Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Mina Nabil
21-01-2023
6

Een prima alarmsysteem wat makkelijk te installeren is. Wel 1 groot ergernis: Wij zetten onze alarm in de avond voordat we naar bed gaan op huismodus, bij het aanzetten krijg je twee korte piepjes te horen wat verder prima is. In de ochtend ben ik erg vroeg wakker en zet ik het alarm uit. Echter krijg je dan een hele lange piep die paar seconden duurt. Hierdoor wordt mijn hele gezin wakker. Ook hebben wij een kleine baby. Wanneer wij in de avond thuis komen en het kind ligt te slapen in de wieg en we zetten het alarm uit dan schrikt ie zich rot van dezelfde piep die enkele seconden blijft piepen. Volgens de collega die ik gesproken heb is dit eerder ook door andere klanten gemeld. Dit zou echter niet op korte termijn opgelost worden volgens de servicedesk. Mijn verzoek is dus aan de andere klanten die hier ook last van hebben dit te melden. En hopelijk zal smartalarm hier dan snel werk van maken.

Aanbeveling: Ja

Dick
21-01-2023
10

Na 2 jaar probleem met toetsenbord werd direct opgelost zonder blikken of blozen, niets dan lof over de service van dit bedrijf ook na 2 jaar laten ze je niet vallen , dus 5 sterren maar alleen omdat ik er niet meet mag geven , anders hadden zij het zeker verdiend KLASSE !!!!

Aanbeveling: Ja

Ronald
21-01-2023
10
Perfect systeem!

Simpel te installeren, werkt perfect en support ook uitstekend in het geval er iets niet gaat zoals verwacht. Gebruik het systeem nu al enkele jaren.

Aanbeveling: Ja

Hans Huijts
21-01-2023
10

Wederom geweldig geholpen met mijn camera's op afstand door het serviceteam, niks wachttijden en niets is te veel moeite. Hier kunnen zo veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. ik durf dit iedereen aan te raden.

Aanbeveling: Ja

Annemarie
21-01-2023
10
Uitstekkende service

Vanaf begin tot einde goede communicatie. De montage is gedaan door WilkBusiness. Tijdens het monteren ben ik goed op de hoogte gehouden en werd goed meegedacht. Alles is bovendien netjes gemonteerd. Zeker aan te raden.

Aanbeveling: Ja

Ben Leusink
20-01-2023
6
handig te installeren en te activeren

goede prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling: Ja

Peter van Keulen
20-01-2023
10

Sinds 3 maanden hebben wij Smartalarm in gebruik. Het systeem in 1.5 uur volledig geïnstalleerd! Zowel 's nachts als wanneer we weg zijn is het systeem ingeschakeld. Dit geeft een veilig gevoel. Vragen tijdens de installatie werden snel beantwoord door de helpdesk. Systeem werkt 100%, zonder problemen, ook in combinatie met iPad of laptop. Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een betrouwbaar alarm systeem!

Aanbeveling: Ja

Patrick
20-01-2023
8

Eind vorig jaar Smartalarm aangeschaft met name voor een veilig gevoel voor het gezin. Voordelen van dit systeem zijn groot ten opzichte van concurrenten. relatief lage aanschaf en beperkte abonnementskosten per maand. Bij het afleveren van het pakket kwam de verkoper (Jelle) zelfs helpen met de installatie. SMS service is zeer handig en wij (volwassenen en kinderen) (de)activeren het systeem uitsluitend via de app op de mobiel (zeer handig). Top! 1 kanttekening: internet moet wel blijven werken.

Aanbeveling: Ja

D.Beer
20-01-2023
10

Vervolg op mijn review van 19 augustus SERVICE ik schrijf dit zeer bewust net hoofdletters en ik zal uitleggen waarom, zoals ik al beschreef heb ik sinds juli het Smartalarm systeem, inclusief camera etc het instellen zoals ik al beschreef was super, de hulp op afstand was 100% ik had er geen omkijken naar ik ontdekte pas geleden dat mijn magneet contacten aan voordeur en achterzijde, niet altijd het juiste signaal door gaven, dus gebeld met Smartalarm Marc heeft alles onderzocht getest op afstand en een oplossing aangedragen in andere contacten, toen dit ook niet bleek te helpen weer een andere oplossing samen gezicht door Julian en Marc ( Dynamisch Duo) en het systeem werkt weer optimaal, dit moderne bedrijf werkt echt nog volgens oeroude begrippen 1.SERVICE 2.Een afspraak is ook een echte afspraak. 3. Wat ze zeggen , komen ze ook na. 4. Ze zeggen we bellen u terug, dan bellen ze ook terug 5 . Als ze zeggen geen zorg wij lossen het voor u op, dan LOSSEN ZE HET OOK ECHT OP ‼️ Nogmaals alle credits voor dit bedrijf, ik ben onder de indruk voor mij geen ander beveiligings bedrijf meer

Aanbeveling: Ja

Dennis kier
20-01-2023
10

Alarmsysteem 5 dagen geleden gekocht, de volgende dag gelijk geïnstalleerd. Had het pakket met HD camera gekozen. Het installeren ging allemaal makkelijk. De deur raam contacten waren echt mini. Deze vallen totaal niet op maar doen hun werk erg goed. Het systeem direct uitgetest samen met mijn broer. De sirene was erg hard. Het instellen van de push berichten is ook gelukt, heb nu ingesteld dat de bewegingsmelder in de bijkeuken in de avond ingesteld dat we een bericht krijgen wanneer er beweging is. Deze krijgen we steeds binnen. Zeer tevreden tot nu toe! Ook geprofiteerd van de zes maanden gratis trigion actie om uit te proberen of we deze actie willen houden

Aanbeveling: Ja

Andy Manko
20-01-2023
9
SmartAlarm basis pakket

SmartAlarm basis pakket gekocht wat zelf simpel te installeren is en voor een schappelijke prijs. Abonnement is niet extreem duur en geeft toch volledige zekerheid dat het systeem werkt.

