Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Alexander
16-02-2024
10

Half jaar geleden was er bij ons ingebroken, hoewel wij op de derde verdieping wonen, zijn zij naar boven geklommen en hebben alles ondersteboven gehaald. Uiteindelijk 800 euro vakantiegeld en mijn grootvaders horloge uit de oorlog gestolen. Het laatste was emotioneel zwaar voor mij. Ze hadden ons geobserveerd en precies uitgerekend wanner wij niet thuis waren. Daarna hebben wij Smartalarm geinstalleerd en de deuren verstevigd. Gisteren was het weer raak- zij klommen 3 verdiepingen hoog en forceerden de balkondeur met een breekijzer, met als gevolg grote schade aan de deur. De censors van smartalarm en de sirene gingen af in verschillende kamers, maar de dieven gingen brutal door. De politie arriveerde ter plekke na 5-6 minuten. Dankzij de alarmeringsfunctie van smartalarm hadden de dieven geen tijd om de woning grondig te doorzoeken of om iets mee te nemen. Zij waren net op het nippertje gevlucht en lieten handschoenen, mondkapje en instrumenten achter. De politie doet sporen/dna onderzoek. De ervaring heeft geleerd dat het niet altijd helpt om de deuren/ramen te verstevigen- als ze er in willen komen, dan komen ze er uiteindelijk wel in, maar zulk alarm met alarmeringsfunctie helpt verder als ze eenmaal binnen zijn. Smartalarm heeft ons gered! Het systeem is makkelijk te installeren en te besturen (ook op afstand), ook waarschuwt het indien u vergeten bent om een raampje of deur dicht te doen bij het weggaan. De prijs is een stuk goedkoper dan van andere systemen, laat staan dat de waarde van het gehele systeem zichzelf al na 1 inbraakpoging terugverdient.

Aanbeveling: Ja

Stijn Klaassen
16-02-2024
10

Update omtrent mijn eerdere review: Het probleem met de push-notificaties is verholpen door de super Klantenservice van SmartAlarm ! Deskundig, snel en persoonlijk geholpen!

Aanbeveling: Ja

John
16-02-2024
10
gewoon goed

telefonisch word je gelijk te woord gestaan. bij vragen krijg je gelijk antwoord. snelle levering, en plaatsing. bij het plaatsen word er niet op een uurtje meer of minder gekeken, uitgebreid de tijd genomen om goed en netjes werk af te leveren. personeel is vriendelijk en netjes. kan nog wel wel even doorgaan, gewoon een aanrader !!!!!!!!!

Aanbeveling: Ja

Karel
15-02-2024
10
Werkt zoals gezegd

Werkt goed, installeren is even opletten maar goed te zien, reageert lekker snel. App niet te vol met informatie maar gewoon duidelijk.

Aanbeveling: Ja

Ab
15-02-2024
9
Goede service, wel wat discussie

Uiteindelijk goede service ook al werd ik niet gelijk geholpen. De situatie was niet gelijk duidelijk.

Aanbeveling: Ja

Martijn Wit
15-02-2024
10

Gisteravond het pakket mogen ontvangen. Snel geleverd en bijna net zo snel geïnstalleerd! Inderdaad heel eenvoudig op te hangen. Zou het eigenlijk niet mogen zeggen... Maar ik kan echt niet wachten tot er iemand probeert in te breken!

Aanbeveling: Ja

Ben Leusink
14-02-2024
6
handig te installeren en te activeren

goede prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling: Ja

Erik D
14-02-2024
10

Top alarm, top service (had ik nodig bij camerainstallatie via mac). Het systeem werkt extreem makkelijk. Via je app kun je hem aan en uit zetten maar uiteraard ook via het toetsenblok wat er standaard bij zit. Lang gezocht naar een goed maar ook zeker betaalbaar alarmsysteem maar kwam altijd tussen de 1.000,- en 1.750,- uit. Nu dus voor een fractie van die prijs en we hebben ook geen loze leidingen aan hoeven leggen. Via Wi-Fi scheelt het ook inbelkosten. Ook de camera is erg makkelijk, nu kunnen we makkelijk de hond in de gaten houden en ons neefje die kwam slapen, scheelde week 8 keer naar boven lopen... Dit systeem is oprecht aan te bevelen. Prijs-/kwaliteit verhouding is uitstekend en mocht je een hulplijn nodig hebben dan staan ze bij SmartAlarm ook direct en klantvriendelijk klaar.

Aanbeveling: Ja

Peter
14-02-2024
8
Goed & eerlijk advies. Betrokken bij het installatieproces.

Tijdens het informatie traject goede en eerlijke informatie ontvangen. Goede prijs voor de geleverde producten en service. Na akkoord betrokkenheid bij het installatie proces als zeer prettig ervaren!

