Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Roy
01-01-2024
10

Zeer goed alarm systeem, nog geen inbreker gehoord of gezien! Systeem is makkelijk te monteren en makkelijk uitbreidbaar. Door de diverse componenten is overal een oplossing voor om iets te beveiligen. Door de zeer bereidwillige service en ondersteuning wordt alles keurig ondersteund en zo nodig opgelost. Werkt perfect! Ook met dieren geen vals alarm gehad.

Aanbeveling: Ja

Frank Salemans
01-01-2024
8
Vriendelijk en geduldig

Ik heb hulp gehad bij installeren en aanschaf van aanvullende onderdelen van een alarmset. De medewerker bv was telefonisch en per e-mail snel reagerend, vriendelijk en nam de tijd voor me.

Aanbeveling: Ja

Raoul
01-01-2024
10

Draadloos Alarmsysteem inc aanvullende componenten. `de installatie ging uitermate simpel, zelfs voor mij... en dat zegt wat! Na een weekje wilde ik een extra sirene aansluiten, maar ehhh ging niet zo lekker, belde dus op de gok de helpdesk (dit was rond 20:00) en had binnen een minuut iemand aan de lijn, die mij perfect heeft geholpen. in totaal duurde het hele telefoontje nog geen 3 minuten. Ik zeg dus: super service, super product, en ook een super smartphone app. echt top. Overweeg dit ook voor mijn ouders te kopen. Je kunt bijna alles volgen top dus!!

Aanbeveling: Ja

Mitchel Bos
01-01-2024
10

Pakket met camera gekocht na gezien te hebben op tv. Installatie gaat erg vlot na uur had ik alles gemonteerd, maar de 20 minuten die hier op de site staan zijn wel heel optimistisch. Beelden zijn erg scherp en de applicatie werkt snel en is overzichtelijk! Tot nu toe ben ik zeer tevreden en zal ik iedereen dit systeem aanraden.

Aanbeveling: Ja

Theo
01-01-2024
10
Correcte benadering en neemt alle tijd voor zoeken oplossing.

Telefonisch in alle rust geprobeerd op te lossen. Na diverse acties helaas zonder succes werd een zogenaamde ticket aangemaakt. Nog dezelfde dag is dit opgepakt en probleem met succes verholpen.

Aanbeveling: Ja

Hans
01-01-2024
10

Omdat we toe waren aan een nieuwe alarminstallatie wat door onszelf geïnstalleerd kon worden, zijn we terecht gekomen bij Smartalarm. De installatie was eenvoudig, mede dankzij de prima instructiefilmpjes. De alarminstallatie werkt prima en inmiddels hebben wij deze ook uitgebreid. Prima keuze !

Aanbeveling: Ja

Robert
31-12-2023
8

Prima alarmsysteem, doet precies wat het moet doen. Vooral de mogelijkheid om het systeem op afstand te bedienen en uit te lezen werkt erg fijn. Installeren (voor de handige doe-het-zelver) een fluitje van een cent.

Aanbeveling: Ja

Rutger Kusters
30-12-2023
10

Alweer 4 maanden in bezit en het werkt geweldig. Zelf de installatie gedaan en alleen de camera was voor mij iets lastiger om te installeren, maar met de support van SmartAlarm was het kunstje snel geklaard. Na drie maanden van gebruik had de internet provider zijn software aangepast waardoor de camera niet meer werkte. Even een belletje naar het support team van SmartAlarm en het probleem was snel verholpen. Echt perfect! Prachtig systeem met de juiste support. Kortom een aanrader!

Aanbeveling: Ja

Ashwan
30-12-2023
9
zeer goede ervaring

Betrouwbaar systeem. Degelijk materiaal. Zeer makkelijk te installeren. De helpdesk maar 1 keer aan de lijn gehad ;> zijn zeer geduldig en ervaren, probleem was ook opgelost. Aansluiting en koppeling bij Trigion ook zeer simpel en uiteraard zeker aan te raden.

Aanbeveling: Ja

dennis
30-12-2023
10

goed werkend product, makkelijke installatie en vriendelijke medewerkers. tot nu toe zeer tevreden met dit systeem

Aanbeveling: Ja

J.E. van Gelder
30-12-2023
10

Sinds december 2013 draait dit alarmsysteem naar volle tevredenheid. Makkelijk te installeren en bedienen. Zeer goede helpdesk!

