Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Mark
29-02-2024
10

Serieus top producten, diensten en klantenservice. Heb zelf alles geïnstalleerd en dat ging gewoon in 1 keer goed. Alle devices werken perfect. Het testen van de bewegingssensoren gaat ook perfect. Instelbare meldingen via push, sms, mail ook uitstekend. Het gemak van internet toegang, app op mobiele telefoon ook schitterend. Gewoon op de app je alarm aan/uit zetten. Sirene maakt lekker veel herrie (gewoon de standaard sirene. Heb (nog) niet de flitser). En die blijft doorgaan als je hem van internet en/of stroom afrukt door de ingebouwde backup batterij (en je krijgt meteen op je tel een melding dat alarm van internet af is gehaald). Camera's heb ik nog niet. Wellicht later. Zie nog wel. Ik raad iedereen dit aan. Doet geen millimeter onder voor de installaties die de dure bureaus bij je installeren (zo ook de zeer goed geprijsde alarmcentrale (die ik nog niet gebruik).

Aanbeveling: Ja

Ton (2)
28-02-2024
10

Naar aanleiding van mijn eerdere review heeft Jelle van Smartalarm mij nog uitgebreid uitgelegd hoe de verversing van de app in zijn werk gaat. Blijkt toch gewoon te verversen. Dank voor de heldere uitleg! Daarnaast heeft Frank van de technische ondersteuning mij zeer uitgebreid geholpen om mijn camera helemaal naar mijn zin te krijgen. Ik moet zeggen dat ik zelden zo'n onvermoeibare ondersteuning heb gekregen bij een aankoop, dat geeft vertrouwen. Al met al een indrukwekkende ondersteuning die niet ophoudt zodra de rekening is betaald.

Aanbeveling: Ja

Annemarie
27-02-2024
10
Uitstekkende service

Vanaf begin tot einde goede communicatie. De montage is gedaan door WilkBusiness. Tijdens het monteren ben ik goed op de hoogte gehouden en werd goed meegedacht. Alles is bovendien netjes gemonteerd. Zeker aan te raden.

Aanbeveling: Ja

Ad suijkerbuijk
26-02-2024
10
5

prima

Aanbeveling: Ja

Bianca
25-02-2024
10
Perfect geholpen

..

Aanbeveling: Ja

Ibrahim
22-02-2024
5
Professioneel alarmsysteem

Professioneel alarmsysteem met een eenvoudige en overzichtelijke bediening. Wij zijn zeer goed en klantvriendelijk geholpen door jullie medewerker Olivier. Wij hadden al een paar jaar een alarmsysteem van Verisure, maar het systeem van SmartAlarm is veel uitgebreider en professioneler zonder hogere maandlasten.

Aanbeveling: Ja

Repke
22-02-2024
10
Super fijn alarmsysteem

Heb het alarmsysteem nu sinds een half jaar en het werkt perfect. De service is goed, als ik iemand nodig heb krijg ik diegene direct te pakken. Super!

Aanbeveling: Ja

Herman Philips
20-02-2024
10

Ik ben de hulpdienst van SmartAlarm erg dankbaar voor het geduld en de vakkundigheid die ze mij hebben geboden, zelfs na drie keer bellen was het geen probleem voor de medewerker om mij door het netwerk heen te loodsen om de smartcam te installeren. Ik heb dit nog nooit meegemaakt zo\'n goede service, grootte klasse. En alle lof voor de medewerker Michael van de Reep. Verder kan ik melde dat wij veel plezier en vertrouwen beleven aan dit Alarmsysteem. Gisteren dan ook maar online een rookmelder gekocht bij SmartAlarm eens kijken of deze kant van SmartAlarm ook zo soepel verloopt heb er alle vertrouwen in. Nogmaals mijn enorme waardering voor deze medewerkers van SmartAalarm. Herman Philips Rotterdam

Aanbeveling: Ja

J. Luiken
20-02-2024
10

Wij hebben nu bijna een jaar Smartalarm installatie in huis en ik ben er uitermate over te spreken. De camera functionaliteit werkt perfect. Zelfs met drie honden in huis. Helaas hebben we het systeem moeten aanschaffen doordat men heeft geprobeerd in te breken, maar achteraf hadden we dit systeem al veel eerder moeten aanschaffen. Het zichtbare buiten sirene heeft zeker een preventieve werking. Nu sparen voor de volgende camera... Geweldig

Aanbeveling: Ja

Bert van Soeren
20-02-2024
9
snel en deskundig advies

Bij mijn systeem was bij een deurmelder een palletje afgebroken waardoor hij niet meer goed sloot, na contact met Smartalarm werd deze kosteloos opgestuurd. prima service

Aanbeveling: Ja

Abel
20-02-2024
9
Smartalarm, betrouwbare goede service

Al sinds een aantal jaren klant van Smartalarm. in het begin klein begonnen en nu een serieus systeem met meerdere camera's, deur/raam contacten, rookmelders, CO2 melder en bewegingsmelders. Bovenop het systeem heb ik ook nog een abonnement bij de meldkamer. Na een tijdje een wat mindere service te hebben gehad is het bedrijf weer helemaal terug. Service weer dik in orde, scherpe prijzen, mooie aanbiedingen en een goed up-to-date product met aansluiting bij bijvoorbeeld Homey, Google en WhatsApp. Een echte aanrader voor iedereen. Weinig vergelijkingsmateriaal maar als ik wel eens naar het alarm systeem bij vrienden of familie kijk steekt dit systeem er met kop en schouder bovenuit.

