Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Huib
23-04-2024
10

Tot voor kort had ik een alarmsysteem van een zeer grote en bekende beveiligingsorganisatie. Omdat ik hoge abonnementskosten voor onderhoud en meldkamer kwijt was en voor iedere aanpassing de installateur moest bellen met alle kosten van dien heb ik gekozen voor Smartalarm. Het functioneert perfect, is eenvoudig te installeren, de kosten zijn beperkt en de service overtreft de verwachting. TOP! Ik zou het iedereen aanraden.

Aanbeveling: Ja

Ton
22-04-2024
9
Perfectie info

Klantgericht en er wordt alle tijd voor je genomen, geen haast klus en er wordt met je meegedacht. Prettig bedrijf, keurig verzorgd.

Aanbeveling: Ja

Menno Jongerius
22-04-2024
10

Werkt echt heel goed en de service is super. Pas geleden een probleem met het basisstation omdat we in verband met werkzaamheden het een paar keer van het netwerk moesten afhalen. Na telefonisch contact snel geholpen om alles te resetten en opnieuw in te richten en nu draait alles weer als een zonnetje.

Aanbeveling: Ja

Frederik
22-04-2024
10

XXl pakket gekocht, aansluiten ging goed met de filmpjes, push berichten werken goed, tot nu toe niks te klagen

Aanbeveling: Ja

Hans
22-04-2024
10
prima

vriendeijk , goed en snel geholpen

Aanbeveling: Ja

Sita Ramdoelare
22-04-2024
10
Service is top!

Heel fijn geholpen door Brian, Peter en z'n collega's. Sfeer onderling is goed! Ze werken heel netjes!

Aanbeveling: Ja

Kees
21-04-2024
10

Bestelde 15.30 het alarmsysteem, had het de volgende dag nog binnen. installatie zo gepiept, werkt allemaal super. Olisto was even lastig om te koppelen maar via chat perfecte hulp.

Aanbeveling: Ja

Ronald Ouderkerk
21-04-2024
10

Na meerdere malen contact met de klantenservive en na goed advies gekregen te hebben over gegaan tot aankoop van een basispakket met camera. Instalatie van het basispakket ws zeer makkelijk en de service houdt zeker niet op nadat de aankoop is gedaan. Zo ben ik perfect geholpen bij het aansluiten van de camera waarbij ik wel wat hulp kon gebruiken. Echt een club waar service en advies belangrijk is. Dat zie je helaas niet vaak meer! Met vriendelijke groet Ronald

Aanbeveling: Ja

M.
21-04-2024
8
Supersimpel systeem

Goed contact met Smartalarm gehad. Installatie was erg gemakkelijk, fijn dat smartalarm goed te bereiken was en mee dacht. Stappenplan voor installatie had iets concreter gemogen.

Aanbeveling: Ja

Ton (2)
21-04-2024
10

Naar aanleiding van mijn eerdere review heeft Jelle van Smartalarm mij nog uitgebreid uitgelegd hoe de verversing van de app in zijn werk gaat. Blijkt toch gewoon te verversen. Dank voor de heldere uitleg! Daarnaast heeft Frank van de technische ondersteuning mij zeer uitgebreid geholpen om mijn camera helemaal naar mijn zin te krijgen. Ik moet zeggen dat ik zelden zo'n onvermoeibare ondersteuning heb gekregen bij een aankoop, dat geeft vertrouwen. Al met al een indrukwekkende ondersteuning die niet ophoudt zodra de rekening is betaald.

Aanbeveling: Ja

Patrick
20-04-2024
10

Heel mooi systeem en werkt perfect. Had 8 bewegingsmelders, 4 deurcontacten, 2 camera\' s en een versterker nodig, dus vooraleer de aankoop 2x rechtstreeks naar de helpdesk gebeld voor verscheidene info. Wou ook weten of alle apparatuur in Belgie zou werken. Helpdesk onmiddellijk bereikbaar zonder wachttijd, en heel goede en deskundige uitleg gekregen. Toen wist ik al dat de helpdesk een grote meerwaarde had dan bij sommige concurrenten die ik ook had gebeld voor info. Installatie is heel eenvoudig, enkel de camera\'s wat problemen gehad, maar dit was niet aan smartalarm gelegen. Heel goed geholpen geweest door de medewerkers via teamviewer. Verder had ik graag enkele persoonlijke aanpassingen aan de apparatuur, die niet standaard zijn, en werd door het smartalarm team naar een oplossing gekeken en aangepast. Vermeldenswaardig vind ik ook voor de Belgische klanten, dat op de cameras de poort kan worden aangepast. Dit deed smartalarm op voorhand. Dus voor degene die zich zorgen maken betr. de niet al te makkelijke Telenet internet provider, die alle poorten beneden 1024 blokkeert geen enkel probleem met smartalarm. Conclusie: Complete systeem werkt feilloos, incl. de camera’s. Verscheidene malen helpdesk gebeld voor specifieke niet standaard zaken en steeds heel vriendelijk en behulpzaam geholpen geweest en geen lange wachttijden of achtergrondmuziek :-) Bedankt aan het hele smartalarm team. Het is duidelijk dat alle medewerkers met hart en ziel hun job doen om de klanten te helpen. Echt een aanrader !

