Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.3 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.3

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.3

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

228 beoordelingen

Rene visser
05-11-2020
8
Heel fijn

Vraag wordt direct opgepakt, afhandeling ook goed

Aanbeveling: Ja

Bianca
30-10-2020
10
Perfect geholpen

..

Aanbeveling: Ja

Andreas
28-10-2020
9
Klantvriendelijke en deskundige technische support

Contact met Smartalarm betrof een storing van de camera. Snelle reactie van Viresh Mohunlol en een aantal tips gekregen om de camera zelf te testen. Toen het nog niet lukte was er een afspraak gemaakt om een online Teamviewer sessie te doen. Viresh was stip op tijd en na enkele minuten was het probleem opgelost. Chapeau !!

Aanbeveling: Ja

Bas
20-10-2020
9
Goede service en goed systeem!

Op aanraden van collega op Smartalarm geattendeerd. Ben goed geholpen via email met wat voor een systeem ik het beste aan kan schaffen. Installatie stelt weinig voor. Nu 2 weken in gebruik tot volle tevredenheid. Geeft ons een veilig gevoel.

Aanbeveling: Ja

Mevrouw L.J.H. Khalife-Zimmermann
16-10-2020
8
vriendelijk. duidelijk

de hulp was vriendelijk en duidelijk. al met al zijn we weer goed geholpen en er blij mee.

Aanbeveling: Ja

Bert
13-10-2020
8
Super goed geholpen.

Door stroomuitval was centrale totaal van de wap geraakt. Na lang en geduldige instructie eindelijk probleem weer opgelost.

Aanbeveling: Ja

Philippe
09-10-2020
10
goed

in het begin wat problemen gehad, na telefonisch contact zijn we er samen door geloodst zodat het alarmsysteem prima werkte !

Aanbeveling: Ja

Karel
09-10-2020
10
Werkt zoals gezegd

Werkt goed, installeren is even opletten maar goed te zien, reageert lekker snel. App niet te vol met informatie maar gewoon duidelijk.

Aanbeveling: Ja

Frank Salemans
09-10-2020
8
Vriendelijk en geduldig

Ik heb hulp gehad bij installeren en aanschaf van aanvullende onderdelen van een alarmset. De medewerker bv was telefonisch en per e-mail snel reagerend, vriendelijk en nam de tijd voor me.

Aanbeveling: Ja

Anita Schräder
05-10-2020
10
Tevreden!

zeer informatie, duidelijk te vinden, snelle reacties, gewoonweg Top. Ik ben meer dan tevreden, dank jullie wel.

Aanbeveling: Ja

Nathalie van Everdingen
02-10-2020
10
Kwaliteit en service zijn echt optimaal

Na een hele vervelende ervaring met prijsverhogingen en zelfs een incassoburea bij Verisure, uiteindelijk kunnen overstappen naar SmartAlarm. Echt een aanrader! Product werd snel ontvangen. Netjes verzorgd en gemakkelijk te installeren. Ben hier heel tevreden over.

Aanbeveling: Ja

Evelyn Logger
01-10-2020
9
Heel eenvoudig zelf te installeren

De keuze gemaakt tussen SmartAlarm en Woonveillig. Over het geheel kwam ik net wat goedkoper uit hier en de ervaring is goed. Heel eenvoudig zelf te installeren, maar binnen een half uur is wel teveel van het goede. Meldingen komen goed en snel binnen.

Aanbeveling: Ja

Adri Notenboom
12-08-2020
9
Erg makkelijk en snel

Vanaf overweging tot aankoop naar de levering en het gebruik van het product is alles goed gegaan! Snel en makkelijk zelf geinstalleerd.

Aanbeveling: Ja

R. Ferwerda
25-07-2020
10
De klant staat voorop bij dit bedrijf, daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren!

Een week voor onze vakantie is er bij ons helaas een poging tot inbraak gedaan. Toen hebben we besloten een alarm aan te schaffen. Na online zoeken zag ik de bomen door het bos niet meer. Toen kwam ik hier uit op de site van smartalarm. Ik kreeg contact met Matthijs, de ( kennelijke) beveiligingsexpert. na aangehoord te hebben wat er bij ons gebeurd is vroeg matthijs of ik een plattegrond ( een schets was voldoende) van mijn huis kon sturen, dan zou hij daar persoonlijk een plan op intekenen hoe ik het huis het beste kon beveiligen. Binnen 30 minuten na het toesturen had ik al een antwoord met een advies daarin. Na het advies samen met mijn vrouw te hebben bekeken hadden we nog enkele vragen, ik belde op en matthijs stond mij direct weer te woord. Tien minuten na het gesprek kregen we een mooie offerte met korting in onze mail! De dag dat we het pakket binnen kregen belde matthijs ons op om te vragen of alles duidelijk was ( dit is pas service!!!) Ik twijfelde wel nog over een paar zaken en heb samen met hem de installatie door gelopen , en sinds dien werkt het systeem probleemloos. De klant staat voorop bij dit bedrijf, daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren!

Aanbeveling: Ja

Arjen Driebergen
16-06-2020
10
Top service! Ik kon met een gerust hart op vakantie.

Super service zo vlak voor onze vakantie. Ik had wat moeite met het ophangen / activeren, maar een vriendelijke medewerker heeft nog alles rustig telefonisch met me doorgenomen. Top service! Ik kon met een gerust hart op vakantie. De app werkt trouwens perfect, ook in het buitenland.

Aanbeveling: Ja

Repke
11-06-2020
10
Super fijn alarmsysteem

Heb het alarmsysteem nu sinds een half jaar en het werkt perfect. De service is goed, als ik iemand nodig heb krijg ik diegene direct te pakken. Super!

Aanbeveling: Ja

Leon
18-05-2020
7
Prima.

Eerst waren de producten niet zo. Contact gehad met de klantenservice en prima geholpen. Alles is nagekeken en doet het weer. Prima klantenservice! :)

Aanbeveling: Ja

Noud
11-05-2020
9
Keurig de verbindingsproblemen opgelost

Netje na een belletje alles weer werkend

Aanbeveling: Ja

Christiaan
08-05-2020
10
super snelle service

Ik moest mijn camera's weer opnieuw instellen in het systeem na de update van smartalarm. Daar hebben zij mij heel snel en adequaat mee geholpen

Aanbeveling: Ja

Pieter Verlinde
06-05-2020
10
Zeker aan te bevelen

Ben er dik tevreden mee. Goede service en vriendelijkheid. Als er iets is kan ik altijd op mijn vertegenwoordiger terugvallen. En geef mij in deze tijd een gevoel van veiligheid. Dank hiervoor.

Aanbeveling: Ja

Top