Reviews SmartAlarm

Reviews

Klanten hebben ons gemiddeld als 'Zeer goed' gewaardeerd. Op een schaal van 1-5 geven klanten ons gemiddeld een 4,74 (gebaseerd op 154 reviews). SmartAlarm is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos communiceert binnen uw huis of bedrijf en gebruik maakt van gecertificeerde hardware (volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2). Met SmartAlarm houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade.

Laat een review achter

De laatste reviews

SmartAlarm -

Mark

55 stars

25 januari 2015, 23:20

Serieus top producten, diensten en klantenservice. Heb zelf alles geïnstalleerd en dat ging gewoon in 1 keer goed. Alle devices werken perfect. Het testen van de bewegingssensoren gaat ook perfect. Instelbare meldingen via push, sms, mail ook uitstekend. Het gemak van internet toegang, app op mobiele telefoon ook schitterend. Gewoon op de app je alarm aan/uit zetten. Sirene maakt lekker veel herrie (gewoon de standaard sirene. Heb (nog) niet de flitser). En die blijft doorgaan als je hem van internet en/of stroom afrukt door de ingebouwde backup batterij (en je krijgt meteen op je tel een melding dat alarm van internet af is gehaald). Camera's heb ik nog niet. Wellicht later. Zie nog wel. Ik raad iedereen dit aan. Doet geen millimeter onder voor de installaties die de dure bureaus bij je installeren (zo ook de zeer goed geprijsde alarmcentrale (die ik nog niet gebruik).

Rogier

55 stars

20 januari 2015, 20:47

Sinds kort (2 januari 2015) heb ik SmartAlarm aangeschaft. Natuurlijk heb ik ook naar diverse andere alarmsystemen gekeken, w.o. Woonveilig en Elro. SmartAlarm heeft bij mij de doorslag gegeven omdat dit systeem vrijwel onbeperkt is uit te breiden, stabiel is en vooral gebruiksvriendelijk. Daarnaast is het zeker wanneer je een tijdje van huis bent erg handig om Trigion in te schakelen. Groot pluspunt is dat je een dagelijkse of maandelijkse abonnement kan afsluiten en ook weer kan ontbinden. De applicatie voor je smartphone werkt uitstekend. Je kan je alarmsysteem overal beheren! De medewerker(ster)s van klantenservice reageren snel en super vriendelijk. Inmiddels heb ik ook een HD camera aangesloten en het beeld is behoorlijk scherp. Mijn SmartAlarm maakt wel Snapshots maar kan (nog) niet realtime kijken via SmartAlarm. Wel via IPCam Client. SmartAlarm is voor mij echt een topproduct !!

Jimmy

55 stars

18 januari 2015, 22:12

Prima systeem! Geweldig hoe modulair dit is. Als ik meer apparaten nodig heb voeg je deze ongelofelijk makkelijk toe aan het systeem. De camera was iets lastiger configureren. Maar met behulp van Foscam's handleiding niet erg moeilijk. Momenteel werkt de camera wel via de IPCam Client en zie ik beeld in Mijn SmartAlarm. Alleen maakt Mijn SmartAlarm geen snapshots. Wellicht heb ik wat settings overschreven nadat ik een fabrieksherstel heb uitgevoerd op de Camera. Overigens is het belangrijk dat je een wachtwoord voor de remote camera controls kiest van niet meer dan 8 karakters. Ik kreeg de camera in eerste instantie niet aan de praat omdat IPCam geen langere wachtwoorden accepteert. Daar kwam ik bij toeval achter, terwijl ik met de instellingen binnen IPCam bezig was. Nadat ik een korter wachtwoord had gekozen kon Mijn SmartAlarm de instellingen van de camera lezen en was de installatie voltooid. Bel ik een dezer dagen nog even waarom er geen snapshots gemaakt worden op bewegingsdetectie (IPCam Client maakt ze wel, maar SmartAlarm nog niet). Voor degenen die op zoek zijn naar de handleiding van Foscam: http://www.foscam.com/Private/ProductFiles/Quick%20installation%20guide-FI9821W.pdf Afgezien van wat minder out-of-the-box installatie van de (third party) camera, werkt al het andere letterlijk binnen enkele seconden. Smart Messages zijn een uitkomst, hoewel compatibiliteit met Safari in OSX/iOS prettig zou zijn. Ideaal voor mensen die geen zin hebben enkele duizenden euro's in een keer op te hoesten voor een beveiligingssysteem, maar eens in de zoveel tijd voor enkele tientjes een nieuw beveiligingsapparaat willen toevoegen aan hun bestaande systeem. Ik zal op termijn zeker nog enkele deur-/raamcontacten toevoegen; dat vind ik momenteel het beste product in het aanbod. Aanrader!

