Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

natasja
27-12-2022
10

Super installatie,Jelle neemt alle tijd,en na 3x terugbellen dezelfde avond door ons,was hij zijn geduld nog niet verloren.Systeem werkt prima,en meldkamer belt binnen no-time na veroorzaking (vals) alarm door onze kinderen naar ons of alles ok is.We voelen ons een stuk veiliger na installatie van smartalarm na 2!! inbraken in 1 jaar

Aanbeveling: Ja

Veerle van Stratum
26-12-2022
10

Fantastische klantenservice!! wij hebben ons smartalarm via Fiber gekocht, maar daar werden we van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk contact opgenomen met smartalarm en zijn geweldig geholpen :) Onze dank is groot en wij willen alle geduldige medewerkers bedanken voor deze super service!!

Aanbeveling: Ja

Hans Houweling
26-12-2022
10

Een prima werkend systeem. Wij voelen ons nu veilig \'thuis\'. Moet er toch niet aan denken om een inbreker naast mijn bed te hebben midden in de nacht. Het systeem werkt perfect en via internet goed te bedienen.

Aanbeveling: Ja

Stijn Klaassen
26-12-2022
10

Update omtrent mijn eerdere review: Het probleem met de push-notificaties is verholpen door de super Klantenservice van SmartAlarm ! Deskundig, snel en persoonlijk geholpen!

Aanbeveling: Ja

Ellen uvyn
26-12-2022
10

Ik ben heel tevreden over smartalarm.iedere keer krijg ik een gedetailleerd bericht met meldingen over wat er aan de hand is.overal en altijd controleerbaar.En onmiddelijk reageert de centrale indien er iets is.het alarm werkt echt uitstekend.heb bewegingscensoren en deur raam alarmen.is echt heel betrouwbaar!voel mij heel veilig nu.

Aanbeveling: Ja

D.Beer
26-12-2022
10

Heb inmiddels het systeem 3 weken En heb dit nog nooit mee gemaakt, de service en de hulp die je krijgt bij het installeren en probleempjes die je tegen kan komen worden tot in de puntjes opgelost door het team het installeren van de camera zag ik heel erg tegen op en werd door jordy op afstand fantastisch afgehandeld en super gedaan zonder dat ik er maar verder iets aan hoefde te doen GEWELDIG!!! maar de eer komt niet alleen hem toe het gehele team is top, julian en alle anderen etc etc Een bedrijf met oude waarden in een hypermodern jasje, hier is het geen kopen en je zoekt het maar uit, bij dit bedrijf is service geschreven in hoofdletters een voorbeeld voor velen, CHAPEAU

Aanbeveling: Ja

Rob Loonen
26-12-2022
8

Systeem bevalt erg goed, goede prijs / kwaliteit verhouding. In het begin even een probleem met het schuifpui contact, maar is erg goed en snel opgepakt door Smart Alarm. Enige minpuntje is dat er geen goed werkende app voor Samsung en Nokia is.

Aanbeveling: Ja

Timothy Mulder
26-12-2022
10

Begin van de week mijn smartalarm pakket binnen gekregen en meteen 's avonds aan de slag gegaan met de installatie. Het installeren was erg makkelijk en vrij snel te doen. Bij het installeren van de camera kwam ik wat dingen tegen die ik niet helemaal begreep. Toen ik de technische dienst belde voor ondersteuning werd ik uiterst vriendelijk geholpen. Op afstand hebben zij mij geassisteerd met het afronden van de installatie. Heb het nu een paar dagen in gebruik en ben erg tevreden. Vooral de berichten die ik binnen krijg op mijn mobiel zijn erg handig, zo weet ik altijd wat er binnen het systeem gebeurt! TOP SERVICE!

Aanbeveling: Ja

Juan
26-12-2022
10
Excellent support and clear explanations

After checking online multiple options for alarms, I decided to contact SmartAlarm. Although the website is already very clear and concise, the additional information we got via phone was enough to decide to buy the system.

