Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Frank Salemans
11-01-2023
8
Vriendelijk en geduldig

Ik heb hulp gehad bij installeren en aanschaf van aanvullende onderdelen van een alarmset. De medewerker bv was telefonisch en per e-mail snel reagerend, vriendelijk en nam de tijd voor me.

Aanbeveling: Ja

Ton
10-01-2023
9
Perfectie info

Klantgericht en er wordt alle tijd voor je genomen, geen haast klus en er wordt met je meegedacht. Prettig bedrijf, keurig verzorgd.

Aanbeveling: Ja

Leon
09-01-2023
7
Prima.

Eerst waren de producten niet zo. Contact gehad met de klantenservice en prima geholpen. Alles is nagekeken en doet het weer. Prima klantenservice! :)

Aanbeveling: Ja

Peter
09-01-2023
10
Perfect

Ik was opzoek naar een alarmsysteem anders als de concurrenten van vandaag en met lagere kosten en maandlasten. Ik ben hier op uitgekomen en ik ben zeer tevreden. Ik ben bij het advies gesprek goed te woord gestaan en de installatie is professioneel en netjes gedaan. zeker een aanrader

Aanbeveling: Ja

Jimmy
09-01-2023
10

Prima systeem! Geweldig hoe modulair dit is. Als ik meer apparaten nodig heb voeg je deze ongelofelijk makkelijk toe aan het systeem. De camera was iets lastiger configureren. Maar met behulp van Foscam's handleiding niet erg moeilijk. Momenteel werkt de camera wel via de IPCam Client en zie ik beeld in Mijn SmartAlarm. Alleen maakt Mijn SmartAlarm geen snapshots. Wellicht heb ik wat settings overschreven nadat ik een fabrieksherstel heb uitgevoerd op de Camera. Overigens is het belangrijk dat je een wachtwoord voor de remote camera controls kiest van niet meer dan 8 karakters. Ik kreeg de camera in eerste instantie niet aan de praat omdat IPCam geen langere wachtwoorden accepteert. Daar kwam ik bij toeval achter, terwijl ik met de instellingen binnen IPCam bezig was. Nadat ik een korter wachtwoord had gekozen kon Mijn SmartAlarm de instellingen van de camera lezen en was de installatie voltooid. Bel ik een dezer dagen nog even waarom er geen snapshots gemaakt worden op bewegingsdetectie (IPCam Client maakt ze wel, maar SmartAlarm nog niet). Voor degenen die op zoek zijn naar de handleiding van Foscam: http://www.foscam.com/Private/ProductFiles/Quick%20installation%20guide-FI9821W.pdf Afgezien van wat minder out-of-the-box installatie van de (third party) camera, werkt al het andere letterlijk binnen enkele seconden. Smart Messages zijn een uitkomst, hoewel compatibiliteit met Safari in OSX/iOS prettig zou zijn. Ideaal voor mensen die geen zin hebben enkele duizenden euro's in een keer op te hoesten voor een beveiligingssysteem, maar eens in de zoveel tijd voor enkele tientjes een nieuw beveiligingsapparaat willen toevoegen aan hun bestaande systeem. Ik zal op termijn zeker nog enkele deur-/raamcontacten toevoegen; dat vind ik momenteel het beste product in het aanbod. Aanrader!

Aanbeveling: Ja

Vincent
08-01-2023
10

Alarmsysteem op donderdag besteld, vrijdag alles binnen. Had van te voren even gebeld en gevraagd hoe het werkt met een camera installeren. De medewerker gaf aan dat de technische dienst vanaf afstand handig kan helpen. Het leek wel of ik een installatie erbij had gekregen. De medewerker heeft mij veel zorgen met het instellen van de camera uit handen genomen. De andere componenten werken ook allemaal goed, aansluiten en ophangen was zo gebeurd.

Aanbeveling: Ja

Arjen Driebergen
08-01-2023
10
Top service! Ik kon met een gerust hart op vakantie.

Super service zo vlak voor onze vakantie. Ik had wat moeite met het ophangen / activeren, maar een vriendelijke medewerker heeft nog alles rustig telefonisch met me doorgenomen. Top service! Ik kon met een gerust hart op vakantie. De app werkt trouwens perfect, ook in het buitenland.

Aanbeveling: Ja

gertjan
08-01-2023
10

Top systeem en.. Top hulp bij problemen. Inloggen door de helpdeskmedewerker op afstand en probleem opgelost. Betaalbaar en redelijke maandelijkse kosten, ook bij aanmelding bij meldkamer en toevoeging van camera's . Ben benieuwd naar nieuwe toevoegingen in de toekomst aan het systeem om mijn huis verder te digitaliseren.

