Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.4 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.4

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.4

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

184 beoordelingen

Geurtz
24-12-2014
6

Mooi systeem. Onbeperkt uitbreidbaar en snel te configureren. Snelgroeiend bedrijf en hard aan de weg aan het timmeren met een laagdrempelig product. Je merkt alleen wel dat ze te snel groeien. De campagne op TV knabbelt toch wel een beetje aan de snelheid van de klantenservice die ik gewend was. Misschien ben ik verwend, maar ik zit nog steeds te wachten op een belletje van de serviceafdeling die door een wijsneuzerige dame van een telefoonservice zou hebben genoteerd. En ook nog op een reactie van een medewerker nav van een belletje die ik afgelopen maandag pleegde en waar ik dezelfde dag nog over teruggebeld zou worden. Samengevat. Top producten en over het algemeen goede en snelle service. Waarschijnlijk geschrokken van de overweldigende aandacht en succes van de mediacampagnes. Jongens, gefeliciteerd met jullie succes. Veel succes met het binnenhalen van nieuwe prospects, maar vergeet je bestaande klanten niet. Die zijn immers de basis van jullie succes. Ik hoop nog jaren lang van jullie huidige en toekomstige producten gebruik te mogen maken. Iedereen laat wel eens een steekje vallen. En van fouten leer je. Daar ga ik dan wel van uit. :-)

Aanbeveling: Ja

Rutger Kusters
21-12-2014
10

Alweer 4 maanden in bezit en het werkt geweldig. Zelf de installatie gedaan en alleen de camera was voor mij iets lastiger om te installeren, maar met de support van SmartAlarm was het kunstje snel geklaard. Na drie maanden van gebruik had de internet provider zijn software aangepast waardoor de camera niet meer werkte. Even een belletje naar het support team van SmartAlarm en het probleem was snel verholpen. Echt perfect! Prachtig systeem met de juiste support. Kortom een aanrader!

Aanbeveling: Ja

Matthijs Clasener
21-12-2014
8

Systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Makkelijk te installeren met de teksten op de site. Toch hulp nodig, dan maken de filmpjes het wel duidelijk. Hierdoor snel te installeren. Even ongestoord doorwerken en het is met een minuut of 20 helemaal klaar. Fijn dat alles geplaatst kan worden zonder boren. Bewegingsmelders zijn met klittenband te plaatsen en de raam/deurconnectoren met dubbelzijdige tape. Mocht je willen schroeven dan kan dat ook. Beide opties zijn meegeleverd. De centrale moet bij ons in de trapkast aangezien daar de internet router zit, hierdoor wordt het geluid aardig gedempt. Extra opties bijkopen is wel vrij prijzig (raamconnector voor 50 euro). Natuurlijk niet te vergelijken met de prijs van een inbraak. App is eenvoudig. Zou graag een refresh mogelijkheid hebben. Als m'n vrouw het systeem heeft aangezet, staat hij bij mij nog op uit. Bij echt sluiten van de app op iOS en weer openen pakt hij wel de status goed mee. Al met al... Zeer tevreden en natuurlijk hopen we dat hij nooit af zal gaan!

Aanbeveling: Ja

Mitchel Bos
18-12-2014
10

Pakket met camera gekocht na gezien te hebben op tv. Installatie gaat erg vlot na uur had ik alles gemonteerd, maar de 20 minuten die hier op de site staan zijn wel heel optimistisch. Beelden zijn erg scherp en de applicatie werkt snel en is overzichtelijk! Tot nu toe ben ik zeer tevreden en zal ik iedereen dit systeem aanraden.

Aanbeveling: Ja

Willem Bos
11-12-2014
10

Nu ruim 3 maanden in gebruik en werkt zeer prettig en zonder storingen/valse meldingen. Had alleen wat problemen met het installeren van de camera maar dat was zeer snel en vakkundig opgelost door de klantenservice. Echt een aanrader!!

Aanbeveling: Ja

Joost
03-12-2014
8

SmartAlarm hebben we inmiddels thuis en op kantoor geïnstalleerd. Onderscheidend vermogen is zeker ook de klantenservice qua technische ondersteuning. Prima systeem voor prima prijs.