Sanne Wassenaar

45 stars

28 december 2014, 18:42

Mooi systeem en super klantvriendelijke mensen op het kantoor in amsterdam. Hadden het pakket klaar staan en nog voor de Kerst alles proberen te installeren. Alles lukte behalve... de camera.. lukt nog steeds niet ook al doe ik alle stappen. Gelukkig kan ik ze morgen om 9 uur al bellen voor hulp!

Geurtz

35 stars

24 december 2014, 10:24

Mooi systeem. Onbeperkt uitbreidbaar en snel te configureren. Snelgroeiend bedrijf en hard aan de weg aan het timmeren met een laagdrempelig product. Je merkt alleen wel dat ze te snel groeien. De campagne op TV knabbelt toch wel een beetje aan de snelheid van de klantenservice die ik gewend was. Misschien ben ik verwend, maar ik zit nog steeds te wachten op een belletje van de serviceafdeling die door een wijsneuzerige dame van een telefoonservice zou hebben genoteerd. En ook nog op een reactie van een medewerker nav van een belletje die ik afgelopen maandag pleegde en waar ik dezelfde dag nog over teruggebeld zou worden. Samengevat. Top producten en over het algemeen goede en snelle service. Waarschijnlijk geschrokken van de overweldigende aandacht en succes van de mediacampagnes. Jongens, gefeliciteerd met jullie succes. Veel succes met het binnenhalen van nieuwe prospects, maar vergeet je bestaande klanten niet. Die zijn immers de basis van jullie succes. Ik hoop nog jaren lang van jullie huidige en toekomstige producten gebruik te mogen maken. Iedereen laat wel eens een steekje vallen. En van fouten leer je. Daar ga ik dan wel van uit. :-)

Rutger Kusters

55 stars

21 december 2014, 13:34

Alweer 4 maanden in bezit en het werkt geweldig. Zelf de installatie gedaan en alleen de camera was voor mij iets lastiger om te installeren, maar met de support van SmartAlarm was het kunstje snel geklaard. Na drie maanden van gebruik had de internet provider zijn software aangepast waardoor de camera niet meer werkte. Even een belletje naar het support team van SmartAlarm en het probleem was snel verholpen. Echt perfect! Prachtig systeem met de juiste support. Kortom een aanrader!

Matthijs Clasener

45 stars

21 december 2014, 13:08

Systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Makkelijk te installeren met de teksten op de site. Toch hulp nodig, dan maken de filmpjes het wel duidelijk. Hierdoor snel te installeren. Even ongestoord doorwerken en het is met een minuut of 20 helemaal klaar. Fijn dat alles geplaatst kan worden zonder boren. Bewegingsmelders zijn met klittenband te plaatsen en de raam/deurconnectoren met dubbelzijdige tape. Mocht je willen schroeven dan kan dat ook. Beide opties zijn meegeleverd. De centrale moet bij ons in de trapkast aangezien daar de internet router zit, hierdoor wordt het geluid aardig gedempt. Extra opties bijkopen is wel vrij prijzig (raamconnector voor 50 euro). Natuurlijk niet te vergelijken met de prijs van een inbraak. App is eenvoudig. Zou graag een refresh mogelijkheid hebben. Als m'n vrouw het systeem heeft aangezet, staat hij bij mij nog op uit. Bij echt sluiten van de app op iOS en weer openen pakt hij wel de status goed mee. Al met al... Zeer tevreden en natuurlijk hopen we dat hij nooit af zal gaan!

Mitchel Bos

55 stars

18 december 2014, 15:56

Pakket met camera gekocht na gezien te hebben op tv. Installatie gaat erg vlot na uur had ik alles gemonteerd, maar de 20 minuten die hier op de site staan zijn wel heel optimistisch. Beelden zijn erg scherp en de applicatie werkt snel en is overzichtelijk! Tot nu toe ben ik zeer tevreden en zal ik iedereen dit systeem aanraden.

Willem Bos

55 stars

11 december 2014, 19:02

Nu ruim 3 maanden in gebruik en werkt zeer prettig en zonder storingen/valse meldingen. Had alleen wat problemen met het installeren van de camera maar dat was zeer snel en vakkundig opgelost door de klantenservice. Echt een aanrader!!

Joost

45 stars

3 december 2014, 13:53

SmartAlarm hebben we inmiddels thuis en op kantoor geïnstalleerd. Onderscheidend vermogen is zeker ook de klantenservice qua technische ondersteuning. Prima systeem voor prima prijs.