Aanbeveling: Ja

John
20-01-2023
10
gewoon goed

telefonisch word je gelijk te woord gestaan. bij vragen krijg je gelijk antwoord. snelle levering, en plaatsing. bij het plaatsen word er niet op een uurtje meer of minder gekeken, uitgebreid de tijd genomen om goed en netjes werk af te leveren. personeel is vriendelijk en netjes. kan nog wel wel even doorgaan, gewoon een aanrader !!!!!!!!!

Aanbeveling: Ja

P.A.
20-01-2023
9
Het installeren en uitleggen van het systeem door Smartalarm is deskundig uitgevoerd.

Afspraak kon op zeer korte termijn worden gerealiseerd en werk is deskundig en prettig uitgevoerd. Ben blij dat ik de Installatie en het activeren van het systeem (met camera's) heb laten doen door vakmensen.

Aanbeveling: Ja

Patrick
19-01-2023
10

Prima levering, product en dienstverlening. Instellen camera was wat lastig, maar uiteindelijk allemaal goed gelukt.

Aanbeveling: Ja

Ellen uvyn
19-01-2023
10

Ik ben heel tevreden over smartalarm.iedere keer krijg ik een gedetailleerd bericht met meldingen over wat er aan de hand is.overal en altijd controleerbaar.En onmiddelijk reageert de centrale indien er iets is.het alarm werkt echt uitstekend.heb bewegingscensoren en deur raam alarmen.is echt heel betrouwbaar!voel mij heel veilig nu.

Aanbeveling: Ja

Evelyn Logger
19-01-2023
9
Heel eenvoudig zelf te installeren

De keuze gemaakt tussen SmartAlarm en Woonveillig. Over het geheel kwam ik net wat goedkoper uit hier en de ervaring is goed. Heel eenvoudig zelf te installeren, maar binnen een half uur is wel teveel van het goede. Meldingen komen goed en snel binnen.

Aanbeveling: Ja

Bart
18-01-2023
10
Goed werkende producten en uitstekende service

Ik gebruik SmartAlarm inmiddels al meerdere jaren. Het is makkelijk aan te sluiten en werkt (ook na 4 jaar gebruik) prima. Onlangs heb ik SmartAlarm ook aangesloten op andere apparaten in mijn huis, zoals slimme verlichting en slimme gordijnen. Dat vond ik nog best lastig en dus heb ik daarover een vraag gesteld bij de klantenservice. Ik werd daar gelijk goed mee geholpen en had de boel de volgende dag werkend. Super!!

Aanbeveling: Ja

Remco
18-01-2023
7
Systeem tot nu toe goed, installatie en bereik servicedesk rommelig

Systeem is makkelijk zelf te installeren. Er is duidelijke documentatie. SmartAlarm denkt goed mee over waar wat moet komen. Alles is via de app instelbaar, dus erg flexibel. Het systeem is ook makkelijk uitbreidbaar. De installatie heb ik afgezegd omdat het bedrijf dat de installatie zou doen mij 14 keer gemaild had met allerlei vragen en niet goed op de hoogte was van wat er geïnstalleerd moest worden. Daarnaast werd mij een NVR verkocht terwijl het mogelijk is om beelden in de cloud op te slaan. Dit begreep ik niet. De klantenservice van SmartAlarm heb ik niet kunnen bereiken. Ik ben tijdens openingstijden doorgeschakeld naar de meldkamer en een tweede keer naar de voicemail van een medewerker.

Aanbeveling: Ja

Ruud
18-01-2023
10
5 sterren waard

Had nog een compleet alarmsysteem liggen die een paar jaar geleden uit mijn oude woning is gekomen. Besloten om hem weer eens te installeren maar kreeg hem niet aangemeld. Na veel mailtjes heen en weer tussen mij en een zeer geduldige medewerker van Smartalarm is het uiteindelijk toch gelukt. Nu weer een volledig werkend systeem en onze woning is weer optimaal beveiligd met nieuwe stickers op de ramen die ik opgestuurd heb gekregen. Top service!

Aanbeveling: Ja

Suzan
17-01-2023
8
Duidelijke informatie

Ik ben erg tevreden over de wijze waarop ik door Smartalarm ben geinformeerd over de aanschaf van een alarmsysteem. Hoewel de website duidelijke, transparante informatie geeft had ik toch wat vragen die op mijn verzoek eerst per mail beantwoord zijn en daarna nog telefonisch doorgenomen. Daar werd alle tijd voor genomen. Ook voor een vervolgvraag was Smartalarm goed bereikbaar. We hebben vandaag de bestelling geplaats en ik hoop dat de hoge verwachtingen die door deze positieve eerste ervaringen gewekt zijn waargemaakt gaan worden.

Aanbeveling: Ja

Top