Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Roy
27-01-2023
10
Betrouwbaar en betaalbaar alarmsysteem!

Ik maak sinds 2015 gebruik van SmartAlarm en heb het basispakket in de loop der jaren uitgebreid met extra sensoren. Het systeem is betrouwbaar en heeft me in de afgelopen jaren niet één keer in de steek gelaten. De app geeft daarbij goede feedback over de (batterij)status van de sensoren.

Aanbeveling: Ja

Fred Boerma
27-01-2023
6

Op zich best een redelijk systeem. Doormelding werkt. Alarm is luid. Gemakkelijk te installeren. Alleen mis ik de functies om externe apparaten erop aan te sluiten zoals een externe doormelding. Het instellen van welke sensoren een inloopvertraging moeten hebben. Bij smartalarm heeft alles een inloop vertraging. Dus ook iemand die via het raam binnenkomt krijgt tijd om het systeem uit te schakelen. Jammer.

Aanbeveling: Ja

Jos schouten
27-01-2023
10
Heel goed systeem

Heel degelijk systeem, heb het 2 maanden doet alles perfect. De mensen achter het systeem zijn gemotiveerd en zijn open voor evt verbeteringen. De app werkt ook uitstekend. Ik heb het systeem in combinatie met homey... Helemaal top.

Aanbeveling: Ja

Ronald Ouderkerk
26-01-2023
10

Na meerdere malen contact met de klantenservive en na goed advies gekregen te hebben over gegaan tot aankoop van een basispakket met camera. Instalatie van het basispakket ws zeer makkelijk en de service houdt zeker niet op nadat de aankoop is gedaan. Zo ben ik perfect geholpen bij het aansluiten van de camera waarbij ik wel wat hulp kon gebruiken. Echt een club waar service en advies belangrijk is. Dat zie je helaas niet vaak meer! Met vriendelijke groet Ronald

Aanbeveling: Ja

Remco
26-01-2023
8
Jammer!

Jammer dat je niet meerdere systemen op je app/telefoon kunt monitoren. Nu kan ik het niet voor de zaak en thuis gebruiken. Ik voel er niets voor om met een extra telefoon te gaan lopen om het 2e alarm in de gaten te houden. Het is een fijn systeem... daarom wil ik er meer van hebben en die dan ook op dezelfde telefoon kunnen bedienen. Actiepuntje ontwikkelaars!

Aanbeveling: Ja

Ton
25-01-2023
8

Systeem een dag na bestellen binnen. Gratis verzonden. Keurig verpakt, maakt een degelijke indruk. Installeren is inderdaad een peuleschil Het meeste werk gaat nog zitten in het koppelen van alle elementen, wat overigens super eenvoudig is. De camera gaf wel problemen, maar na top hulp op afstand vanuit de klantenservice was ook deze klaar om te gebruiken. Enige wat een vijf sterren beoordeling in de weg zit is de app die niet ververst (of heel traag) bij wisselingen in de alarmstatus. Hierdoor kijk je vaak naar de niet actuele status. Ga ervan uit dat hier in een nieuwe release vast naar gekeken gaat worden. Heb smartalarm aangeschaft als vervanging van een tien jaar oud (veel duurder) systeem, maar de eerste indrukken zijn zeer positief.

Aanbeveling: Ja

Stephanie
25-01-2023
10
Netjes geholpen

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en er werd vanuit de medewerker goed meegedacht en informatie gegeven

Aanbeveling: Ja

Alexis
25-01-2023
10

Lang nagedacht over de aankoop, het systeem wat ik wilde koste uiteindelijk toch best wel wat geld bij elkaar. Heb het systeem inmiddels een klein half jaar en had het veel eerder moeten kopen. Elke avond in mijn bed het alarm aanzetten met de app, werkt gewoon erg lekker. Ik heb naast binnen sensors ook een sensor in mijn tuin geplaatst waardoor ik een alarmmelding krijg als iemand in mijn tuin loopt. We wonen erg afgelegen en dit geeft echt een veilig gevoel. De app is deze week vernieuwd ik had niks te klagen maar hij is wel sneller geworden en het design is moderner, dit had niet perse gehoeven, als het maar goed werkt. Kort samengevat, wanneer je twijfelt om dit systeem aan te schaffen dan adviseer ik om het snel te kopen, een veilig gevoel kan je geen prijs aan koppelen.

Aanbeveling: Ja

Berend Neelma
25-01-2023
10

Pakket besteld met daarin twee camera's. Ik kwam er niet helemaal uit het met installeren van de camera's en ben perfect geholpen door de technische ondersteuning van SmartAlarm. Ze namen alle tijd om met mij het proces te doorlopen, perfect!

