Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

263 beoordelingen

John
08-06-2021
10
gewoon goed

telefonisch word je gelijk te woord gestaan. bij vragen krijg je gelijk antwoord. snelle levering, en plaatsing. bij het plaatsen word er niet op een uurtje meer of minder gekeken, uitgebreid de tijd genomen om goed en netjes werk af te leveren. personeel is vriendelijk en netjes. kan nog wel wel even doorgaan, gewoon een aanrader !!!!!!!!!

Aanbeveling: Ja

Jan
07-06-2021
8
Positief

Makkelijk en snel geholpen aan een alarmsysteem. Prijsgunstig. Met meerdere keuzemogelijkheden in gebruik. Vragen over het systeem worden snel beantwoordt.

Aanbeveling: Ja

Annemarie
07-06-2021
10
Uitstekkende service

Vanaf begin tot einde goede communicatie. De montage is gedaan door WilkBusiness. Tijdens het monteren ben ik goed op de hoogte gehouden en werd goed meegedacht. Alles is bovendien netjes gemonteerd. Zeker aan te raden.

Aanbeveling: Ja

R.F. Zuijdervliet
02-06-2021
5
problemen worden niet opgelost

voortraject perfect, goed advies, systeem werkt ook. Naderhand wat problemen gehad met beelden en een brandalarm die afgaat na het douchen, en aangeeft dat de batterij op is terwijl het een nieuwe is. Nog niet opgelost

Aanbeveling: Ja

Robin
02-06-2021
2
Waardeloos

Smartalarm aangeschaft, met geen mogelijkheid aan de gang te krijgen . Basisstation wil geen verbinding maken met het netwerk. Systeem terug gebracht en mail naar smartalarm gestuurd dat ik het abonnement op wil zeggen (welke ik niet eens bevestigd/geactiveerd had) Krijg ik vervolgens een mail dat de activering succesvol is. Wat een rommel.

Aanbeveling: Nee

Wesley
02-06-2021
10
Goeie service en snel geholpen en duidelijk uitleg

Ik was aan het oriënteren naar camera bewaking en via via kwam ik bij Smart alarm uit. Mailtje gestuurd en binnen 12 uur contant en alles snel via de mail en telefoon geregeld.

Aanbeveling: Ja

Bas
28-05-2021
10
Een goed en fijn systeem

Door Smartalarm zijn wij snel gealarmeerd en goed geholpen. Hierdoor zijn er inbrekers op heterdaad betrapt.

Aanbeveling: Ja

Ruth
27-05-2021
8
Uiteindelijk gelemaal goed, maar hulp kwam langzaam op gang

Het leek heel simpel, maar de situatie in de meterkast was ingewikkeld. De hulp per telefoon was heel vriendelijk, maar niet altijd beschikbaar. Als digibeet had ik echt hulp nodig. Die kreeg ik uiteindelijk ook en toen bleek t heel simpel.

Aanbeveling: Ja

Stef
25-05-2021
10
Heel goede en vriendelijke medewerkers

CO2 melder was defect en ik krijg gewoon een hele nieuwe opgestuurd omdat ik al lang klant ben! Topservice!!

Aanbeveling: Ja

Ollie
18-05-2021
8
Vriendelijk en prettig

Adviesgesprek en montage verliepen soepel en medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam.

Aanbeveling: Ja

Bas
16-05-2021
9
Goede service en goed systeem!

Op aanraden van collega op Smartalarm geattendeerd. Ben goed geholpen via email met wat voor een systeem ik het beste aan kan schaffen. Installatie stelt weinig voor. Nu 2 weken in gebruik tot volle tevredenheid. Geeft ons een veilig gevoel.

Aanbeveling: Ja

Repke
14-05-2021
10
Super fijn alarmsysteem

Heb het alarmsysteem nu sinds een half jaar en het werkt perfect. De service is goed, als ik iemand nodig heb krijg ik diegene direct te pakken. Super!

Aanbeveling: Ja

R. Ferwerda
12-05-2021
10
De klant staat voorop bij dit bedrijf, daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren!

