Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

280 beoordelingen

DEX
03-07-2015
10

Kan die onderste review verwijdert worden. Wat een negatief persoon! Service is perfect, ik wordt altijd goed geholpen, misschien wat aan je houding veranderen.

Aanbeveling: Ja

DEX
03-07-2015
10

Perfect systeem! Makkelijk en snel te installeren. En hele goede en betrouwbare service.

Aanbeveling: Ja

Marco W.
11-06-2015
10

Gisteren compleet pakket ontvangen. Zelf geinstalleerd mbv duidelijke gebruiksaanwijzing. Ging prima! Alleen wat hulp gehad van supportdesk bij installatie van de camera: zij hebben op afstand de camera en netwerk settings geconfigureerd; niets dan lof over deze hulp! Werkt perfect!

Aanbeveling: Ja

Patrick
31-05-2015
10

Prima levering, product en dienstverlening. Instellen camera was wat lastig, maar uiteindelijk allemaal goed gelukt.

Aanbeveling: Ja

Hans
03-05-2015
8

Levering prima. Installatie is goed verlopen met behulp van de beschrijving en filmpjes.

Aanbeveling: Ja

raymond
01-05-2015
8

goede service goed geholpen met de camera instellen enigste wat jammer is dat er geen micro sd card word meegeleverd voor de camera voor dat geld om opname's op te slaan.

Aanbeveling: Ja

Ton (2)
23-03-2015
10

Naar aanleiding van mijn eerdere review heeft Jelle van Smartalarm mij nog uitgebreid uitgelegd hoe de verversing van de app in zijn werk gaat. Blijkt toch gewoon te verversen. Dank voor de heldere uitleg! Daarnaast heeft Frank van de technische ondersteuning mij zeer uitgebreid geholpen om mijn camera helemaal naar mijn zin te krijgen. Ik moet zeggen dat ik zelden zo'n onvermoeibare ondersteuning heb gekregen bij een aankoop, dat geeft vertrouwen. Al met al een indrukwekkende ondersteuning die niet ophoudt zodra de rekening is betaald.

Aanbeveling: Ja

Ton
20-03-2015
8

Systeem een dag na bestellen binnen. Gratis verzonden. Keurig verpakt, maakt een degelijke indruk. Installeren is inderdaad een peuleschil Het meeste werk gaat nog zitten in het koppelen van alle elementen, wat overigens super eenvoudig is. De camera gaf wel problemen, maar na top hulp op afstand vanuit de klantenservice was ook deze klaar om te gebruiken. Enige wat een vijf sterren beoordeling in de weg zit is de app die niet ververst (of heel traag) bij wisselingen in de alarmstatus. Hierdoor kijk je vaak naar de niet actuele status. Ga ervan uit dat hier in een nieuwe release vast naar gekeken gaat worden. Heb smartalarm aangeschaft als vervanging van een tien jaar oud (veel duurder) systeem, maar de eerste indrukken zijn zeer positief.

Aanbeveling: Ja

Stijn Klaassen
20-03-2015
10

Update omtrent mijn eerdere review: Het probleem met de push-notificaties is verholpen door de super Klantenservice van SmartAlarm ! Deskundig, snel en persoonlijk geholpen!

Aanbeveling: Ja

Stijn Klaassen
16-03-2015
8

Prima systeem, super klantenservice! Heeft hier en daar nog wat bugs, zo kan ik bijvoorbeeld niet een account hebben op het systeem bij ons thuis én op die van familie tegelijk, dan moet ik een ander e-mail adres gebruiken. Verder krijg ik geen push-notificaties. Voor de rest werkt het systeem prima, wel jammer dat de accessoires los zo duur zijn.

Aanbeveling: Ja

L Taal
03-03-2015
10

Even een update van mijn eerdere review (zie hieronder). Gister contact gehad met smartalarm (Frank) had ik aan de lijn en die heeft mij perfect en zeer professioneel geholpen nam ook ruim de tijd voor mij. en alles werkt super Frank heeft alle instellingen nagelopen en alles vanaf afstand ingesteld. na mijn eerdere Review moet ik dit keer zeggen dat alles zeer netjes is aangepakt.