Aanbeveling: Ja

abal
30-12-2023
10

Wij zijn nog al veel uit huis ook mede omdat een dochter van ons in het buitenland woonde. We hebben fantastisch buren die als wij weg zijn op ons huis passen. Maar wij vonden de belasting van de buren te groot worden en hebben besloten om Smart Alarm aan te schaffen. De buren hebben nu een afstandsbedieningen en hoeven niet meer dagelijks te kijken of de zaak in orde is. Het werkt prima en wij voelen ons minder belast naar de buren toe als we weer weg gaan. De service van Smart Alarm krijgt van ons een 10. Zelfs als het ongemak, b.v. de bestelling niet op tijd konden afleveren waarvan de oorzaak bij derde ligt, komen zij met een acceptabel voorstel/oplossing en verschuilen zich niet achter derde. Een ander voorbeeld mijn bewegingsmelder was van de muur uit elkaar gevallen de volgende dag had ik al een nieuwe en kon de gevallen bewegingsmelder terug sturen. Dan nog het gemaakt van de bediening, via smartfoon en internet altijd inzicht in de stand van zaken. Ook te zien als er storing is. Alle handelingen en meldingen zijn op afstand in te zien en te bedienen waar ook in de wereld. Wij gaan met nog meer plezier weg wetend dat als er iets mis is in ons huis wij daar direct van op de hoogte worden gesteld en de buren niet onnodig hoeven te belasten met het toezicht op onze woning. Van harte aanbevolen. A.Bal

Aanbeveling: Ja

Ernst Bakker
30-12-2023
10

Smartalarm is een zeer betrouwbaar en makkelijk te bedienen alarmsysteem. Installatie, waar ik altijd erg tegen op zag, was zeer goed te doen. Kom je er even niet helemaal uit dan zijn er zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers van de helpdesk die je met raad en daad te hulp schieten.

Aanbeveling: Ja

Rogier
30-12-2023
10

Sinds kort (2 januari 2015) heb ik SmartAlarm aangeschaft. Natuurlijk heb ik ook naar diverse andere alarmsystemen gekeken, w.o. Woonveilig en Elro. SmartAlarm heeft bij mij de doorslag gegeven omdat dit systeem vrijwel onbeperkt is uit te breiden, stabiel is en vooral gebruiksvriendelijk. Daarnaast is het zeker wanneer je een tijdje van huis bent erg handig om Trigion in te schakelen. Groot pluspunt is dat je een dagelijkse of maandelijkse abonnement kan afsluiten en ook weer kan ontbinden. De applicatie voor je smartphone werkt uitstekend. Je kan je alarmsysteem overal beheren! De medewerker(ster)s van klantenservice reageren snel en super vriendelijk. Inmiddels heb ik ook een HD camera aangesloten en het beeld is behoorlijk scherp. Mijn SmartAlarm maakt wel Snapshots maar kan (nog) niet realtime kijken via SmartAlarm. Wel via IPCam Client. SmartAlarm is voor mij echt een topproduct !!

Aanbeveling: Ja

Imran Sheikh
30-12-2023
8
Goede alarmsysteem

Goede alarmsysteem, makkelijk op te zetten. echter is de kwaliteit van de bedieningspaneel heel slecht. de knoppen blijven haken als je deze indrukt.

Aanbeveling: Ja

Sanne Wassenaar
29-12-2023
8

Mooi systeem en super klantvriendelijke mensen op het kantoor in amsterdam. Hadden het pakket klaar staan en nog voor de Kerst alles proberen te installeren. Alles lukte behalve... de camera.. lukt nog steeds niet ook al doe ik alle stappen. Gelukkig kan ik ze morgen om 9 uur al bellen voor hulp!

Aanbeveling: Ja

Berend Neelma
29-12-2023
10

Pakket besteld met daarin twee camera's. Ik kwam er niet helemaal uit het met installeren van de camera's en ben perfect geholpen door de technische ondersteuning van SmartAlarm. Ze namen alle tijd om met mij het proces te doorlopen, perfect!

Aanbeveling: Ja

Ad
29-12-2023
10

SUPER systeem! Makkelijk te installeren en indien je toch een vraag hebt, is de klantenservice altijd goed te bereiken en bieden ze goede oplossingen. Vooral het gemak om via een app op de iPhone het alarm AAN en UIT te kunnen zetten en in de gaten te kunnen houden hoe laat de kinderen uit school komen en de buurvrouw de kat verzorgt, maakt het een zeer betrouwbaar systeem!

