Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.4 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.4

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.4

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

184 beoordelingen

Hans Houweling
21-03-2014
10

Een prima werkend systeem. Wij voelen ons nu veilig \'thuis\'. Moet er toch niet aan denken om een inbreker naast mijn bed te hebben midden in de nacht. Het systeem werkt perfect en via internet goed te bedienen.

Aanbeveling: Ja

Geert Vedder
21-03-2014
10

Heb het systeem nu zo\'n 2 maanden in gebruik. Werkt zoals het hoort. Geen problemen, ook geen vals alarm gehad. Middels de app kun je het systeem goed bedienen en heb je ook controle of alle onderdelen nog functioneren. Geeft een vertrouwd gevoel. Bij installatie een keer contact gezocht met de helpdesk. Goed en snel geholpen. Kortom: zeer aan te bevelen.

Aanbeveling: Ja

Guus
20-03-2014
10

Sinds januari SmartAlarm geïnstalleerd. Het systeem is betrouwbaar en eenvoudig in het gebruik.

Aanbeveling: Ja

Hans
19-03-2014
10

Systeem werkt goed zeer gebruiksvriendelijk zelfs mijn vrouw kan hem in of uitschakelen met toetsenbord. Ook op afstand goed te bedienen met de app

Aanbeveling: Ja

Joan
19-03-2014
8

Praktisch alarmsysteem dat heel eenvoudig te bedienen is via app. Ook de sleutelhanger met bedieningsknoppen en paniekknop ( veilig gevoel) is een aanwinst. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Onze nieuwe kat veroorzaakt nog wat problemen met de melders in de woonkamer, maar dit wordt door de deskundige mensen van smart alarm ongetwijfeld opgelost. Dan is wat ons betreft die laatste ster ook binnen!

Aanbeveling: Ja

Robert
19-03-2014
8

Prima alarmsysteem, doet precies wat het moet doen. Vooral de mogelijkheid om het systeem op afstand te bedienen en uit te lezen werkt erg fijn. Installeren (voor de handige doe-het-zelver) een fluitje van een cent.

Aanbeveling: Ja

Els Van Ingen
18-03-2014
10

Prima alarm, alleen mis ik een stekker waar je automatisch de lampen mee in kunt schakelen.

Aanbeveling: Ja

Frank Gasille
16-03-2014
10

SmartAlarm aangeschaft mede wegens de zeer concurrerende prijs en daar geen spijt van! Gemakkelijk te installeren, alleen bij de nachtzichtcamera hulp nodig gehad, vooral vanwege mijn Airport router. Het oplichten van de bewegingsmelders en deur-en raamcontacten bevestigt het gevoel dat er \"gewaakt\" wordt, zodat wij, ook door de rook- en koolmonoxidemelders, zowel thuis als buitenshuis een veilig gevoel hebben. Ook vanuit het buitenland is het contact met het systeem eenvoudig. Het enige nadeeltje vind ik de niet beweegbare camera, daarom ga ik de pan/tilt nachtcamera erbij aanschaffen. Nooit een vals alarm gehad, ook niet door de hond en de poes. Ik vindt de afstandsbediening en die met de iPhone gemakkelijk en compleet. Kortom: ik kan iedereen die een draadloos alarmsysteem zoekt SmartAmarm aanbevelen!

Aanbeveling: Ja

JAE Geelen
14-03-2014
8

In het begin wat verbindingsproblemen met de deurcontacten met de centrale in huis,deze zijn snel opgepakt en opgelost door smartalarm. Nu werkt het systeem zeer goed. erg tevreden. ben zeer tevreden over de helpdesk, mensen met kennis van het systeem.

Aanbeveling: Ja

Rob Loonen
14-03-2014
8

Systeem bevalt erg goed, goede prijs / kwaliteit verhouding. In het begin even een probleem met het schuifpui contact, maar is erg goed en snel opgepakt door Smart Alarm. Enige minpuntje is dat er geen goed werkende app voor Samsung en Nokia is.

