Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Burg
21-01-2024
10
Prima systeem, eenvoudig te installeren!

Snelle levering, deskundig advies en absoluut niet opdringerig zoals andere aanbieders. Systeem is eenvoudig zelf te installeren en werkt heel eenvoudig. Tot nu toe zeer tevreden!

Aanbeveling: Ja

baco-boy
21-01-2024
10

Mannen, Excuus dat ik zo afwezig was door m\'n werk omstandigheden en ook weer moest rennen aan het einde, gaan we goed maken. Maar heel mooi dat we hebben getekend :) Laters, Baco Boy

Aanbeveling: Ja

Kees jongsma
20-01-2024
10

Alarm werkt perfect, doet zeker wat het moet doen!

Aanbeveling: Ja

Bert
20-01-2024
8
Super goed geholpen.

Door stroomuitval was centrale totaal van de wap geraakt. Na lang en geduldige instructie eindelijk probleem weer opgelost.

Aanbeveling: Ja

dennis
20-01-2024
10

Ook bij mij is er onlangs ingebroken in hartje Amsterdam. 50.000 euro aan spullen weggehaald door wat prutsers op een scooter. Ik heb een dikke kluis aangeschaft en daarnaast het standaard alarmsysteem van Smartalarm geïnstalleerd en dit uitgebreid met camera\'s en een extra sirene voor buiten. Met Smartalarm in combinatie met mijn kluis zit ik nu met een gerust gevoel deze review te tikken op de camping in Frankrijk. Als het alarm afgaat dan krijgen wij, een goede vriend die dichtbij woont en mijn buren een sms. Ik kan met de camera direct zien of het een vals alarm is (vals alarm heb ik nog nooit gehad). Kortom, geen spijt van! Ik wil nog vermelden dat de helpdesk perfect functioneerde. Je wordt teruggebeld als dat wordt beloofd en er is tot twee keer toe op afstand ingelogd op mijn computer om wat settings te wijzigen die aangepast moesten worden ivm mijn camera.

Aanbeveling: Ja

H. van Osch
20-01-2024
10

Ik heb het het smartalarm systeem nu al sinds september in huis en ben nog steeds heel erg tevreden. Makkelijk aan te sluiten en simpel online te bedienen. Van tevoren had ik verwacht moeite te hebben met alle instellingen. Gelukkig is het allemaal duidelijk en logisch in elkaar gezet en wordt het ondersteund door installatiefilmpjes. Ons oude systeem gebruikte wij uiteindelijk alleen maar voor vakanties. In en uitschakelen met die pincodes gingen wij liever uit de weg. Nu gebruiken we het systeem elke nacht en als wij niet thuis zijn. Door het bedienen op de smartphone kan ik het systeem gemakkelijk inschakelen terwijl ik van de voordeur naar de auto loop. Gemak dient de mens!

Aanbeveling: Ja

Nathalie van Everdingen
20-01-2024
10
Kwaliteit en service zijn echt optimaal

Na een hele vervelende ervaring met prijsverhogingen en zelfs een incassoburea bij Verisure, uiteindelijk kunnen overstappen naar SmartAlarm. Echt een aanrader! Product werd snel ontvangen. Netjes verzorgd en gemakkelijk te installeren. Ben hier heel tevreden over.

Aanbeveling: Ja

Yvonne
19-01-2024
8

Goed alarmsysteem, nooit vals alarm, makkelijk te installeren en vooral erg goede telefonische ondersteuning bij paar vragen over installatie. Ze doen erg hun best om klanten tevreden te stellen. Ik gun deze relatief jonge club oprecht veel klanten toe.

Aanbeveling: Ja

Ronald
19-01-2024
10

Prima alarmsysteem voor een redelijke prijs, alleen de extra losse onderdelen die te koop zijn, vind ik aan de dure kant, zeker de camera\'s. Iedereen kan dit systeem zelf installeren omdat dit erg eenvoudig is.

Aanbeveling: Ja

Lauwerijssens
18-01-2024
10

Ik heb het systeem nu bijna een jaar en zeer tevreden mee. Zit nu te twijfelen om 2 camera’s erbij te doen. En 2 rookmelders. Vind alleen extra accessoires vrij prijzig maar het is wel kwaliteit.

