Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

268 beoordelingen

erik van de ruit
21-07-2014
10

Hebben het alarm nu 3 maanden werkend. Installatie is erg eenvoudig en snel gebeurd. Hadden een probleem met een bepaalde melding als we het alarm uitschakelde, is erg professioneel remote opgelost door een technicus. Systeem is zeker een aanrader en de prijs - kwaliteitverhouding is zeker een 8. Ook de ad-hoc doorschakeling naar een alarmcentrale, zonder een jaarlijks contract, geeft een fijn gevoel.

Aanbeveling: Ja

Lars Dorren
17-07-2014
8

We hebben het systeem nu 2 maanden en zijn erg tevreden, ook de doormelding is goed geregeld, soms wat probleempjes met de camera\'s welke soms verbinding verliezen of onbereikbaar zijn. Al met al prijs-kwaliteit een 8+ !! ga zo door!

Aanbeveling: Ja

G. Kusters
16-07-2014
8

Sinds kort ben ik eigenaar van het SmartAlarm systeem. De installatie verliep erg vlot en binnen no-time was mijn alarm geactiveerd. Later nog 2 deursensors erbij gekocht en ook deze waren binnen no-time geinstalleerd. De app werkt prima, enige nadeel is dat hij niet automatisch refresht, waardoor je soms een oude status ziet (App geeft aan dat alarm uit staat terwijl het aan staat). Ander nadeel vind ik dat als de stroom of internet uitvalt, het alarm niet altijd snel de verbinding automatisch herstelt. Dat is erg lastig als je op vakantie bent. Ik had wat administratieve vragen en daar hebben ze me snel mee geholpen. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met dit systeem en zal het zeker aan anderen aanbevelen!

Aanbeveling: Ja

Ellen uvyn
16-07-2014
10

Ik ben heel tevreden over smartalarm.iedere keer krijg ik een gedetailleerd bericht met meldingen over wat er aan de hand is.overal en altijd controleerbaar.En onmiddelijk reageert de centrale indien er iets is.het alarm werkt echt uitstekend.heb bewegingscensoren en deur raam alarmen.is echt heel betrouwbaar!voel mij heel veilig nu.

Aanbeveling: Ja

dennis
15-07-2014
10

Ook bij mij is er onlangs ingebroken in hartje Amsterdam. 50.000 euro aan spullen weggehaald door wat prutsers op een scooter. Ik heb een dikke kluis aangeschaft en daarnaast het standaard alarmsysteem van Smartalarm geïnstalleerd en dit uitgebreid met camera\'s en een extra sirene voor buiten. Met Smartalarm in combinatie met mijn kluis zit ik nu met een gerust gevoel deze review te tikken op de camping in Frankrijk. Als het alarm afgaat dan krijgen wij, een goede vriend die dichtbij woont en mijn buren een sms. Ik kan met de camera direct zien of het een vals alarm is (vals alarm heb ik nog nooit gehad). Kortom, geen spijt van! Ik wil nog vermelden dat de helpdesk perfect functioneerde. Je wordt teruggebeld als dat wordt beloofd en er is tot twee keer toe op afstand ingelogd op mijn computer om wat settings te wijzigen die aangepast moesten worden ivm mijn camera.

Aanbeveling: Ja

Ronald Leemeijer
15-07-2014
10

Na een paar maanden ben ik nog steeds erg tevreden met dit alarmsysteem. Eenvoudig in het gebruik en geen storingen. We hebben een bewegingssensor binnen en buiten (in de tuin) en dit werkt prima! Over de service zijn we ook zeer tevreden. Ik had eerst wat moeite met het aansluiten van een externe sirene en ze helpen je tot dat alles echt helemaal goed werkt! Top service. Het gebruik via smartphone is echt super handig. We gebruiken hem dagelijks en we zouden niet meer zonder willen. Ik lees hieronder dat bij uitval van het internet je een handmatige actie moet doen, maar hier hebben wij geen last van. Het systeem geeft keurig een melding wanneer het internet weer werkt. Kortom, top systeem! Geen enkel verbeterpunt.

Aanbeveling: Ja

Bastiaan Nederlof
14-07-2014
10

Het alarm heb ik nu een aantal weken in gebruikt en werkt perfect. De installatie is super simpel en wordt duidelijk uitgelegd via de filmpjes wij gaan met een gerust hard op vakantie dit jaar.

