Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

281 beoordelingen

Ashwan
08-04-2021
9
zeer goede ervaring

Betrouwbaar systeem. Degelijk materiaal. Zeer makkelijk te installeren. De helpdesk maar 1 keer aan de lijn gehad ;> zijn zeer geduldig en ervaren, probleem was ook opgelost. Aansluiting en koppeling bij Trigion ook zeer simpel en uiteraard zeker aan te raden.

Aanbeveling: Ja

Milan
07-04-2021
1
Zeer slecht!!!

Ik ben die alarm in bezit 3 manden en krijg hem niet aan de gang. Ik heb paar keer gebeld en gemaild maar geen support van jullie. Ik koop nooit meer wat van deze merk.

Aanbeveling: Nee

Dave
06-04-2021
10
Top! Goed en duidelijk advies.

Goed advies gehad van Brian. Snelle reacties op vragen en makkelijk te bereiken via WhatsApp. Belafspraken stipt op tijd met duidelijk en goed advies. Na het advies is het alarmsysteem erg snel geleverd. Systeem ziet er goed uit en is gebruiksvriendelijk met duidelijke handleidingen. Momenteel nog bezig met de installatie dus over het dagelijks gebruik kan ik nog niets zeggen.

Aanbeveling: Ja

Peter
06-04-2021
10
Perfect

Ik was opzoek naar een alarmsysteem anders als de concurrenten van vandaag en met lagere kosten en maandlasten. Ik ben hier op uitgekomen en ik ben zeer tevreden. Ik ben bij het advies gesprek goed te woord gestaan en de installatie is professioneel en netjes gedaan. zeker een aanrader

Aanbeveling: Ja

Nico
06-04-2021
7
Goed

Goed en vakkundig geholpen

Aanbeveling: Ja

Ronald
06-04-2021
10
Perfect systeem!

Simpel te installeren, werkt perfect en support ook uitstekend in het geval er iets niet gaat zoals verwacht. Gebruik het systeem nu al enkele jaren.

Aanbeveling: Ja

Ad suijkerbuijk
06-04-2021
10
5

prima

Aanbeveling: Ja

Sita Ramdoelare
31-03-2021
10
Service is top!

Heel fijn geholpen door Brian, Peter en z'n collega's. Sfeer onderling is goed! Ze werken heel netjes!

Aanbeveling: Ja

Marcel laan
29-03-2021
10
Goede persoonlijke service

Zeer goed en vakkundig geholpen

Aanbeveling: Ja

Antonio
29-03-2021
10
reactive and detailed as an Alarm System should be

Help from Support is prompt and offers different ways, including the very convenient whatsapp. Being a service for an Alarm System in your house, it is in fact crucial to have the feeling of being helped if needed. So far, so good. :-)

Aanbeveling: Ja

Marcin
19-03-2021
9
Very satisfied.

I’m very satisfied with all the help from smart alarm, always quick respond. It would make it easier if your website and app will be available in multiple languages but that’s not the big issue as customer service is always available to give a help in English.

Aanbeveling: Ja

Michel Vonk
19-03-2021
10
Vlot een correcte afhandeling van mijn vraag.

Een vraag die ik had over het correct functioneren van mijn alarmsysteem werd vlot beantwoord. Er bleek vooraf, op basis van mijn vraag, in de systemen gekeken te zijn waardoor er een helder, correct antwoord gegeven kon worden. Prima.

Aanbeveling: Ja

Agnes Niewöhner
10-03-2021
6
Niet goed

Heb nu al meerdere malen gemaild dat het bedieningspaneel paneel niet goed is en dat het piepende geluid steeds sneller gaat en uiteindelijk gaat het alarm af. Jullie blijven volhouden dat dat de uitlooptijd is. Dat is niet zo. Met de app is dit namelijk niet het geval.

Aanbeveling: Nee

Seven
10-03-2021
10
Fantastische sevice

Vragen waren direct opgepakt en snel beantwoord. Ik houd van accurate service!

Aanbeveling: Ja

Brahim
09-03-2021
10
Professionele organisatie

Ik was op zoek naar een goed alarmsysteem met camera’s. De medewerker (Brian) met veel ervaring heeft mij kunnen voorzien van alle antwoorden. Hij bleef geduldig en regelmatig contact opnemen of ik vragen had. Alles was adequaat en vlot geregeld. Nu alles goed installeren en veilig wonen!

Aanbeveling: Ja

Miriam
08-03-2021
10
Prima service. Prima product!

Prima product, gemakkelijk in gebruik en goed geholpen. Ook de installatie was prima. Dank aan Stef van WilkBusiness.

Aanbeveling: Ja

Jennifer
06-03-2021
10
Fijn systeem met goede service

Een fijn, makkelijk werkend systeem. Goed advies en duidelijke uitleg. Ook bij vragen wordt snel gehandeld.

Aanbeveling: Ja

Suzan
05-03-2021
8
Duidelijke informatie

Ik ben erg tevreden over de wijze waarop ik door Smartalarm ben geinformeerd over de aanschaf van een alarmsysteem. Hoewel de website duidelijke, transparante informatie geeft had ik toch wat vragen die op mijn verzoek eerst per mail beantwoord zijn en daarna nog telefonisch doorgenomen. Daar werd alle tijd voor genomen. Ook voor een vervolgvraag was Smartalarm goed bereikbaar. We hebben vandaag de bestelling geplaats en ik hoop dat de hoge verwachtingen die door deze positieve eerste ervaringen gewekt zijn waargemaakt gaan worden.

Aanbeveling: Ja

Ricardo
05-03-2021
10
Geweldig product !

Kind kan de was doen en een snelle reactie bij support. De aangesloten meldkamer is ook zeker een aanrader !

Aanbeveling: Ja

Howard
01-03-2021
10
Heel aardige monteur die pas wegging toen alles het deed.

Mooi systeem, makkelijk in het gebruik. Voor de aansluiting van de camera heb je wel een monteur nodig.

Aanbeveling: Ja

Top