Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Karel van der Akker
07-04-2024
10

Sinds een paar weken ben ik eigenaar van een SmartAlarm systeem. De installatie verliep erg vlot, voor ik het wist had ik alle sensoren al hangen. Later nog 3 deursensors erbij gekocht en ook deze waren binnen no-time geïnstalleerd. Ik zit er aan te denken om ook nog een paar camera's aan te schaffen, dan is mijn huis al helemaal goed beveiligd. Omdat ik toch nog wat vragen over de werking van het systeem had heb ik de klantenservice gebeld. Naast dat mijn vragen goed werden beantwoord vond ik het een fijn gesprek. Vooral de tips over het instellen van de ''smartmessages'' waren erg handig! De mogelijkheden met dit systeem lijken wel onbeperkt! Zo kreeg ik ook te horen dat ze binnenkort een whatsapp-functie gaan inbouwen om het systeem te koppelen aan buurt-whatsappgroepen. Heel erg handig, zo weten mijn buren meteen wanneer het alarm afgaat. Meestal koop je een systeem en moet je bij elke nieuwe update de aller nieuwste hardware hebben, nu krijgen ik zonder extra kosten nieuwe functies! Ik kan niet anders zeggen dat ik ontzettend tevreden ben over het systeem en ik ben benieuwd wat de het allemaal voor nieuws gaat brengen. Hulde aan het Smartalarm team! De vriendelijke groeten van Karel

Aanbeveling: Ja

Jan
07-04-2024
8
Positief

Makkelijk en snel geholpen aan een alarmsysteem. Prijsgunstig. Met meerdere keuzemogelijkheden in gebruik. Vragen over het systeem worden snel beantwoordt.

Aanbeveling: Ja

T.
06-04-2024
10
Prima advies

Aandacht voor probleem, mede opgelost en goed advies wat werkt

Aanbeveling: Ja

Philippe
06-04-2024
10
goed

in het begin wat problemen gehad, na telefonisch contact zijn we er samen door geloodst zodat het alarmsysteem prima werkte !

Aanbeveling: Ja

Rob
06-04-2024
10

Sinds kort eigenaar van een Smartalarm. Prachtig systeem. Installatie goed zelf te doen, op 1 camera na. Deze wilde geen beelden laten zien terwijl de instelling goed bleken te zijn, dacht ik! Daarom telefonisch contact gehad met het serviceteam/helpdesk van Smartalarm. Via teamviewer keek de medewerker mee op mijn Mac en constateerde dat er vermoedelijk een fout in de camera zat. Gaf nog wat tips voor in de toekomst en, geen vraag was teveel! Super vakkundig te woord gestaan. Dank je wel Frank! Het verzoek was de camera terug te sturen voor nader onderzoek. Bleek er na onderzoek een storing in de camera te zitten. Een paar dagen later ontving ik via TNT Post een nieuwe camera die door de serviceafdeling alvast op een aantal punten ingesteld was. Super service!! Kortom, mooi systeem, een jong bedrijf met jonge mensen met hart voor de zaak. Ga lekker door zo!!

Aanbeveling: Ja

F van Dongen
06-04-2024
10

Na meerdere inbraken in de buurt hadden we besloten een alarmsysteem aan te schaffen.Na lang zoeken hebben we voor smart alarm gekozen oa door de vele positieve reviews. Het installeren van het alarm verliep vrijwel zonder problemen, echter lukte het me niet om de camera te installeren. Gelukkig kon smart alarm 's avonds na mijn werk ( Mitchel nogmaals dank hiervoor) via een special programma de camera installeren. Zeer tevreden!

Aanbeveling: Ja

Dick
06-04-2024
10

Na 2 jaar probleem met toetsenbord werd direct opgelost zonder blikken of blozen, niets dan lof over de service van dit bedrijf ook na 2 jaar laten ze je niet vallen , dus 5 sterren maar alleen omdat ik er niet meet mag geven , anders hadden zij het zeker verdiend KLASSE !!!!

Aanbeveling: Ja

Bert
05-04-2024
8
Super goed geholpen.

Door stroomuitval was centrale totaal van de wap geraakt. Na lang en geduldige instructie eindelijk probleem weer opgelost.

Aanbeveling: Ja

Hans
05-04-2024
8

Levering prima. Installatie is goed verlopen met behulp van de beschrijving en filmpjes.

Aanbeveling: Ja

Peter van Keulen
05-04-2024
10

Sinds 3 maanden hebben wij Smartalarm in gebruik. Het systeem in 1.5 uur volledig geïnstalleerd! Zowel 's nachts als wanneer we weg zijn is het systeem ingeschakeld. Dit geeft een veilig gevoel. Vragen tijdens de installatie werden snel beantwoord door de helpdesk. Systeem werkt 100%, zonder problemen, ook in combinatie met iPad of laptop. Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een betrouwbaar alarm systeem!

