Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

peter van keulen
04-06-2024
10

Afgelopen week de alarminstallatie gekocht via internet. Levering binnen 24 uur. Installatie werkelijk zo simpel als het voorgesteld, alles werkt binnen het uur! Als er vragen zijn wordt hier snel op gereageerd. Blijken nog veel extra mogelijk te zijn. Nu maar hopen het systeem nooit nodig te hebben :-)

Aanbeveling: Ja

Bert Rooswater
04-06-2024
10

XXL pakket gekocht, lekker compleet pakket voor een scherpe prijs, installeren ging makkelijk heb er direct voor gekozen om alles netjes weg te boren, dan doe je er wat langer over maar dan weet je ook direct dat alles goed werkt. In combinatie met olisto heb ik geofencing aangezet, super fijn, mijn alarmsysteem gaat automatisch aan wanneer ik thuis wegga en het vergeten ben, super handig!

Aanbeveling: Ja

G. Kusters
03-06-2024
8

Sinds kort ben ik eigenaar van het SmartAlarm systeem. De installatie verliep erg vlot en binnen no-time was mijn alarm geactiveerd. Later nog 2 deursensors erbij gekocht en ook deze waren binnen no-time geinstalleerd. De app werkt prima, enige nadeel is dat hij niet automatisch refresht, waardoor je soms een oude status ziet (App geeft aan dat alarm uit staat terwijl het aan staat). Ander nadeel vind ik dat als de stroom of internet uitvalt, het alarm niet altijd snel de verbinding automatisch herstelt. Dat is erg lastig als je op vakantie bent. Ik had wat administratieve vragen en daar hebben ze me snel mee geholpen. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met dit systeem en zal het zeker aan anderen aanbevelen!

Aanbeveling: Ja

Philippe
03-06-2024
10
goed

in het begin wat problemen gehad, na telefonisch contact zijn we er samen door geloodst zodat het alarmsysteem prima werkte !

Aanbeveling: Ja

dennis
03-06-2024
10

goed werkend product, makkelijke installatie en vriendelijke medewerkers. tot nu toe zeer tevreden met dit systeem

Aanbeveling: Ja

Joep Heefer
02-06-2024
10
Fantastisch opgelost

Wij hadden problemen met onze camera. Het was niet makkelijk, maar jullie man heeft het fantastisch opgelost. Alles werkt weer en nog beter dan het was. En steeds even vriendelijk, terwijl wij echt erg onhandig zijn met de computer. Hartelijk dank hiervoor!

Aanbeveling: Ja

Berend Neelma
02-06-2024
10

Pakket besteld met daarin twee camera's. Ik kwam er niet helemaal uit het met installeren van de camera's en ben perfect geholpen door de technische ondersteuning van SmartAlarm. Ze namen alle tijd om met mij het proces te doorlopen, perfect!

Aanbeveling: Ja

Micael
02-06-2024
10
Een slim alarm systeem dat perfect past binnen het gezin

Dit product aangeschaft omdat er bij de buren is ingebroken. Uiteindelijk voor dit alarm gekozen omdat deze rekening houdt met huisdieren. Echt een super product, nu een half jaar in gebruik en werkt heel goed.

Aanbeveling: Ja

Roy
02-06-2024
10
Betrouwbaar en betaalbaar alarmsysteem!

Ik maak sinds 2015 gebruik van SmartAlarm en heb het basispakket in de loop der jaren uitgebreid met extra sensoren. Het systeem is betrouwbaar en heeft me in de afgelopen jaren niet één keer in de steek gelaten. De app geeft daarbij goede feedback over de (batterij)status van de sensoren.

Aanbeveling: Ja

Dave
01-06-2024
10
Top! Goed en duidelijk advies.

Goed advies gehad van Brian. Snelle reacties op vragen en makkelijk te bereiken via WhatsApp. Belafspraken stipt op tijd met duidelijk en goed advies. Na het advies is het alarmsysteem erg snel geleverd. Systeem ziet er goed uit en is gebruiksvriendelijk met duidelijke handleidingen. Momenteel nog bezig met de installatie dus over het dagelijks gebruik kan ik nog niets zeggen.

Aanbeveling: Ja

Bart
01-06-2024
10
Goed werkende producten en uitstekende service

Ik gebruik SmartAlarm inmiddels al meerdere jaren. Het is makkelijk aan te sluiten en werkt (ook na 4 jaar gebruik) prima. Onlangs heb ik SmartAlarm ook aangesloten op andere apparaten in mijn huis, zoals slimme verlichting en slimme gordijnen. Dat vond ik nog best lastig en dus heb ik daarover een vraag gesteld bij de klantenservice. Ik werd daar gelijk goed mee geholpen en had de boel de volgende dag werkend. Super!!

