Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

268 beoordelingen

P.A.
10-06-2021
9
Het installeren en uitleggen van het systeem door Smartalarm is deskundig uitgevoerd.

Afspraak kon op zeer korte termijn worden gerealiseerd en werk is deskundig en prettig uitgevoerd. Ben blij dat ik de Installatie en het activeren van het systeem (met camera's) heb laten doen door vakmensen.

Aanbeveling: Ja

A van Groenestijn
09-06-2021
9
Prima geholpen

Probleem voorgelegd, was niet in hetzelfde telefoongesprek op te lossen na twee dagen een bevredigend antwoord via de mail. Probleem heeft zich daarna niet meer voorgedaan.

Aanbeveling: Ja

Jordy oomes
09-06-2021
7
Prima service

Op de mails en sms werd moet heel adequaat gereageerd. Na een telefoontje, alsnog vriendelijk snel en deskundig geholpen.

Aanbeveling: Ja

Marcel
09-06-2021
10
Top service, al jaren lang

Kapotte melder wordt gewoon vervangen. Geen moeilijke vragen maar actie.

Aanbeveling: Ja

Niels
09-06-2021
10
De monteur bleef net zo lang tot het probleem was opgelost!

Mijn klachten zijn goed opgelost op een vakkundige en professionele mannier.

Aanbeveling: Ja

John
08-06-2021
10
gewoon goed

telefonisch word je gelijk te woord gestaan. bij vragen krijg je gelijk antwoord. snelle levering, en plaatsing. bij het plaatsen word er niet op een uurtje meer of minder gekeken, uitgebreid de tijd genomen om goed en netjes werk af te leveren. personeel is vriendelijk en netjes. kan nog wel wel even doorgaan, gewoon een aanrader !!!!!!!!!

Aanbeveling: Ja

Jan
07-06-2021
8
Positief

Makkelijk en snel geholpen aan een alarmsysteem. Prijsgunstig. Met meerdere keuzemogelijkheden in gebruik. Vragen over het systeem worden snel beantwoordt.

Aanbeveling: Ja

Annemarie
07-06-2021
10
Uitstekkende service

Vanaf begin tot einde goede communicatie. De montage is gedaan door WilkBusiness. Tijdens het monteren ben ik goed op de hoogte gehouden en werd goed meegedacht. Alles is bovendien netjes gemonteerd. Zeker aan te raden.

Aanbeveling: Ja

R.F. Zuijdervliet
02-06-2021
5
problemen worden niet opgelost

voortraject perfect, goed advies, systeem werkt ook. Naderhand wat problemen gehad met beelden en een brandalarm die afgaat na het douchen, en aangeeft dat de batterij op is terwijl het een nieuwe is. Nog niet opgelost

Aanbeveling: Ja

Robin
02-06-2021
2
Waardeloos

Smartalarm aangeschaft, met geen mogelijkheid aan de gang te krijgen . Basisstation wil geen verbinding maken met het netwerk. Systeem terug gebracht en mail naar smartalarm gestuurd dat ik het abonnement op wil zeggen (welke ik niet eens bevestigd/geactiveerd had) Krijg ik vervolgens een mail dat de activering succesvol is. Wat een rommel.

Aanbeveling: Nee

Wesley
02-06-2021
10
Goeie service en snel geholpen en duidelijk uitleg

Ik was aan het oriënteren naar camera bewaking en via via kwam ik bij Smart alarm uit. Mailtje gestuurd en binnen 12 uur contant en alles snel via de mail en telefoon geregeld.

Aanbeveling: Ja

Bas
28-05-2021
10
Een goed en fijn systeem

Door Smartalarm zijn wij snel gealarmeerd en goed geholpen. Hierdoor zijn er inbrekers op heterdaad betrapt.

Aanbeveling: Ja

Ruth
27-05-2021
8
Uiteindelijk gelemaal goed, maar hulp kwam langzaam op gang

Het leek heel simpel, maar de situatie in de meterkast was ingewikkeld. De hulp per telefoon was heel vriendelijk, maar niet altijd beschikbaar. Als digibeet had ik echt hulp nodig. Die kreeg ik uiteindelijk ook en toen bleek t heel simpel.

Aanbeveling: Ja

Stef
25-05-2021
10
Heel goede en vriendelijke medewerkers

CO2 melder was defect en ik krijg gewoon een hele nieuwe opgestuurd omdat ik al lang klant ben! Topservice!!

Aanbeveling: Ja

Ollie
18-05-2021
8
Vriendelijk en prettig

Adviesgesprek en montage verliepen soepel en medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam.

Aanbeveling: Ja

Bas
16-05-2021
9
Goede service en goed systeem!

Op aanraden van collega op Smartalarm geattendeerd. Ben goed geholpen via email met wat voor een systeem ik het beste aan kan schaffen. Installatie stelt weinig voor. Nu 2 weken in gebruik tot volle tevredenheid. Geeft ons een veilig gevoel.

Aanbeveling: Ja

Repke
14-05-2021
10
Super fijn alarmsysteem

Heb het alarmsysteem nu sinds een half jaar en het werkt perfect. De service is goed, als ik iemand nodig heb krijg ik diegene direct te pakken. Super!

Aanbeveling: Ja

R. Ferwerda
12-05-2021
10
De klant staat voorop bij dit bedrijf, daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren!

Een week voor onze vakantie is er bij ons helaas een poging tot inbraak gedaan. Toen hebben we besloten een alarm aan te schaffen. Na online zoeken zag ik de bomen door het bos niet meer. Toen kwam ik hier uit op de site van smartalarm. Ik kreeg contact met Matthijs, de ( kennelijke) beveiligingsexpert. na aangehoord te hebben wat er bij ons gebeurd is vroeg matthijs of ik een plattegrond ( een schets was voldoende) van mijn huis kon sturen, dan zou hij daar persoonlijk een plan op intekenen hoe ik het huis het beste kon beveiligen. Binnen 30 minuten na het toesturen had ik al een antwoord met een advies daarin. Na het advies samen met mijn vrouw te hebben bekeken hadden we nog enkele vragen, ik belde op en matthijs stond mij direct weer te woord. Tien minuten na het gesprek kregen we een mooie offerte met korting in onze mail! De dag dat we het pakket binnen kregen belde matthijs ons op om te vragen of alles duidelijk was ( dit is pas service!!!) Ik twijfelde wel nog over een paar zaken en heb samen met hem de installatie door gelopen , en sinds dien werkt het systeem probleemloos. De klant staat voorop bij dit bedrijf, daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren!

Aanbeveling: Ja

Pieter Verlinde
10-05-2021
10
Zeker aan te bevelen

Ben er dik tevreden mee. Goede service en vriendelijkheid. Als er iets is kan ik altijd op mijn vertegenwoordiger terugvallen. En geef mij in deze tijd een gevoel van veiligheid. Dank hiervoor.

Aanbeveling: Ja

Sylvia
07-05-2021
7
Ja wat moet ik zeggen

De 2,mannen keurig optijd, Zijn allebei een volle dag ermee bezig geweest en dus werd aandacht aan besteed. Alles werd netjes opgeruimd en schoongemaakt. Enigste minpunt vond ik dat 1 man de andere man echt constant afkraakte.. Ik als zelfstandig ondernemer doe je dit niet bij de klanten, maar na het werk. Wij zijn zeer tevreden maar we moeten nog wachten op 1 app. Fam wonende in Nieuwegein.

Aanbeveling: Ja

Top