Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Martijn Urgers
01-02-2024
10

Bestelde 16.00, dus later dan aangegeven tijd om morgen in huis te hebben. Werd toch volgende dsg nog geleverd. Installeren ging allemaal als een fluitje. Van het weekend de sirene eens uitproberen.

Aanbeveling: Ja

Micael
18-11-2022
10
Een slim alarm systeem dat perfect past binnen het gezin

Dit product aangeschaft omdat er bij de buren is ingebroken. Uiteindelijk voor dit alarm gekozen omdat deze rekening houdt met huisdieren. Echt een super product, nu een half jaar in gebruik en werkt heel goed.

Aanbeveling: Ja

John
31-08-2022
7
Systeem werkt, goede ondersteuning maar....... koppeling met Homey werkt nog niet

Zeer goed via de chat bot (Olivier) geholpen met aanschaf en daarna met installatie. De koppeling met Homey werk (nog) niet, dat is wel de reden dat ik het aangeschaft heb. Woon op de 9e verdieping dus niet veel last van inbrekers. Wil het m.n. om te checken of de ramen openstaan/-gaan als de airco of verwarming aan is.

Aanbeveling: Ja

Bert
17-02-2022
3
slechte service

Systeem voldoet net maar voelt en ziet er goedkoop en breekbaar uit. Ook de service blijft achter dus overal geen aanrader

Aanbeveling: Nee

Anneke
04-02-2022
10
Prettige ondersteuning door goed mee te denken

Mijn alarmsysteem bleek niet compleet te zijn bij de aankoop. Smartalarm droeg zorg voor het leveren van de ontbrekende onderdelen en hielp mee om het systeem goed aan te sluiten.

Aanbeveling: Ja

Marcel Roemen
04-02-2022
10
Goede service

Niet langdradig, gewoon oplossen

Aanbeveling: Ja

Wessel
27-01-2022
10
Grandioos

Een zeer duidelijke offerte, accuraat overleg met SmartAlarm daarover en snel antwoorden en aanpassingen. Na akkoord heeft een monteur het systeem bij ons geïnstalleerd, getest en uitgebreid toegelicht. Dat was echt perfect. SmartAlarm is een zeer flexibel systeem met een hoge kwaliteit dat precies - eigenlijk meer dan - aan onze wensen voldoet.

Aanbeveling: Ja

Kevin
22-01-2022
4
Was tevreden. nu niet meer

Ik heb mijn installatie nu ruim 1 jaar. Was altijd zeer tevreden en werd altijd keurig te wordt gestaan. Nu geruime tijd problemen met mijn camera. Stuur mail of probeer te bellen zonder succes. Staat op de website dat hun zaterdag bereikbaar zijn van 9:30 tot 17:00 maar bel je support dan is hun nummer doorgeschakeld naar Trigion. Een firma met een alarmsysteem met abonnement waarvan er alleen support is tijdens kantooruren. Echt belachelijk.

Aanbeveling: Nee

Piet
03-01-2022
9
Probleemloos en handig systeem

Installatie is uitgevoerd conform afspraken en door een aankomend monteur onder begeleiding van een zeer ervaren monteur.

Aanbeveling: Ja

Jan
02-01-2022
10
Geeft een veilig gevoel.

Positief

Aanbeveling: Ja

Andrew
01-01-2022
10
Goed werkend systeem voor een goede prijs

Afgelopen jaar begonnen met basis systeem. En in stappen toegevoegd. Binnen camera’s en voordeur bel/camera. Aangesloten op de trigion meldkamer. Zeer tevreden gebruiker.

Aanbeveling: Ja

M Braat
30-12-2021
8
Goed product redelijke prijs

Uitleg zou wat uitgebreider mogen, en wat groter geprint

Aanbeveling: Ja

Jan
30-12-2021
10
Stressloos op pad

Heel goed. En gelukkig betaalbaar en geen rare verhogingen zoals eerder alarmsysteem Verisure.

Aanbeveling: Ja

Anne
30-12-2021
10
9

Ik ben bijzonder goed van advies voorzien, telkens weer, door Olivier. De installatie van meerdere camera’s was een uitdaging, vooral de koppeling met Smart Alarm. Maar ook daarin ben ik, met alle geduld en rust, uiterst hulpvaardig en vriendelijk geholpen. Alles bij elkaar is het ( vanwege ons grote huis) een omvangrijk maar zeer betaalbaar beveiligingssysteem geworden.

Aanbeveling: Ja

Henri
16-08-2021
10
Ondersteuning bij installatie

Zelf kreeg ik de basismodule niet geïnstalleerd. Het systeem had ik gekocht bij Gamma en bleek een oudere module (dit kun je als klant in de winkel niet zien). Om directheden kreeg ik geen internet verbinding. Door telefonische en e-mail ondersteuning ben ik prima geholpen en is het gelukt de module wel via internet te verbinden.

Aanbeveling: Ja

Ben
16-08-2021
9
Goed

Goed

Aanbeveling: Ja

Rene
12-08-2021
9
Goede beveiliging en zeer bekwame service

Het alarmsysteem doet wat het moet doen. Wat problemen bij installatie maar ik werd zeer netjes geholpen door een van de medewerkers. Alarm is degelijk en reageert goed. Enigste puntje wat iets verbetering zou moeten hebben is de meegeleverde plakstrips. Een rolletje dubbelzijdige tape doet wonderen. Verder zeker een aanrader wanneer je op zoek bent naar een betaalbaar alarmsysteem. Goede service

Aanbeveling: Ja

Wim
27-07-2021
10
Steeds goed en snel geholpen bij een probleem

Ik vind bij smartalarm dat ook na een aankoop zeer klantvriendelijke naservice wordt geleverd Ik wil jullie daarvoor echt voor bedanken Het gaat hier niet alleen om zoveel mogelijk systemen te verkopen Aan de telefoon vandaag Maarten Stolk Zeer vriendelijk en to de point :) Ik ga zeker klant blijven en maak steeds reclame als ik kan Groeten Raets Wim

Aanbeveling: Ja

Bert
27-07-2021
8
Prima

Kundig en goed.

Aanbeveling: Ja

Charles
27-07-2021
10
Geweldige service

Snelle en professionele werkwijze.

Aanbeveling: Ja

Top