Aanbeveling: Ja

Michel
01-06-2024
9
Schitterend systeem en service

Het installeren liep bij mij niet helemaal vlekkeloos. Sommige dingen kwamen niet helemaal overeen met wat er in de beschrijving staat, dus was even zoeken. Omdat ik precies in het weekend zat kon ik ook moeilijk iemand bereiken. Na het weekend is alles netjes verholpen en uitgelegd. Ik ben nu super tevreden en hoop lang klant te blijven.

Aanbeveling: Ja

kees schilder
31-05-2024
10

Prima systeem, heel makkelijk te installeren en te gebruiken. Wij zijn zeer tevreden met Smart Alarm.

Aanbeveling: Ja

dimitry
31-05-2024
8

Het systeem is een goed systeem prijs/kwaliteit. Laat zich eenvoudig installeren. De camera\'s kreeg ik niet vlot werkzaam in de app en via de beheersite, dus deze heb ik laten vallen. (Ook de ondersteuning viel mij hier een beetje tegen). SMS werkt snel en goed, alleen jammer dat ik mijn buren met enkel een vaste nummer niet kan laten verwittigen!!! De meeste andere systemen laten dit wel toe. Deze aanvulling en een verbetering van camera-support zou voor mij dit systeem perfect maken.

Aanbeveling: Ja

Miriam
31-05-2024
10
Prima service. Prima product!

Prima product, gemakkelijk in gebruik en goed geholpen. Ook de installatie was prima. Dank aan Stef van WilkBusiness.

Aanbeveling: Ja

Rene
30-05-2024
10

Nu anderhalf jaar in bezit . Heb al een eerder een review gegeven. Bij deze een update. De batterijen die er bij de levering in zaten doen het na anderhalf jaar nog steeds. Ben zeer tevreden over dit systeem. Bediening is goed, aanmelden van melders en smart message Werkt makkelijk. Moet er wel bij vertellen dat ik een eigen router (assus)heb neer gezet omdat kpn/ziggo niet helemaal lekker werkte naar mijn idee. Betrouwbaarheid van smartalarm is goed,helpdesk is ok en de prijs voor abbonement vind ik acceptabel. Ben ik nog problemen tegen gekomen ?, ja een paar. Zo was het bij mijn een probleem om alle vier de camera's goed werkend te krijgen. En een keer werkte de deur contact voordeur niet meer. Maar was snel opgelost door deze opnieuw aan te melden. Meldingen naar de telefoon werkt goed. De app zelf is soms traag. Heb een thermosmart als thermostaat er bij en dit werkt ronduit top. Alarm aan gaat kachel uit, alarm uit gaat kachel aan. Wat ik mis bij dit alarm is een looptest zodat je kunt testen of alles nog werkt zonder meteen een alarm af te laten gaan. Misschien iets voor update. Voor mij nog steeds 5*****

Aanbeveling: Ja

Harry Hemmelder
30-05-2024
8
snel en to-the-point

Op vragen wordt snel en gericht gereageerd. Positief is ook dat voor eventuele aanvullende vragen support beschikbaar is

Aanbeveling: Ja

Ad
30-05-2024
10
snel en vakkundig geholpen

webcam aansluiten door firewall is altijd wat ingewikkeld. Snel en vakkundig geholpen.

Aanbeveling: Ja

Karel van der Akker
30-05-2024
10

Sinds een paar weken ben ik eigenaar van een SmartAlarm systeem. De installatie verliep erg vlot, voor ik het wist had ik alle sensoren al hangen. Later nog 3 deursensors erbij gekocht en ook deze waren binnen no-time geïnstalleerd. Ik zit er aan te denken om ook nog een paar camera's aan te schaffen, dan is mijn huis al helemaal goed beveiligd. Omdat ik toch nog wat vragen over de werking van het systeem had heb ik de klantenservice gebeld. Naast dat mijn vragen goed werden beantwoord vond ik het een fijn gesprek. Vooral de tips over het instellen van de ''smartmessages'' waren erg handig! De mogelijkheden met dit systeem lijken wel onbeperkt! Zo kreeg ik ook te horen dat ze binnenkort een whatsapp-functie gaan inbouwen om het systeem te koppelen aan buurt-whatsappgroepen. Heel erg handig, zo weten mijn buren meteen wanneer het alarm afgaat. Meestal koop je een systeem en moet je bij elke nieuwe update de aller nieuwste hardware hebben, nu krijgen ik zonder extra kosten nieuwe functies! Ik kan niet anders zeggen dat ik ontzettend tevreden ben over het systeem en ik ben benieuwd wat de het allemaal voor nieuws gaat brengen. Hulde aan het Smartalarm team! De vriendelijke groeten van Karel

Aanbeveling: Ja

Elisabeth
30-05-2024
10
Prima

Prima voor mij makkelijk in het gebruik

Aanbeveling: Ja

Top