Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Ron
13-06-2024
8
Mijn ervaring met het aangeschafte en uitgebreide SmartAlarm

Het basissyteem dat we hebben gekocht was prima in orde en makkelijk te installeren. Alle sensoren die in de set zaten waren zo geïnstalleerd. Naderhand hebben we nog wat sensoren erbij gekocht, waarbij we ook wat korting hebben ontvangen. De levering was snel en zonder verzendkosten. Ook die extra items waren soepel te koppelen. Montage zelf gedaan, echter vond ik het dubbelzijdige plakband niet van goede kwaliteit. Heb zelf een rolletje gehaald van 3M. Verbeterpunt voor smartalarm vind ik. Alarmering test ik af en toe en werkt goed. Mijn vrouw en ik krijgen ren sms en de buren ontvangen een whats@pp. Tot op heden geen klachten en vind het een fijn systeem.

Aanbeveling: Ja

Anand
12-06-2024
10
Door de buitengewoon goede service heb ik een gerust gevoel met mijn nieuwe alarmsysteem!

Hoewel ik het alarmsysteem geheel online kon bestellen, besloot ik toch even om te bellen om een gevoel te krijgen met de mensen van Smartalarm. Ik ben toen heel vriendelijk geholpen en er werd ook goed meegedacht met mijn situatie. Bij het aansluiten kreeg ik de basiscentrale niet online. Heb toen met whatsapp een bericht gestuurd en ben toen snel en vriendelijk geholpen.

Aanbeveling: Ja

Lennart
12-06-2024
9
Fijne, vlotte installatie zonder te boren!

Vorige maand heeft Stef van Wilk Business namens SmartAlarm mijn alarmsysteem geïnstalleerd. Naast de vlotte installatie, bleek ook al het materiaal zonder te boren opgehangen te kunnen worden. In een nieuwbouwhuis ben je daar extra blij mee. Het systeem zelf kan met een app super simpel worden ingeregeld. Nu heb ik standaard 's nachts het alarm er op staan en kan ik zelf kiezen welke deuren / ramen "aan" staan zodat ik ook nog naar mijn kinderen kan als er 's nachts iets aan de hand is. Fijn, eenvoudig en snel geregeld allemaal!

Aanbeveling: Ja

L Taal
12-06-2024
10

Even een update van mijn eerdere review (zie hieronder). Gister contact gehad met smartalarm (Frank) had ik aan de lijn en die heeft mij perfect en zeer professioneel geholpen nam ook ruim de tijd voor mij. en alles werkt super Frank heeft alle instellingen nagelopen en alles vanaf afstand ingesteld. na mijn eerdere Review moet ik dit keer zeggen dat alles zeer netjes is aangepakt.

Aanbeveling: Ja

Alex Visser
11-06-2024
10
Zeer tevreden en snel geholpen

Na diverse verhuizingen en daarmee een aantal alarmsystemen verder is mijn laatste aanwinst Smartalarm. Installatie en integratie met Homey verliep vlekkeloos. Waar ik eerder een uitdaging had met connectiviteit, met name bereik op de bovenste etage, ervaar ik geen problemen met de bewegingsmelder van Smartalarm. Prima product voor een scherpe prijs.

Aanbeveling: Ja

Rutger Kusters
11-06-2024
10

Alweer 4 maanden in bezit en het werkt geweldig. Zelf de installatie gedaan en alleen de camera was voor mij iets lastiger om te installeren, maar met de support van SmartAlarm was het kunstje snel geklaard. Na drie maanden van gebruik had de internet provider zijn software aangepast waardoor de camera niet meer werkte. Even een belletje naar het support team van SmartAlarm en het probleem was snel verholpen. Echt perfect! Prachtig systeem met de juiste support. Kortom een aanrader!

