Reviews SmartAlarm

Reviews

Klanten hebben ons gemiddeld als 'Zeer goed' gewaardeerd. Op een schaal van 1-5 geven klanten ons gemiddeld een 4,72 (gebaseerd op 145 reviews). SmartAlarm is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos communiceert binnen uw huis of bedrijf en gebruik maakt van gecertificeerde hardware (volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2). Met SmartAlarm houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade.

Laat een review achter

De laatste reviews

SmartAlarm -

Rogier

55 stars

15 september 2015, 14:11

Ik had problemen met het installeren van mijn HDcam. D.m.v. De chatfunctie op de site van Smartalarm werd ik zeer snel geholpen. Ze hebben mij binnen 5 in. teruggebeld en mij via het programma Teamviewer geholpen. Ik hoefde zelf niks te doen. Echt een superservice !!!

D.Beer

55 stars

19 augustus 2015, 14:36

Heb inmiddels het systeem 3 weken En heb dit nog nooit mee gemaakt, de service en de hulp die je krijgt bij het installeren en probleempjes die je tegen kan komen worden tot in de puntjes opgelost door het team het installeren van de camera zag ik heel erg tegen op en werd door jordy op afstand fantastisch afgehandeld en super gedaan zonder dat ik er maar verder iets aan hoefde te doen GEWELDIG!!! maar de eer komt niet alleen hem toe het gehele team is top, julian en alle anderen etc etc Een bedrijf met oude waarden in een hypermodern jasje, hier is het geen kopen en je zoekt het maar uit, bij dit bedrijf is service geschreven in hoofdletters een voorbeeld voor velen, CHAPEAU

Antoine Jordans

55 stars

4 augustus 2015, 12:00

Systeem eenvoudig te installeren. Klantensevice goed zelfs als ik een eigen Foscam camera koop helpen ze mij die aan te sluiten op Smartalarm. Tot nu toe zeer tevreden.

DEX

55 stars

28 juli 2015, 02:43

Ik gebruik het systeem nu bijna 3 maanden, werkt perfect, hele goede service. Voor deze prijs vind je nergens een een systeem als Smartalarm. Of nog beter gezegd, door bediening via app, afstandsbediening, het beste alarmsysteem!!

Rob

45 stars

27 juli 2015, 20:57

Zeer tevreden. Makkelijk te installeren. Push berichten wilde eerst niet werken, maar snelle hulp van de helpdesk bracht uitkomst. 4 sterren omdat er nog wel kleine dingen beter kunnen. Bv bij smartmassage kunnen kiezen per soort bericht tussen mail of pushbericht, of bij de sensoren kunnen aangeven of ze bij alarm uit toch een signaal geven zodat je wanneer je op zolder bent weet dat iemand de schuipui open doet. Meer wensen dan klachten :-) Tevreden. Rob

J.E. van Gelder

55 stars

13 juli 2015, 21:23

Sinds december 2013 draait dit alarmsysteem naar volle tevredenheid. Makkelijk te installeren en bedienen. Zeer goede helpdesk!

Willem Bos

55 stars

6 juli 2015, 16:11

Bijna een jaar in gebruik en ben zeer tevreden! Het gebruik van de installatie is zeer gebruikersvriendelijk en geen vals alarm gehad. Tijdens het installeren van de camera had ik de hulp nodig van de helpdesk en deze hebben mij. snel en vakkundig geholpen!

Vincent

45 stars

4 juli 2015, 18:13

Fantastisch alarmsysteem, eerlijk is eerlijk maar om 5 sterren van mij te krijgen moet de beloofde klikaanklikuit koppeling toch snel gerealiseerd worden. Vreemd ook dat ik de pagina mbt de klikaanklikuit koppeling ook niet meer kan terugvinden. Graag een reactie SmartAlarm !

Leen Taal

55 stars

4 juli 2015, 12:30

ik ben het helemaal met Dex eens perfecte service en ondersteuning, en natuurlijk is er wel eens wat, maar naar mijn ervaring is dat altijd op een perfecte manier opgelost. als ze beloven terug te bellen op een vast tijdstip gebeurt dat ook. en de problemen die ik had zijn altijd op een snelle en professionele manier opgelost.

DEX

55 stars

3 juli 2015, 23:14

Kan die onderste review verwijdert worden. Wat een negatief persoon! Service is perfect, ik wordt altijd goed geholpen, misschien wat aan je houding veranderen.