Reviews SmartAlarm

Reviews

Klanten hebben ons gemiddeld als 'Zeer goed' gewaardeerd. Op een schaal van 1-5 geven klanten ons gemiddeld een 4,72 (gebaseerd op 143 reviews). SmartAlarm is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos communiceert binnen uw huis of bedrijf en gebruik maakt van gecertificeerde hardware (volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2). Met SmartAlarm houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade.

Laat een review achter

De laatste reviews

SmartAlarm -

F van Dongen

55 stars

11 februari 2016, 15:12

Na meerdere inbraken in de buurt hadden we besloten een alarmsysteem aan te schaffen.Na lang zoeken hebben we voor smart alarm gekozen oa door de vele positieve reviews. Het installeren van het alarm verliep vrijwel zonder problemen, echter lukte het me niet om de camera te installeren. Gelukkig kon smart alarm 's avonds na mijn werk ( Mitchel nogmaals dank hiervoor) via een special programma de camera installeren. Zeer tevreden!

Nic

55 stars

28 januari 2016, 08:30

Ik had gisteren problemen met installeren van de HD camera. Uiteindelijk contact opgenomen met smartalarm ben gelijk geweldig geholpen :) Mij dank is zeer groot en wij willen alle geduldige medewerkers bedanken voor deze super service toppie

H. van Osch

55 stars

26 januari 2016, 10:38

Ik heb het het smartalarm systeem nu al sinds september in huis en ben nog steeds heel erg tevreden. Makkelijk aan te sluiten en simpel online te bedienen. Van tevoren had ik verwacht moeite te hebben met alle instellingen. Gelukkig is het allemaal duidelijk en logisch in elkaar gezet en wordt het ondersteund door installatiefilmpjes. Ons oude systeem gebruikte wij uiteindelijk alleen maar voor vakanties. In en uitschakelen met die pincodes gingen wij liever uit de weg. Nu gebruiken we het systeem elke nacht en als wij niet thuis zijn. Door het bedienen op de smartphone kan ik het systeem gemakkelijk inschakelen terwijl ik van de voordeur naar de auto loop. Gemak dient de mens!

Gerard de Bruijn

55 stars

5 december 2015, 13:22

Erg blij met mijn aanschaf met alles erop en erbij, ook de installatie service is aan te raden, een geheel stabiel systeem voornamelijk door de inzet van Smartalarm, ook de Trigion centrale denkt goed mee zodat de beste oplossing tot stand komt, dank Marc en Mark gr Gerard

D.Beer

55 stars

2 december 2015, 14:18

Vervolg op mijn review van 19 augustus SERVICE ik schrijf dit zeer bewust net hoofdletters en ik zal uitleggen waarom, zoals ik al beschreef heb ik sinds juli het Smartalarm systeem, inclusief camera etc het instellen zoals ik al beschreef was super, de hulp op afstand was 100% ik had er geen omkijken naar ik ontdekte pas geleden dat mijn magneet contacten aan voordeur en achterzijde, niet altijd het juiste signaal door gaven, dus gebeld met Smartalarm Marc heeft alles onderzocht getest op afstand en een oplossing aangedragen in andere contacten, toen dit ook niet bleek te helpen weer een andere oplossing samen gezicht door Julian en Marc ( Dynamisch Duo) en het systeem werkt weer optimaal, dit moderne bedrijf werkt echt nog volgens oeroude begrippen 1.SERVICE 2.Een afspraak is ook een echte afspraak. 3. Wat ze zeggen , komen ze ook na. 4. Ze zeggen we bellen u terug, dan bellen ze ook terug 5 . Als ze zeggen geen zorg wij lossen het voor u op, dan LOSSEN ZE HET OOK ECHT OP ‼️ Nogmaals alle credits voor dit bedrijf, ik ben onder de indruk voor mij geen ander beveiligings bedrijf meer

Harry

45 stars

25 november 2015, 18:23

Heb dit systeem nu een paar maanden. Installatie was simpel en snel. Zou een extra ster hebben gegeven als ik per melder zou kunnen aangeven of er een inlooptijd voor het alarm zou zijn. Waarom zou er een inlooptijd zijn als ik niet via de juiste weg naar binnen kom?

Scouting Elswout

55 stars

4 november 2015, 23:25

Allereerst hulde voor de geduldige mensen bij de klantenservice (Julian)! Verder een mooi systeem, installatie gaat makkelijk en snel. Via de website kan je nieuwe componenten snel toevoegen, dit gaat een stuk makkelijker dan bij veel concurrenten. De sensoren zijn ook beter dan soms elders te vinden, raam-/deurcontacten zijn bijvoorbeeld slim; het alarm 'weet' dus dat een deur open staat bijvoorbeeld. Zo krijg je een melding als je vertrekt, maar een raam/deur vergeet. De sirene van de (witte) centrale is luid genoeg, maar luider is altijd beter. Het buitenalarm daarentegen; als je die binnen zou hangen is een gehoorbeschadiging niet te voorkomen denk ik. Heel erg bedankt voor alles!

Veerle van Stratum

55 stars

3 november 2015, 20:32

Fantastische klantenservice!! wij hebben ons smartalarm via Fiber gekocht, maar daar werden we van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk contact opgenomen met smartalarm en zijn geweldig geholpen :) Onze dank is groot en wij willen alle geduldige medewerkers bedanken voor deze super service!!

Rogier

55 stars

15 september 2015, 14:11

Ik had problemen met het installeren van mijn HDcam. D.m.v. De chatfunctie op de site van Smartalarm werd ik zeer snel geholpen. Ze hebben mij binnen 5 in. teruggebeld en mij via het programma Teamviewer geholpen. Ik hoefde zelf niks te doen. Echt een superservice !!!

D.Beer

55 stars

19 augustus 2015, 14:36

Heb inmiddels het systeem 3 weken En heb dit nog nooit mee gemaakt, de service en de hulp die je krijgt bij het installeren en probleempjes die je tegen kan komen worden tot in de puntjes opgelost door het team het installeren van de camera zag ik heel erg tegen op en werd door jordy op afstand fantastisch afgehandeld en super gedaan zonder dat ik er maar verder iets aan hoefde te doen GEWELDIG!!! maar de eer komt niet alleen hem toe het gehele team is top, julian en alle anderen etc etc Een bedrijf met oude waarden in een hypermodern jasje, hier is het geen kopen en je zoekt het maar uit, bij dit bedrijf is service geschreven in hoofdletters een voorbeeld voor velen, CHAPEAU