Reviews SmartAlarm

Reviews

Klanten hebben ons gemiddeld als 'Zeer goed' gewaardeerd. Op een schaal van 1-5 geven klanten ons gemiddeld een 4,74 (gebaseerd op 154 reviews). SmartAlarm is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos communiceert binnen uw huis of bedrijf en gebruik maakt van gecertificeerde hardware (volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2). Met SmartAlarm houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade.

Laat een review achter

De laatste reviews

SmartAlarm -

Sabine

55 stars

2 december 2014, 21:50

Begin dit jaar hebben wij smartalarm aangeschaft. Het is een erg prettig alarmsysteem, doet wat het moet doen. Ook fijn dat ik precies kan zien wanneer het alarm wordt aan en uit gezet. Installeren ging erg snel via duidelijke instructie filmpjes. Samengevat ik zal het systeem aan iedereen aanraden, en het geeft me een zeer veilig gevoel!

Henk

55 stars

1 december 2014, 23:03

Smartalarm nu sinds 3 maanden in gebruik en het systeem bevalt uitstekend. Eenvoudige installatie van de sensoren via youtube filmpjes en handleiding. Bij het afgaan van het alarm was het geluidsniveau wat aan de zachte kant. Na contact met de uiterst behulpzame helpdesk van smartalarm is dit verholpen middels een extra losse sirene. Deze is uit service kosteloos geleverd waarna alles helemaal naar wens is. Zeker een aanrader dit draadloze alarmsysteem.

Peter van Keulen

55 stars

1 december 2014, 20:50

Sinds 3 maanden hebben wij Smartalarm in gebruik. Het systeem in 1.5 uur volledig geïnstalleerd! Zowel 's nachts als wanneer we weg zijn is het systeem ingeschakeld. Dit geeft een veilig gevoel. Vragen tijdens de installatie werden snel beantwoord door de helpdesk. Systeem werkt 100%, zonder problemen, ook in combinatie met iPad of laptop. Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een betrouwbaar alarm systeem!

Marco's eten en drinken

55 stars

30 november 2014, 18:29

Ik gebruik Smartalarm voor mijn Lunchroom in Epe en ben sinds 3 maanden een tevreden gebruiker. Geen storingen, de camera werkt verder prima in het systeem en de kosten bij Trigion vallen mij ook 100% mee. Ben tot op heden blij met de aanschaf van Smartalarm.

Huib

55 stars

6 oktober 2014, 12:14

Tot voor kort had ik een alarmsysteem van een zeer grote en bekende beveiligingsorganisatie. Omdat ik hoge abonnementskosten voor onderhoud en meldkamer kwijt was en voor iedere aanpassing de installateur moest bellen met alle kosten van dien heb ik gekozen voor Smartalarm. Het functioneert perfect, is eenvoudig te installeren, de kosten zijn beperkt en de service overtreft de verwachting. TOP! Ik zou het iedereen aanraden.

Robert Takken

55 stars

27 september 2014, 17:08

Wij hebben nu bijna een jaar Smartalarm installatie in huis en ik ben er uitermate over te spreken. De camera functionaliteit werkt perfect. Zelfs met drie honden in huis. Helaas hebben we het systeem moeten aanschaffen doordat men heeft geprobeerd in te breken, maar achteraf hadden we dit systeem al veel eerder moeten aanschaffen. Het zichtbare buiten sirene heeft zeker een preventieve werking. Nu sparen voor de volgende camera... Geweldig

peter van keulen

55 stars

22 augustus 2014, 20:18

Afgelopen week de alarminstallatie gekocht via internet. Levering binnen 24 uur. Installatie werkelijk zo simpel als het voorgesteld, alles werkt binnen het uur! Als er vragen zijn wordt hier snel op gereageerd. Blijken nog veel extra mogelijk te zijn. Nu maar hopen het systeem nooit nodig te hebben :-)

Patrick

55 stars

21 augustus 2014, 22:34

Heel mooi systeem en werkt perfect. Had 8 bewegingsmelders, 4 deurcontacten, 2 camera' s en een versterker nodig, dus vooraleer de aankoop 2x rechtstreeks naar de helpdesk gebeld voor verscheidene info. Wou ook weten of alle apparatuur in Belgie zou werken. Helpdesk onmiddellijk bereikbaar zonder wachttijd, en heel goede en deskundige uitleg gekregen. Toen wist ik al dat de helpdesk een grote meerwaarde had dan bij sommige concurrenten die ik ook had gebeld voor info. Installatie is heel eenvoudig, enkel de camera's wat problemen gehad, maar dit was niet aan smartalarm gelegen. Heel goed geholpen geweest door de medewerkers via teamviewer. Verder had ik graag enkele persoonlijke aanpassingen aan de apparatuur, die niet standaard zijn, en werd door het smartalarm team naar een oplossing gekeken en aangepast. Vermeldenswaardig vind ik ook voor de Belgische klanten, dat op de cameras de poort kan worden aangepast. Dit deed smartalarm op voorhand. Dus voor degene die zich zorgen maken betr. de niet al te makkelijke Telenet internet provider, die alle poorten beneden 1024 blokkeert geen enkel probleem met smartalarm. Conclusie: Complete systeem werkt feilloos, incl. de camera’s. Verscheidene malen helpdesk gebeld voor specifieke niet standaard zaken en steeds heel vriendelijk en behulpzaam geholpen geweest en geen lange wachttijden of achtergrondmuziek :-) Bedankt aan het hele smartalarm team. Het is duidelijk dat alle medewerkers met hart en ziel hun job doen om de klanten te helpen. Echt een aanrader !

Michel

45 stars

30 juli 2014, 09:12

Nadat we problemen hadden met het basisstation hebben we een nieuwe ontvangen. Dit was snel geregeld met een prima service! Voordelen: - Eenvoudige installatie; - Luide sirene; - Draadloos; - Het werkt!

Nel en Jos

55 stars

28 juli 2014, 11:32

Hebben tot nu toe goede ervaring. Nog niet volledig gebruikt, maar dat gaat binnenkort plaats vinden, Hebben ook onze buren over SmartAlarm geinformeerd