Aanbeveling: Ja

Danny Wooning
25-12-2022
10

Mijn oude alarm systeem gaf vaak valse meldingen en de app liep geregeld vast. Na lang wikken en wegen toch een alarm gekocht bij SmartAlarm en zeker geen spijt van! Doet wat het moet doen en er komen regelmatig updates met nieuwe functies

Aanbeveling: Ja

J. Blijleven
24-12-2022
10

Goede ervaringen met dit systeem wat ik nu 4 maanden in gebruik heb. De installatie verliep erg gemakkelijk en het systeem was snel geactiveerd. Eenvoudig te bedienen via app. Nooit een vals alarm gehad, ook niet door de hond en de kat. De koppeling met meldkamer van Trigion geeft ook een zeer veilig gevoel. Fijn ook dat deze de eerste 6 maanden gratis is. Een aanrader, zonder meer.

Aanbeveling: Ja

Theo
24-12-2022
10
Correcte benadering en neemt alle tijd voor zoeken oplossing.

Telefonisch in alle rust geprobeerd op te lossen. Na diverse acties helaas zonder succes werd een zogenaamde ticket aangemaakt. Nog dezelfde dag is dit opgepakt en probleem met succes verholpen.

Aanbeveling: Ja

Stijn Klaassen
24-12-2022
8

Prima systeem, super klantenservice! Heeft hier en daar nog wat bugs, zo kan ik bijvoorbeeld niet een account hebben op het systeem bij ons thuis én op die van familie tegelijk, dan moet ik een ander e-mail adres gebruiken. Verder krijg ik geen push-notificaties. Voor de rest werkt het systeem prima, wel jammer dat de accessoires los zo duur zijn.

Aanbeveling: Ja

Marcel laan
24-12-2022
10
Goede persoonlijke service

Zeer goed en vakkundig geholpen

Aanbeveling: Ja

Quinsy
24-12-2022
10

Alarmsysteem zondag gekocht, we hadden het snel nodig, werd maandag avond al bezorgd, binnen anderhalf uur hadden we het systeem goed hangen, dat is lekker op vakantie gaan.

Aanbeveling: Ja

H. van Osch
24-12-2022
10

Ik heb het het smartalarm systeem nu al sinds september in huis en ben nog steeds heel erg tevreden. Makkelijk aan te sluiten en simpel online te bedienen. Van tevoren had ik verwacht moeite te hebben met alle instellingen. Gelukkig is het allemaal duidelijk en logisch in elkaar gezet en wordt het ondersteund door installatiefilmpjes. Ons oude systeem gebruikte wij uiteindelijk alleen maar voor vakanties. In en uitschakelen met die pincodes gingen wij liever uit de weg. Nu gebruiken we het systeem elke nacht en als wij niet thuis zijn. Door het bedienen op de smartphone kan ik het systeem gemakkelijk inschakelen terwijl ik van de voordeur naar de auto loop. Gemak dient de mens!

Aanbeveling: Ja

Seven
23-12-2022
10
Fantastische sevice

Vragen waren direct opgepakt en snel beantwoord. Ik houd van accurate service!

Aanbeveling: Ja

Ruth
23-12-2022
8
Uiteindelijk gelemaal goed, maar hulp kwam langzaam op gang

Het leek heel simpel, maar de situatie in de meterkast was ingewikkeld. De hulp per telefoon was heel vriendelijk, maar niet altijd beschikbaar. Als digibeet had ik echt hulp nodig. Die kreeg ik uiteindelijk ook en toen bleek t heel simpel.

Aanbeveling: Ja

Christiaan
22-12-2022
10
super snelle service

Ik moest mijn camera's weer opnieuw instellen in het systeem na de update van smartalarm. Daar hebben zij mij heel snel en adequaat mee geholpen

Aanbeveling: Ja

dennis
22-12-2022
10

goed werkend product, makkelijke installatie en vriendelijke medewerkers. tot nu toe zeer tevreden met dit systeem

Aanbeveling: Ja

Top