Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

263 beoordelingen

Barend
17-06-2019
10

doet wat het beloofd, duidelijke kosten, geen verassingen achteraf

Aanbeveling: Ja

Welda
12-06-2019
10

Deur/raam contacten plaatsen was wat lastiger maar goed geholpen, aanrader

Aanbeveling: Ja

Frederik
07-06-2019
10

XXl pakket gekocht, aansluiten ging goed met de filmpjes, push berichten werken goed, tot nu toe niks te klagen

Aanbeveling: Ja

Jaap
31-05-2019
10

Recent heb ik wat problemen gehad met mijn camera, waarna ik contact met SmartAlarm heb opgenomen, ze mij vroegen een review te schrijven. Ik heb Smartalarm aangeschaft toen het bedrijf volgens mij net begon (2013). Ik heb systeem inmiddels dus al vijf jaar en ik denk dat ik wel goed kan zeggen wat de voor en nadelen zijn van het alarmsysteem. Dus let op :-) Laat ik beginnen met de voordelen: Het systeem werkt altijd, ik heb nog nooit een storing gehad, alleen af en toe moet er een batterijtje vervangen worden. De applicatie is echt heel handig, ik had zelf verwacht dat ik vaak de afstandsbediening en het bedieningspaneel zou gebruiken maar ik gebruik eigenlijk altijd de app. Het systeem geeft me echt het gevoel dat ik goed ben beveiligd en ik merk dat ik het letterlijk elke dag gebruik. Wat ik door de jaren heen ook prettig vind is de meldkamer die je zonder extra kosten aan kan zetten als je op vakantie bent, dit is wat mij betreft wel een groot voordeel, in plaats van een heel jaar betalen voor iets wat je alleen gebruikt als je niet thuis slaapt. Wanneer ik op vakantie ben vind ik het prettig dat ik in de notificaties kan zien dat mijn buren mijn katten eten hebben gegeven dit klinkt misschien een beetje stom maar zo kan ik zonder de agent te spelen naar de buren toch kijken of ze het gedaan hebben. Ik merk dat ik de camera's gebruik wanneer ik niet thuis ben om dan te controleren of alles in orde is, wanneer ik thuis ben ik gebruik ik deze bijna niet, ik heb twee camera's gekocht, achteraf gezien was misschien een camera wel genoeg. De keren dat ik naar het kantoor van SmartAlarm heb gebeld ben ik altijd heel erg goed en snel geholpen. Dan de nadelen: Het is niet het goedkoopste systeem op de markt, ik heb daar echter bewust voor gekozen, duurkoop is wat mij betreft goedkoop. Het proces van het aansluiten van de camera kwam ik zelf niet uit, maar was na een belletje snel opgelost. De batterij van de deurmagneet bij mijn voordeur moet ik elke anderhalfjaar vervangen, mij is verteld dat het komt omdat deze deur dagelijks meerdere malen gebruikt wordt, dat is wel anders dan de vier jaar die op de site staat, voor de overige sensors klopt dit overigens wel. Voor mij winnen de voordelen het absoluut van de nadelen, dus wat mij betreft is dit systeem een absolute aanrader. Inmiddels hebben meerdere familitieleden het op mijn aanraden aangeschaft en zijn ook zeer tevreden. Doe er je voordeel mee, want ik heb smartalarm echt klokje rond gereden.

Aanbeveling: Ja

Alexis
30-05-2019
10

Lang nagedacht over de aankoop, het systeem wat ik wilde koste uiteindelijk toch best wel wat geld bij elkaar. Heb het systeem inmiddels een klein half jaar en had het veel eerder moeten kopen. Elke avond in mijn bed het alarm aanzetten met de app, werkt gewoon erg lekker. Ik heb naast binnen sensors ook een sensor in mijn tuin geplaatst waardoor ik een alarmmelding krijg als iemand in mijn tuin loopt. We wonen erg afgelegen en dit geeft echt een veilig gevoel. De app is deze week vernieuwd ik had niks te klagen maar hij is wel sneller geworden en het design is moderner, dit had niet perse gehoeven, als het maar goed werkt. Kort samengevat, wanneer je twijfelt om dit systeem aan te schaffen dan adviseer ik om het snel te kopen, een veilig gevoel kan je geen prijs aan koppelen.

Aanbeveling: Ja

Benjamin Zijlema
28-05-2019
10

Duidelijke site met goede informatie over het product. Bij het bestellen ondersteuning gehad van de klantenservice. Installatie ging soepel met duidelijke video's die laten zien hoe je de sensoren moet aansluiten en koppelen. Camera was wat lastiger om aan te sluiten maar door Joshin van de klantenservice snel opgelost, dank voor je hulp! De app is net nieuw en werkt super snel, pushberichten en sms berichten bij het alarm, doet precies wat er beloofd is. De koppeling naar de meldkamer nog niet getest, dit ga ik doen wanneer ik op vakantie ga. Kortom een aanrader.

Aanbeveling: Ja

Anja Preuder
12-02-2019
10

SmartAlarm pakket gekocht, volgende dag binnen gekomen, snel geïnstalleerd. 's avonds was ik natuurlijk al weer helemaal vergeten dat ik het nieuwe alarmsysteem had aangezet. Dus ik liet per ongeluk de sirene afgaan, wat is die hard, je schrikt er heel erg van. Helemaal tevreden op dit moment :)

Aanbeveling: Ja

Bert Rooswater
29-01-2019
10

XXL pakket gekocht, lekker compleet pakket voor een scherpe prijs, installeren ging makkelijk heb er direct voor gekozen om alles netjes weg te boren, dan doe je er wat langer over maar dan weet je ook direct dat alles goed werkt. In combinatie met olisto heb ik geofencing aangezet, super fijn, mijn alarmsysteem gaat automatisch aan wanneer ik thuis wegga en het vergeten ben, super handig!

