Reviews SmartAlarm

Reviews

Klanten hebben ons gemiddeld als 'Zeer goed' gewaardeerd. Op een schaal van 1-5 geven klanten ons gemiddeld een 4,72 (gebaseerd op 143 reviews). SmartAlarm is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos communiceert binnen uw huis of bedrijf en gebruik maakt van gecertificeerde hardware (volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2). Met SmartAlarm houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade.

Laat een review achter

De laatste reviews

SmartAlarm -

Dennis kier

55 stars

28 oktober 2016, 17:03

Alarmsysteem 5 dagen geleden gekocht, de volgende dag gelijk geïnstalleerd. Had het pakket met HD camera gekozen. Het installeren ging allemaal makkelijk. De deur raam contacten waren echt mini. Deze vallen totaal niet op maar doen hun werk erg goed. Het systeem direct uitgetest samen met mijn broer. De sirene was erg hard. Het instellen van de push berichten is ook gelukt, heb nu ingesteld dat de bewegingsmelder in de bijkeuken in de avond ingesteld dat we een bericht krijgen wanneer er beweging is. Deze krijgen we steeds binnen. Zeer tevreden tot nu toe! Ook geprofiteerd van de zes maanden gratis trigion actie om uit te proberen of we deze actie willen houden

Karel van der Akker

55 stars

27 september 2016, 22:34

Sinds een paar weken ben ik eigenaar van een SmartAlarm systeem. De installatie verliep erg vlot, voor ik het wist had ik alle sensoren al hangen. Later nog 3 deursensors erbij gekocht en ook deze waren binnen no-time geïnstalleerd. Ik zit er aan te denken om ook nog een paar camera's aan te schaffen, dan is mijn huis al helemaal goed beveiligd. Omdat ik toch nog wat vragen over de werking van het systeem had heb ik de klantenservice gebeld. Naast dat mijn vragen goed werden beantwoord vond ik het een fijn gesprek. Vooral de tips over het instellen van de ''smartmessages'' waren erg handig! De mogelijkheden met dit systeem lijken wel onbeperkt! Zo kreeg ik ook te horen dat ze binnenkort een whatsapp-functie gaan inbouwen om het systeem te koppelen aan buurt-whatsappgroepen. Heel erg handig, zo weten mijn buren meteen wanneer het alarm afgaat. Meestal koop je een systeem en moet je bij elke nieuwe update de aller nieuwste hardware hebben, nu krijgen ik zonder extra kosten nieuwe functies! Ik kan niet anders zeggen dat ik ontzettend tevreden ben over het systeem en ik ben benieuwd wat de het allemaal voor nieuws gaat brengen. Hulde aan het Smartalarm team! De vriendelijke groeten van Karel

Rene

55 stars

25 september 2016, 10:13

Nu anderhalf jaar in bezit . Heb al een eerder een review gegeven. Bij deze een update. De batterijen die er bij de levering in zaten doen het na anderhalf jaar nog steeds. Ben zeer tevreden over dit systeem. Bediening is goed, aanmelden van melders en smart message Werkt makkelijk. Moet er wel bij vertellen dat ik een eigen router (assus)heb neer gezet omdat kpn/ziggo niet helemaal lekker werkte naar mijn idee. Betrouwbaarheid van smartalarm is goed,helpdesk is ok en de prijs voor abbonement vind ik acceptabel. Ben ik nog problemen tegen gekomen ?, ja een paar. Zo was het bij mijn een probleem om alle vier de camera's goed werkend te krijgen. En een keer werkte de deur contact voordeur niet meer. Maar was snel opgelost door deze opnieuw aan te melden. Meldingen naar de telefoon werkt goed. De app zelf is soms traag. Heb een thermosmart als thermostaat er bij en dit werkt ronduit top. Alarm aan gaat kachel uit, alarm uit gaat kachel aan. Wat ik mis bij dit alarm is een looptest zodat je kunt testen of alles nog werkt zonder meteen een alarm af te laten gaan. Misschien iets voor update. Voor mij nog steeds 5*****

Remco van hofwegen

55 stars

21 september 2016, 14:01

We wilde na onze verhuizing direct een alarmsysteem aangelegd hebben. We hebben met SmartAlarm contact opgenomen en het voelde direct goed. Aardig medewerkers die ons binnen een uur van een offerte hadden voorzien met daarin al onze wensen. 'S avonds samen overlegd en de knoop doorgehakt dat we dit systeem wilde. Direct dit laten weten aan de medewerker en de volgende dag de betaling voldaan. De volgende ochtend kwam het alarmsysteem binnen met al de onderdelen die we hadden besteld. Installeren ging goed bij ons. We hadden wel wat meer onderdelen dat het basispakket dus was niet binnen 20 minuten klaar maar we waren nog steeds binnen een uurtje klaar. Daarna online de smartmessages aangemaakt en de applicatie gekoppeld en dat werkte ook allemaal goed. ter controle het alarm af laten gaan en de sirene begon te loeien. Dat was wel even schrikken, die hoor je niet zomaar over het hoofd. Direct op onze beide telefoons ook een bericht met daarin INBRAAKPOGING en er stond bij dat het ging om de keukendeur. Tot nu toe zeer tevreden met het alarmsysteem!

