Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Michel
02-05-2024
8

Nadat we problemen hadden met het basisstation hebben we een nieuwe ontvangen. Dit was snel geregeld met een prima service! Voordelen: - Eenvoudige installatie; - Luide sirene; - Draadloos; - Het werkt!

Aanbeveling: Ja

Bastiaan Nederlof
01-05-2024
10

Het alarm heb ik nu een aantal weken in gebruikt en werkt perfect. De installatie is super simpel en wordt duidelijk uitgelegd via de filmpjes wij gaan met een gerust hard op vakantie dit jaar.

Aanbeveling: Ja

K
01-05-2024
10
Vlot en behulpzaam.

Direct actie genomen op mijn vraag en prima opgelost.

Aanbeveling: Ja

Seven
01-05-2024
10
Fantastische sevice

Vragen waren direct opgepakt en snel beantwoord. Ik houd van accurate service!

Aanbeveling: Ja

Roy
01-05-2024
10

Zeer goed alarm systeem, nog geen inbreker gehoord of gezien! Systeem is makkelijk te monteren en makkelijk uitbreidbaar. Door de diverse componenten is overal een oplossing voor om iets te beveiligen. Door de zeer bereidwillige service en ondersteuning wordt alles keurig ondersteund en zo nodig opgelost. Werkt perfect! Ook met dieren geen vals alarm gehad.

Aanbeveling: Ja

Hans Brölmann
01-05-2024
9
Uitstekend alarm maar mis flitslamp voor buiten

Heb het alarm al jaren in gebruik en fantastisch systeem! Alarm laat zich heel makkelijk installeren. Censoren laten zich super eenvoudig koppelen aan basis alarm. Wat echt gemis is het ontbreken van een buiten flits lamp. Sirene met flitslamp is er wel maar de sirenes zijn in nagenoeg alle gemeentes verboden om buiten af te laten gaan.

Aanbeveling: Ja

Henk
30-04-2024
10

Smartalarm nu sinds 3 maanden in gebruik en het systeem bevalt uitstekend. Eenvoudige installatie van de sensoren via youtube filmpjes en handleiding. Bij het afgaan van het alarm was het geluidsniveau wat aan de zachte kant. Na contact met de uiterst behulpzame helpdesk van smartalarm is dit verholpen middels een extra losse sirene. Deze is uit service kosteloos geleverd waarna alles helemaal naar wens is. Zeker een aanrader dit draadloze alarmsysteem.

Aanbeveling: Ja

dennis
30-04-2024
10

Ook bij mij is er onlangs ingebroken in hartje Amsterdam. 50.000 euro aan spullen weggehaald door wat prutsers op een scooter. Ik heb een dikke kluis aangeschaft en daarnaast het standaard alarmsysteem van Smartalarm geïnstalleerd en dit uitgebreid met camera\'s en een extra sirene voor buiten. Met Smartalarm in combinatie met mijn kluis zit ik nu met een gerust gevoel deze review te tikken op de camping in Frankrijk. Als het alarm afgaat dan krijgen wij, een goede vriend die dichtbij woont en mijn buren een sms. Ik kan met de camera direct zien of het een vals alarm is (vals alarm heb ik nog nooit gehad). Kortom, geen spijt van! Ik wil nog vermelden dat de helpdesk perfect functioneerde. Je wordt teruggebeld als dat wordt beloofd en er is tot twee keer toe op afstand ingelogd op mijn computer om wat settings te wijzigen die aangepast moesten worden ivm mijn camera.

Aanbeveling: Ja

Harry
30-04-2024
8

Heb dit systeem nu een paar maanden. Installatie was simpel en snel. Zou een extra ster hebben gegeven als ik per melder zou kunnen aangeven of er een inlooptijd voor het alarm zou zijn. Waarom zou er een inlooptijd zijn als ik niet via de juiste weg naar binnen kom?

Aanbeveling: Ja

John
30-04-2024
10
gewoon goed

telefonisch word je gelijk te woord gestaan. bij vragen krijg je gelijk antwoord. snelle levering, en plaatsing. bij het plaatsen word er niet op een uurtje meer of minder gekeken, uitgebreid de tijd genomen om goed en netjes werk af te leveren. personeel is vriendelijk en netjes. kan nog wel wel even doorgaan, gewoon een aanrader !!!!!!!!!

Aanbeveling: Ja

Andy Manko
30-04-2024
9
SmartAlarm basis pakket

SmartAlarm basis pakket gekocht wat zelf simpel te installeren is en voor een schappelijke prijs. Abonnement is niet extreem duur en geeft toch volledige zekerheid dat het systeem werkt.