Aanbeveling: Ja

Evelyn Logger
19-02-2024
9
Heel eenvoudig zelf te installeren

De keuze gemaakt tussen SmartAlarm en Woonveillig. Over het geheel kwam ik net wat goedkoper uit hier en de ervaring is goed. Heel eenvoudig zelf te installeren, maar binnen een half uur is wel teveel van het goede. Meldingen komen goed en snel binnen.

Aanbeveling: Ja

Lennart
19-02-2024
9
Fijne, vlotte installatie zonder te boren!

Vorige maand heeft Stef van Wilk Business namens SmartAlarm mijn alarmsysteem geïnstalleerd. Naast de vlotte installatie, bleek ook al het materiaal zonder te boren opgehangen te kunnen worden. In een nieuwbouwhuis ben je daar extra blij mee. Het systeem zelf kan met een app super simpel worden ingeregeld. Nu heb ik standaard 's nachts het alarm er op staan en kan ik zelf kiezen welke deuren / ramen "aan" staan zodat ik ook nog naar mijn kinderen kan als er 's nachts iets aan de hand is. Fijn, eenvoudig en snel geregeld allemaal!

Aanbeveling: Ja

A.C. de Vroes
18-02-2024
8
Goed product, app en website werken

Product doet wat het moet doen. Wel problemen met IFTTT en Olisto. Klanten dienst heeft onderzocht wat het probleem is, en komen er ook noet uit. Hebben aangeboden om contact op te nemen met 3e party, maar wisten ook te melden dat webhooks eind dit jaar toegankelijk worden, en ik kan wachten…

Aanbeveling: Ja

Nic
18-02-2024
10

Ik had gisteren problemen met installeren van de HD camera. Uiteindelijk contact opgenomen met smartalarm ben gelijk geweldig geholpen :) Mij dank is zeer groot en wij willen alle geduldige medewerkers bedanken voor deze super service toppie

Aanbeveling: Ja

Juan
17-02-2024
10
Excellent support and clear explanations

After checking online multiple options for alarms, I decided to contact SmartAlarm. Although the website is already very clear and concise, the additional information we got via phone was enough to decide to buy the system.

Aanbeveling: Ja

Seven
17-02-2024
10
Fantastische sevice

Vragen waren direct opgepakt en snel beantwoord. Ik houd van accurate service!

Aanbeveling: Ja

Mats Zomerdijk
17-02-2024
10

Goedemiddag, Vorige week maandag het systeem bestelt omstreeks 15.50 uur, en het werd toch nog de volgende dag geleverd! Het installeren ging allemaal goed, ik zat te twijfelen over hoe de bewegingsmelders opgehangen moesten worden en heb daarvoor even gebeld met de klantenservice. Vrijwel direct werd de telefoon opgenomen en heeft een van de medewerkers mij in alle rust allerlei tips gegeven over de bewegingsmelder en het systeem. Nadat ik alles had opgehangen het systeem getest, alles leekt het te doen behalve mijn magneetcontact van de voordeur. Deze gaf geen alarmmelding door, dus deze was naar mijn idee stuk, wel erg zonde voor een systeem van ruim twee honderd euro. Wederom gebeld met de klantenservice, en samen zijn we erachter gekomen dat ik de magneet niet bij de pijl had gehangen maar aan de verkeerde kant haha. Dat was dus ook zo weer opgelost. Vervolgens heb ik bij mijn vrouw op haar telefoon ingesteld dat zij ook alle berichten binnen zou krijgen. Dat werkte ook in een keer goed. De volgende dag was mijn vrouw vergeten dat het alarm aanstond en is ze na het boodschappen doen gewoon in een keer naar binnen gelopen. Als resultaat ging het alarm af, mijn vrouw was erg geschrokken en de buren kwamen ook direct kijken, over volume niets te klagen. Ook hadden wij gekozen voor de gratis actie van de meldkamer en deze belde ook zeer snel op om te vragen of alles in orde was. Met vriendelijke groet, Mats Zomerdijk

Aanbeveling: Ja

A van Groenestijn
17-02-2024
9
Prima geholpen

Probleem voorgelegd, was niet in hetzelfde telefoongesprek op te lossen na twee dagen een bevredigend antwoord via de mail. Probleem heeft zich daarna niet meer voorgedaan.

Aanbeveling: Ja

Nel en Jos
17-02-2024
10

Hebben tot nu toe goede ervaring. Nog niet volledig gebruikt, maar dat gaat binnenkort plaats vinden, Hebben ook onze buren over SmartAlarm geinformeerd

Aanbeveling: Ja

Top