Aanbeveling: Ja

Simon
24-01-2023
10

Ik zat te twijfelen om het alarmsysteem aan te schaffen. Toch maar gedaan. Wat bleek, een hele nieuwe stijl was uitgerold met allemaal nieuwe functies, het ziet er top uit. Elke week zijn er ook wel weer functies bijgekomen of foutjes opgelost, ze zijn hard aan het werk daar.

Aanbeveling: Ja

F van Dongen
24-01-2023
10

Na meerdere inbraken in de buurt hadden we besloten een alarmsysteem aan te schaffen.Na lang zoeken hebben we voor smart alarm gekozen oa door de vele positieve reviews. Het installeren van het alarm verliep vrijwel zonder problemen, echter lukte het me niet om de camera te installeren. Gelukkig kon smart alarm 's avonds na mijn werk ( Mitchel nogmaals dank hiervoor) via een special programma de camera installeren. Zeer tevreden!

Aanbeveling: Ja

Sylvia
24-01-2023
7
Ja wat moet ik zeggen

De 2,mannen keurig optijd, Zijn allebei een volle dag ermee bezig geweest en dus werd aandacht aan besteed. Alles werd netjes opgeruimd en schoongemaakt. Enigste minpunt vond ik dat 1 man de andere man echt constant afkraakte.. Ik als zelfstandig ondernemer doe je dit niet bij de klanten, maar na het werk. Wij zijn zeer tevreden maar we moeten nog wachten op 1 app. Fam wonende in Nieuwegein.

Aanbeveling: Ja

Cosmas
23-01-2023
7
Adequaat geholpen

De standaard handleidingen mogen best wat uitgebreider. Met name het selecteren van opties is te beknopt om ook problemen daarmee te verhelpen

Aanbeveling: Nee

Roy
23-01-2023
10

Zeer goed alarm systeem, nog geen inbreker gehoord of gezien! Systeem is makkelijk te monteren en makkelijk uitbreidbaar. Door de diverse componenten is overal een oplossing voor om iets te beveiligen. Door de zeer bereidwillige service en ondersteuning wordt alles keurig ondersteund en zo nodig opgelost. Werkt perfect! Ook met dieren geen vals alarm gehad.

Aanbeveling: Ja

Anja Preuder
23-01-2023
10

SmartAlarm pakket gekocht, volgende dag binnen gekomen, snel geïnstalleerd. 's avonds was ik natuurlijk al weer helemaal vergeten dat ik het nieuwe alarmsysteem had aangezet. Dus ik liet per ongeluk de sirene afgaan, wat is die hard, je schrikt er heel erg van. Helemaal tevreden op dit moment :)

Aanbeveling: Ja

Jennifer
23-01-2023
10
Fijn systeem met goede service

Een fijn, makkelijk werkend systeem. Goed advies en duidelijke uitleg. Ook bij vragen wordt snel gehandeld.

Aanbeveling: Ja

Karel
23-01-2023
10
Werkt zoals gezegd

Werkt goed, installeren is even opletten maar goed te zien, reageert lekker snel. App niet te vol met informatie maar gewoon duidelijk.

Aanbeveling: Ja

Brian
22-01-2023
9
Makkelijk en goed

Het systeem was binnen een paar dagen binnen en het was vrij snel geinstalleerd door middel van de handleiding en handige filmpjes. systeem werkt goed en is makkelijk te bedienen.

Aanbeveling: Ja

Menno Jongerius
21-01-2023
10

Werkt echt heel goed en de service is super. Pas geleden een probleem met het basisstation omdat we in verband met werkzaamheden het een paar keer van het netwerk moesten afhalen. Na telefonisch contact snel geholpen om alles te resetten en opnieuw in te richten en nu draait alles weer als een zonnetje.

Aanbeveling: Ja

Mina Nabil
21-01-2023
6

Een prima alarmsysteem wat makkelijk te installeren is. Wel 1 groot ergernis: Wij zetten onze alarm in de avond voordat we naar bed gaan op huismodus, bij het aanzetten krijg je twee korte piepjes te horen wat verder prima is. In de ochtend ben ik erg vroeg wakker en zet ik het alarm uit. Echter krijg je dan een hele lange piep die paar seconden duurt. Hierdoor wordt mijn hele gezin wakker. Ook hebben wij een kleine baby. Wanneer wij in de avond thuis komen en het kind ligt te slapen in de wieg en we zetten het alarm uit dan schrikt ie zich rot van dezelfde piep die enkele seconden blijft piepen. Volgens de collega die ik gesproken heb is dit eerder ook door andere klanten gemeld. Dit zou echter niet op korte termijn opgelost worden volgens de servicedesk. Mijn verzoek is dus aan de andere klanten die hier ook last van hebben dit te melden. En hopelijk zal smartalarm hier dan snel werk van maken.

Aanbeveling: Ja

Top