Reviews SmartAlarm

Reviews

Klanten hebben ons gemiddeld als 'Zeer goed' gewaardeerd. Op een schaal van 1-5 geven klanten ons gemiddeld een 4,72 (gebaseerd op 143 reviews). SmartAlarm is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos communiceert binnen uw huis of bedrijf en gebruik maakt van gecertificeerde hardware (volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2). Met SmartAlarm houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade.

Laat een review achter

De laatste reviews

SmartAlarm -

Vincent

55 stars

18 juli 2018, 10:04

Alarmsysteem op donderdag besteld, vrijdag alles binnen. Had van te voren even gebeld en gevraagd hoe het werkt met een camera installeren. De medewerker gaf aan dat de technische dienst vanaf afstand handig kan helpen. Het leek wel of ik een installatie erbij had gekregen. De medewerker heeft mij veel zorgen met het instellen van de camera uit handen genomen. De andere componenten werken ook allemaal goed, aansluiten en ophangen was zo gebeurd.

Kees jongsma

55 stars

8 mei 2018, 09:27

Alarm werkt perfect, doet zeker wat het moet doen!

Mina Nabil

35 stars

28 april 2018, 11:25

Een prima alarmsysteem wat makkelijk te installeren is. Wel 1 groot ergernis: Wij zetten onze alarm in de avond voordat we naar bed gaan op huismodus, bij het aanzetten krijg je twee korte piepjes te horen wat verder prima is. In de ochtend ben ik erg vroeg wakker en zet ik het alarm uit. Echter krijg je dan een hele lange piep die paar seconden duurt. Hierdoor wordt mijn hele gezin wakker. Ook hebben wij een kleine baby. Wanneer wij in de avond thuis komen en het kind ligt te slapen in de wieg en we zetten het alarm uit dan schrikt ie zich rot van dezelfde piep die enkele seconden blijft piepen. Volgens de collega die ik gesproken heb is dit eerder ook door andere klanten gemeld. Dit zou echter niet op korte termijn opgelost worden volgens de servicedesk. Mijn verzoek is dus aan de andere klanten die hier ook last van hebben dit te melden. En hopelijk zal smartalarm hier dan snel werk van maken.

E.Wildeman

35 stars

9 april 2018, 23:31

Bestelling en bezorging super snel. Echter niet in 20 minuten geïnstalleerd zoals in handleiding vermeld staat. Vind handleiding niet duidelijk, geen stappenplan (eerst activeren of eerst ophangen ed.?). ik mis op sommige pagina's de pdf voor handleiding en instructiefilmpjes. Telefonisch contact (op zondag) omdat het bedieningspaneel niet gevonden wordt bij toevoegen, lang in de wacht, extern bureau, "ik kan een terugbelnotitie maken". U wordt maandag teruggebeld.... En waar ik dan absoluut niet tegen kan is de vraag: heeft u de handleiding doorgenomen.......

Hans Huijts

55 stars

19 maart 2018, 11:59

Wederom geweldig geholpen met mijn camera's op afstand door het serviceteam, niks wachttijden en niets is te veel moeite. Hier kunnen zo veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. ik durf dit iedereen aan te raden.

gertjan

55 stars

14 januari 2018, 13:04

Top systeem en.. Top hulp bij problemen. Inloggen door de helpdeskmedewerker op afstand en probleem opgelost. Betaalbaar en redelijke maandelijkse kosten, ook bij aanmelding bij meldkamer en toevoeging van camera's . Ben benieuwd naar nieuwe toevoegingen in de toekomst aan het systeem om mijn huis verder te digitaliseren.

Naomi

55 stars

10 januari 2018, 16:35

Sinds vorig jaar alarmsysteem van SmartAlarm. Het installeren was, na even zoeken, heel eenvoudig. Zojuist nog contact gehad omdat de pushberichten SmartMessages niet werkten. Jackie heeft mij super geholpen! Het was een flinke puzzel, maar hij heeft net zo lang geprobeerd tot het probleem was verholpen. Klasse!!!

Marijn

55 stars

8 december 2017, 10:24

Zojuist het systeem met behulp van een medewerker op afstand geïnstalleerd. De producten waren binnen 1 dag thuisbezorgt. Het installeren was eenvoudig en de service was top! De medewerker heeft mij met behulp van de handleidingen door het proces heen geloodst. Het werkt naar behoren tot nu toe en is zeer eenvoudig te gebruiken. Mijn vrouw en ik zijn heel erg tevreden over de service en het gebruiksgemak van het systeem, we zouden het zeker aanraden! Een uitstekend product voor een goede prijs!

Dick

55 stars

11 november 2017, 02:14

Na 2 jaar probleem met toetsenbord werd direct opgelost zonder blikken of blozen, niets dan lof over de service van dit bedrijf ook na 2 jaar laten ze je niet vallen , dus 5 sterren maar alleen omdat ik er niet meet mag geven , anders hadden zij het zeker verdiend KLASSE !!!!

René

55 stars

23 juli 2017, 16:58

Ruim anderhalf jaar heb ik mijn appartement beveiligd met Smartalarm en ik ben zéér tevreden! Punten die ik belangrijk vind: ik heb geen valse alarmmeldingen gehad(!), batterijen gaan erg lang mee (nog geen batterijen hoeven te vervangen), makkelijk te bedienen, alles via Internet, makkelijk uitbreidbaar (6 bewegingsmelders, 4 deur/raam-contacten, 2 x extra sirenes), en de kosten om je installatie te koppelen aan de meldkamer van Trigion valt reuze mee. Als laatste, ik heb 1 keer contact gehad met de support afdeling van Smartalarm (dus niet veel ervaring hiermee) en ze reageren heel snel op je vragen en zijn bereid om je snel te helpen. Kudos! Ik kan Smartalarm iedereen aanraden.