Aanbeveling: Ja

Mitchel Bos
06-01-2023
10

Pakket met camera gekocht na gezien te hebben op tv. Installatie gaat erg vlot na uur had ik alles gemonteerd, maar de 20 minuten die hier op de site staan zijn wel heel optimistisch. Beelden zijn erg scherp en de applicatie werkt snel en is overzichtelijk! Tot nu toe ben ik zeer tevreden en zal ik iedereen dit systeem aanraden.

Aanbeveling: Ja

Sita Ramdoelare
06-01-2023
10
Service is top!

Heel fijn geholpen door Brian, Peter en z'n collega's. Sfeer onderling is goed! Ze werken heel netjes!

Aanbeveling: Ja

J. Luiken
06-01-2023
10

Wij hebben nu bijna een jaar Smartalarm installatie in huis en ik ben er uitermate over te spreken. De camera functionaliteit werkt perfect. Zelfs met drie honden in huis. Helaas hebben we het systeem moeten aanschaffen doordat men heeft geprobeerd in te breken, maar achteraf hadden we dit systeem al veel eerder moeten aanschaffen. Het zichtbare buiten sirene heeft zeker een preventieve werking. Nu sparen voor de volgende camera... Geweldig

Aanbeveling: Ja

Eduard Tiggelaar
06-01-2023
10

Nu sinds een week mijn huis beveiligd met Smartalarm. Ik ben zelf niet zo goed met computers en techniek, ik was dus prettig verrast toen de installatie mij vrij gemakkelijk afging! Wat ik vooral prettig vind is het krijgen van de berichtjes op mijn telefoon, zo weet ik altijd of het alarm goed is in- of uitgeschakeld. Zeer tevreden!

Aanbeveling: Ja

A van Groenestijn
06-01-2023
9
Prima geholpen

Probleem voorgelegd, was niet in hetzelfde telefoongesprek op te lossen na twee dagen een bevredigend antwoord via de mail. Probleem heeft zich daarna niet meer voorgedaan.

Aanbeveling: Ja

Bas
05-01-2023
10
Een goed en fijn systeem

Door Smartalarm zijn wij snel gealarmeerd en goed geholpen. Hierdoor zijn er inbrekers op heterdaad betrapt.

Aanbeveling: Ja

Tijn Henzen
04-01-2023
10

---OVERALL--- Erg tevreden met dit slimme alarmsysteem. Doordat de applicatie alle waarnemingen van het systeem toont wordt je goed op de hoogte gehouden van wat er bij je thuis speelt. Ik heb de berichten zo ingesteld dat ik alleen een bericht ontvang als er urgente zaken spelen zoals lege batterijen of uiteraard een alarmmelding. Los hiervan kijk ik elke dag enkele malen in de applicatie om alle meldingen van het systeem te zien. Daarbij geeft het alarm zeker met de koppeling naar de meldkamer van Trigion ons gezin echt een veilig gevoel. Dat laatste gaat het uiteindelijk om bij een alarm. Hieronder geef ik een review per onderdeel: ---BESTELLING--- De site omvat erg veel informatie zodat ik goed heb kunnen lezen wat de mogelijkheden waren van het systeem. De klantenservice reageerde snel op vragen via de chatfunctie en stuurde me binnen het uur een op maat gemaakte offerte. Het bestellen ging allemaal erg simpel en alle gangbare betaalmethodes worden geaccepteerd. ---BEZORGING--- Het product werd geleverd conform hetgeen de site vooraf had beloofd. In mijn geval maandag besteld en netjes dinsdag al bezorgt. ---VERPAKKING--- Het product is verpakt in een glimmende witte doos met de smartalarm logo’s erop dit ziet er strak uit. Puntjes van kritiek: 1. De doos was erg groot voor mijn bestelling zeker de helft was gevult met piepschuim. 2. De doosjes waar de losse sensors in zitten zijn blanco dit had wat mij betreft mooier gekund. ---INSTALLATIE HANDLEIDING & INSTALATIE--- Bijgeleverd wordt een kleine handleiding die veel verwijst naar een online stappenplan. Allemaal erg handig en alle handelingen worden voorgedaan op een filmpje. Het is daarom allemaal erg makkelijk niks is onduidelijk. Puntje van kritiek: 1.De instalatie van de camera was niet zo plug & Play als de rest van het systeem. Het instellen van de portforwarding heeft mij zeker 30 minuten gekost. ---IN GEBRUIK--- Eigenlijk alles van het systeem wijst zichzelf,grote duidelijk knoppen geven de status van het alarm. Daarbij zijn de meldingen die het systeem weer geeft zeer handig. Ik scroll hier zelf enkele dagen per dag door heen ---ALARM--- De basis unit maakt verschillende geluiden bij het aan en uitzetten en als het alarm is geactiveerd in de vertragingstijd. Vooral dit laatste is prettig aangezien je op deze manier elke keer weer test of het alarm goed op scherp staat. De sirene is goed duidelijk te horen wel heb ik zelf een buiten sirene besteld met alarmlicht. Puntje van kritiek: 1.Ik kon nergens vinden wat de verschillende geluiden bij het aan/uit zetten en het activeren van de vertragingstijd waren. Na zelf testen zijn dit 3 verschillende soorten piepjes die ik zelf inmiddels herken. ---ALARMMELDING--- Als het alarm wordt geactiveerd gaat de sirine af na de zelf in te stellen vertragingstijd ( bij ons 15 seconde). Buiten dat de sirine af gaat krijgen vooraf ingestelde mensen een sms en wordt mits geactiveerd de meldkamer van Trigion ingeschakeld. Bij meerdere testen kwamen alle smsjes snel aan en belde Trigion direct op. ---BERICHTEN--- Deze heten smartmessage en zijn in te stellen in de online backend en de applcatie. Ik raad sterk aan dit op een laptop of pc te doen anders is het echt priegelen. Los van alarm berichten zijn allerlei verschillende senario’s te creeren waarbij een push bericht ontvangen kan worden. Het koppelen aan verschillende telefoons vergt wel even goed lezen maar werkt daarnaast vlekkeloos. Puntje van kritiek: 1.Het aanmaken van senario’s werkt zover ik heb begrepen alleen in Firefox en internet explorer browser ---MELDKAMER--- Nu 6 maanden gratis later wellicht over stappen op ondemand aangezien ik vaak zelf actie kan ondernemen en de buren ook bericht krijgen bij een alarmmelding. Alles kan online wordt aangepast en ingesteld dit is zeer slim uitgedacht en werkt erg prettig