Aanbeveling: Ja

L Taal
01-03-2015
2

donderdag pakket besteld vrijdag in huis, de levering ging perfect. aanmelden en aansluiten ging ook heel goed op de camera na. HD Camera kan ik alleen via internet bekijken totaal geen gebruiksaanwijzing bijgesloten. kan hem niet benaderen via de app en als ik hem wilt toevoegen dan zegt het systeem dat de camera met dat SA nummer al in de lijst voorkomt. (dus niet) helpdesk gebeld op zaterdag om 09:14 omdat ze zeggen 24 uur ondersteuning te geven. dus niet krijg ik Trigion aan de lijn die het doorgeeft aan de monteur die zou gelijk terug bellen, om 13:00 nog eens gebeld en de monteur zou dezelfde dag nog terug bellen. 17:00 nog niets vernomen van de monteur weer maar zelf even gebeld en je raad het nooit de betreffende man heeft gewoon de tel voor mij neer gegooit hij had daar allemaal geen zin en tijd voor. wat een top service beste smartalarm. heeft direct terug gebeld en de beste man zijn leidinggevende gesproken er is wel direct actie ondernomen met een excuses. maar ik zie hier enkel positieve reacties voorbij komen met plug en play en een super klantenservice maar daar kan ik nu niet zo zeker van zijn ben nog steeds niet terug gebeld. als het morgen niet is opgelost dan gaat het hele pakket retour.

Aanbeveling: Nee

Mark
25-01-2015
10

Serieus top producten, diensten en klantenservice. Heb zelf alles geïnstalleerd en dat ging gewoon in 1 keer goed. Alle devices werken perfect. Het testen van de bewegingssensoren gaat ook perfect. Instelbare meldingen via push, sms, mail ook uitstekend. Het gemak van internet toegang, app op mobiele telefoon ook schitterend. Gewoon op de app je alarm aan/uit zetten. Sirene maakt lekker veel herrie (gewoon de standaard sirene. Heb (nog) niet de flitser). En die blijft doorgaan als je hem van internet en/of stroom afrukt door de ingebouwde backup batterij (en je krijgt meteen op je tel een melding dat alarm van internet af is gehaald). Camera's heb ik nog niet. Wellicht later. Zie nog wel. Ik raad iedereen dit aan. Doet geen millimeter onder voor de installaties die de dure bureaus bij je installeren (zo ook de zeer goed geprijsde alarmcentrale (die ik nog niet gebruik).

Aanbeveling: Ja

Rogier
20-01-2015
10

Sinds kort (2 januari 2015) heb ik SmartAlarm aangeschaft. Natuurlijk heb ik ook naar diverse andere alarmsystemen gekeken, w.o. Woonveilig en Elro. SmartAlarm heeft bij mij de doorslag gegeven omdat dit systeem vrijwel onbeperkt is uit te breiden, stabiel is en vooral gebruiksvriendelijk. Daarnaast is het zeker wanneer je een tijdje van huis bent erg handig om Trigion in te schakelen. Groot pluspunt is dat je een dagelijkse of maandelijkse abonnement kan afsluiten en ook weer kan ontbinden. De applicatie voor je smartphone werkt uitstekend. Je kan je alarmsysteem overal beheren! De medewerker(ster)s van klantenservice reageren snel en super vriendelijk. Inmiddels heb ik ook een HD camera aangesloten en het beeld is behoorlijk scherp. Mijn SmartAlarm maakt wel Snapshots maar kan (nog) niet realtime kijken via SmartAlarm. Wel via IPCam Client. SmartAlarm is voor mij echt een topproduct !!

Aanbeveling: Ja

Jimmy
18-01-2015
10

Prima systeem! Geweldig hoe modulair dit is. Als ik meer apparaten nodig heb voeg je deze ongelofelijk makkelijk toe aan het systeem. De camera was iets lastiger configureren. Maar met behulp van Foscam's handleiding niet erg moeilijk. Momenteel werkt de camera wel via de IPCam Client en zie ik beeld in Mijn SmartAlarm. Alleen maakt Mijn SmartAlarm geen snapshots. Wellicht heb ik wat settings overschreven nadat ik een fabrieksherstel heb uitgevoerd op de Camera. Overigens is het belangrijk dat je een wachtwoord voor de remote camera controls kiest van niet meer dan 8 karakters. Ik kreeg de camera in eerste instantie niet aan de praat omdat IPCam geen langere wachtwoorden accepteert. Daar kwam ik bij toeval achter, terwijl ik met de instellingen binnen IPCam bezig was. Nadat ik een korter wachtwoord had gekozen kon Mijn SmartAlarm de instellingen van de camera lezen en was de installatie voltooid. Bel ik een dezer dagen nog even waarom er geen snapshots gemaakt worden op bewegingsdetectie (IPCam Client maakt ze wel, maar SmartAlarm nog niet). Voor degenen die op zoek zijn naar de handleiding van Foscam: http://www.foscam.com/Private/ProductFiles/Quick%20installation%20guide-FI9821W.pdf Afgezien van wat minder out-of-the-box installatie van de (third party) camera, werkt al het andere letterlijk binnen enkele seconden. Smart Messages zijn een uitkomst, hoewel compatibiliteit met Safari in OSX/iOS prettig zou zijn. Ideaal voor mensen die geen zin hebben enkele duizenden euro's in een keer op te hoesten voor een beveiligingssysteem, maar eens in de zoveel tijd voor enkele tientjes een nieuw beveiligingsapparaat willen toevoegen aan hun bestaande systeem. Ik zal op termijn zeker nog enkele deur-/raamcontacten toevoegen; dat vind ik momenteel het beste product in het aanbod. Aanrader!