Aanbeveling: Ja

Ronald
29-12-2023
9
Prima betrouwbaar en eenvoudig te installeren en te bedienen alarm systeem

Prima, betrouwbaar en eenvoudig te installeren en te bedienen alarm systeem

Aanbeveling: Ja

Tijn Henzen
29-12-2023
10

---OVERALL--- Erg tevreden met dit slimme alarmsysteem. Doordat de applicatie alle waarnemingen van het systeem toont wordt je goed op de hoogte gehouden van wat er bij je thuis speelt. Ik heb de berichten zo ingesteld dat ik alleen een bericht ontvang als er urgente zaken spelen zoals lege batterijen of uiteraard een alarmmelding. Los hiervan kijk ik elke dag enkele malen in de applicatie om alle meldingen van het systeem te zien. Daarbij geeft het alarm zeker met de koppeling naar de meldkamer van Trigion ons gezin echt een veilig gevoel. Dat laatste gaat het uiteindelijk om bij een alarm. Hieronder geef ik een review per onderdeel: ---BESTELLING--- De site omvat erg veel informatie zodat ik goed heb kunnen lezen wat de mogelijkheden waren van het systeem. De klantenservice reageerde snel op vragen via de chatfunctie en stuurde me binnen het uur een op maat gemaakte offerte. Het bestellen ging allemaal erg simpel en alle gangbare betaalmethodes worden geaccepteerd. ---BEZORGING--- Het product werd geleverd conform hetgeen de site vooraf had beloofd. In mijn geval maandag besteld en netjes dinsdag al bezorgt. ---VERPAKKING--- Het product is verpakt in een glimmende witte doos met de smartalarm logo’s erop dit ziet er strak uit. Puntjes van kritiek: 1. De doos was erg groot voor mijn bestelling zeker de helft was gevult met piepschuim. 2. De doosjes waar de losse sensors in zitten zijn blanco dit had wat mij betreft mooier gekund. ---INSTALLATIE HANDLEIDING & INSTALATIE--- Bijgeleverd wordt een kleine handleiding die veel verwijst naar een online stappenplan. Allemaal erg handig en alle handelingen worden voorgedaan op een filmpje. Het is daarom allemaal erg makkelijk niks is onduidelijk. Puntje van kritiek: 1.De instalatie van de camera was niet zo plug & Play als de rest van het systeem. Het instellen van de portforwarding heeft mij zeker 30 minuten gekost. ---IN GEBRUIK--- Eigenlijk alles van het systeem wijst zichzelf,grote duidelijk knoppen geven de status van het alarm. Daarbij zijn de meldingen die het systeem weer geeft zeer handig. Ik scroll hier zelf enkele dagen per dag door heen ---ALARM--- De basis unit maakt verschillende geluiden bij het aan en uitzetten en als het alarm is geactiveerd in de vertragingstijd. Vooral dit laatste is prettig aangezien je op deze manier elke keer weer test of het alarm goed op scherp staat. De sirene is goed duidelijk te horen wel heb ik zelf een buiten sirene besteld met alarmlicht. Puntje van kritiek: 1.Ik kon nergens vinden wat de verschillende geluiden bij het aan/uit zetten en het activeren van de vertragingstijd waren. Na zelf testen zijn dit 3 verschillende soorten piepjes die ik zelf inmiddels herken. ---ALARMMELDING--- Als het alarm wordt geactiveerd gaat de sirine af na de zelf in te stellen vertragingstijd ( bij ons 15 seconde). Buiten dat de sirine af gaat krijgen vooraf ingestelde mensen een sms en wordt mits geactiveerd de meldkamer van Trigion ingeschakeld. Bij meerdere testen kwamen alle smsjes snel aan en belde Trigion direct op. ---BERICHTEN--- Deze heten smartmessage en zijn in te stellen in de online backend en de applcatie. Ik raad sterk aan dit op een laptop of pc te doen anders is het echt priegelen. Los van alarm berichten zijn allerlei verschillende senario’s te creeren waarbij een push bericht ontvangen kan worden. Het koppelen aan verschillende telefoons vergt wel even goed lezen maar werkt daarnaast vlekkeloos. Puntje van kritiek: 1.Het aanmaken van senario’s werkt zover ik heb begrepen alleen in Firefox en internet explorer browser ---MELDKAMER--- Nu 6 maanden gratis later wellicht over stappen op ondemand aangezien ik vaak zelf actie kan ondernemen en de buren ook bericht krijgen bij een alarmmelding. Alles kan online wordt aangepast en ingesteld dit is zeer slim uitgedacht en werkt erg prettig

Aanbeveling: Ja

Top