Ferdinand van der Aa

55 stars

10 augustus 2016, 15:52

Ik heb sinds een kleine 3 maanden een alarm systeem aangeschaft van smartalarm en moet je eerlijk zeggen, het geeft mij een zeer vertrouwd veilig gevoel sinds ik het gekocht hebt. Ik voel me in de 's avonds en 's nachts veel veiliger en als er niemand thuis is weet ik (na het uittesten) dat ik direct een melding op mijn telefoon krijg als het alarm afgaat, of wanneer een van de andere meldingen binnen komt. 1; Het schrikt de inbrekers af, met de bijgeleverde stickers misschien zelfs al voor ze naar binnen proberen te komen. 2; Als ik niet thuis ben, ben ik direct op de hoogte, en kan ik zelf actie ondernemen , en als het nodig is zelf de politie bellen 3; Zo heb ik het gevoel dat er altijd gewaakt wordt over mijn woning Een echter aanrader dit alarm systeem Levering: Had gekozen voor vandaag besteld vandaag in huis, en al rond 19.00 uur stond de bezorger op de stoep met mijn alarmsysteem Installatie: Ging allemaal zeer goed, installatie was zo gepiept Gebruik: Het alarm systeem werkt allemaal zeer makkelijk. Had nog een vraag met betrekking tot de smartmessages en deze werd zeer vakkundig direct beantwoord en de medewerker vroeg direct hoe de rest van het systeem beviel Top systeem!

Timothy Mulder

55 stars

8 juli 2016, 16:00

Begin van de week mijn smartalarm pakket binnen gekregen en meteen 's avonds aan de slag gegaan met de installatie. Het installeren was erg makkelijk en vrij snel te doen. Bij het installeren van de camera kwam ik wat dingen tegen die ik niet helemaal begreep. Toen ik de technische dienst belde voor ondersteuning werd ik uiterst vriendelijk geholpen. Op afstand hebben zij mij geassisteerd met het afronden van de installatie. Heb het nu een paar dagen in gebruik en ben erg tevreden. Vooral de berichten die ik binnen krijg op mijn mobiel zijn erg handig, zo weet ik altijd wat er binnen het systeem gebeurt! TOP SERVICE!

J. Blijleven

55 stars

14 mei 2016, 17:04

Goede ervaringen met dit systeem wat ik nu 4 maanden in gebruik heb. De installatie verliep erg gemakkelijk en het systeem was snel geactiveerd. Eenvoudig te bedienen via app. Nooit een vals alarm gehad, ook niet door de hond en de kat. De koppeling met meldkamer van Trigion geeft ook een zeer veilig gevoel. Fijn ook dat deze de eerste 6 maanden gratis is. Een aanrader, zonder meer.

