Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Patrick
24-02-2024
8

Eind vorig jaar Smartalarm aangeschaft met name voor een veilig gevoel voor het gezin. Voordelen van dit systeem zijn groot ten opzichte van concurrenten. relatief lage aanschaf en beperkte abonnementskosten per maand. Bij het afleveren van het pakket kwam de verkoper (Jelle) zelfs helpen met de installatie. SMS service is zeer handig en wij (volwassenen en kinderen) (de)activeren het systeem uitsluitend via de app op de mobiel (zeer handig). Top! 1 kanttekening: internet moet wel blijven werken.

Aanbeveling: Ja

dimitry
23-02-2024
8

Het systeem is een goed systeem prijs/kwaliteit. Laat zich eenvoudig installeren. De camera\'s kreeg ik niet vlot werkzaam in de app en via de beheersite, dus deze heb ik laten vallen. (Ook de ondersteuning viel mij hier een beetje tegen). SMS werkt snel en goed, alleen jammer dat ik mijn buren met enkel een vaste nummer niet kan laten verwittigen!!! De meeste andere systemen laten dit wel toe. Deze aanvulling en een verbetering van camera-support zou voor mij dit systeem perfect maken.

Aanbeveling: Ja

Vincent
23-02-2024
10

Alarmsysteem op donderdag besteld, vrijdag alles binnen. Had van te voren even gebeld en gevraagd hoe het werkt met een camera installeren. De medewerker gaf aan dat de technische dienst vanaf afstand handig kan helpen. Het leek wel of ik een installatie erbij had gekregen. De medewerker heeft mij veel zorgen met het instellen van de camera uit handen genomen. De andere componenten werken ook allemaal goed, aansluiten en ophangen was zo gebeurd.

Aanbeveling: Ja

Alexander
22-02-2024
10

Half jaar geleden was er bij ons ingebroken, hoewel wij op de derde verdieping wonen, zijn zij naar boven geklommen en hebben alles ondersteboven gehaald. Uiteindelijk 800 euro vakantiegeld en mijn grootvaders horloge uit de oorlog gestolen. Het laatste was emotioneel zwaar voor mij. Ze hadden ons geobserveerd en precies uitgerekend wanner wij niet thuis waren. Daarna hebben wij Smartalarm geinstalleerd en de deuren verstevigd. Gisteren was het weer raak- zij klommen 3 verdiepingen hoog en forceerden de balkondeur met een breekijzer, met als gevolg grote schade aan de deur. De censors van smartalarm en de sirene gingen af in verschillende kamers, maar de dieven gingen brutal door. De politie arriveerde ter plekke na 5-6 minuten. Dankzij de alarmeringsfunctie van smartalarm hadden de dieven geen tijd om de woning grondig te doorzoeken of om iets mee te nemen. Zij waren net op het nippertje gevlucht en lieten handschoenen, mondkapje en instrumenten achter. De politie doet sporen/dna onderzoek. De ervaring heeft geleerd dat het niet altijd helpt om de deuren/ramen te verstevigen- als ze er in willen komen, dan komen ze er uiteindelijk wel in, maar zulk alarm met alarmeringsfunctie helpt verder als ze eenmaal binnen zijn. Smartalarm heeft ons gered! Het systeem is makkelijk te installeren en te besturen (ook op afstand), ook waarschuwt het indien u vergeten bent om een raampje of deur dicht te doen bij het weggaan. De prijs is een stuk goedkoper dan van andere systemen, laat staan dat de waarde van het gehele systeem zichzelf al na 1 inbraakpoging terugverdient.

Aanbeveling: Ja

Willem Bos
22-02-2024
10

Nu ruim 3 maanden in gebruik en werkt zeer prettig en zonder storingen/valse meldingen. Had alleen wat problemen met het installeren van de camera maar dat was zeer snel en vakkundig opgelost door de klantenservice. Echt een aanrader!!

Aanbeveling: Ja

Geert Vedder
21-02-2024
10

Heb het systeem nu zo\'n 2 maanden in gebruik. Werkt zoals het hoort. Geen problemen, ook geen vals alarm gehad. Middels de app kun je het systeem goed bedienen en heb je ook controle of alle onderdelen nog functioneren. Geeft een vertrouwd gevoel. Bij installatie een keer contact gezocht met de helpdesk. Goed en snel geholpen. Kortom: zeer aan te bevelen.

