpen. Dan de nadelen: Het is niet het goedkoopste systeem op de markt, ik heb daar echter bewust voor gekozen, duurkoop is wat mij betreft goedkoop. Het proces van het aansluiten van de camera kwam ik zelf niet uit, maar was na een belletje snel opgelost. De batterij van de deurmagneet bij mijn voordeur moet ik elke anderhalfjaar vervangen, mij is verteld dat het komt omdat deze deur dagelijks meerdere malen gebruikt wordt, dat is wel anders dan de vier jaar die op de site staat, voor de overige sensors klopt dit overigens wel. Voor mij winnen de voordelen het absoluut van de nadelen, dus wat mij betreft is dit systeem een absolute aanrader. Inmiddels hebben meerdere familitieleden het op mijn aanraden aangeschaft en zijn ook zeer tevreden. Doe er je voordeel mee, want ik heb smartalarm echt klokje rond gereden.

Aanbeveling: Ja

Ronald Leemeijer
12-01-2023
10

Na een paar maanden ben ik nog steeds erg tevreden met dit alarmsysteem. Eenvoudig in het gebruik en geen storingen. We hebben een bewegingssensor binnen en buiten (in de tuin) en dit werkt prima! Over de service zijn we ook zeer tevreden. Ik had eerst wat moeite met het aansluiten van een externe sirene en ze helpen je tot dat alles echt helemaal goed werkt! Top service. Het gebruik via smartphone is echt super handig. We gebruiken hem dagelijks en we zouden niet meer zonder willen. Ik lees hieronder dat bij uitval van het internet je een handmatige actie moet doen, maar hier hebben wij geen last van. Het systeem geeft keurig een melding wanneer het internet weer werkt. Kortom, top systeem! Geen enkel verbeterpunt.

Aanbeveling: Ja

Herman Philips
12-01-2023
10

Ik ben de hulpdienst van SmartAlarm erg dankbaar voor het geduld en de vakkundigheid die ze mij hebben geboden, zelfs na drie keer bellen was het geen probleem voor de medewerker om mij door het netwerk heen te loodsen om de smartcam te installeren. Ik heb dit nog nooit meegemaakt zo\'n goede service, grootte klasse. En alle lof voor de medewerker Michael van de Reep. Verder kan ik melde dat wij veel plezier en vertrouwen beleven aan dit Alarmsysteem. Gisteren dan ook maar online een rookmelder gekocht bij SmartAlarm eens kijken of deze kant van SmartAlarm ook zo soepel verloopt heb er alle vertrouwen in. Nogmaals mijn enorme waardering voor deze medewerkers van SmartAalarm. Herman Philips Rotterdam

Aanbeveling: Ja

Ollie
12-01-2023
8
Vriendelijk en prettig

Adviesgesprek en montage verliepen soepel en medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam.

Aanbeveling: Ja

Brahim
12-01-2023
10
Professionele organisatie

Ik was op zoek naar een goed alarmsysteem met camera’s. De medewerker (Brian) met veel ervaring heeft mij kunnen voorzien van alle antwoorden. Hij bleef geduldig en regelmatig contact opnemen of ik vragen had. Alles was adequaat en vlot geregeld. Nu alles goed installeren en veilig wonen!

Aanbeveling: Ja

Alexander
11-01-2023
10

Half jaar geleden was er bij ons ingebroken, hoewel wij op de derde verdieping wonen, zijn zij naar boven geklommen en hebben alles ondersteboven gehaald. Uiteindelijk 800 euro vakantiegeld en mijn grootvaders horloge uit de oorlog gestolen. Het laatste was emotioneel zwaar voor mij. Ze hadden ons geobserveerd en precies uitgerekend wanner wij niet thuis waren. Daarna hebben wij Smartalarm geinstalleerd en de deuren verstevigd. Gisteren was het weer raak- zij klommen 3 verdiepingen hoog en forceerden de balkondeur met een breekijzer, met als gevolg grote schade aan de deur. De censors van smartalarm en de sirene gingen af in verschillende kamers, maar de dieven gingen brutal door. De politie arriveerde ter plekke na 5-6 minuten. Dankzij de alarmeringsfunctie van smartalarm hadden de dieven geen tijd om de woning grondig te doorzoeken of om iets mee te nemen. Zij waren net op het nippertje gevlucht en lieten handschoenen, mondkapje en instrumenten achter. De politie doet sporen/dna onderzoek. De ervaring heeft geleerd dat het niet altijd helpt om de deuren/ramen te verstevigen- als ze er in willen komen, dan komen ze er uiteindelijk wel in, maar zulk alarm met alarmeringsfunctie helpt verder als ze eenmaal binnen zijn. Smartalarm heeft ons gered! Het systeem is makkelijk te installeren en te besturen (ook op afstand), ook waarschuwt het indien u vergeten bent om een raampje of deur dicht te doen bij het weggaan. De prijs is een stuk goedkoper dan van andere systemen, laat staan dat de waarde van het gehele systeem zichzelf al na 1 inbraakpoging terugverdient.

Aanbeveling: Ja

dimitry
11-01-2023
8

Het systeem is een goed systeem prijs/kwaliteit. Laat zich eenvoudig installeren. De camera\'s kreeg ik niet vlot werkzaam in de app en via de beheersite, dus deze heb ik laten vallen. (Ook de ondersteuning viel mij hier een beetje tegen). SMS werkt snel en goed, alleen jammer dat ik mijn buren met enkel een vaste nummer niet kan laten verwittigen!!! De meeste andere systemen laten dit wel toe. Deze aanvulling en een verbetering van camera-support zou voor mij dit systeem perfect maken.

Aanbeveling: Ja

Top