Aanbeveling: Ja

Sabine
02-12-2014
10

Begin dit jaar hebben wij smartalarm aangeschaft. Het is een erg prettig alarmsysteem, doet wat het moet doen. Ook fijn dat ik precies kan zien wanneer het alarm wordt aan en uit gezet. Installeren ging erg snel via duidelijke instructie filmpjes. Samengevat ik zal het systeem aan iedereen aanraden, en het geeft me een zeer veilig gevoel!

Aanbeveling: Ja

Henk
01-12-2014
10

Smartalarm nu sinds 3 maanden in gebruik en het systeem bevalt uitstekend. Eenvoudige installatie van de sensoren via youtube filmpjes en handleiding. Bij het afgaan van het alarm was het geluidsniveau wat aan de zachte kant. Na contact met de uiterst behulpzame helpdesk van smartalarm is dit verholpen middels een extra losse sirene. Deze is uit service kosteloos geleverd waarna alles helemaal naar wens is. Zeker een aanrader dit draadloze alarmsysteem.

Aanbeveling: Ja

Peter van Keulen
01-12-2014
10

Sinds 3 maanden hebben wij Smartalarm in gebruik. Het systeem in 1.5 uur volledig geïnstalleerd! Zowel 's nachts als wanneer we weg zijn is het systeem ingeschakeld. Dit geeft een veilig gevoel. Vragen tijdens de installatie werden snel beantwoord door de helpdesk. Systeem werkt 100%, zonder problemen, ook in combinatie met iPad of laptop. Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een betrouwbaar alarm systeem!

Aanbeveling: Ja

Marco's eten en drinken
30-11-2014
10

Ik gebruik Smartalarm voor mijn Lunchroom in Epe en ben sinds 3 maanden een tevreden gebruiker. Geen storingen, de camera werkt verder prima in het systeem en de kosten bij Trigion vallen mij ook 100% mee. Ben tot op heden blij met de aanschaf van Smartalarm.

Aanbeveling: Ja

Huib
06-10-2014
10

Tot voor kort had ik een alarmsysteem van een zeer grote en bekende beveiligingsorganisatie. Omdat ik hoge abonnementskosten voor onderhoud en meldkamer kwijt was en voor iedere aanpassing de installateur moest bellen met alle kosten van dien heb ik gekozen voor Smartalarm. Het functioneert perfect, is eenvoudig te installeren, de kosten zijn beperkt en de service overtreft de verwachting. TOP! Ik zou het iedereen aanraden.

Aanbeveling: Ja

Robert Takken
27-09-2014
10

Wij hebben nu bijna een jaar Smartalarm installatie in huis en ik ben er uitermate over te spreken. De camera functionaliteit werkt perfect. Zelfs met drie honden in huis. Helaas hebben we het systeem moeten aanschaffen doordat men heeft geprobeerd in te breken, maar achteraf hadden we dit systeem al veel eerder moeten aanschaffen. Het zichtbare buiten sirene heeft zeker een preventieve werking. Nu sparen voor de volgende camera... Geweldig

Aanbeveling: Ja

peter van keulen
22-08-2014
10

Afgelopen week de alarminstallatie gekocht via internet. Levering binnen 24 uur. Installatie werkelijk zo simpel als het voorgesteld, alles werkt binnen het uur! Als er vragen zijn wordt hier snel op gereageerd. Blijken nog veel extra mogelijk te zijn. Nu maar hopen het systeem nooit nodig te hebben :-)