Aanbeveling: Ja

Andreas
30-04-2024
9
Klantvriendelijke en deskundige technische support

Contact met Smartalarm betrof een storing van de camera. Snelle reactie van Viresh Mohunlol en een aantal tips gekregen om de camera zelf te testen. Toen het nog niet lukte was er een afspraak gemaakt om een online Teamviewer sessie te doen. Viresh was stip op tijd en na enkele minuten was het probleem opgelost. Chapeau !!

Aanbeveling: Ja

Jimmy
29-04-2024
10

Prima systeem! Geweldig hoe modulair dit is. Als ik meer apparaten nodig heb voeg je deze ongelofelijk makkelijk toe aan het systeem. De camera was iets lastiger configureren. Maar met behulp van Foscam's handleiding niet erg moeilijk. Momenteel werkt de camera wel via de IPCam Client en zie ik beeld in Mijn SmartAlarm. Alleen maakt Mijn SmartAlarm geen snapshots. Wellicht heb ik wat settings overschreven nadat ik een fabrieksherstel heb uitgevoerd op de Camera. Overigens is het belangrijk dat je een wachtwoord voor de remote camera controls kiest van niet meer dan 8 karakters. Ik kreeg de camera in eerste instantie niet aan de praat omdat IPCam geen langere wachtwoorden accepteert. Daar kwam ik bij toeval achter, terwijl ik met de instellingen binnen IPCam bezig was. Nadat ik een korter wachtwoord had gekozen kon Mijn SmartAlarm de instellingen van de camera lezen en was de installatie voltooid. Bel ik een dezer dagen nog even waarom er geen snapshots gemaakt worden op bewegingsdetectie (IPCam Client maakt ze wel, maar SmartAlarm nog niet). Voor degenen die op zoek zijn naar de handleiding van Foscam: http://www.foscam.com/Private/ProductFiles/Quick%20installation%20guide-FI9821W.pdf Afgezien van wat minder out-of-the-box installatie van de (third party) camera, werkt al het andere letterlijk binnen enkele seconden. Smart Messages zijn een uitkomst, hoewel compatibiliteit met Safari in OSX/iOS prettig zou zijn. Ideaal voor mensen die geen zin hebben enkele duizenden euro's in een keer op te hoesten voor een beveiligingssysteem, maar eens in de zoveel tijd voor enkele tientjes een nieuw beveiligingsapparaat willen toevoegen aan hun bestaande systeem. Ik zal op termijn zeker nog enkele deur-/raamcontacten toevoegen; dat vind ik momenteel het beste product in het aanbod. Aanrader!

Aanbeveling: Ja

Guus
29-04-2024
10

Sinds januari SmartAlarm geïnstalleerd. Het systeem is betrouwbaar en eenvoudig in het gebruik.

Aanbeveling: Ja

Jordy oomes
29-04-2024
7
Prima service

Op de mails en sms werd moet heel adequaat gereageerd. Na een telefoontje, alsnog vriendelijk snel en deskundig geholpen.

Aanbeveling: Ja

Frank Salemans
28-04-2024
8
Vriendelijk en geduldig

Ik heb hulp gehad bij installeren en aanschaf van aanvullende onderdelen van een alarmset. De medewerker bv was telefonisch en per e-mail snel reagerend, vriendelijk en nam de tijd voor me.

Aanbeveling: Ja

Patrick
28-04-2024
10

Prima levering, product en dienstverlening. Instellen camera was wat lastig, maar uiteindelijk allemaal goed gelukt.

Aanbeveling: Ja

Erwin Visser
28-04-2024
10

Na het zien van een aanbieding van de smartalarm, ben ik overgestapt van mijn huidig huis en tuin alarm naar smartalarm. En dat deed ik omdat dit werkt via internet en dus overal voor mij toegangkelijk is. Als nu het alarm afgaat kan ik meteen reageren en actie ondernemen. Het programmeren van de losse units was met de video uitleg een eitje. Dus een top alarm.

Aanbeveling: Ja

Stef
28-04-2024
10
Heel goede en vriendelijke medewerkers

CO2 melder was defect en ik krijg gewoon een hele nieuwe opgestuurd omdat ik al lang klant ben! Topservice!!

Aanbeveling: Ja

G. Kusters
27-04-2024
8

Sinds kort ben ik eigenaar van het SmartAlarm systeem. De installatie verliep erg vlot en binnen no-time was mijn alarm geactiveerd. Later nog 2 deursensors erbij gekocht en ook deze waren binnen no-time geinstalleerd. De app werkt prima, enige nadeel is dat hij niet automatisch refresht, waardoor je soms een oude status ziet (App geeft aan dat alarm uit staat terwijl het aan staat). Ander nadeel vind ik dat als de stroom of internet uitvalt, het alarm niet altijd snel de verbinding automatisch herstelt. Dat is erg lastig als je op vakantie bent. Ik had wat administratieve vragen en daar hebben ze me snel mee geholpen. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met dit systeem en zal het zeker aan anderen aanbevelen!

Aanbeveling: Ja

Top