Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Mark
25-01-2015
10

Serieus top producten, diensten en klantenservice. Heb zelf alles geïnstalleerd en dat ging gewoon in 1 keer goed. Alle devices werken perfect. Het testen van de bewegingssensoren gaat ook perfect. Instelbare meldingen via push, sms, mail ook uitstekend. Het gemak van internet toegang, app op mobiele telefoon ook schitterend. Gewoon op de app je alarm aan/uit zetten. Sirene maakt lekker veel herrie (gewoon de standaard sirene. Heb (nog) niet de flitser). En die blijft doorgaan als je hem van internet en/of stroom afrukt door de ingebouwde backup batterij (en je krijgt meteen op je tel een melding dat alarm van internet af is gehaald). Camera's heb ik nog niet. Wellicht later. Zie nog wel. Ik raad iedereen dit aan. Doet geen millimeter onder voor de installaties die de dure bureaus bij je installeren (zo ook de zeer goed geprijsde alarmcentrale (die ik nog niet gebruik).

Aanbeveling: Ja

Rutger Kusters
21-12-2014
10

Alweer 4 maanden in bezit en het werkt geweldig. Zelf de installatie gedaan en alleen de camera was voor mij iets lastiger om te installeren, maar met de support van SmartAlarm was het kunstje snel geklaard. Na drie maanden van gebruik had de internet provider zijn software aangepast waardoor de camera niet meer werkte. Even een belletje naar het support team van SmartAlarm en het probleem was snel verholpen. Echt perfect! Prachtig systeem met de juiste support. Kortom een aanrader!

Aanbeveling: Ja

Matthijs Clasener
21-12-2014
8

Systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Makkelijk te installeren met de teksten op de site. Toch hulp nodig, dan maken de filmpjes het wel duidelijk. Hierdoor snel te installeren. Even ongestoord doorwerken en het is met een minuut of 20 helemaal klaar. Fijn dat alles geplaatst kan worden zonder boren. Bewegingsmelders zijn met klittenband te plaatsen en de raam/deurconnectoren met dubbelzijdige tape. Mocht je willen schroeven dan kan dat ook. Beide opties zijn meegeleverd. De centrale moet bij ons in de trapkast aangezien daar de internet router zit, hierdoor wordt het geluid aardig gedempt. Extra opties bijkopen is wel vrij prijzig (raamconnector voor 50 euro). Natuurlijk niet te vergelijken met de prijs van een inbraak. App is eenvoudig. Zou graag een refresh mogelijkheid hebben. Als m'n vrouw het systeem heeft aangezet, staat hij bij mij nog op uit. Bij echt sluiten van de app op iOS en weer openen pakt hij wel de status goed mee. Al met al... Zeer tevreden en natuurlijk hopen we dat hij nooit af zal gaan!

Aanbeveling: Ja

Willem Bos
11-12-2014
10

Nu ruim 3 maanden in gebruik en werkt zeer prettig en zonder storingen/valse meldingen. Had alleen wat problemen met het installeren van de camera maar dat was zeer snel en vakkundig opgelost door de klantenservice. Echt een aanrader!!

Aanbeveling: Ja

Marco's eten en drinken
30-11-2014
10

Ik gebruik Smartalarm voor mijn Lunchroom in Epe en ben sinds 3 maanden een tevreden gebruiker. Geen storingen, de camera werkt verder prima in het systeem en de kosten bij Trigion vallen mij ook 100% mee. Ben tot op heden blij met de aanschaf van Smartalarm.

Aanbeveling: Ja

Huib
06-10-2014
10

Tot voor kort had ik een alarmsysteem van een zeer grote en bekende beveiligingsorganisatie. Omdat ik hoge abonnementskosten voor onderhoud en meldkamer kwijt was en voor iedere aanpassing de installateur moest bellen met alle kosten van dien heb ik gekozen voor Smartalarm. Het functioneert perfect, is eenvoudig te installeren, de kosten zijn beperkt en de service overtreft de verwachting. TOP! Ik zou het iedereen aanraden.

Aanbeveling: Ja

Robert Takken
27-09-2014
10

Wij hebben nu bijna een jaar Smartalarm installatie in huis en ik ben er uitermate over te spreken. De camera functionaliteit werkt perfect. Zelfs met drie honden in huis. Helaas hebben we het systeem moeten aanschaffen doordat men heeft geprobeerd in te breken, maar achteraf hadden we dit systeem al veel eerder moeten aanschaffen. Het zichtbare buiten sirene heeft zeker een preventieve werking. Nu sparen voor de volgende camera... Geweldig

Aanbeveling: Ja

Patrick
21-08-2014
10

Heel mooi systeem en werkt perfect. Had 8 bewegingsmelders, 4 deurcontacten, 2 camera\' s en een versterker nodig, dus vooraleer de aankoop 2x rechtstreeks naar de helpdesk gebeld voor verscheidene info. Wou ook weten of alle apparatuur in Belgie zou werken. Helpdesk onmiddellijk bereikbaar zonder wachttijd, en heel goede en deskundige uitleg gekregen. Toen wist ik al dat de helpdesk een grote meerwaarde had dan bij sommige concurrenten die ik ook had gebeld voor info. Installatie is heel eenvoudig, enkel de camera\'s wat problemen gehad, maar dit was niet aan smartalarm gelegen. Heel goed geholpen geweest door de medewerkers via teamviewer. Verder had ik graag enkele persoonlijke aanpassingen aan de apparatuur, die niet standaard zijn, en werd door het smartalarm team naar een oplossing gekeken en aangepast. Vermeldenswaardig vind ik ook voor de Belgische klanten, dat op de cameras de poort kan worden aangepast. Dit deed smartalarm op voorhand. Dus voor degene die zich zorgen maken betr. de niet al te makkelijke Telenet internet provider, die alle poorten beneden 1024 blokkeert geen enkel probleem met smartalarm. Conclusie: Complete systeem werkt feilloos, incl. de camera’s. Verscheidene malen helpdesk gebeld voor specifieke niet standaard zaken en steeds heel vriendelijk en behulpzaam geholpen geweest en geen lange wachttijden of achtergrondmuziek :-) Bedankt aan het hele smartalarm team. Het is duidelijk dat alle medewerkers met hart en ziel hun job doen om de klanten te helpen. Echt een aanrader !