Aanbeveling: Ja

Alex Visser
04-04-2024
10
Zeer tevreden en snel geholpen

Na diverse verhuizingen en daarmee een aantal alarmsystemen verder is mijn laatste aanwinst Smartalarm. Installatie en integratie met Homey verliep vlekkeloos. Waar ik eerder een uitdaging had met connectiviteit, met name bereik op de bovenste etage, ervaar ik geen problemen met de bewegingsmelder van Smartalarm. Prima product voor een scherpe prijs.

Aanbeveling: Ja

P.A.
03-04-2024
9
Het installeren en uitleggen van het systeem door Smartalarm is deskundig uitgevoerd.

Afspraak kon op zeer korte termijn worden gerealiseerd en werk is deskundig en prettig uitgevoerd. Ben blij dat ik de Installatie en het activeren van het systeem (met camera's) heb laten doen door vakmensen.

Aanbeveling: Ja

Niels
03-04-2024
10
De monteur bleef net zo lang tot het probleem was opgelost!

Mijn klachten zijn goed opgelost op een vakkundige en professionele mannier.

Aanbeveling: Ja

Melissa
03-04-2024
9
Veilig en gemakkelijk.

Zeer tevreden, makkelijk te bedienen via een afstandsbediening en via de app. Goede service bij de montage van ( Wilk Business ). Meldkamer reageert meteen bij melding. Ik trek met een gerust hart de deur achter mij dicht.

Aanbeveling: Ja

Wim
03-04-2024
10
Prima geholpen na storing bij activeren/installeren

Inderdaad binnen 24 uur reactie. Daarna duidelijke instructie bij verzoek vanuit SmartAlarm om aanvullende info. En op grond van verstrekte info probleem door SmartAlarm snel verholpen. De werking van de producten en diensten moet ik nu nog gaan ervaren.

Aanbeveling: Ja

Dennis kier
03-04-2024
10

Alarmsysteem 5 dagen geleden gekocht, de volgende dag gelijk geïnstalleerd. Had het pakket met HD camera gekozen. Het installeren ging allemaal makkelijk. De deur raam contacten waren echt mini. Deze vallen totaal niet op maar doen hun werk erg goed. Het systeem direct uitgetest samen met mijn broer. De sirene was erg hard. Het instellen van de push berichten is ook gelukt, heb nu ingesteld dat de bewegingsmelder in de bijkeuken in de avond ingesteld dat we een bericht krijgen wanneer er beweging is. Deze krijgen we steeds binnen. Zeer tevreden tot nu toe! Ook geprofiteerd van de zes maanden gratis trigion actie om uit te proberen of we deze actie willen houden

Aanbeveling: Ja

Matthijs Clasener
03-04-2024
8

Systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Makkelijk te installeren met de teksten op de site. Toch hulp nodig, dan maken de filmpjes het wel duidelijk. Hierdoor snel te installeren. Even ongestoord doorwerken en het is met een minuut of 20 helemaal klaar. Fijn dat alles geplaatst kan worden zonder boren. Bewegingsmelders zijn met klittenband te plaatsen en de raam/deurconnectoren met dubbelzijdige tape. Mocht je willen schroeven dan kan dat ook. Beide opties zijn meegeleverd. De centrale moet bij ons in de trapkast aangezien daar de internet router zit, hierdoor wordt het geluid aardig gedempt. Extra opties bijkopen is wel vrij prijzig (raamconnector voor 50 euro). Natuurlijk niet te vergelijken met de prijs van een inbraak. App is eenvoudig. Zou graag een refresh mogelijkheid hebben. Als m'n vrouw het systeem heeft aangezet, staat hij bij mij nog op uit. Bij echt sluiten van de app op iOS en weer openen pakt hij wel de status goed mee. Al met al... Zeer tevreden en natuurlijk hopen we dat hij nooit af zal gaan!

Aanbeveling: Ja

Ruth
02-04-2024
8
Uiteindelijk gelemaal goed, maar hulp kwam langzaam op gang

Het leek heel simpel, maar de situatie in de meterkast was ingewikkeld. De hulp per telefoon was heel vriendelijk, maar niet altijd beschikbaar. Als digibeet had ik echt hulp nodig. Die kreeg ik uiteindelijk ook en toen bleek t heel simpel.

Aanbeveling: Ja

Rob Loonen
02-04-2024
8

Systeem bevalt erg goed, goede prijs / kwaliteit verhouding. In het begin even een probleem met het schuifpui contact, maar is erg goed en snel opgepakt door Smart Alarm. Enige minpuntje is dat er geen goed werkende app voor Samsung en Nokia is.

Aanbeveling: Ja

Ronald
02-04-2024
10

Prima alarmsysteem voor een redelijke prijs, alleen de extra losse onderdelen die te koop zijn, vind ik aan de dure kant, zeker de camera\'s. Iedereen kan dit systeem zelf installeren omdat dit erg eenvoudig is.

Aanbeveling: Ja

Top