Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

266 beoordelingen

Ben
16-08-2021
9
Goed

Goed

Aanbeveling: Ja

Rene
12-08-2021
9
Goede beveiliging en zeer bekwame service

Het alarmsysteem doet wat het moet doen. Wat problemen bij installatie maar ik werd zeer netjes geholpen door een van de medewerkers. Alarm is degelijk en reageert goed. Enigste puntje wat iets verbetering zou moeten hebben is de meegeleverde plakstrips. Een rolletje dubbelzijdige tape doet wonderen. Verder zeker een aanrader wanneer je op zoek bent naar een betaalbaar alarmsysteem. Goede service

Aanbeveling: Ja

Jeroen
04-08-2021
10
Goed en snel geholpen

Mijn contact Brian van SmartAlarm verloopt tot nu toe erg soepel. Na een kort telefonisch gesprek konden we op korte termijn een video consult inplannen. Hier nam Brian de tijd om onze wensen in kaart te brengen en vragen te beantwoorden. De aangevraagde offerte volgde snel en via Whatsapp contact kreeg ik snel feedback op mijn aanvullende vragen. Inmiddels is ons pakket bezorgd en kunnen we aan de slag.

Aanbeveling: Ja

Wim
27-07-2021
10
Steeds goed en snel geholpen bij een probleem

Ik vind bij smartalarm dat ook na een aankoop zeer klantvriendelijke naservice wordt geleverd Ik wil jullie daarvoor echt voor bedanken Het gaat hier niet alleen om zoveel mogelijk systemen te verkopen Aan de telefoon vandaag Maarten Stolk Zeer vriendelijk en to de point :) Ik ga zeker klant blijven en maak steeds reclame als ik kan Groeten Raets Wim

Aanbeveling: Ja

Bert
27-07-2021
8
Prima

Kundig en goed.

Aanbeveling: Ja

Charles
27-07-2021
10
Geweldige service

Snelle en professionele werkwijze.

Aanbeveling: Ja

Natallia Milko
28-06-2021
10
Goed geholpen

Ik zocht naar een passende beveiliging voor mijn schoonouders. Brian heeft mij goed geholpen, goed doorgevraagd hoe de woning er uitziet en een passende systeem geadviseerd. Fijn dat er dergelijke diensten worden geboden.

Aanbeveling: Ja

Vinc
28-06-2021
6
Good system. Difficult installation.

The central unit had a defect. I received another charger but still not working: at my own expenses I booked the technician who finally replaced it with a good one. All the accessories have problems with pairing: I had to call the back office to re-map each and every one...until I was done with it and I booked the technician (140 euro...not cheap)! I chose the system for price and Trigion. The rest has to improve.

Aanbeveling: Ja

Ronald
25-06-2021
9
Prima betrouwbaar en eenvoudig te installeren en te bedienen alarm systeem

Prima, betrouwbaar en eenvoudig te installeren en te bedienen alarm systeem

Aanbeveling: Ja

Mark
24-06-2021
10
Alarm makkelijk te installeren, goed bereikbare helpdesk

Alarm was gemakkelijk te installeren. Voor het activeren van de camera moet e.e.a. ingesteld worden op de modem. Hiervoor heb ik contact gezocht met de helpdesk. Deze was goed bereikbaar en behulpzaam. Ook duidelijk prijzen (m.n. abonnement) op de site, wat niet bij elke alarm leverancier zo is. Trigion meldcentrale geeft een betrouwbaar gevoel.

Aanbeveling: Ja

Stefan Bergen
23-06-2021
10
Top

Systeem bestel. Kwam er niet helemaal uit, goed geholpen aan de telefoon. Filmpjes met toevoegen handig.

Aanbeveling: Ja

Burg
22-06-2021
10
Prima systeem, eenvoudig te installeren!

Snelle levering, deskundig advies en absoluut niet opdringerig zoals andere aanbieders. Systeem is eenvoudig zelf te installeren en werkt heel eenvoudig. Tot nu toe zeer tevreden!

Aanbeveling: Ja

Hans Brölmann
22-06-2021
9
Uitstekend alarm maar mis flitslamp voor buiten

Heb het alarm al jaren in gebruik en fantastisch systeem! Alarm laat zich heel makkelijk installeren. Censoren laten zich super eenvoudig koppelen aan basis alarm. Wat echt gemis is het ontbreken van een buiten flits lamp. Sirene met flitslamp is er wel maar de sirenes zijn in nagenoeg alle gemeentes verboden om buiten af te laten gaan.

Aanbeveling: Ja

Piet
18-06-2021
10
Snel, vriendelijk en professioneel.

Informatie werd op een vriendelijke en professionele wijze verstrekt. Mijn bestelling werd snel en zorgvuldig afgehandeld. Mijn ervaring net Smartalarm bevalt mij tot nu toe uitstekendste. Ik ben sinds kort klant.

Aanbeveling: Ja

Elisabeth
17-06-2021
10
Prima

Prima voor mij makkelijk in het gebruik

Aanbeveling: Ja

Frans
16-06-2021
9
Top, duidelijk en klantvriendelijk

Fijn en duidelijk geholpen met mijn vraag

Aanbeveling: Ja

Maarten
16-06-2021
10
Super klantenservice

Na jaren gebruik een melding gemaakt van een probleem met het basisstation en zonder kosten of gedoe een nieuwe voeding opgestuurd gekregen, en het probleem was opgelost.

Aanbeveling: Ja

A.C. de Vroes
11-06-2021
8
Goed product, app en website werken

Product doet wat het moet doen. Wel problemen met IFTTT en Olisto. Klanten dienst heeft onderzocht wat het probleem is, en komen er ook noet uit. Hebben aangeboden om contact op te nemen met 3e party, maar wisten ook te melden dat webhooks eind dit jaar toegankelijk worden, en ik kan wachten…

Aanbeveling: Ja

P.A.
10-06-2021
9
Het installeren en uitleggen van het systeem door Smartalarm is deskundig uitgevoerd.

Afspraak kon op zeer korte termijn worden gerealiseerd en werk is deskundig en prettig uitgevoerd. Ben blij dat ik de Installatie en het activeren van het systeem (met camera's) heb laten doen door vakmensen.

Aanbeveling: Ja

A van Groenestijn
09-06-2021
9
Prima geholpen

Probleem voorgelegd, was niet in hetzelfde telefoongesprek op te lossen na twee dagen een bevredigend antwoord via de mail. Probleem heeft zich daarna niet meer voorgedaan.

Aanbeveling: Ja

Top