Aanbeveling: Ja

kees schilder
18-01-2024
10

Prima systeem, heel makkelijk te installeren en te gebruiken. Wij zijn zeer tevreden met Smart Alarm.

Aanbeveling: Ja

Agnes Niewöhner
18-01-2024
6
Niet goed

Heb nu al meerdere malen gemaild dat het bedieningspaneel paneel niet goed is en dat het piepende geluid steeds sneller gaat en uiteindelijk gaat het alarm af. Jullie blijven volhouden dat dat de uitlooptijd is. Dat is niet zo. Met de app is dit namelijk niet het geval.

Aanbeveling: Nee

Ellen uvyn
18-01-2024
10

Ik ben heel tevreden over smartalarm.iedere keer krijg ik een gedetailleerd bericht met meldingen over wat er aan de hand is.overal en altijd controleerbaar.En onmiddelijk reageert de centrale indien er iets is.het alarm werkt echt uitstekend.heb bewegingscensoren en deur raam alarmen.is echt heel betrouwbaar!voel mij heel veilig nu.

Aanbeveling: Ja

Jos schouten
18-01-2024
10
Heel goed systeem

Heel degelijk systeem, heb het 2 maanden doet alles perfect. De mensen achter het systeem zijn gemotiveerd en zijn open voor evt verbeteringen. De app werkt ook uitstekend. Ik heb het systeem in combinatie met homey... Helemaal top.

Aanbeveling: Ja

F van Dongen
17-01-2024
10

Na meerdere inbraken in de buurt hadden we besloten een alarmsysteem aan te schaffen.Na lang zoeken hebben we voor smart alarm gekozen oa door de vele positieve reviews. Het installeren van het alarm verliep vrijwel zonder problemen, echter lukte het me niet om de camera te installeren. Gelukkig kon smart alarm 's avonds na mijn werk ( Mitchel nogmaals dank hiervoor) via een special programma de camera installeren. Zeer tevreden!

Aanbeveling: Ja

Frans
17-01-2024
9
Top, duidelijk en klantvriendelijk

Fijn en duidelijk geholpen met mijn vraag

Aanbeveling: Ja

natasja
17-01-2024
10

Super installatie,Jelle neemt alle tijd,en na 3x terugbellen dezelfde avond door ons,was hij zijn geduld nog niet verloren.Systeem werkt prima,en meldkamer belt binnen no-time na veroorzaking (vals) alarm door onze kinderen naar ons of alles ok is.We voelen ons een stuk veiliger na installatie van smartalarm na 2!! inbraken in 1 jaar

Aanbeveling: Ja

Henk
17-01-2024
10

Smartalarm nu sinds 3 maanden in gebruik en het systeem bevalt uitstekend. Eenvoudige installatie van de sensoren via youtube filmpjes en handleiding. Bij het afgaan van het alarm was het geluidsniveau wat aan de zachte kant. Na contact met de uiterst behulpzame helpdesk van smartalarm is dit verholpen middels een extra losse sirene. Deze is uit service kosteloos geleverd waarna alles helemaal naar wens is. Zeker een aanrader dit draadloze alarmsysteem.

Aanbeveling: Ja

J. Blijleven
17-01-2024
10

Goede ervaringen met dit systeem wat ik nu 4 maanden in gebruik heb. De installatie verliep erg gemakkelijk en het systeem was snel geactiveerd. Eenvoudig te bedienen via app. Nooit een vals alarm gehad, ook niet door de hond en de kat. De koppeling met meldkamer van Trigion geeft ook een zeer veilig gevoel. Fijn ook dat deze de eerste 6 maanden gratis is. Een aanrader, zonder meer.

Aanbeveling: Ja

Eduard Tiggelaar
16-01-2024
10

Nu sinds een week mijn huis beveiligd met Smartalarm. Ik ben zelf niet zo goed met computers en techniek, ik was dus prettig verrast toen de installatie mij vrij gemakkelijk afging! Wat ik vooral prettig vind is het krijgen van de berichtjes op mijn telefoon, zo weet ik altijd of het alarm goed is in- of uitgeschakeld. Zeer tevreden!

Aanbeveling: Ja

Top