Reviews SmartAlarm

Reviews

Klanten hebben ons gemiddeld als 'Zeer goed' gewaardeerd. Op een schaal van 1-5 geven klanten ons gemiddeld een 4,74 (gebaseerd op 153 reviews). SmartAlarm is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos communiceert binnen uw huis of bedrijf en gebruik maakt van gecertificeerde hardware (volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2). Met SmartAlarm houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade.

Laat een review achter

De laatste reviews

SmartAlarm -

Ramadjin

55 stars

22 juli 2019, 15:35

besteld, volgende dag opgehangen, doet precies wat er staat. geen klagen vooralsnog

Quinsy

55 stars

25 juni 2019, 09:45

Alarmsysteem zondag gekocht, we hadden het snel nodig, werd maandag avond al bezorgd, binnen anderhalf uur hadden we het systeem goed hangen, dat is lekker op vakantie gaan.

Barend

55 stars

17 juni 2019, 13:40

doet wat het beloofd, duidelijke kosten, geen verassingen achteraf

Welda

55 stars

12 juni 2019, 09:33

Deur/raam contacten plaatsen was wat lastiger maar goed geholpen, aanrader

Frederik

55 stars

7 juni 2019, 08:56

XXl pakket gekocht, aansluiten ging goed met de filmpjes, push berichten werken goed, tot nu toe niks te klagen

Jaap

55 stars

31 mei 2019, 11:41

Recent heb ik wat problemen gehad met mijn camera, waarna ik contact met SmartAlarm heb opgenomen, ze mij vroegen een review te schrijven. Ik heb Smartalarm aangeschaft toen het bedrijf volgens mij net begon (2013). Ik heb systeem inmiddels dus al vijf jaar en ik denk dat ik wel goed kan zeggen wat de voor en nadelen zijn van het alarmsysteem. Dus let op :-) Laat ik beginnen met de voordelen: Het systeem werkt altijd, ik heb nog nooit een storing gehad, alleen af en toe moet er een batterijtje vervangen worden. De applicatie is echt heel handig, ik had zelf verwacht dat ik vaak de afstandsbediening en het bedieningspaneel zou gebruiken maar ik gebruik eigenlijk altijd de app. Het systeem geeft me echt het gevoel dat ik goed ben beveiligd en ik merk dat ik het letterlijk elke dag gebruik. Wat ik door de jaren heen ook prettig vind is de meldkamer die je zonder extra kosten aan kan zetten als je op vakantie bent, dit is wat mij betreft wel een groot voordeel, in plaats van een heel jaar betalen voor iets wat je alleen gebruikt als je niet thuis slaapt. Wanneer ik op vakantie ben vind ik het prettig dat ik in de notificaties kan zien dat mijn buren mijn katten eten hebben gegeven dit klinkt misschien een beetje stom maar zo kan ik zonder de agent te spelen naar de buren toch kijken of ze het gedaan hebben. Ik merk dat ik de camera's gebruik wanneer ik niet thuis ben om dan te controleren of alles in orde is, wanneer ik thuis ben ik gebruik ik deze bijna niet, ik heb twee camera's gekocht, achteraf gezien was misschien een camera wel genoeg. De keren dat ik naar het kantoor van SmartAlarm heb gebeld ben ik altijd heel erg goed en snel geholpen. Dan de nadelen: Het is niet het goedkoopste systeem op de markt, ik heb daar echter bewust voor gekozen, duurkoop is wat mij betreft goedkoop. Het proces van het aansluiten van de camera kwam ik zelf niet uit, maar was na een belletje snel opgelost. De batterij van de deurmagneet bij mijn voordeur moet ik elke anderhalfjaar vervangen, mij is verteld dat het komt omdat deze deur dagelijks meerdere malen gebruikt wordt, dat is wel anders dan de vier jaar die op de site staat, voor de overige sensors klopt dit overigens wel. Voor mij winnen de voordelen het absoluut van de nadelen, dus wat mij betreft is dit systeem een absolute aanrader. Inmiddels hebben meerdere familitieleden het op mijn aanraden aangeschaft en zijn ook zeer tevreden. Doe er je voordeel mee, want ik heb smartalarm echt klokje rond gereden.

Alexis

55 stars

30 mei 2019, 17:51

Lang nagedacht over de aankoop, het systeem wat ik wilde koste uiteindelijk toch best wel wat geld bij elkaar. Heb het systeem inmiddels een klein half jaar en had het veel eerder moeten kopen. Elke avond in mijn bed het alarm aanzetten met de app, werkt gewoon erg lekker. Ik heb naast binnen sensors ook een sensor in mijn tuin geplaatst waardoor ik een alarmmelding krijg als iemand in mijn tuin loopt. We wonen erg afgelegen en dit geeft echt een veilig gevoel. De app is deze week vernieuwd ik had niks te klagen maar hij is wel sneller geworden en het design is moderner, dit had niet perse gehoeven, als het maar goed werkt. Kort samengevat, wanneer je twijfelt om dit systeem aan te schaffen dan adviseer ik om het snel te kopen, een veilig gevoel kan je geen prijs aan koppelen.

Benjamin Zijlema

55 stars

28 mei 2019, 14:51

Duidelijke site met goede informatie over het product. Bij het bestellen ondersteuning gehad van de klantenservice. Installatie ging soepel met duidelijke video's die laten zien hoe je de sensoren moet aansluiten en koppelen. Camera was wat lastiger om aan te sluiten maar door Joshin van de klantenservice snel opgelost, dank voor je hulp! De app is net nieuw en werkt super snel, pushberichten en sms berichten bij het alarm, doet precies wat er beloofd is. De koppeling naar de meldkamer nog niet getest, dit ga ik doen wanneer ik op vakantie ga. Kortom een aanrader.

Anja Preuder

55 stars

12 februari 2019, 09:36

SmartAlarm pakket gekocht, volgende dag binnen gekomen, snel geïnstalleerd. 's avonds was ik natuurlijk al weer helemaal vergeten dat ik het nieuwe alarmsysteem had aangezet. Dus ik liet per ongeluk de sirene afgaan, wat is die hard, je schrikt er heel erg van. Helemaal tevreden op dit moment :)

Bert Rooswater

55 stars

29 januari 2019, 09:52

XXL pakket gekocht, lekker compleet pakket voor een scherpe prijs, installeren ging makkelijk heb er direct voor gekozen om alles netjes weg te boren, dan doe je er wat langer over maar dan weet je ook direct dat alles goed werkt. In combinatie met olisto heb ik geofencing aangezet, super fijn, mijn alarmsysteem gaat automatisch aan wanneer ik thuis wegga en het vergeten ben, super handig!