Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Jan
09-06-2024
10
Op afstand en toch al een goed advies

Ervariing komt nog

Aanbeveling: Ja

Michel
09-06-2024
8

Nadat we problemen hadden met het basisstation hebben we een nieuwe ontvangen. Dit was snel geregeld met een prima service! Voordelen: - Eenvoudige installatie; - Luide sirene; - Draadloos; - Het werkt!

Aanbeveling: Ja

Elisabeth
09-06-2024
10
Prima

Prima voor mij makkelijk in het gebruik

Aanbeveling: Ja

Erwin Visser
08-06-2024
10

Na het zien van een aanbieding van de smartalarm, ben ik overgestapt van mijn huidig huis en tuin alarm naar smartalarm. En dat deed ik omdat dit werkt via internet en dus overal voor mij toegangkelijk is. Als nu het alarm afgaat kan ik meteen reageren en actie ondernemen. Het programmeren van de losse units was met de video uitleg een eitje. Dus een top alarm.

Aanbeveling: Ja

Ibrahim
08-06-2024
5
Professioneel alarmsysteem

Professioneel alarmsysteem met een eenvoudige en overzichtelijke bediening. Wij zijn zeer goed en klantvriendelijk geholpen door jullie medewerker Olivier. Wij hadden al een paar jaar een alarmsysteem van Verisure, maar het systeem van SmartAlarm is veel uitgebreider en professioneler zonder hogere maandlasten.

Aanbeveling: Ja

Rogier
08-06-2024
10

Ik had problemen met het installeren van mijn HDcam. D.m.v. De chatfunctie op de site van Smartalarm werd ik zeer snel geholpen. Ze hebben mij binnen 5 in. teruggebeld en mij via het programma Teamviewer geholpen. Ik hoefde zelf niks te doen. Echt een superservice !!!

Aanbeveling: Ja

Geert Vedder
08-06-2024
10

Heb het systeem nu zo\'n 2 maanden in gebruik. Werkt zoals het hoort. Geen problemen, ook geen vals alarm gehad. Middels de app kun je het systeem goed bedienen en heb je ook controle of alle onderdelen nog functioneren. Geeft een vertrouwd gevoel. Bij installatie een keer contact gezocht met de helpdesk. Goed en snel geholpen. Kortom: zeer aan te bevelen.

Aanbeveling: Ja

Christiaan
08-06-2024
10
super snelle service

Ik moest mijn camera's weer opnieuw instellen in het systeem na de update van smartalarm. Daar hebben zij mij heel snel en adequaat mee geholpen

Aanbeveling: Ja

Bert Rooswater
08-06-2024
10

XXL pakket gekocht, lekker compleet pakket voor een scherpe prijs, installeren ging makkelijk heb er direct voor gekozen om alles netjes weg te boren, dan doe je er wat langer over maar dan weet je ook direct dat alles goed werkt. In combinatie met olisto heb ik geofencing aangezet, super fijn, mijn alarmsysteem gaat automatisch aan wanneer ik thuis wegga en het vergeten ben, super handig!

Aanbeveling: Ja

Eduard Tiggelaar
08-06-2024
10

Nu sinds een week mijn huis beveiligd met Smartalarm. Ik ben zelf niet zo goed met computers en techniek, ik was dus prettig verrast toen de installatie mij vrij gemakkelijk afging! Wat ik vooral prettig vind is het krijgen van de berichtjes op mijn telefoon, zo weet ik altijd of het alarm goed is in- of uitgeschakeld. Zeer tevreden!

Aanbeveling: Ja

Andreas
08-06-2024
9
Klantvriendelijke en deskundige technische support

Contact met Smartalarm betrof een storing van de camera. Snelle reactie van Viresh Mohunlol en een aantal tips gekregen om de camera zelf te testen. Toen het nog niet lukte was er een afspraak gemaakt om een online Teamviewer sessie te doen. Viresh was stip op tijd en na enkele minuten was het probleem opgelost. Chapeau !!

Aanbeveling: Ja

Philippe
07-06-2024
10
goed

in het begin wat problemen gehad, na telefonisch contact zijn we er samen door geloodst zodat het alarmsysteem prima werkte !

Aanbeveling: Ja

Willem Bos
07-06-2024
10

Nu ruim 3 maanden in gebruik en werkt zeer prettig en zonder storingen/valse meldingen. Had alleen wat problemen met het installeren van de camera maar dat was zeer snel en vakkundig opgelost door de klantenservice. Echt een aanrader!!

Aanbeveling: Ja

Pieter Verlinde
07-06-2024
10
Zeker aan te bevelen

Ben er dik tevreden mee. Goede service en vriendelijkheid. Als er iets is kan ik altijd op mijn vertegenwoordiger terugvallen. En geef mij in deze tijd een gevoel van veiligheid. Dank hiervoor.

Aanbeveling: Ja

T.
07-06-2024
10
Prima advies

Aandacht voor probleem, mede opgelost en goed advies wat werkt

Aanbeveling: Ja

Fabienne
07-06-2024
10

Wij zijn heel erg blij met dit systeem. Het is super eenvoudig. Ik vind het ontzettend handig dat je op afstand het alarm in en uit kunt schakelen. Ook werkt de camera perfect. Het beeld is heel scherp in ik vind het fijn dat ik zelfs vanaf het buitenland in mijn huis kan kijken. Daarbij ook een voordeel dat het systeem draadloos is, dus geen draden die overal langs lopen of plekken waar geboord moet worden. De kastjes zijn klein en onopvallend. Topproduct, aanrader!

Aanbeveling: Ja

Arjen Driebergen
07-06-2024
10
Top service! Ik kon met een gerust hart op vakantie.

Super service zo vlak voor onze vakantie. Ik had wat moeite met het ophangen / activeren, maar een vriendelijke medewerker heeft nog alles rustig telefonisch met me doorgenomen. Top service! Ik kon met een gerust hart op vakantie. De app werkt trouwens perfect, ook in het buitenland.

Aanbeveling: Ja

J. Brouwer
07-06-2024
8

Na het lezen van een test over SmartAlarm was ik zeer enthousiast geworden. Zeker omdat het simpel te installeren (draadloos) en te bedienen zou zijn. Eerst had ik via de mail nog wat vragen gesteld die door SmartAlarm snel en duidelijk werden beantwoord. Nadat ik via de website mijn bestelling had doorgegeven werd alles zeer snel en netjes thuis bezorgd. Het installeren was erg makkelijk en werd duidelijk uitgelegd door middel van filmpjes en PDF handleiding. Ook het bedienen is zeer eenvoudig. De persoonlijke instellingen die je kunt maken heeft ons tijdens de vakantie een veilig gevoel gegeven. Wij konden precies zien wanneer de kinderen het alarm aan-en uit hadden gezet. Wanneer onze honden thuis blijven kunnen we met de „Home Functie” de bewegingssensoren uitzetten en alleen de deur-raam contacten activeren. Al met al zijn wij bijzonder tevreden over SmartAlarm en de service die wordt geleverd.

Aanbeveling: Ja

gertjan
07-06-2024
10

Top systeem en.. Top hulp bij problemen. Inloggen door de helpdeskmedewerker op afstand en probleem opgelost. Betaalbaar en redelijke maandelijkse kosten, ook bij aanmelding bij meldkamer en toevoeging van camera's . Ben benieuwd naar nieuwe toevoegingen in de toekomst aan het systeem om mijn huis verder te digitaliseren.

Aanbeveling: Ja

Hans
07-06-2024
10
prima

vriendeijk , goed en snel geholpen

Aanbeveling: Ja

Top