Aanbeveling: Ja

Stephanie
09-06-2024
10
Netjes geholpen

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en er werd vanuit de medewerker goed meegedacht en informatie gegeven

Aanbeveling: Ja

Mats Zomerdijk
09-06-2024
10

Goedemiddag, Vorige week maandag het systeem bestelt omstreeks 15.50 uur, en het werd toch nog de volgende dag geleverd! Het installeren ging allemaal goed, ik zat te twijfelen over hoe de bewegingsmelders opgehangen moesten worden en heb daarvoor even gebeld met de klantenservice. Vrijwel direct werd de telefoon opgenomen en heeft een van de medewerkers mij in alle rust allerlei tips gegeven over de bewegingsmelder en het systeem. Nadat ik alles had opgehangen het systeem getest, alles leekt het te doen behalve mijn magneetcontact van de voordeur. Deze gaf geen alarmmelding door, dus deze was naar mijn idee stuk, wel erg zonde voor een systeem van ruim twee honderd euro. Wederom gebeld met de klantenservice, en samen zijn we erachter gekomen dat ik de magneet niet bij de pijl had gehangen maar aan de verkeerde kant haha. Dat was dus ook zo weer opgelost. Vervolgens heb ik bij mijn vrouw op haar telefoon ingesteld dat zij ook alle berichten binnen zou krijgen. Dat werkte ook in een keer goed. De volgende dag was mijn vrouw vergeten dat het alarm aanstond en is ze na het boodschappen doen gewoon in een keer naar binnen gelopen. Als resultaat ging het alarm af, mijn vrouw was erg geschrokken en de buren kwamen ook direct kijken, over volume niets te klagen. Ook hadden wij gekozen voor de gratis actie van de meldkamer en deze belde ook zeer snel op om te vragen of alles in orde was. Met vriendelijke groet, Mats Zomerdijk

Aanbeveling: Ja

Peter
09-06-2024
8
Goed & eerlijk advies. Betrokken bij het installatieproces.

Tijdens het informatie traject goede en eerlijke informatie ontvangen. Goede prijs voor de geleverde producten en service. Na akkoord betrokkenheid bij het installatie proces als zeer prettig ervaren!

Aanbeveling: Ja

Remco van hofwegen
08-06-2024
10

We wilde na onze verhuizing direct een alarmsysteem aangelegd hebben. We hebben met SmartAlarm contact opgenomen en het voelde direct goed. Aardig medewerkers die ons binnen een uur van een offerte hadden voorzien met daarin al onze wensen. 'S avonds samen overlegd en de knoop doorgehakt dat we dit systeem wilde. Direct dit laten weten aan de medewerker en de volgende dag de betaling voldaan. De volgende ochtend kwam het alarmsysteem binnen met al de onderdelen die we hadden besteld. Installeren ging goed bij ons. We hadden wel wat meer onderdelen dat het basispakket dus was niet binnen 20 minuten klaar maar we waren nog steeds binnen een uurtje klaar. Daarna online de smartmessages aangemaakt en de applicatie gekoppeld en dat werkte ook allemaal goed. ter controle het alarm af laten gaan en de sirene begon te loeien. Dat was wel even schrikken, die hoor je niet zomaar over het hoofd. Direct op onze beide telefoons ook een bericht met daarin INBRAAKPOGING en er stond bij dat het ging om de keukendeur. Tot nu toe zeer tevreden met het alarmsysteem!

Aanbeveling: Ja

R. Boesten
07-06-2024
10

Systeem is makkelijk te installeren. De 20 minuten zijn alleen een beetje optimistisch indien je alles netjes wilt installeren en afwerken. In het begin verbindings- issues gehad met een van de raam/deur contacten, hetgeen meteen opgelost werd door Smart Alarm. Tot op heden uiterst tevreden. Zou het systeem iedereen aanbevelen.

Aanbeveling: Ja

Suzan
07-06-2024
8
Duidelijke informatie

Ik ben erg tevreden over de wijze waarop ik door Smartalarm ben geinformeerd over de aanschaf van een alarmsysteem. Hoewel de website duidelijke, transparante informatie geeft had ik toch wat vragen die op mijn verzoek eerst per mail beantwoord zijn en daarna nog telefonisch doorgenomen. Daar werd alle tijd voor genomen. Ook voor een vervolgvraag was Smartalarm goed bereikbaar. We hebben vandaag de bestelling geplaats en ik hoop dat de hoge verwachtingen die door deze positieve eerste ervaringen gewekt zijn waargemaakt gaan worden.