Aanbeveling: Ja

JAE Geelen
20-04-2024
8

In het begin wat verbindingsproblemen met de deurcontacten met de centrale in huis,deze zijn snel opgepakt en opgelost door smartalarm. Nu werkt het systeem zeer goed. erg tevreden. ben zeer tevreden over de helpdesk, mensen met kennis van het systeem.

Aanbeveling: Ja

Martijn Urgers
20-04-2024
10

Bestelde 16.00, dus later dan aangegeven tijd om morgen in huis te hebben. Werd toch volgende dsg nog geleverd. Installeren ging allemaal als een fluitje. Van het weekend de sirene eens uitproberen.

Aanbeveling: Ja

Anita Schräder
19-04-2024
10
Tevreden!

zeer informatie, duidelijk te vinden, snelle reacties, gewoonweg Top. Ik ben meer dan tevreden, dank jullie wel.

Aanbeveling: Ja

Antoine Jordans
19-04-2024
10

Systeem eenvoudig te installeren. Klantensevice goed zelfs als ik een eigen Foscam camera koop helpen ze mij die aan te sluiten op Smartalarm. Tot nu toe zeer tevreden.

Aanbeveling: Ja

Timothy Mulder
19-04-2024
10

Begin van de week mijn smartalarm pakket binnen gekregen en meteen 's avonds aan de slag gegaan met de installatie. Het installeren was erg makkelijk en vrij snel te doen. Bij het installeren van de camera kwam ik wat dingen tegen die ik niet helemaal begreep. Toen ik de technische dienst belde voor ondersteuning werd ik uiterst vriendelijk geholpen. Op afstand hebben zij mij geassisteerd met het afronden van de installatie. Heb het nu een paar dagen in gebruik en ben erg tevreden. Vooral de berichten die ik binnen krijg op mijn mobiel zijn erg handig, zo weet ik altijd wat er binnen het systeem gebeurt! TOP SERVICE!

Aanbeveling: Ja

Scouting Elswout
19-04-2024
10

Allereerst hulde voor de geduldige mensen bij de klantenservice (Julian)! Verder een mooi systeem, installatie gaat makkelijk en snel. Via de website kan je nieuwe componenten snel toevoegen, dit gaat een stuk makkelijker dan bij veel concurrenten. De sensoren zijn ook beter dan soms elders te vinden, raam-/deurcontacten zijn bijvoorbeeld slim; het alarm 'weet' dus dat een deur open staat bijvoorbeeld. Zo krijg je een melding als je vertrekt, maar een raam/deur vergeet. De sirene van de (witte) centrale is luid genoeg, maar luider is altijd beter. Het buitenalarm daarentegen; als je die binnen zou hangen is een gehoorbeschadiging niet te voorkomen denk ik. Heel erg bedankt voor alles!

Aanbeveling: Ja

Gerard de Bruijn
19-04-2024
10

Erg blij met mijn aanschaf met alles erop en erbij, ook de installatie service is aan te raden, een geheel stabiel systeem voornamelijk door de inzet van Smartalarm, ook de Trigion centrale denkt goed mee zodat de beste oplossing tot stand komt, dank Marc en Mark gr Gerard

Aanbeveling: Ja

Piet
19-04-2024
10
Snel, vriendelijk en professioneel.

Informatie werd op een vriendelijke en professionele wijze verstrekt. Mijn bestelling werd snel en zorgvuldig afgehandeld. Mijn ervaring net Smartalarm bevalt mij tot nu toe uitstekendste. Ik ben sinds kort klant.

Aanbeveling: Ja

F. Van Heusden
19-04-2024
10

Een uitstekend werkend systeem. Een vriend van mij had het systeem aangeschaft en was zo enthousiast erover dat hij mij ook wist te overtuigen en ik het ook heb aangeschaft. Zeer eenvoudig te bedienen via afstandsbediening, bedieningspaneel of app. Kortom een aanrader!!!

Aanbeveling: Ja

Top