Aanbeveling: Ja

Rob
14-07-2014
10

Sinds kort eigenaar van een Smartalarm. Prachtig systeem. Installatie goed zelf te doen, op 1 camera na. Deze wilde geen beelden laten zien terwijl de instelling goed bleken te zijn, dacht ik! Daarom telefonisch contact gehad met het serviceteam/helpdesk van Smartalarm. Via teamviewer keek de medewerker mee op mijn Mac en constateerde dat er vermoedelijk een fout in de camera zat. Gaf nog wat tips voor in de toekomst en, geen vraag was teveel! Super vakkundig te woord gestaan. Dank je wel Frank! Het verzoek was de camera terug te sturen voor nader onderzoek. Bleek er na onderzoek een storing in de camera te zitten. Een paar dagen later ontving ik via TNT Post een nieuwe camera die door de serviceafdeling alvast op een aantal punten ingesteld was. Super service!! Kortom, mooi systeem, een jong bedrijf met jonge mensen met hart voor de zaak. Ga lekker door zo!!

Aanbeveling: Ja

J. Brouwer
14-07-2014
8

Na het lezen van een test over SmartAlarm was ik zeer enthousiast geworden. Zeker omdat het simpel te installeren (draadloos) en te bedienen zou zijn. Eerst had ik via de mail nog wat vragen gesteld die door SmartAlarm snel en duidelijk werden beantwoord. Nadat ik via de website mijn bestelling had doorgegeven werd alles zeer snel en netjes thuis bezorgd. Het installeren was erg makkelijk en werd duidelijk uitgelegd door middel van filmpjes en PDF handleiding. Ook het bedienen is zeer eenvoudig. De persoonlijke instellingen die je kunt maken heeft ons tijdens de vakantie een veilig gevoel gegeven. Wij konden precies zien wanneer de kinderen het alarm aan-en uit hadden gezet. Wanneer onze honden thuis blijven kunnen we met de „Home Functie” de bewegingssensoren uitzetten en alleen de deur-raam contacten activeren. Al met al zijn wij bijzonder tevreden over SmartAlarm en de service die wordt geleverd.

Aanbeveling: Ja

Hans
14-07-2014
10

Omdat we toe waren aan een nieuwe alarminstallatie wat door onszelf geïnstalleerd kon worden, zijn we terecht gekomen bij Smartalarm. De installatie was eenvoudig, mede dankzij de prima instructiefilmpjes. De alarminstallatie werkt prima en inmiddels hebben wij deze ook uitgebreid. Prima keuze !

Aanbeveling: Ja

baco-boy
26-06-2014
10

Mannen, Excuus dat ik zo afwezig was door m\'n werk omstandigheden en ook weer moest rennen aan het einde, gaan we goed maken. Maar heel mooi dat we hebben getekend :) Laters, Baco Boy

Aanbeveling: Ja

Alexander
31-05-2014
10

Half jaar geleden was er bij ons ingebroken, hoewel wij op de derde verdieping wonen, zijn zij naar boven geklommen en hebben alles ondersteboven gehaald. Uiteindelijk 800 euro vakantiegeld en mijn grootvaders horloge uit de oorlog gestolen. Het laatste was emotioneel zwaar voor mij. Ze hadden ons geobserveerd en precies uitgerekend wanner wij niet thuis waren. Daarna hebben wij Smartalarm geinstalleerd en de deuren verstevigd. Gisteren was het weer raak- zij klommen 3 verdiepingen hoog en forceerden de balkondeur met een breekijzer, met als gevolg grote schade aan de deur. De censors van smartalarm en de sirene gingen af in verschillende kamers, maar de dieven gingen brutal door. De politie arriveerde ter plekke na 5-6 minuten. Dankzij de alarmeringsfunctie van smartalarm hadden de dieven geen tijd om de woning grondig te doorzoeken of om iets mee te nemen. Zij waren net op het nippertje gevlucht en lieten handschoenen, mondkapje en instrumenten achter. De politie doet sporen/dna onderzoek. De ervaring heeft geleerd dat het niet altijd helpt om de deuren/ramen te verstevigen- als ze er in willen komen, dan komen ze er uiteindelijk wel in, maar zulk alarm met alarmeringsfunctie helpt verder als ze eenmaal binnen zijn. Smartalarm heeft ons gered! Het systeem is makkelijk te installeren en te besturen (ook op afstand), ook waarschuwt het indien u vergeten bent om een raampje of deur dicht te doen bij het weggaan. De prijs is een stuk goedkoper dan van andere systemen, laat staan dat de waarde van het gehele systeem zichzelf al na 1 inbraakpoging terugverdient.