Aanbeveling: Ja

Hans Brölmann
06-06-2024
9
Uitstekend alarm maar mis flitslamp voor buiten

Heb het alarm al jaren in gebruik en fantastisch systeem! Alarm laat zich heel makkelijk installeren. Censoren laten zich super eenvoudig koppelen aan basis alarm. Wat echt gemis is het ontbreken van een buiten flits lamp. Sirene met flitslamp is er wel maar de sirenes zijn in nagenoeg alle gemeentes verboden om buiten af te laten gaan.

Aanbeveling: Ja

Bas
06-06-2024
9
Goede service en goed systeem!

Op aanraden van collega op Smartalarm geattendeerd. Ben goed geholpen via email met wat voor een systeem ik het beste aan kan schaffen. Installatie stelt weinig voor. Nu 2 weken in gebruik tot volle tevredenheid. Geeft ons een veilig gevoel.

Aanbeveling: Ja

Rogier
06-06-2024
10

Sinds kort (2 januari 2015) heb ik SmartAlarm aangeschaft. Natuurlijk heb ik ook naar diverse andere alarmsystemen gekeken, w.o. Woonveilig en Elro. SmartAlarm heeft bij mij de doorslag gegeven omdat dit systeem vrijwel onbeperkt is uit te breiden, stabiel is en vooral gebruiksvriendelijk. Daarnaast is het zeker wanneer je een tijdje van huis bent erg handig om Trigion in te schakelen. Groot pluspunt is dat je een dagelijkse of maandelijkse abonnement kan afsluiten en ook weer kan ontbinden. De applicatie voor je smartphone werkt uitstekend. Je kan je alarmsysteem overal beheren! De medewerker(ster)s van klantenservice reageren snel en super vriendelijk. Inmiddels heb ik ook een HD camera aangesloten en het beeld is behoorlijk scherp. Mijn SmartAlarm maakt wel Snapshots maar kan (nog) niet realtime kijken via SmartAlarm. Wel via IPCam Client. SmartAlarm is voor mij echt een topproduct !!

Aanbeveling: Ja

R Deurloo
06-06-2024
10

Gebruik nu een maand smartalarm. Veruit het simpelste alarm wat ik vinden. App voor aan en uit en een camera zodat ik altijd alles kan zien. Met name de app voor het aan en uitzetten van het alarm is heel relax. Voor een compleet alarm echt een koopje. Zeker voor een digibeet zoals ik.

Aanbeveling: Ja

Erik konings
06-06-2024
10

Vlak voor vakantie binnen gekregen, snel opgehangen, een keer uitgetest en wat een herrie die centrale. Nu al anderhalve week in Spanje met een veilig gevoel.

Aanbeveling: Ja

Rogier
06-06-2024
10

Ik had problemen met het installeren van mijn HDcam. D.m.v. De chatfunctie op de site van Smartalarm werd ik zeer snel geholpen. Ze hebben mij binnen 5 in. teruggebeld en mij via het programma Teamviewer geholpen. Ik hoefde zelf niks te doen. Echt een superservice !!!

Aanbeveling: Ja

natasja
05-06-2024
10

Super installatie,Jelle neemt alle tijd,en na 3x terugbellen dezelfde avond door ons,was hij zijn geduld nog niet verloren.Systeem werkt prima,en meldkamer belt binnen no-time na veroorzaking (vals) alarm door onze kinderen naar ons of alles ok is.We voelen ons een stuk veiliger na installatie van smartalarm na 2!! inbraken in 1 jaar

Aanbeveling: Ja

Maikel van de Wouw
05-06-2024
8
Prachtig eenvoudig systeem met mogelijkheid tot o.a. google assistent

Het is een plug en play systeem. Diverse mogelijkheden waarmee het alarm kan afgaan. De raam/deursensor zijn wel aan de grote kant en bewegingsmelder is moeilijk op te hangen. Service is goed. Ook contact met medewerkers is uitstekend. Helaas mis ik in de app drie opties. Rechten per gebruiker, statussen van de melders en acties na melding. Nu verplicht te werken Olisto als je geen Homey hebt.

Aanbeveling: Ja

Top