Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

268 beoordelingen

D.Beer
19-08-2015
10

Heb inmiddels het systeem 3 weken En heb dit nog nooit mee gemaakt, de service en de hulp die je krijgt bij het installeren en probleempjes die je tegen kan komen worden tot in de puntjes opgelost door het team het installeren van de camera zag ik heel erg tegen op en werd door jordy op afstand fantastisch afgehandeld en super gedaan zonder dat ik er maar verder iets aan hoefde te doen GEWELDIG!!! maar de eer komt niet alleen hem toe het gehele team is top, julian en alle anderen etc etc Een bedrijf met oude waarden in een hypermodern jasje, hier is het geen kopen en je zoekt het maar uit, bij dit bedrijf is service geschreven in hoofdletters een voorbeeld voor velen, CHAPEAU

Aanbeveling: Ja

Antoine Jordans
04-08-2015
10

Systeem eenvoudig te installeren. Klantensevice goed zelfs als ik een eigen Foscam camera koop helpen ze mij die aan te sluiten op Smartalarm. Tot nu toe zeer tevreden.

Aanbeveling: Ja

DEX
28-07-2015
10

Ik gebruik het systeem nu bijna 3 maanden, werkt perfect, hele goede service. Voor deze prijs vind je nergens een een systeem als Smartalarm. Of nog beter gezegd, door bediening via app, afstandsbediening, het beste alarmsysteem!!

Aanbeveling: Ja

Rob
27-07-2015
8

Zeer tevreden. Makkelijk te installeren. Push berichten wilde eerst niet werken, maar snelle hulp van de helpdesk bracht uitkomst. 4 sterren omdat er nog wel kleine dingen beter kunnen. Bv bij smartmassage kunnen kiezen per soort bericht tussen mail of pushbericht, of bij de sensoren kunnen aangeven of ze bij alarm uit toch een signaal geven zodat je wanneer je op zolder bent weet dat iemand de schuipui open doet. Meer wensen dan klachten :-) Tevreden. Rob

Aanbeveling: Ja

J.E. van Gelder
13-07-2015
10

Sinds december 2013 draait dit alarmsysteem naar volle tevredenheid. Makkelijk te installeren en bedienen. Zeer goede helpdesk!

Aanbeveling: Ja

Willem Bos
06-07-2015
10

Bijna een jaar in gebruik en ben zeer tevreden! Het gebruik van de installatie is zeer gebruikersvriendelijk en geen vals alarm gehad. Tijdens het installeren van de camera had ik de hulp nodig van de helpdesk en deze hebben mij. snel en vakkundig geholpen!

Aanbeveling: Ja

Vincent
04-07-2015
8

Fantastisch alarmsysteem, eerlijk is eerlijk maar om 5 sterren van mij te krijgen moet de beloofde klikaanklikuit koppeling toch snel gerealiseerd worden. Vreemd ook dat ik de pagina mbt de klikaanklikuit koppeling ook niet meer kan terugvinden. Graag een reactie SmartAlarm !

Aanbeveling: Ja

Leen Taal
04-07-2015
10

ik ben het helemaal met Dex eens perfecte service en ondersteuning, en natuurlijk is er wel eens wat, maar naar mijn ervaring is dat altijd op een perfecte manier opgelost. als ze beloven terug te bellen op een vast tijdstip gebeurt dat ook. en de problemen die ik had zijn altijd op een snelle en professionele manier opgelost.

Aanbeveling: Ja

DEX
03-07-2015
10

Kan die onderste review verwijdert worden. Wat een negatief persoon! Service is perfect, ik wordt altijd goed geholpen, misschien wat aan je houding veranderen.

Aanbeveling: Ja

DEX
03-07-2015
10

Perfect systeem! Makkelijk en snel te installeren. En hele goede en betrouwbare service.

Aanbeveling: Ja

Marco W.
11-06-2015
10

Gisteren compleet pakket ontvangen. Zelf geinstalleerd mbv duidelijke gebruiksaanwijzing. Ging prima! Alleen wat hulp gehad van supportdesk bij installatie van de camera: zij hebben op afstand de camera en netwerk settings geconfigureerd; niets dan lof over deze hulp! Werkt perfect!

Aanbeveling: Ja

Patrick
31-05-2015
10

Prima levering, product en dienstverlening. Instellen camera was wat lastig, maar uiteindelijk allemaal goed gelukt.

Aanbeveling: Ja

Hans
03-05-2015
8

Levering prima. Installatie is goed verlopen met behulp van de beschrijving en filmpjes.