Aanbeveling: Ja

Simon
13-02-2024
10

Ik zat te twijfelen om het alarmsysteem aan te schaffen. Toch maar gedaan. Wat bleek, een hele nieuwe stijl was uitgerold met allemaal nieuwe functies, het ziet er top uit. Elke week zijn er ook wel weer functies bijgekomen of foutjes opgelost, ze zijn hard aan het werk daar.

Aanbeveling: Ja

Frederik
13-02-2024
10

XXl pakket gekocht, aansluiten ging goed met de filmpjes, push berichten werken goed, tot nu toe niks te klagen

Aanbeveling: Ja

Willem
13-02-2024
7
Prima alarm dat ook de luchtkwaliteit in mijn huis meet

prima alternatief voor de duurdere alarminstallaties. tevens weet ik nu ook wat de temperatuur en luchtkwaliteit is in mijn huis. Het activeren met de app van het alarm duurt wel even evenals weer het de activeren. En tsja je zit vast aan een aantal abonnement als je alles er uit wilt halen.

Aanbeveling: Ja

Stef
12-02-2024
10
Zeer uitgebreid en makkelijke interface!

Als enthousiaste gebruiker met veel kennis van het systeem, zeer makkelijk in gebruik, en veel mogelijkheden. Systeem is helemaal naar eigen wens in te stellen en samen te stellen. Zelf maak ik gebruik van het Nuki Slimme slot en ook deze koppeling is fantastisch. Meldkamer is zeer snel. Service vanuit SmartAlarm staat hoog! Heel blij mee.

Aanbeveling: Ja

Benjamin Zijlema
12-02-2024
10

Duidelijke site met goede informatie over het product. Bij het bestellen ondersteuning gehad van de klantenservice. Installatie ging soepel met duidelijke video's die laten zien hoe je de sensoren moet aansluiten en koppelen. Camera was wat lastiger om aan te sluiten maar door Joshin van de klantenservice snel opgelost, dank voor je hulp! De app is net nieuw en werkt super snel, pushberichten en sms berichten bij het alarm, doet precies wat er beloofd is. De koppeling naar de meldkamer nog niet getest, dit ga ik doen wanneer ik op vakantie ga. Kortom een aanrader.

Aanbeveling: Ja

Anita Schräder
12-02-2024
10
Tevreden!

zeer informatie, duidelijk te vinden, snelle reacties, gewoonweg Top. Ik ben meer dan tevreden, dank jullie wel.

Aanbeveling: Ja

K
12-02-2024
10
Vlot en behulpzaam.

Direct actie genomen op mijn vraag en prima opgelost.

Aanbeveling: Ja

Geurtz
12-02-2024
6

Mooi systeem. Onbeperkt uitbreidbaar en snel te configureren. Snelgroeiend bedrijf en hard aan de weg aan het timmeren met een laagdrempelig product. Je merkt alleen wel dat ze te snel groeien. De campagne op TV knabbelt toch wel een beetje aan de snelheid van de klantenservice die ik gewend was. Misschien ben ik verwend, maar ik zit nog steeds te wachten op een belletje van de serviceafdeling die door een wijsneuzerige dame van een telefoonservice zou hebben genoteerd. En ook nog op een reactie van een medewerker nav van een belletje die ik afgelopen maandag pleegde en waar ik dezelfde dag nog over teruggebeld zou worden. Samengevat. Top producten en over het algemeen goede en snelle service. Waarschijnlijk geschrokken van de overweldigende aandacht en succes van de mediacampagnes. Jongens, gefeliciteerd met jullie succes. Veel succes met het binnenhalen van nieuwe prospects, maar vergeet je bestaande klanten niet. Die zijn immers de basis van jullie succes. Ik hoop nog jaren lang van jullie huidige en toekomstige producten gebruik te mogen maken. Iedereen laat wel eens een steekje vallen. En van fouten leer je. Daar ga ik dan wel van uit. :-)

Aanbeveling: Ja

P.A.
11-02-2024
9
Het installeren en uitleggen van het systeem door Smartalarm is deskundig uitgevoerd.

Afspraak kon op zeer korte termijn worden gerealiseerd en werk is deskundig en prettig uitgevoerd. Ben blij dat ik de Installatie en het activeren van het systeem (met camera's) heb laten doen door vakmensen.

Aanbeveling: Ja

Stephanie
11-02-2024
9
Werkt top

Prettig alarmsysteem. De bijbehorende app is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Camerabeelden met scherp zicht. Ik had met installatie. Had ik zelf niet gekund.

Aanbeveling: Ja

Frank Brugel
11-02-2024
8

Systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Zelf gebruik gemaakt van dubbelzijdig band voor ophangen systeem. In het begin een paar keer gevallen waarna alarm afging. Daarna geen problemen meer. Prima systeem!

Aanbeveling: Ja

Top