Aanbeveling: Ja

Nel en Jos
28-07-2014
10

Hebben tot nu toe goede ervaring. Nog niet volledig gebruikt, maar dat gaat binnenkort plaats vinden, Hebben ook onze buren over SmartAlarm geinformeerd

Aanbeveling: Ja

Lars Dorren
17-07-2014
8

We hebben het systeem nu 2 maanden en zijn erg tevreden, ook de doormelding is goed geregeld, soms wat probleempjes met de camera\'s welke soms verbinding verliezen of onbereikbaar zijn. Al met al prijs-kwaliteit een 8+ !! ga zo door!

Aanbeveling: Ja

dennis
15-07-2014
10

Ook bij mij is er onlangs ingebroken in hartje Amsterdam. 50.000 euro aan spullen weggehaald door wat prutsers op een scooter. Ik heb een dikke kluis aangeschaft en daarnaast het standaard alarmsysteem van Smartalarm geïnstalleerd en dit uitgebreid met camera\'s en een extra sirene voor buiten. Met Smartalarm in combinatie met mijn kluis zit ik nu met een gerust gevoel deze review te tikken op de camping in Frankrijk. Als het alarm afgaat dan krijgen wij, een goede vriend die dichtbij woont en mijn buren een sms. Ik kan met de camera direct zien of het een vals alarm is (vals alarm heb ik nog nooit gehad). Kortom, geen spijt van! Ik wil nog vermelden dat de helpdesk perfect functioneerde. Je wordt teruggebeld als dat wordt beloofd en er is tot twee keer toe op afstand ingelogd op mijn computer om wat settings te wijzigen die aangepast moesten worden ivm mijn camera.

Aanbeveling: Ja

Bastiaan Nederlof
14-07-2014
10

Het alarm heb ik nu een aantal weken in gebruikt en werkt perfect. De installatie is super simpel en wordt duidelijk uitgelegd via de filmpjes wij gaan met een gerust hard op vakantie dit jaar.

Aanbeveling: Ja

baco-boy
26-06-2014
10

Mannen, Excuus dat ik zo afwezig was door m\'n werk omstandigheden en ook weer moest rennen aan het einde, gaan we goed maken. Maar heel mooi dat we hebben getekend :) Laters, Baco Boy

Aanbeveling: Ja

R. Boesten
05-05-2014
10

Systeem is makkelijk te installeren. De 20 minuten zijn alleen een beetje optimistisch indien je alles netjes wilt installeren en afwerken. In het begin verbindings- issues gehad met een van de raam/deur contacten, hetgeen meteen opgelost werd door Smart Alarm. Tot op heden uiterst tevreden. Zou het systeem iedereen aanbevelen.

Aanbeveling: Ja

Ronald
17-04-2014
10

Prima alarmsysteem voor een redelijke prijs, alleen de extra losse onderdelen die te koop zijn, vind ik aan de dure kant, zeker de camera\'s. Iedereen kan dit systeem zelf installeren omdat dit erg eenvoudig is.

Aanbeveling: Ja

Ad
15-04-2014
10

SUPER systeem! Makkelijk te installeren en indien je toch een vraag hebt, is de klantenservice altijd goed te bereiken en bieden ze goede oplossingen. Vooral het gemak om via een app op de iPhone het alarm AAN en UIT te kunnen zetten en in de gaten te kunnen houden hoe laat de kinderen uit school komen en de buurvrouw de kat verzorgt, maakt het een zeer betrouwbaar systeem!

Aanbeveling: Ja

P.Damen
29-03-2014
8

Ik heb sinds 2 maanden het smartalarm geïnstalleerd. Het is werkt super handig en betrouwbaar.

Aanbeveling: Ja

Erik D
25-03-2014
10

Top alarm, top service (had ik nodig bij camerainstallatie via mac). Het systeem werkt extreem makkelijk. Via je app kun je hem aan en uit zetten maar uiteraard ook via het toetsenblok wat er standaard bij zit. Lang gezocht naar een goed maar ook zeker betaalbaar alarmsysteem maar kwam altijd tussen de 1.000,- en 1.750,- uit. Nu dus voor een fractie van die prijs en we hebben ook geen loze leidingen aan hoeven leggen. Via Wi-Fi scheelt het ook inbelkosten. Ook de camera is erg makkelijk, nu kunnen we makkelijk de hond in de gaten houden en ons neefje die kwam slapen, scheelde week 8 keer naar boven lopen... Dit systeem is oprecht aan te bevelen. Prijs-/kwaliteit verhouding is uitstekend en mocht je een hulplijn nodig hebben dan staan ze bij SmartAlarm ook direct en klantvriendelijk klaar.

Aanbeveling: Ja

kees schilder
24-03-2014
10

Prima systeem, heel makkelijk te installeren en te gebruiken. Wij zijn zeer tevreden met Smart Alarm.

Aanbeveling: Ja

Robert
19-03-2014
8

Prima alarmsysteem, doet precies wat het moet doen. Vooral de mogelijkheid om het systeem op afstand te bedienen en uit te lezen werkt erg fijn. Installeren (voor de handige doe-het-zelver) een fluitje van een cent.

Aanbeveling: Ja

Top