Aanbeveling: Ja

Herman Philips
07-05-2014
10

Ik ben de hulpdienst van SmartAlarm erg dankbaar voor het geduld en de vakkundigheid die ze mij hebben geboden, zelfs na drie keer bellen was het geen probleem voor de medewerker om mij door het netwerk heen te loodsen om de smartcam te installeren. Ik heb dit nog nooit meegemaakt zo\'n goede service, grootte klasse. En alle lof voor de medewerker Michael van de Reep. Verder kan ik melde dat wij veel plezier en vertrouwen beleven aan dit Alarmsysteem. Gisteren dan ook maar online een rookmelder gekocht bij SmartAlarm eens kijken of deze kant van SmartAlarm ook zo soepel verloopt heb er alle vertrouwen in. Nogmaals mijn enorme waardering voor deze medewerkers van SmartAalarm. Herman Philips Rotterdam

Aanbeveling: Ja

R. Boesten
05-05-2014
10

Systeem is makkelijk te installeren. De 20 minuten zijn alleen een beetje optimistisch indien je alles netjes wilt installeren en afwerken. In het begin verbindings- issues gehad met een van de raam/deur contacten, hetgeen meteen opgelost werd door Smart Alarm. Tot op heden uiterst tevreden. Zou het systeem iedereen aanbevelen.

Aanbeveling: Ja

Ronald
17-04-2014
10

Prima alarmsysteem voor een redelijke prijs, alleen de extra losse onderdelen die te koop zijn, vind ik aan de dure kant, zeker de camera\'s. Iedereen kan dit systeem zelf installeren omdat dit erg eenvoudig is.

Aanbeveling: Ja

Ad
15-04-2014
10

SUPER systeem! Makkelijk te installeren en indien je toch een vraag hebt, is de klantenservice altijd goed te bereiken en bieden ze goede oplossingen. Vooral het gemak om via een app op de iPhone het alarm AAN en UIT te kunnen zetten en in de gaten te kunnen houden hoe laat de kinderen uit school komen en de buurvrouw de kat verzorgt, maakt het een zeer betrouwbaar systeem!

Aanbeveling: Ja

abal
29-03-2014
10

Wij zijn nog al veel uit huis ook mede omdat een dochter van ons in het buitenland woonde. We hebben fantastisch buren die als wij weg zijn op ons huis passen. Maar wij vonden de belasting van de buren te groot worden en hebben besloten om Smart Alarm aan te schaffen. De buren hebben nu een afstandsbedieningen en hoeven niet meer dagelijks te kijken of de zaak in orde is. Het werkt prima en wij voelen ons minder belast naar de buren toe als we weer weg gaan. De service van Smart Alarm krijgt van ons een 10. Zelfs als het ongemak, b.v. de bestelling niet op tijd konden afleveren waarvan de oorzaak bij derde ligt, komen zij met een acceptabel voorstel/oplossing en verschuilen zich niet achter derde. Een ander voorbeeld mijn bewegingsmelder was van de muur uit elkaar gevallen de volgende dag had ik al een nieuwe en kon de gevallen bewegingsmelder terug sturen. Dan nog het gemaakt van de bediening, via smartfoon en internet altijd inzicht in de stand van zaken. Ook te zien als er storing is. Alle handelingen en meldingen zijn op afstand in te zien en te bedienen waar ook in de wereld. Wij gaan met nog meer plezier weg wetend dat als er iets mis is in ons huis wij daar direct van op de hoogte worden gesteld en de buren niet onnodig hoeven te belasten met het toezicht op onze woning. Van harte aanbevolen. A.Bal

Aanbeveling: Ja

P.Damen
29-03-2014
8

Ik heb sinds 2 maanden het smartalarm geïnstalleerd. Het is werkt super handig en betrouwbaar.

Aanbeveling: Ja

Ernst Bakker
28-03-2014
10

Smartalarm is een zeer betrouwbaar en makkelijk te bedienen alarmsysteem. Installatie, waar ik altijd erg tegen op zag, was zeer goed te doen. Kom je er even niet helemaal uit dan zijn er zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers van de helpdesk die je met raad en daad te hulp schieten.

Aanbeveling: Ja

Raoul
28-03-2014
10

Draadloos Alarmsysteem inc aanvullende componenten. `de installatie ging uitermate simpel, zelfs voor mij... en dat zegt wat! Na een weekje wilde ik een extra sirene aansluiten, maar ehhh ging niet zo lekker, belde dus op de gok de helpdesk (dit was rond 20:00) en had binnen een minuut iemand aan de lijn, die mij perfect heeft geholpen. in totaal duurde het hele telefoontje nog geen 3 minuten. Ik zeg dus: super service, super product, en ook een super smartphone app. echt top. Overweeg dit ook voor mijn ouders te kopen. Je kunt bijna alles volgen top dus!!

Aanbeveling: Ja

Top