Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Far
11-05-2024
9
Fantastisch en betrouwbaar tegen een top prijs!

Ik ben reeds 3,5 jaar klant bij smartalarm en nog nooit problemen ondervonden. Sinds vrijdag had ik een storing op mijn basisstation (mijn eigen fout). Omdat de storingsdienst niet beschikbaar was in het weekend, ben ik alsnog prima geholpen door Hans. Maandag was mijn probleem in een mum van tijd verholpen! Goed werk mannen, een dikke duim.

Aanbeveling: Ja

Ad
11-05-2024
10

SUPER systeem! Makkelijk te installeren en indien je toch een vraag hebt, is de klantenservice altijd goed te bereiken en bieden ze goede oplossingen. Vooral het gemak om via een app op de iPhone het alarm AAN en UIT te kunnen zetten en in de gaten te kunnen houden hoe laat de kinderen uit school komen en de buurvrouw de kat verzorgt, maakt het een zeer betrouwbaar systeem!

Aanbeveling: Ja

Brian
10-05-2024
9
Makkelijk en goed

Het systeem was binnen een paar dagen binnen en het was vrij snel geinstalleerd door middel van de handleiding en handige filmpjes. systeem werkt goed en is makkelijk te bedienen.

Aanbeveling: Ja

Ad Hoeflak
10-05-2024
10

Heel erg tevreden zeer goede professionele hulp bij het instaleren gehad door de technische dienst bij het oplossen van een probleen makkelijk in het gebruik zeker aan te raden.

Aanbeveling: Ja

Joep Heefer
10-05-2024
10
Fantastisch opgelost

Wij hadden problemen met onze camera. Het was niet makkelijk, maar jullie man heeft het fantastisch opgelost. Alles werkt weer en nog beter dan het was. En steeds even vriendelijk, terwijl wij echt erg onhandig zijn met de computer. Hartelijk dank hiervoor!

Aanbeveling: Ja

Agnes Niewöhner
10-05-2024
6
Niet goed

Heb nu al meerdere malen gemaild dat het bedieningspaneel paneel niet goed is en dat het piepende geluid steeds sneller gaat en uiteindelijk gaat het alarm af. Jullie blijven volhouden dat dat de uitlooptijd is. Dat is niet zo. Met de app is dit namelijk niet het geval.

Aanbeveling: Nee

P.Damen
09-05-2024
8

Ik heb sinds 2 maanden het smartalarm geïnstalleerd. Het is werkt super handig en betrouwbaar.

Aanbeveling: Ja

Jolanda Deutz
09-05-2024
10

XXL pakket besteld, mooie aanbieding voor de inhoudt van het pakket, deze volgende dag binnen gekregen. installeren duurde iets langer dan 20 minuten maar als je het goed wilt doen duurt alles langer ;) met de smartmessages even zitten rommelen en daarna Olisto aan gezet, had daar nog een paar vragen over die werden perfect beantwoord.

Aanbeveling: Ja

Wesley
09-05-2024
10
Goeie service en snel geholpen en duidelijk uitleg

Ik was aan het oriënteren naar camera bewaking en via via kwam ik bij Smart alarm uit. Mailtje gestuurd en binnen 12 uur contant en alles snel via de mail en telefoon geregeld.

Aanbeveling: Ja

Cosmas
09-05-2024
7
Adequaat geholpen

De standaard handleidingen mogen best wat uitgebreider. Met name het selecteren van opties is te beknopt om ook problemen daarmee te verhelpen

Aanbeveling: Nee

raymond
09-05-2024
8

goede service goed geholpen met de camera instellen enigste wat jammer is dat er geen micro sd card word meegeleverd voor de camera voor dat geld om opname's op te slaan.