Aanbeveling: Ja

Sanne Wassenaar
28-12-2014
8

Mooi systeem en super klantvriendelijke mensen op het kantoor in amsterdam. Hadden het pakket klaar staan en nog voor de Kerst alles proberen te installeren. Alles lukte behalve... de camera.. lukt nog steeds niet ook al doe ik alle stappen. Gelukkig kan ik ze morgen om 9 uur al bellen voor hulp!

Aanbeveling: Ja

Geurtz
24-12-2014
6

Mooi systeem. Onbeperkt uitbreidbaar en snel te configureren. Snelgroeiend bedrijf en hard aan de weg aan het timmeren met een laagdrempelig product. Je merkt alleen wel dat ze te snel groeien. De campagne op TV knabbelt toch wel een beetje aan de snelheid van de klantenservice die ik gewend was. Misschien ben ik verwend, maar ik zit nog steeds te wachten op een belletje van de serviceafdeling die door een wijsneuzerige dame van een telefoonservice zou hebben genoteerd. En ook nog op een reactie van een medewerker nav van een belletje die ik afgelopen maandag pleegde en waar ik dezelfde dag nog over teruggebeld zou worden. Samengevat. Top producten en over het algemeen goede en snelle service. Waarschijnlijk geschrokken van de overweldigende aandacht en succes van de mediacampagnes. Jongens, gefeliciteerd met jullie succes. Veel succes met het binnenhalen van nieuwe prospects, maar vergeet je bestaande klanten niet. Die zijn immers de basis van jullie succes. Ik hoop nog jaren lang van jullie huidige en toekomstige producten gebruik te mogen maken. Iedereen laat wel eens een steekje vallen. En van fouten leer je. Daar ga ik dan wel van uit. :-)

Aanbeveling: Ja

Rutger Kusters
21-12-2014
10

Alweer 4 maanden in bezit en het werkt geweldig. Zelf de installatie gedaan en alleen de camera was voor mij iets lastiger om te installeren, maar met de support van SmartAlarm was het kunstje snel geklaard. Na drie maanden van gebruik had de internet provider zijn software aangepast waardoor de camera niet meer werkte. Even een belletje naar het support team van SmartAlarm en het probleem was snel verholpen. Echt perfect! Prachtig systeem met de juiste support. Kortom een aanrader!

Aanbeveling: Ja

Matthijs Clasener
21-12-2014
8

Systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Makkelijk te installeren met de teksten op de site. Toch hulp nodig, dan maken de filmpjes het wel duidelijk. Hierdoor snel te installeren. Even ongestoord doorwerken en het is met een minuut of 20 helemaal klaar. Fijn dat alles geplaatst kan worden zonder boren. Bewegingsmelders zijn met klittenband te plaatsen en de raam/deurconnectoren met dubbelzijdige tape. Mocht je willen schroeven dan kan dat ook. Beide opties zijn meegeleverd. De centrale moet bij ons in de trapkast aangezien daar de internet router zit, hierdoor wordt het geluid aardig gedempt. Extra opties bijkopen is wel vrij prijzig (raamconnector voor 50 euro). Natuurlijk niet te vergelijken met de prijs van een inbraak. App is eenvoudig. Zou graag een refresh mogelijkheid hebben. Als m'n vrouw het systeem heeft aangezet, staat hij bij mij nog op uit. Bij echt sluiten van de app op iOS en weer openen pakt hij wel de status goed mee. Al met al... Zeer tevreden en natuurlijk hopen we dat hij nooit af zal gaan!

Aanbeveling: Ja

Mitchel Bos
18-12-2014
10

Pakket met camera gekocht na gezien te hebben op tv. Installatie gaat erg vlot na uur had ik alles gemonteerd, maar de 20 minuten die hier op de site staan zijn wel heel optimistisch. Beelden zijn erg scherp en de applicatie werkt snel en is overzichtelijk! Tot nu toe ben ik zeer tevreden en zal ik iedereen dit systeem aanraden.

Aanbeveling: Ja

Top