Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.3 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.3

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.3

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

228 beoordelingen

F. Van Heusden
13-03-2014
10

Een uitstekend werkend systeem. Een vriend van mij had het systeem aangeschaft en was zo enthousiast erover dat hij mij ook wist te overtuigen en ik het ook heb aangeschaft. Zeer eenvoudig te bedienen via afstandsbediening, bedieningspaneel of app. Kortom een aanrader!!!

Aanbeveling: Ja

W. Brandenburg
13-03-2014
10

Na veel gedonder te hebben gehad met Ajax Varel in contact gekomen met Smart Alarm. Daar wij niet zo technisch zijn zijn ze de installatie komen plaatsen. Daar wij nog al wat apparatuur hebben aangeschaft en over Wifi te veel apparaten erop zaten, kregen we last met het alarm. Gebeld en fantastisch geholpen en ze hadden alle geduld. Tenslotte ook nog 2 x langs geweest (Jelle met nog iemand) en op hun advies e.e.a. veranderd en het werkt nu feilloos. Prettig is dat je heel veel mensen kunt aangeven die een mail of sms ontvangen bij een alarm. Ik raad iedereen aan die een alarm wilt aanleggen of gaat vervangen net als wij contact met hun op te nemen. Het is nog een heel makkelijk te bedienen via je Iphone. Ook de camera\'s werken uitstekend. Alom een zeer vriendelijke bediening en een professioneel bedrijf

Aanbeveling: Ja

Patrick
13-03-2014
8

Eind vorig jaar Smartalarm aangeschaft met name voor een veilig gevoel voor het gezin. Voordelen van dit systeem zijn groot ten opzichte van concurrenten. relatief lage aanschaf en beperkte abonnementskosten per maand. Bij het afleveren van het pakket kwam de verkoper (Jelle) zelfs helpen met de installatie. SMS service is zeer handig en wij (volwassenen en kinderen) (de)activeren het systeem uitsluitend via de app op de mobiel (zeer handig). Top! 1 kanttekening: internet moet wel blijven werken.

Aanbeveling: Ja

natasja
13-03-2014
10

Super installatie,Jelle neemt alle tijd,en na 3x terugbellen dezelfde avond door ons,was hij zijn geduld nog niet verloren.Systeem werkt prima,en meldkamer belt binnen no-time na veroorzaking (vals) alarm door onze kinderen naar ons of alles ok is.We voelen ons een stuk veiliger na installatie van smartalarm na 2!! inbraken in 1 jaar

Aanbeveling: Ja

hayden
26-12-2013
10

Wij zijn erg tevreden met smart alarm. Na een inbraak bij ons op kantoor hebben wij smart alarm geïnstalleerd vanwege de scherpe prijs, eenvoudig ontwerp en nette iPhone app. Ik had het systeem zelf geïnstalleerd maar wist toen niet zeker of hij het goed deed en smart alarm heeft een monteur gestuurd om alles te controleren. Heel vriendelijk en professionele dienst.

Aanbeveling: Ja

Roy
24-12-2013
10

Zeer goed alarm systeem, nog geen inbreker gehoord of gezien! Systeem is makkelijk te monteren en makkelijk uitbreidbaar. Door de diverse componenten is overal een oplossing voor om iets te beveiligen. Door de zeer bereidwillige service en ondersteuning wordt alles keurig ondersteund en zo nodig opgelost. Werkt perfect! Ook met dieren geen vals alarm gehad.

Aanbeveling: Ja

Naos Wilbrink
23-12-2013
2

Het concept vind ik prachtig. De hulp is ook goed. Alleen werkt het niet lekker.

Aanbeveling: Nee

Yvonne
23-12-2013
8

Goed alarmsysteem, nooit vals alarm, makkelijk te installeren en vooral erg goede telefonische ondersteuning bij paar vragen over installatie. Ze doen erg hun best om klanten tevreden te stellen. Ik gun deze relatief jonge club oprecht veel klanten toe.

Aanbeveling: Ja

Top