Tijn Henzen

55 stars

5 april 2016, 18:47

---OVERALL--- Erg tevreden met dit slimme alarmsysteem. Doordat de applicatie alle waarnemingen van het systeem toont wordt je goed op de hoogte gehouden van wat er bij je thuis speelt. Ik heb de berichten zo ingesteld dat ik alleen een bericht ontvang als er urgente zaken spelen zoals lege batterijen of uiteraard een alarmmelding. Los hiervan kijk ik elke dag enkele malen in de applicatie om alle meldingen van het systeem te zien. Daarbij geeft het alarm zeker met de koppeling naar de meldkamer van Trigion ons gezin echt een veilig gevoel. Dat laatste gaat het uiteindelijk om bij een alarm. Hieronder geef ik een review per onderdeel: ---BESTELLING--- De site omvat erg veel informatie zodat ik goed heb kunnen lezen wat de mogelijkheden waren van het systeem. De klantenservice reageerde snel op vragen via de chatfunctie en stuurde me binnen het uur een op maat gemaakte offerte. Het bestellen ging allemaal erg simpel en alle gangbare betaalmethodes worden geaccepteerd. ---BEZORGING--- Het product werd geleverd conform hetgeen de site vooraf had beloofd. In mijn geval maandag besteld en netjes dinsdag al bezorgt. ---VERPAKKING--- Het product is verpakt in een glimmende witte doos met de smartalarm logo’s erop dit ziet er strak uit. Puntjes van kritiek: 1. De doos was erg groot voor mijn bestelling zeker de helft was gevult met piepschuim. 2. De doosjes waar de losse sensors in zitten zijn blanco dit had wat mij betreft mooier gekund. ---INSTALLATIE HANDLEIDING & INSTALATIE--- Bijgeleverd wordt een kleine handleiding die veel verwijst naar een online stappenplan. Allemaal erg handig en alle handelingen worden voorgedaan op een filmpje. Het is daarom allemaal erg makkelijk niks is onduidelijk. Puntje van kritiek: 1.De instalatie van de camera was niet zo plug & Play als de rest van het systeem. Het instellen van de portforwarding heeft mij zeker 30 minuten gekost. ---IN GEBRUIK--- Eigenlijk alles van het systeem wijst zichzelf,grote duidelijk knoppen geven de status van het alarm. Daarbij zijn de meldingen die het systeem weer geeft zeer handig. Ik scroll hier zelf enkele dagen per dag door heen ---ALARM--- De basis unit maakt verschillende geluiden bij het aan en uitzetten en als het alarm is geactiveerd in de vertragingstijd. Vooral dit laatste is prettig aangezien je op deze manier elke keer weer test of het alarm goed op scherp staat. De sirene is goed duidelijk te horen wel heb ik zelf een buiten sirene besteld met alarmlicht. Puntje van kritiek: 1.Ik kon nergens vinden wat de verschillende geluiden bij het aan/uit zetten en het activeren van de vertragingstijd waren. Na zelf testen zijn dit 3 verschillende soorten piepjes die ik zelf inmiddels herken. ---ALARMMELDING--- Als het alarm wordt geactiveerd gaat de sirine af na de zelf in te stellen vertragingstijd ( bij ons 15 seconde). Buiten dat de sirine af gaat krijgen vooraf ingestelde mensen een sms en wordt mits geactiveerd de meldkamer van Trigion ingeschakeld. Bij meerdere testen kwamen alle smsjes snel aan en belde Trigion direct op. ---BERICHTEN--- Deze heten smartmessage en zijn in te stellen in de online backend en de applcatie. Ik raad sterk aan dit op een laptop of pc te doen anders is het echt priegelen. Los van alarm berichten zijn allerlei verschillende senario’s te creeren waarbij een push bericht ontvangen kan worden. Het koppelen aan verschillende telefoons vergt wel even goed lezen maar werkt daarnaast vlekkeloos. Puntje van kritiek: 1.Het aanmaken van senario’s werkt zover ik heb begrepen alleen in Firefox en internet explorer browser ---MELDKAMER--- Nu 6 maanden gratis later wellicht over stappen op ondemand aangezien ik vaak zelf actie kan ondernemen en de buren ook bericht krijgen bij een alarmmelding. Alles kan online wordt aangepast en ingesteld dit is zeer slim uitgedacht en werkt erg prettig

Mats Zomerdijk

55 stars

23 maart 2016, 15:56

Goedemiddag, Vorige week maandag het systeem bestelt omstreeks 15.50 uur, en het werd toch nog de volgende dag geleverd! Het installeren ging allemaal goed, ik zat te twijfelen over hoe de bewegingsmelders opgehangen moesten worden en heb daarvoor even gebeld met de klantenservice. Vrijwel direct werd de telefoon opgenomen en heeft een van de medewerkers mij in alle rust allerlei tips gegeven over de bewegingsmelder en het systeem. Nadat ik alles had opgehangen het systeem getest, alles leekt het te doen behalve mijn magneetcontact van de voordeur. Deze gaf geen alarmmelding door, dus deze was naar mijn idee stuk, wel erg zonde voor een systeem van ruim twee honderd euro. Wederom gebeld met de klantenservice, en samen zijn we erachter gekomen dat ik de magneet niet bij de pijl had gehangen maar aan de verkeerde kant haha. Dat was dus ook zo weer opgelost. Vervolgens heb ik bij mijn vrouw op haar telefoon ingesteld dat zij ook alle berichten binnen zou krijgen. Dat werkte ook in een keer goed. De volgende dag was mijn vrouw vergeten dat het alarm aanstond en is ze na het boodschappen doen gewoon in een keer naar binnen gelopen. Als resultaat ging het alarm af, mijn vrouw was erg geschrokken en de buren kwamen ook direct kijken, over volume niets te klagen. Ook hadden wij gekozen voor de gratis actie van de meldkamer en deze belde ook zeer snel op om te vragen of alles in orde was. Met vriendelijke groet, Mats Zomerdijk

Ronald Ouderkerk

55 stars

9 maart 2016, 19:15

Na meerdere malen contact met de klantenservive en na goed advies gekregen te hebben over gegaan tot aankoop van een basispakket met camera. Instalatie van het basispakket ws zeer makkelijk en de service houdt zeker niet op nadat de aankoop is gedaan. Zo ben ik perfect geholpen bij het aansluiten van de camera waarbij ik wel wat hulp kon gebruiken. Echt een club waar service en advies belangrijk is. Dat zie je helaas niet vaak meer! Met vriendelijke groet Ronald