Aanbeveling: Ja

Abel
21-02-2024
9
Smartalarm, betrouwbare goede service

Al sinds een aantal jaren klant van Smartalarm. in het begin klein begonnen en nu een serieus systeem met meerdere camera's, deur/raam contacten, rookmelders, CO2 melder en bewegingsmelders. Bovenop het systeem heb ik ook nog een abonnement bij de meldkamer. Na een tijdje een wat mindere service te hebben gehad is het bedrijf weer helemaal terug. Service weer dik in orde, scherpe prijzen, mooie aanbiedingen en een goed up-to-date product met aansluiting bij bijvoorbeeld Homey, Google en WhatsApp. Een echte aanrader voor iedereen. Weinig vergelijkingsmateriaal maar als ik wel eens naar het alarm systeem bij vrienden of familie kijk steekt dit systeem er met kop en schouder bovenuit.

Aanbeveling: Ja

Melissa
21-02-2024
9
Veilig en gemakkelijk.

Zeer tevreden, makkelijk te bedienen via een afstandsbediening en via de app. Goede service bij de montage van ( Wilk Business ). Meldkamer reageert meteen bij melding. Ik trek met een gerust hart de deur achter mij dicht.

Aanbeveling: Ja

abal
21-02-2024
10

Wij zijn nog al veel uit huis ook mede omdat een dochter van ons in het buitenland woonde. We hebben fantastisch buren die als wij weg zijn op ons huis passen. Maar wij vonden de belasting van de buren te groot worden en hebben besloten om Smart Alarm aan te schaffen. De buren hebben nu een afstandsbedieningen en hoeven niet meer dagelijks te kijken of de zaak in orde is. Het werkt prima en wij voelen ons minder belast naar de buren toe als we weer weg gaan. De service van Smart Alarm krijgt van ons een 10. Zelfs als het ongemak, b.v. de bestelling niet op tijd konden afleveren waarvan de oorzaak bij derde ligt, komen zij met een acceptabel voorstel/oplossing en verschuilen zich niet achter derde. Een ander voorbeeld mijn bewegingsmelder was van de muur uit elkaar gevallen de volgende dag had ik al een nieuwe en kon de gevallen bewegingsmelder terug sturen. Dan nog het gemaakt van de bediening, via smartfoon en internet altijd inzicht in de stand van zaken. Ook te zien als er storing is. Alle handelingen en meldingen zijn op afstand in te zien en te bedienen waar ook in de wereld. Wij gaan met nog meer plezier weg wetend dat als er iets mis is in ons huis wij daar direct van op de hoogte worden gesteld en de buren niet onnodig hoeven te belasten met het toezicht op onze woning. Van harte aanbevolen. A.Bal

Aanbeveling: Ja

Roy
20-02-2024
10
Betrouwbaar en betaalbaar alarmsysteem!

Ik maak sinds 2015 gebruik van SmartAlarm en heb het basispakket in de loop der jaren uitgebreid met extra sensoren. Het systeem is betrouwbaar en heeft me in de afgelopen jaren niet één keer in de steek gelaten. De app geeft daarbij goede feedback over de (batterij)status van de sensoren.

Aanbeveling: Ja

Willem Bos
20-02-2024
10

Bijna een jaar in gebruik en ben zeer tevreden! Het gebruik van de installatie is zeer gebruikersvriendelijk en geen vals alarm gehad. Tijdens het installeren van de camera had ik de hulp nodig van de helpdesk en deze hebben mij. snel en vakkundig geholpen!

Aanbeveling: Ja

Kees
20-02-2024
10

Bestelde 15.30 het alarmsysteem, had het de volgende dag nog binnen. installatie zo gepiept, werkt allemaal super. Olisto was even lastig om te koppelen maar via chat perfecte hulp.

Aanbeveling: Ja

Ton
20-02-2024
9
Perfectie info

Klantgericht en er wordt alle tijd voor je genomen, geen haast klus en er wordt met je meegedacht. Prettig bedrijf, keurig verzorgd.

Aanbeveling: Ja

Robert
20-02-2024
8

Prima alarmsysteem, doet precies wat het moet doen. Vooral de mogelijkheid om het systeem op afstand te bedienen en uit te lezen werkt erg fijn. Installeren (voor de handige doe-het-zelver) een fluitje van een cent.

Aanbeveling: Ja

Patrick
20-02-2024
10

Prima levering, product en dienstverlening. Instellen camera was wat lastig, maar uiteindelijk allemaal goed gelukt.

Aanbeveling: Ja

Fabienne
19-02-2024
10

Wij zijn heel erg blij met dit systeem. Het is super eenvoudig. Ik vind het ontzettend handig dat je op afstand het alarm in en uit kunt schakelen. Ook werkt de camera perfect. Het beeld is heel scherp in ik vind het fijn dat ik zelfs vanaf het buitenland in mijn huis kan kijken. Daarbij ook een voordeel dat het systeem draadloos is, dus geen draden die overal langs lopen of plekken waar geboord moet worden. De kastjes zijn klein en onopvallend. Topproduct, aanrader!