Aanbeveling: Ja

raymond
01-05-2015
8

goede service goed geholpen met de camera instellen enigste wat jammer is dat er geen micro sd card word meegeleverd voor de camera voor dat geld om opname's op te slaan.

Aanbeveling: Ja

Ton (2)
23-03-2015
10

Naar aanleiding van mijn eerdere review heeft Jelle van Smartalarm mij nog uitgebreid uitgelegd hoe de verversing van de app in zijn werk gaat. Blijkt toch gewoon te verversen. Dank voor de heldere uitleg! Daarnaast heeft Frank van de technische ondersteuning mij zeer uitgebreid geholpen om mijn camera helemaal naar mijn zin te krijgen. Ik moet zeggen dat ik zelden zo'n onvermoeibare ondersteuning heb gekregen bij een aankoop, dat geeft vertrouwen. Al met al een indrukwekkende ondersteuning die niet ophoudt zodra de rekening is betaald.

Aanbeveling: Ja

Ton
20-03-2015
8

Systeem een dag na bestellen binnen. Gratis verzonden. Keurig verpakt, maakt een degelijke indruk. Installeren is inderdaad een peuleschil Het meeste werk gaat nog zitten in het koppelen van alle elementen, wat overigens super eenvoudig is. De camera gaf wel problemen, maar na top hulp op afstand vanuit de klantenservice was ook deze klaar om te gebruiken. Enige wat een vijf sterren beoordeling in de weg zit is de app die niet ververst (of heel traag) bij wisselingen in de alarmstatus. Hierdoor kijk je vaak naar de niet actuele status. Ga ervan uit dat hier in een nieuwe release vast naar gekeken gaat worden. Heb smartalarm aangeschaft als vervanging van een tien jaar oud (veel duurder) systeem, maar de eerste indrukken zijn zeer positief.

Aanbeveling: Ja

Stijn Klaassen
20-03-2015
10

Update omtrent mijn eerdere review: Het probleem met de push-notificaties is verholpen door de super Klantenservice van SmartAlarm ! Deskundig, snel en persoonlijk geholpen!

Aanbeveling: Ja

Stijn Klaassen
16-03-2015
8

Prima systeem, super klantenservice! Heeft hier en daar nog wat bugs, zo kan ik bijvoorbeeld niet een account hebben op het systeem bij ons thuis én op die van familie tegelijk, dan moet ik een ander e-mail adres gebruiken. Verder krijg ik geen push-notificaties. Voor de rest werkt het systeem prima, wel jammer dat de accessoires los zo duur zijn.

Aanbeveling: Ja

L Taal
03-03-2015
10

Even een update van mijn eerdere review (zie hieronder). Gister contact gehad met smartalarm (Frank) had ik aan de lijn en die heeft mij perfect en zeer professioneel geholpen nam ook ruim de tijd voor mij. en alles werkt super Frank heeft alle instellingen nagelopen en alles vanaf afstand ingesteld. na mijn eerdere Review moet ik dit keer zeggen dat alles zeer netjes is aangepakt.

Aanbeveling: Ja

L Taal
01-03-2015
2

donderdag pakket besteld vrijdag in huis, de levering ging perfect. aanmelden en aansluiten ging ook heel goed op de camera na. HD Camera kan ik alleen via internet bekijken totaal geen gebruiksaanwijzing bijgesloten. kan hem niet benaderen via de app en als ik hem wilt toevoegen dan zegt het systeem dat de camera met dat SA nummer al in de lijst voorkomt. (dus niet) helpdesk gebeld op zaterdag om 09:14 omdat ze zeggen 24 uur ondersteuning te geven. dus niet krijg ik Trigion aan de lijn die het doorgeeft aan de monteur die zou gelijk terug bellen, om 13:00 nog eens gebeld en de monteur zou dezelfde dag nog terug bellen. 17:00 nog niets vernomen van de monteur weer maar zelf even gebeld en je raad het nooit de betreffende man heeft gewoon de tel voor mij neer gegooit hij had daar allemaal geen zin en tijd voor. wat een top service beste smartalarm. heeft direct terug gebeld en de beste man zijn leidinggevende gesproken er is wel direct actie ondernomen met een excuses. maar ik zie hier enkel positieve reacties voorbij komen met plug en play en een super klantenservice maar daar kan ik nu niet zo zeker van zijn ben nog steeds niet terug gebeld. als het morgen niet is opgelost dan gaat het hele pakket retour.

Aanbeveling: Nee

Top