Aanbeveling: Ja

J. Brouwer
08-05-2024
8

Na het lezen van een test over SmartAlarm was ik zeer enthousiast geworden. Zeker omdat het simpel te installeren (draadloos) en te bedienen zou zijn. Eerst had ik via de mail nog wat vragen gesteld die door SmartAlarm snel en duidelijk werden beantwoord. Nadat ik via de website mijn bestelling had doorgegeven werd alles zeer snel en netjes thuis bezorgd. Het installeren was erg makkelijk en werd duidelijk uitgelegd door middel van filmpjes en PDF handleiding. Ook het bedienen is zeer eenvoudig. De persoonlijke instellingen die je kunt maken heeft ons tijdens de vakantie een veilig gevoel gegeven. Wij konden precies zien wanneer de kinderen het alarm aan-en uit hadden gezet. Wanneer onze honden thuis blijven kunnen we met de „Home Functie” de bewegingssensoren uitzetten en alleen de deur-raam contacten activeren. Al met al zijn wij bijzonder tevreden over SmartAlarm en de service die wordt geleverd.

Aanbeveling: Ja

Timothy Mulder
08-05-2024
10

Begin van de week mijn smartalarm pakket binnen gekregen en meteen 's avonds aan de slag gegaan met de installatie. Het installeren was erg makkelijk en vrij snel te doen. Bij het installeren van de camera kwam ik wat dingen tegen die ik niet helemaal begreep. Toen ik de technische dienst belde voor ondersteuning werd ik uiterst vriendelijk geholpen. Op afstand hebben zij mij geassisteerd met het afronden van de installatie. Heb het nu een paar dagen in gebruik en ben erg tevreden. Vooral de berichten die ik binnen krijg op mijn mobiel zijn erg handig, zo weet ik altijd wat er binnen het systeem gebeurt! TOP SERVICE!

Aanbeveling: Ja

abal
08-05-2024
10

Wij zijn nog al veel uit huis ook mede omdat een dochter van ons in het buitenland woonde. We hebben fantastisch buren die als wij weg zijn op ons huis passen. Maar wij vonden de belasting van de buren te groot worden en hebben besloten om Smart Alarm aan te schaffen. De buren hebben nu een afstandsbedieningen en hoeven niet meer dagelijks te kijken of de zaak in orde is. Het werkt prima en wij voelen ons minder belast naar de buren toe als we weer weg gaan. De service van Smart Alarm krijgt van ons een 10. Zelfs als het ongemak, b.v. de bestelling niet op tijd konden afleveren waarvan de oorzaak bij derde ligt, komen zij met een acceptabel voorstel/oplossing en verschuilen zich niet achter derde. Een ander voorbeeld mijn bewegingsmelder was van de muur uit elkaar gevallen de volgende dag had ik al een nieuwe en kon de gevallen bewegingsmelder terug sturen. Dan nog het gemaakt van de bediening, via smartfoon en internet altijd inzicht in de stand van zaken. Ook te zien als er storing is. Alle handelingen en meldingen zijn op afstand in te zien en te bedienen waar ook in de wereld. Wij gaan met nog meer plezier weg wetend dat als er iets mis is in ons huis wij daar direct van op de hoogte worden gesteld en de buren niet onnodig hoeven te belasten met het toezicht op onze woning. Van harte aanbevolen. A.Bal

Aanbeveling: Ja

Ashwan
07-05-2024
9
zeer goede ervaring

Betrouwbaar systeem. Degelijk materiaal. Zeer makkelijk te installeren. De helpdesk maar 1 keer aan de lijn gehad ;> zijn zeer geduldig en ervaren, probleem was ook opgelost. Aansluiting en koppeling bij Trigion ook zeer simpel en uiteraard zeker aan te raden.

Aanbeveling: Ja

Karel van Dam
07-05-2024
10

Goedendag, Ben zeer tevreden over de alarm installatie. Erg prettig is de ondersteuning via mail/telefoon. Het werkt allemaal prima. Uitleg via het internet, video filmpjes en documentatie is heel goed. Ik kan eigenlijk geen min punten vinden over Smart Alarm. De app smart alarm werkt ook erg goed. Een aanrader, zonder meer.

