Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.4 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.4

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.4

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

192 beoordelingen

Ben Leusink
03-02-2021
6
handig te installeren en te activeren

goede prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling: Ja

Brian
03-02-2021
9
Makkelijk en goed

Het systeem was binnen een paar dagen binnen en het was vrij snel geinstalleerd door middel van de handleiding en handige filmpjes. systeem werkt goed en is makkelijk te bedienen.

Aanbeveling: Ja

Maikel van de Wouw
03-02-2021
8
Prachtig eenvoudig systeem met mogelijkheid tot o.a. google assistent

Het is een plug en play systeem. Diverse mogelijkheden waarmee het alarm kan afgaan. De raam/deursensor zijn wel aan de grote kant en bewegingsmelder is moeilijk op te hangen. Service is goed. Ook contact met medewerkers is uitstekend. Helaas mis ik in de app drie opties. Rechten per gebruiker, statussen van de melders en acties na melding. Nu verplicht te werken Olisto als je geen Homey hebt.

Aanbeveling: Ja

Jan
03-02-2021
10
Op afstand en toch al een goed advies

Ervariing komt nog

Aanbeveling: Ja

Ab
03-02-2021
9
Goede service, wel wat discussie

Uiteindelijk goede service ook al werd ik niet gelijk geholpen. De situatie was niet gelijk duidelijk.

Aanbeveling: Ja

Theo
02-02-2021
10
Correcte benadering en neemt alle tijd voor zoeken oplossing.

Telefonisch in alle rust geprobeerd op te lossen. Na diverse acties helaas zonder succes werd een zogenaamde ticket aangemaakt. Nog dezelfde dag is dit opgepakt en probleem met succes verholpen.

Aanbeveling: Ja

K
02-02-2021
10
Vlot en behulpzaam.

Direct actie genomen op mijn vraag en prima opgelost.

Aanbeveling: Ja

Stephanie
02-02-2021
10
Netjes geholpen

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en er werd vanuit de medewerker goed meegedacht en informatie gegeven

Aanbeveling: Ja

Remco
16-01-2021
8
Jammer!

Jammer dat je niet meerdere systemen op je app/telefoon kunt monitoren. Nu kan ik het niet voor de zaak en thuis gebruiken. Ik voel er niets voor om met een extra telefoon te gaan lopen om het 2e alarm in de gaten te houden. Het is een fijn systeem... daarom wil ik er meer van hebben en die dan ook op dezelfde telefoon kunnen bedienen. Actiepuntje ontwikkelaars!

Aanbeveling: Ja

Ad
15-01-2021
10
snel en vakkundig geholpen

webcam aansluiten door firewall is altijd wat ingewikkeld. Snel en vakkundig geholpen.

Aanbeveling: Ja

Bert van Soeren
05-01-2021
9
snel en deskundig advies

Bij mijn systeem was bij een deurmelder een palletje afgebroken waardoor hij niet meer goed sloot, na contact met Smartalarm werd deze kosteloos opgestuurd. prima service

Aanbeveling: Ja

Anand
28-12-2020
10
Door de buitengewoon goede service heb ik een gerust gevoel met mijn nieuwe alarmsysteem!

Hoewel ik het alarmsysteem geheel online kon bestellen, besloot ik toch even om te bellen om een gevoel te krijgen met de mensen van Smartalarm. Ik ben toen heel vriendelijk geholpen en er werd ook goed meegedacht met mijn situatie. Bij het aansluiten kreeg ik de basiscentrale niet online. Heb toen met whatsapp een bericht gestuurd en ben toen snel en vriendelijk geholpen.

Aanbeveling: Ja

Roy
25-12-2020
10
Betrouwbaar en betaalbaar alarmsysteem!

Ik maak sinds 2015 gebruik van SmartAlarm en heb het basispakket in de loop der jaren uitgebreid met extra sensoren. Het systeem is betrouwbaar en heeft me in de afgelopen jaren niet één keer in de steek gelaten. De app geeft daarbij goede feedback over de (batterij)status van de sensoren.

Aanbeveling: Ja

Ron
22-12-2020
8
Mijn ervaring met het aangeschafte en uitgebreide SmartAlarm

Het basissyteem dat we hebben gekocht was prima in orde en makkelijk te installeren. Alle sensoren die in de set zaten waren zo geïnstalleerd. Naderhand hebben we nog wat sensoren erbij gekocht, waarbij we ook wat korting hebben ontvangen. De levering was snel en zonder verzendkosten. Ook die extra items waren soepel te koppelen. Montage zelf gedaan, echter vond ik het dubbelzijdige plakband niet van goede kwaliteit. Heb zelf een rolletje gehaald van 3M. Verbeterpunt voor smartalarm vind ik. Alarmering test ik af en toe en werkt goed. Mijn vrouw en ik krijgen ren sms en de buren ontvangen een whats@pp. Tot op heden geen klachten en vind het een fijn systeem.

Aanbeveling: Ja

Brent
18-12-2020
4
Levering veel te laat

Afgelopen maandag al een pakket gekocht en gisteren pas geleverd gekregen. Bezorging binnen een werkdag klopt dus helemaal niets.

Aanbeveling: Nee

Bart
18-12-2020
10
Goed werkende producten en uitstekende service

Ik gebruik SmartAlarm inmiddels al meerdere jaren. Het is makkelijk aan te sluiten en werkt (ook na 4 jaar gebruik) prima. Onlangs heb ik SmartAlarm ook aangesloten op andere apparaten in mijn huis, zoals slimme verlichting en slimme gordijnen. Dat vond ik nog best lastig en dus heb ik daarover een vraag gesteld bij de klantenservice. Ik werd daar gelijk goed mee geholpen en had de boel de volgende dag werkend. Super!!

Aanbeveling: Ja

Andy Manko
09-12-2020
9
SmartAlarm basis pakket

SmartAlarm basis pakket gekocht wat zelf simpel te installeren is en voor een schappelijke prijs. Abonnement is niet extreem duur en geeft toch volledige zekerheid dat het systeem werkt.

Aanbeveling: Ja

Jos schouten
02-12-2020
10
Heel goed systeem

Heel degelijk systeem, heb het 2 maanden doet alles perfect. De mensen achter het systeem zijn gemotiveerd en zijn open voor evt verbeteringen. De app werkt ook uitstekend. Ik heb het systeem in combinatie met homey... Helemaal top.

Aanbeveling: Ja

Ruud
01-12-2020
10
5 sterren waard

Had nog een compleet alarmsysteem liggen die een paar jaar geleden uit mijn oude woning is gekomen. Besloten om hem weer eens te installeren maar kreeg hem niet aangemeld. Na veel mailtjes heen en weer tussen mij en een zeer geduldige medewerker van Smartalarm is het uiteindelijk toch gelukt. Nu weer een volledig werkend systeem en onze woning is weer optimaal beveiligd met nieuwe stickers op de ramen die ik opgestuurd heb gekregen. Top service!

Aanbeveling: Ja

Sander de Jong
24-11-2020
8
Een top systeem

Jaren tevreden klant geweest bij KPN SmartLife, maar helaas hebben ze het contract op brute wijze gestopt. Na eerst het alarmsysteem van Somfy te hebben geprobeerd en teveel valse meldingen te hebben gehad, overgestapt naar Smartalarm en is een verademing. Alarm werkt goed en bij vragen zijn ze goed bereikbaar!

Aanbeveling: Ja

Top