Reviews SmartAlarm

Reviews

Klanten hebben ons gemiddeld als 'Zeer goed' gewaardeerd. Op een schaal van 1-5 geven klanten ons gemiddeld een 4,72 (gebaseerd op 143 reviews). SmartAlarm is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos communiceert binnen uw huis of bedrijf en gebruik maakt van gecertificeerde hardware (volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2). Met SmartAlarm houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade.

Laat een review achter

De laatste reviews

SmartAlarm -

Antoine Jordans

55 stars

4 augustus 2015, 12:00

Systeem eenvoudig te installeren. Klantensevice goed zelfs als ik een eigen Foscam camera koop helpen ze mij die aan te sluiten op Smartalarm. Tot nu toe zeer tevreden.

DEX

55 stars

28 juli 2015, 02:43

Ik gebruik het systeem nu bijna 3 maanden, werkt perfect, hele goede service. Voor deze prijs vind je nergens een een systeem als Smartalarm. Of nog beter gezegd, door bediening via app, afstandsbediening, het beste alarmsysteem!!

Rob

45 stars

27 juli 2015, 20:57

Zeer tevreden. Makkelijk te installeren. Push berichten wilde eerst niet werken, maar snelle hulp van de helpdesk bracht uitkomst. 4 sterren omdat er nog wel kleine dingen beter kunnen. Bv bij smartmassage kunnen kiezen per soort bericht tussen mail of pushbericht, of bij de sensoren kunnen aangeven of ze bij alarm uit toch een signaal geven zodat je wanneer je op zolder bent weet dat iemand de schuipui open doet. Meer wensen dan klachten :-) Tevreden. Rob

J.E. van Gelder

55 stars

13 juli 2015, 21:23

Sinds december 2013 draait dit alarmsysteem naar volle tevredenheid. Makkelijk te installeren en bedienen. Zeer goede helpdesk!

Willem Bos

55 stars

6 juli 2015, 16:11

Bijna een jaar in gebruik en ben zeer tevreden! Het gebruik van de installatie is zeer gebruikersvriendelijk en geen vals alarm gehad. Tijdens het installeren van de camera had ik de hulp nodig van de helpdesk en deze hebben mij. snel en vakkundig geholpen!

Vincent

45 stars

4 juli 2015, 18:13

Fantastisch alarmsysteem, eerlijk is eerlijk maar om 5 sterren van mij te krijgen moet de beloofde klikaanklikuit koppeling toch snel gerealiseerd worden. Vreemd ook dat ik de pagina mbt de klikaanklikuit koppeling ook niet meer kan terugvinden. Graag een reactie SmartAlarm !

Leen Taal

55 stars

4 juli 2015, 12:30

ik ben het helemaal met Dex eens perfecte service en ondersteuning, en natuurlijk is er wel eens wat, maar naar mijn ervaring is dat altijd op een perfecte manier opgelost. als ze beloven terug te bellen op een vast tijdstip gebeurt dat ook. en de problemen die ik had zijn altijd op een snelle en professionele manier opgelost.

DEX

55 stars

3 juli 2015, 23:14

Kan die onderste review verwijdert worden. Wat een negatief persoon! Service is perfect, ik wordt altijd goed geholpen, misschien wat aan je houding veranderen.

DEX

55 stars

3 juli 2015, 11:22

Perfect systeem! Makkelijk en snel te installeren. En hele goede en betrouwbare service.

Marco W.

55 stars

11 juni 2015, 19:08

Gisteren compleet pakket ontvangen. Zelf geinstalleerd mbv duidelijke gebruiksaanwijzing. Ging prima! Alleen wat hulp gehad van supportdesk bij installatie van de camera: zij hebben op afstand de camera en netwerk settings geconfigureerd; niets dan lof over deze hulp! Werkt perfect!