Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

263 beoordelingen

Suzan
05-03-2021
8
Duidelijke informatie

Ik ben erg tevreden over de wijze waarop ik door Smartalarm ben geinformeerd over de aanschaf van een alarmsysteem. Hoewel de website duidelijke, transparante informatie geeft had ik toch wat vragen die op mijn verzoek eerst per mail beantwoord zijn en daarna nog telefonisch doorgenomen. Daar werd alle tijd voor genomen. Ook voor een vervolgvraag was Smartalarm goed bereikbaar. We hebben vandaag de bestelling geplaats en ik hoop dat de hoge verwachtingen die door deze positieve eerste ervaringen gewekt zijn waargemaakt gaan worden.

Aanbeveling: Ja

Ricardo
05-03-2021
10
Geweldig product !

Kind kan de was doen en een snelle reactie bij support. De aangesloten meldkamer is ook zeker een aanrader !

Aanbeveling: Ja

Howard
01-03-2021
10
Heel aardige monteur die pas wegging toen alles het deed.

Mooi systeem, makkelijk in het gebruik. Voor de aansluiting van de camera heb je wel een monteur nodig.

Aanbeveling: Ja

Stef
19-02-2021
10
Zeer uitgebreid en makkelijke interface!

Als enthousiaste gebruiker met veel kennis van het systeem, zeer makkelijk in gebruik, en veel mogelijkheden. Systeem is helemaal naar eigen wens in te stellen en samen te stellen. Zelf maak ik gebruik van het Nuki Slimme slot en ook deze koppeling is fantastisch. Meldkamer is zeer snel. Service vanuit SmartAlarm staat hoog! Heel blij mee.

Aanbeveling: Ja

Melissa
18-02-2021
9
Veilig en gemakkelijk.

Zeer tevreden, makkelijk te bedienen via een afstandsbediening en via de app. Goede service bij de montage van ( Wilk Business ). Meldkamer reageert meteen bij melding. Ik trek met een gerust hart de deur achter mij dicht.

Aanbeveling: Ja

M.
18-02-2021
8
Supersimpel systeem

Goed contact met Smartalarm gehad. Installatie was erg gemakkelijk, fijn dat smartalarm goed te bereiken was en mee dacht. Stappenplan voor installatie had iets concreter gemogen.

Aanbeveling: Ja

Cosmas
17-02-2021
7
Adequaat geholpen

De standaard handleidingen mogen best wat uitgebreider. Met name het selecteren van opties is te beknopt om ook problemen daarmee te verhelpen

Aanbeveling: Nee

Harry Hemmelder
17-02-2021
8
snel en to-the-point

Op vragen wordt snel en gericht gereageerd. Positief is ook dat voor eventuele aanvullende vragen support beschikbaar is

Aanbeveling: Ja

Remco
17-02-2021
7
Systeem tot nu toe goed, installatie en bereik servicedesk rommelig

Systeem is makkelijk zelf te installeren. Er is duidelijke documentatie. SmartAlarm denkt goed mee over waar wat moet komen. Alles is via de app instelbaar, dus erg flexibel. Het systeem is ook makkelijk uitbreidbaar. De installatie heb ik afgezegd omdat het bedrijf dat de installatie zou doen mij 14 keer gemaild had met allerlei vragen en niet goed op de hoogte was van wat er geïnstalleerd moest worden. Daarnaast werd mij een NVR verkocht terwijl het mogelijk is om beelden in de cloud op te slaan. Dit begreep ik niet. De klantenservice van SmartAlarm heb ik niet kunnen bereiken. Ik ben tijdens openingstijden doorgeschakeld naar de meldkamer en een tweede keer naar de voicemail van een medewerker.

Aanbeveling: Ja

T.
17-02-2021
10
Prima advies

Aandacht voor probleem, mede opgelost en goed advies wat werkt

Aanbeveling: Ja

Michel
16-02-2021
9
Schitterend systeem en service

Het installeren liep bij mij niet helemaal vlekkeloos. Sommige dingen kwamen niet helemaal overeen met wat er in de beschrijving staat, dus was even zoeken. Omdat ik precies in het weekend zat kon ik ook moeilijk iemand bereiken. Na het weekend is alles netjes verholpen en uitgelegd. Ik ben nu super tevreden en hoop lang klant te blijven.

Aanbeveling: Ja

Lennart
16-02-2021
9
Fijne, vlotte installatie zonder te boren!

Vorige maand heeft Stef van Wilk Business namens SmartAlarm mijn alarmsysteem geïnstalleerd. Naast de vlotte installatie, bleek ook al het materiaal zonder te boren opgehangen te kunnen worden. In een nieuwbouwhuis ben je daar extra blij mee. Het systeem zelf kan met een app super simpel worden ingeregeld. Nu heb ik standaard 's nachts het alarm er op staan en kan ik zelf kiezen welke deuren / ramen "aan" staan zodat ik ook nog naar mijn kinderen kan als er 's nachts iets aan de hand is. Fijn, eenvoudig en snel geregeld allemaal!

Aanbeveling: Ja

Stephanie
15-02-2021
9
Werkt top

Prettig alarmsysteem. De bijbehorende app is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Camerabeelden met scherp zicht. Ik had met installatie. Had ik zelf niet gekund.

Aanbeveling: Ja

Hans
12-02-2021
10
Zeer goede service na levering

Na 3 maanden ontdekte ik dat er een afstandsbediening ontbrak in de bestelling, omdat ik het alarmsysteem al ruim voor mijn verhuizing had besteld. Ik verwachtte eigenlijk niet dat de afstandsbediening na zo’n lange periode nageleverd zou worden. Maar geen probleem hoor! De afstandsbediening wordt zonder kosten nageleverd. TOP service!

Aanbeveling: Ja

Juan
10-02-2021
10
Excellent support and clear explanations

After checking online multiple options for alarms, I decided to contact SmartAlarm. Although the website is already very clear and concise, the additional information we got via phone was enough to decide to buy the system.

Aanbeveling: Ja

Ben Leusink
03-02-2021
6
handig te installeren en te activeren

goede prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling: Ja

Brian
03-02-2021
9
Makkelijk en goed

Het systeem was binnen een paar dagen binnen en het was vrij snel geinstalleerd door middel van de handleiding en handige filmpjes. systeem werkt goed en is makkelijk te bedienen.

Aanbeveling: Ja

Maikel van de Wouw
03-02-2021
8
Prachtig eenvoudig systeem met mogelijkheid tot o.a. google assistent

Het is een plug en play systeem. Diverse mogelijkheden waarmee het alarm kan afgaan. De raam/deursensor zijn wel aan de grote kant en bewegingsmelder is moeilijk op te hangen. Service is goed. Ook contact met medewerkers is uitstekend. Helaas mis ik in de app drie opties. Rechten per gebruiker, statussen van de melders en acties na melding. Nu verplicht te werken Olisto als je geen Homey hebt.

Aanbeveling: Ja

Jan
03-02-2021
10
Op afstand en toch al een goed advies

Ervariing komt nog

Aanbeveling: Ja

Ab
03-02-2021
9
Goede service, wel wat discussie

Uiteindelijk goede service ook al werd ik niet gelijk geholpen. De situatie was niet gelijk duidelijk.

Aanbeveling: Ja

Top