Een week voor onze vakantie is er bij ons helaas een poging tot inbraak gedaan. Toen hebben we besloten een alarm aan te schaffen. Na online zoeken zag ik de bomen door het bos niet meer. Toen kwam ik hier uit op de site van smartalarm. Ik kreeg contact met Matthijs, de ( kennelijke) beveiligingsexpert. na aangehoord te hebben wat er bij ons gebeurd is vroeg matthijs of ik een plattegrond ( een schets was voldoende) van mijn huis kon sturen, dan zou hij daar persoonlijk een plan op intekenen hoe ik het huis het beste kon beveiligen. Binnen 30 minuten na het toesturen had ik al een antwoord met een advies daarin. Na het advies samen met mijn vrouw te hebben bekeken hadden we nog enkele vragen, ik belde op en matthijs stond mij direct weer te woord. Tien minuten na het gesprek kregen we een mooie offerte met korting in onze mail! De dag dat we het pakket binnen kregen belde matthijs ons op om te vragen of alles duidelijk was ( dit is pas service!!!) Ik twijfelde wel nog over een paar zaken en heb samen met hem de installatie door gelopen , en sinds dien werkt het systeem probleemloos. De klant staat voorop bij dit bedrijf, daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren!

Aanbeveling: Ja

Pieter Verlinde
10-05-2021
10
Zeker aan te bevelen

Ben er dik tevreden mee. Goede service en vriendelijkheid. Als er iets is kan ik altijd op mijn vertegenwoordiger terugvallen. En geef mij in deze tijd een gevoel van veiligheid. Dank hiervoor.

Aanbeveling: Ja

Sylvia
07-05-2021
7
Ja wat moet ik zeggen

De 2,mannen keurig optijd, Zijn allebei een volle dag ermee bezig geweest en dus werd aandacht aan besteed. Alles werd netjes opgeruimd en schoongemaakt. Enigste minpunt vond ik dat 1 man de andere man echt constant afkraakte.. Ik als zelfstandig ondernemer doe je dit niet bij de klanten, maar na het werk. Wij zijn zeer tevreden maar we moeten nog wachten op 1 app. Fam wonende in Nieuwegein.

Aanbeveling: Ja

Ton
26-04-2021
9
Perfectie info

Klantgericht en er wordt alle tijd voor je genomen, geen haast klus en er wordt met je meegedacht. Prettig bedrijf, keurig verzorgd.

Aanbeveling: Ja

Abel
22-04-2021
9
Smartalarm, betrouwbare goede service

Al sinds een aantal jaren klant van Smartalarm. in het begin klein begonnen en nu een serieus systeem met meerdere camera's, deur/raam contacten, rookmelders, CO2 melder en bewegingsmelders. Bovenop het systeem heb ik ook nog een abonnement bij de meldkamer. Na een tijdje een wat mindere service te hebben gehad is het bedrijf weer helemaal terug. Service weer dik in orde, scherpe prijzen, mooie aanbiedingen en een goed up-to-date product met aansluiting bij bijvoorbeeld Homey, Google en WhatsApp. Een echte aanrader voor iedereen. Weinig vergelijkingsmateriaal maar als ik wel eens naar het alarm systeem bij vrienden of familie kijk steekt dit systeem er met kop en schouder bovenuit.

Aanbeveling: Ja

Wim
21-04-2021
10
Prima geholpen na storing bij activeren/installeren

Inderdaad binnen 24 uur reactie. Daarna duidelijke instructie bij verzoek vanuit SmartAlarm om aanvullende info. En op grond van verstrekte info probleem door SmartAlarm snel verholpen. De werking van de producten en diensten moet ik nu nog gaan ervaren.

Aanbeveling: Ja

Peter
20-04-2021
8
Goed & eerlijk advies. Betrokken bij het installatieproces.

Tijdens het informatie traject goede en eerlijke informatie ontvangen. Goede prijs voor de geleverde producten en service. Na akkoord betrokkenheid bij het installatie proces als zeer prettig ervaren!

Aanbeveling: Ja

Far
19-04-2021
9
Fantastisch en betrouwbaar tegen een top prijs!

Ik ben reeds 3,5 jaar klant bij smartalarm en nog nooit problemen ondervonden. Sinds vrijdag had ik een storing op mijn basisstation (mijn eigen fout). Omdat de storingsdienst niet beschikbaar was in het weekend, ben ik alsnog prima geholpen door Hans. Maandag was mijn probleem in een mum van tijd verholpen! Goed werk mannen, een dikke duim.

Aanbeveling: Ja

Top