Aanbeveling: Ja

Jolanda Deutz
10-10-2018
10

XXL pakket besteld, mooie aanbieding voor de inhoudt van het pakket, deze volgende dag binnen gekregen. installeren duurde iets langer dan 20 minuten maar als je het goed wilt doen duurt alles langer ;) met de smartmessages even zitten rommelen en daarna Olisto aan gezet, had daar nog een paar vragen over die werden perfect beantwoord.

Aanbeveling: Ja

Berend Neelma
25-09-2018
10

Pakket besteld met daarin twee camera's. Ik kwam er niet helemaal uit het met installeren van de camera's en ben perfect geholpen door de technische ondersteuning van SmartAlarm. Ze namen alle tijd om met mij het proces te doorlopen, perfect!

Aanbeveling: Ja

Martijn Urgers
12-09-2018
10

Bestelde 16.00, dus later dan aangegeven tijd om morgen in huis te hebben. Werd toch volgende dsg nog geleverd. Installeren ging allemaal als een fluitje. Van het weekend de sirene eens uitproberen.

Aanbeveling: Ja

Kees
24-08-2018
10

Bestelde 15.30 het alarmsysteem, had het de volgende dag nog binnen. installatie zo gepiept, werkt allemaal super. Olisto was even lastig om te koppelen maar via chat perfecte hulp.

Aanbeveling: Ja

M. Öner
13-08-2018
10

Werkt handig voor zowel thuis als kantoor. Wij heb kantoor aan huis en daar is het alarmsysteem ook opgehangen. In de avond zetten we deze op thuismodus zodat in het kantoor de volledige beveiliging aanstaan. Technische dienst gaf hulp bij vragen.

Aanbeveling: Ja

Erik konings
31-07-2018
10

Vlak voor vakantie binnen gekregen, snel opgehangen, een keer uitgetest en wat een herrie die centrale. Nu al anderhalve week in Spanje met een veilig gevoel.

Aanbeveling: Ja

J. Luiken
25-07-2018
10

Wij hebben nu bijna een jaar Smartalarm installatie in huis en ik ben er uitermate over te spreken. De camera functionaliteit werkt perfect. Zelfs met drie honden in huis. Helaas hebben we het systeem moeten aanschaffen doordat men heeft geprobeerd in te breken, maar achteraf hadden we dit systeem al veel eerder moeten aanschaffen. Het zichtbare buiten sirene heeft zeker een preventieve werking. Nu sparen voor de volgende camera... Geweldig

Aanbeveling: Ja

Marianne
24-07-2018
10

had contact opgenomen voor informatie waar ik nu welke accessoires zou moeten ophangen. De medewerker heeft mij perfect geholpen en heeft op een plattegrond voor mij precies ingetekend waar ik mijn accessoires zou moeten ophangen. Daarna nog het alarmsysteem doorgenomen over alle functies, helemaal perfect!

Aanbeveling: Ja

Vincent
18-07-2018
10

Alarmsysteem op donderdag besteld, vrijdag alles binnen. Had van te voren even gebeld en gevraagd hoe het werkt met een camera installeren. De medewerker gaf aan dat de technische dienst vanaf afstand handig kan helpen. Het leek wel of ik een installatie erbij had gekregen. De medewerker heeft mij veel zorgen met het instellen van de camera uit handen genomen. De andere componenten werken ook allemaal goed, aansluiten en ophangen was zo gebeurd.

Aanbeveling: Ja

Kees jongsma
08-05-2018
10

Alarm werkt perfect, doet zeker wat het moet doen!

Aanbeveling: Ja

Mina Nabil
28-04-2018
6

Een prima alarmsysteem wat makkelijk te installeren is. Wel 1 groot ergernis: Wij zetten onze alarm in de avond voordat we naar bed gaan op huismodus, bij het aanzetten krijg je twee korte piepjes te horen wat verder prima is. In de ochtend ben ik erg vroeg wakker en zet ik het alarm uit. Echter krijg je dan een hele lange piep die paar seconden duurt. Hierdoor wordt mijn hele gezin wakker. Ook hebben wij een kleine baby. Wanneer wij in de avond thuis komen en het kind ligt te slapen in de wieg en we zetten het alarm uit dan schrikt ie zich rot van dezelfde piep die enkele seconden blijft piepen. Volgens de collega die ik gesproken heb is dit eerder ook door andere klanten gemeld. Dit zou echter niet op korte termijn opgelost worden volgens de servicedesk. Mijn verzoek is dus aan de andere klanten die hier ook last van hebben dit te melden. En hopelijk zal smartalarm hier dan snel werk van maken.

Aanbeveling: Ja

E.Wildeman
09-04-2018
6

Bestelling en bezorging super snel. Echter niet in 20 minuten geïnstalleerd zoals in handleiding vermeld staat. Vind handleiding niet duidelijk, geen stappenplan (eerst activeren of eerst ophangen ed.?). ik mis op sommige pagina's de pdf voor handleiding en instructiefilmpjes. Telefonisch contact (op zondag) omdat het bedieningspaneel niet gevonden wordt bij toevoegen, lang in de wacht, extern bureau, "ik kan een terugbelnotitie maken". U wordt maandag teruggebeld.... En waar ik dan absoluut niet tegen kan is de vraag: heeft u de handleiding doorgenomen.......

Aanbeveling: Ja

Top