Aanbeveling: Ja

Joan
04-01-2023
8

Praktisch alarmsysteem dat heel eenvoudig te bedienen is via app. Ook de sleutelhanger met bedieningsknoppen en paniekknop ( veilig gevoel) is een aanwinst. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Onze nieuwe kat veroorzaakt nog wat problemen met de melders in de woonkamer, maar dit wordt door de deskundige mensen van smart alarm ongetwijfeld opgelost. Dan is wat ons betreft die laatste ster ook binnen!

Aanbeveling: Ja

Guus
04-01-2023
10

Sinds januari SmartAlarm geïnstalleerd. Het systeem is betrouwbaar en eenvoudig in het gebruik.

Aanbeveling: Ja

Karel van der Akker
04-01-2023
10

Sinds een paar weken ben ik eigenaar van een SmartAlarm systeem. De installatie verliep erg vlot, voor ik het wist had ik alle sensoren al hangen. Later nog 3 deursensors erbij gekocht en ook deze waren binnen no-time geïnstalleerd. Ik zit er aan te denken om ook nog een paar camera's aan te schaffen, dan is mijn huis al helemaal goed beveiligd. Omdat ik toch nog wat vragen over de werking van het systeem had heb ik de klantenservice gebeld. Naast dat mijn vragen goed werden beantwoord vond ik het een fijn gesprek. Vooral de tips over het instellen van de ''smartmessages'' waren erg handig! De mogelijkheden met dit systeem lijken wel onbeperkt! Zo kreeg ik ook te horen dat ze binnenkort een whatsapp-functie gaan inbouwen om het systeem te koppelen aan buurt-whatsappgroepen. Heel erg handig, zo weten mijn buren meteen wanneer het alarm afgaat. Meestal koop je een systeem en moet je bij elke nieuwe update de aller nieuwste hardware hebben, nu krijgen ik zonder extra kosten nieuwe functies! Ik kan niet anders zeggen dat ik ontzettend tevreden ben over het systeem en ik ben benieuwd wat de het allemaal voor nieuws gaat brengen. Hulde aan het Smartalarm team! De vriendelijke groeten van Karel

Aanbeveling: Ja

Rob
03-01-2023
8

Zeer tevreden. Makkelijk te installeren. Push berichten wilde eerst niet werken, maar snelle hulp van de helpdesk bracht uitkomst. 4 sterren omdat er nog wel kleine dingen beter kunnen. Bv bij smartmassage kunnen kiezen per soort bericht tussen mail of pushbericht, of bij de sensoren kunnen aangeven of ze bij alarm uit toch een signaal geven zodat je wanneer je op zolder bent weet dat iemand de schuipui open doet. Meer wensen dan klachten :-) Tevreden. Rob

Aanbeveling: Ja

Jolanda Deutz
03-01-2023
10

XXL pakket besteld, mooie aanbieding voor de inhoudt van het pakket, deze volgende dag binnen gekregen. installeren duurde iets langer dan 20 minuten maar als je het goed wilt doen duurt alles langer ;) met de smartmessages even zitten rommelen en daarna Olisto aan gezet, had daar nog een paar vragen over die werden perfect beantwoord.

Aanbeveling: Ja

Top