Aanbeveling: Ja

Antonio
07-05-2024
10
reactive and detailed as an Alarm System should be

Help from Support is prompt and offers different ways, including the very convenient whatsapp. Being a service for an Alarm System in your house, it is in fact crucial to have the feeling of being helped if needed. So far, so good. :-)

Aanbeveling: Ja

Ad suijkerbuijk
06-05-2024
10
5

prima

Aanbeveling: Ja

Anand
06-05-2024
10
Door de buitengewoon goede service heb ik een gerust gevoel met mijn nieuwe alarmsysteem!

Hoewel ik het alarmsysteem geheel online kon bestellen, besloot ik toch even om te bellen om een gevoel te krijgen met de mensen van Smartalarm. Ik ben toen heel vriendelijk geholpen en er werd ook goed meegedacht met mijn situatie. Bij het aansluiten kreeg ik de basiscentrale niet online. Heb toen met whatsapp een bericht gestuurd en ben toen snel en vriendelijk geholpen.

Aanbeveling: Ja

Jaap
06-05-2024
10

Recent heb ik wat problemen gehad met mijn camera, waarna ik contact met SmartAlarm heb opgenomen, ze mij vroegen een review te schrijven. Ik heb Smartalarm aangeschaft toen het bedrijf volgens mij net begon (2013). Ik heb systeem inmiddels dus al vijf jaar en ik denk dat ik wel goed kan zeggen wat de voor en nadelen zijn van het alarmsysteem. Dus let op :-) Laat ik beginnen met de voordelen: Het systeem werkt altijd, ik heb nog nooit een storing gehad, alleen af en toe moet er een batterijtje vervangen worden. De applicatie is echt heel handig, ik had zelf verwacht dat ik vaak de afstandsbediening en het bedieningspaneel zou gebruiken maar ik gebruik eigenlijk altijd de app. Het systeem geeft me echt het gevoel dat ik goed ben beveiligd en ik merk dat ik het letterlijk elke dag gebruik. Wat ik door de jaren heen ook prettig vind is de meldkamer die je zonder extra kosten aan kan zetten als je op vakantie bent, dit is wat mij betreft wel een groot voordeel, in plaats van een heel jaar betalen voor iets wat je alleen gebruikt als je niet thuis slaapt. Wanneer ik op vakantie ben vind ik het prettig dat ik in de notificaties kan zien dat mijn buren mijn katten eten hebben gegeven dit klinkt misschien een beetje stom maar zo kan ik zonder de agent te spelen naar de buren toch kijken of ze het gedaan hebben. Ik merk dat ik de camera's gebruik wanneer ik niet thuis ben om dan te controleren of alles in orde is, wanneer ik thuis ben ik gebruik ik deze bijna niet, ik heb twee camera's gekocht, achteraf gezien was misschien een camera wel genoeg. De keren dat ik naar het kantoor van SmartAlarm heb gebeld ben ik altijd heel erg goed en snel geholpen. Dan de nadelen: Het is niet het goedkoopste systeem op de markt, ik heb daar echter bewust voor gekozen, duurkoop is wat mij betreft goedkoop. Het proces van het aansluiten van de camera kwam ik zelf niet uit, maar was na een belletje snel opgelost. De batterij van de deurmagneet bij mijn voordeur moet ik elke anderhalfjaar vervangen, mij is verteld dat het komt omdat deze deur dagelijks meerdere malen gebruikt wordt, dat is wel anders dan de vier jaar die op de site staat, voor de overige sensors klopt dit overigens wel. Voor mij winnen de voordelen het absoluut van de nadelen, dus wat mij betreft is dit systeem een absolute aanrader. Inmiddels hebben meerdere familitieleden het op mijn aanraden aangeschaft en zijn ook zeer tevreden. Doe er je voordeel mee, want ik heb smartalarm echt klokje rond gereden.

Aanbeveling: Ja

Top