Aanbeveling: Ja

Patrick
21-08-2014
10

Heel mooi systeem en werkt perfect. Had 8 bewegingsmelders, 4 deurcontacten, 2 camera\' s en een versterker nodig, dus vooraleer de aankoop 2x rechtstreeks naar de helpdesk gebeld voor verscheidene info. Wou ook weten of alle apparatuur in Belgie zou werken. Helpdesk onmiddellijk bereikbaar zonder wachttijd, en heel goede en deskundige uitleg gekregen. Toen wist ik al dat de helpdesk een grote meerwaarde had dan bij sommige concurrenten die ik ook had gebeld voor info. Installatie is heel eenvoudig, enkel de camera\'s wat problemen gehad, maar dit was niet aan smartalarm gelegen. Heel goed geholpen geweest door de medewerkers via teamviewer. Verder had ik graag enkele persoonlijke aanpassingen aan de apparatuur, die niet standaard zijn, en werd door het smartalarm team naar een oplossing gekeken en aangepast. Vermeldenswaardig vind ik ook voor de Belgische klanten, dat op de cameras de poort kan worden aangepast. Dit deed smartalarm op voorhand. Dus voor degene die zich zorgen maken betr. de niet al te makkelijke Telenet internet provider, die alle poorten beneden 1024 blokkeert geen enkel probleem met smartalarm. Conclusie: Complete systeem werkt feilloos, incl. de camera’s. Verscheidene malen helpdesk gebeld voor specifieke niet standaard zaken en steeds heel vriendelijk en behulpzaam geholpen geweest en geen lange wachttijden of achtergrondmuziek :-) Bedankt aan het hele smartalarm team. Het is duidelijk dat alle medewerkers met hart en ziel hun job doen om de klanten te helpen. Echt een aanrader !

Aanbeveling: Ja

Michel
30-07-2014
8

Nadat we problemen hadden met het basisstation hebben we een nieuwe ontvangen. Dit was snel geregeld met een prima service! Voordelen: - Eenvoudige installatie; - Luide sirene; - Draadloos; - Het werkt!

Aanbeveling: Ja

Nel en Jos
28-07-2014
10

Hebben tot nu toe goede ervaring. Nog niet volledig gebruikt, maar dat gaat binnenkort plaats vinden, Hebben ook onze buren over SmartAlarm geinformeerd

Aanbeveling: Ja

erik van de ruit
21-07-2014
10

Hebben het alarm nu 3 maanden werkend. Installatie is erg eenvoudig en snel gebeurd. Hadden een probleem met een bepaalde melding als we het alarm uitschakelde, is erg professioneel remote opgelost door een technicus. Systeem is zeker een aanrader en de prijs - kwaliteitverhouding is zeker een 8. Ook de ad-hoc doorschakeling naar een alarmcentrale, zonder een jaarlijks contract, geeft een fijn gevoel.

Aanbeveling: Ja

Lars Dorren
17-07-2014
8

We hebben het systeem nu 2 maanden en zijn erg tevreden, ook de doormelding is goed geregeld, soms wat probleempjes met de camera\'s welke soms verbinding verliezen of onbereikbaar zijn. Al met al prijs-kwaliteit een 8+ !! ga zo door!

Aanbeveling: Ja

G. Kusters
16-07-2014
8

Sinds kort ben ik eigenaar van het SmartAlarm systeem. De installatie verliep erg vlot en binnen no-time was mijn alarm geactiveerd. Later nog 2 deursensors erbij gekocht en ook deze waren binnen no-time geinstalleerd. De app werkt prima, enige nadeel is dat hij niet automatisch refresht, waardoor je soms een oude status ziet (App geeft aan dat alarm uit staat terwijl het aan staat). Ander nadeel vind ik dat als de stroom of internet uitvalt, het alarm niet altijd snel de verbinding automatisch herstelt. Dat is erg lastig als je op vakantie bent. Ik had wat administratieve vragen en daar hebben ze me snel mee geholpen. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met dit systeem en zal het zeker aan anderen aanbevelen!

Aanbeveling: Ja

Ellen uvyn
16-07-2014
10

Ik ben heel tevreden over smartalarm.iedere keer krijg ik een gedetailleerd bericht met meldingen over wat er aan de hand is.overal en altijd controleerbaar.En onmiddelijk reageert de centrale indien er iets is.het alarm werkt echt uitstekend.heb bewegingscensoren en deur raam alarmen.is echt heel betrouwbaar!voel mij heel veilig nu.

Aanbeveling: Ja

Top