Aanbeveling: Ja

D.Beer
19-02-2024
10

Vervolg op mijn review van 19 augustus SERVICE ik schrijf dit zeer bewust net hoofdletters en ik zal uitleggen waarom, zoals ik al beschreef heb ik sinds juli het Smartalarm systeem, inclusief camera etc het instellen zoals ik al beschreef was super, de hulp op afstand was 100% ik had er geen omkijken naar ik ontdekte pas geleden dat mijn magneet contacten aan voordeur en achterzijde, niet altijd het juiste signaal door gaven, dus gebeld met Smartalarm Marc heeft alles onderzocht getest op afstand en een oplossing aangedragen in andere contacten, toen dit ook niet bleek te helpen weer een andere oplossing samen gezicht door Julian en Marc ( Dynamisch Duo) en het systeem werkt weer optimaal, dit moderne bedrijf werkt echt nog volgens oeroude begrippen 1.SERVICE 2.Een afspraak is ook een echte afspraak. 3. Wat ze zeggen , komen ze ook na. 4. Ze zeggen we bellen u terug, dan bellen ze ook terug 5 . Als ze zeggen geen zorg wij lossen het voor u op, dan LOSSEN ZE HET OOK ECHT OP ‼️ Nogmaals alle credits voor dit bedrijf, ik ben onder de indruk voor mij geen ander beveiligings bedrijf meer

Aanbeveling: Ja

Mina Nabil
19-02-2024
6

Een prima alarmsysteem wat makkelijk te installeren is. Wel 1 groot ergernis: Wij zetten onze alarm in de avond voordat we naar bed gaan op huismodus, bij het aanzetten krijg je twee korte piepjes te horen wat verder prima is. In de ochtend ben ik erg vroeg wakker en zet ik het alarm uit. Echter krijg je dan een hele lange piep die paar seconden duurt. Hierdoor wordt mijn hele gezin wakker. Ook hebben wij een kleine baby. Wanneer wij in de avond thuis komen en het kind ligt te slapen in de wieg en we zetten het alarm uit dan schrikt ie zich rot van dezelfde piep die enkele seconden blijft piepen. Volgens de collega die ik gesproken heb is dit eerder ook door andere klanten gemeld. Dit zou echter niet op korte termijn opgelost worden volgens de servicedesk. Mijn verzoek is dus aan de andere klanten die hier ook last van hebben dit te melden. En hopelijk zal smartalarm hier dan snel werk van maken.

Aanbeveling: Ja

Ferdinand van der Aa
18-02-2024
10

Ik heb sinds een kleine 3 maanden een alarm systeem aangeschaft van smartalarm en moet je eerlijk zeggen, het geeft mij een zeer vertrouwd veilig gevoel sinds ik het gekocht hebt. Ik voel me in de 's avonds en 's nachts veel veiliger en als er niemand thuis is weet ik (na het uittesten) dat ik direct een melding op mijn telefoon krijg als het alarm afgaat, of wanneer een van de andere meldingen binnen komt. 1; Het schrikt de inbrekers af, met de bijgeleverde stickers misschien zelfs al voor ze naar binnen proberen te komen. 2; Als ik niet thuis ben, ben ik direct op de hoogte, en kan ik zelf actie ondernemen , en als het nodig is zelf de politie bellen 3; Zo heb ik het gevoel dat er altijd gewaakt wordt over mijn woning Een echter aanrader dit alarm systeem Levering: Had gekozen voor vandaag besteld vandaag in huis, en al rond 19.00 uur stond de bezorger op de stoep met mijn alarmsysteem Installatie: Ging allemaal zeer goed, installatie was zo gepiept Gebruik: Het alarm systeem werkt allemaal zeer makkelijk. Had nog een vraag met betrekking tot de smartmessages en deze werd zeer vakkundig direct beantwoord en de medewerker vroeg direct hoe de rest van het systeem beviel Top systeem!

Aanbeveling: Ja

Ronald Ouderkerk
18-02-2024
10

Na meerdere malen contact met de klantenservive en na goed advies gekregen te hebben over gegaan tot aankoop van een basispakket met camera. Instalatie van het basispakket ws zeer makkelijk en de service houdt zeker niet op nadat de aankoop is gedaan. Zo ben ik perfect geholpen bij het aansluiten van de camera waarbij ik wel wat hulp kon gebruiken. Echt een club waar service en advies belangrijk is. Dat zie je helaas niet vaak meer! Met vriendelijke groet Ronald

Aanbeveling: Ja

Top