Aanbeveling: Ja

Karel van Dam
14-03-2014
10

Goedendag, Ben zeer tevreden over de alarm installatie. Erg prettig is de ondersteuning via mail/telefoon. Het werkt allemaal prima. Uitleg via het internet, video filmpjes en documentatie is heel goed. Ik kan eigenlijk geen min punten vinden over Smart Alarm. De app smart alarm werkt ook erg goed. Een aanrader, zonder meer.

Aanbeveling: Ja

dimitry
14-03-2014
8

Het systeem is een goed systeem prijs/kwaliteit. Laat zich eenvoudig installeren. De camera\'s kreeg ik niet vlot werkzaam in de app en via de beheersite, dus deze heb ik laten vallen. (Ook de ondersteuning viel mij hier een beetje tegen). SMS werkt snel en goed, alleen jammer dat ik mijn buren met enkel een vaste nummer niet kan laten verwittigen!!! De meeste andere systemen laten dit wel toe. Deze aanvulling en een verbetering van camera-support zou voor mij dit systeem perfect maken.

Aanbeveling: Ja

Frank Brugel
14-03-2014
8

Systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Zelf gebruik gemaakt van dubbelzijdig band voor ophangen systeem. In het begin een paar keer gevallen waarna alarm afging. Daarna geen problemen meer. Prima systeem!

Aanbeveling: Ja

R Deurloo
13-03-2014
10

Gebruik nu een maand smartalarm. Veruit het simpelste alarm wat ik vinden. App voor aan en uit en een camera zodat ik altijd alles kan zien. Met name de app voor het aan en uitzetten van het alarm is heel relax. Voor een compleet alarm echt een koopje. Zeker voor een digibeet zoals ik.

Aanbeveling: Ja

Fabienne
13-03-2014
10

Wij zijn heel erg blij met dit systeem. Het is super eenvoudig. Ik vind het ontzettend handig dat je op afstand het alarm in en uit kunt schakelen. Ook werkt de camera perfect. Het beeld is heel scherp in ik vind het fijn dat ik zelfs vanaf het buitenland in mijn huis kan kijken. Daarbij ook een voordeel dat het systeem draadloos is, dus geen draden die overal langs lopen of plekken waar geboord moet worden. De kastjes zijn klein en onopvallend. Topproduct, aanrader!

Aanbeveling: Ja

Edwin
13-03-2014
8

Prima systeem en perfecte service. Alleen jammer dat het systeem zonder abonnement niet meer kan worden geherconfigureerd.

Aanbeveling: Ja

F. Van Heusden
13-03-2014
10

Een uitstekend werkend systeem. Een vriend van mij had het systeem aangeschaft en was zo enthousiast erover dat hij mij ook wist te overtuigen en ik het ook heb aangeschaft. Zeer eenvoudig te bedienen via afstandsbediening, bedieningspaneel of app. Kortom een aanrader!!!

Aanbeveling: Ja

W. Brandenburg
13-03-2014
10

Na veel gedonder te hebben gehad met Ajax Varel in contact gekomen met Smart Alarm. Daar wij niet zo technisch zijn zijn ze de installatie komen plaatsen. Daar wij nog al wat apparatuur hebben aangeschaft en over Wifi te veel apparaten erop zaten, kregen we last met het alarm. Gebeld en fantastisch geholpen en ze hadden alle geduld. Tenslotte ook nog 2 x langs geweest (Jelle met nog iemand) en op hun advies e.e.a. veranderd en het werkt nu feilloos. Prettig is dat je heel veel mensen kunt aangeven die een mail of sms ontvangen bij een alarm. Ik raad iedereen aan die een alarm wilt aanleggen of gaat vervangen net als wij contact met hun op te nemen. Het is nog een heel makkelijk te bedienen via je Iphone. Ook de camera\'s werken uitstekend. Alom een zeer vriendelijke bediening en een professioneel bedrijf

Aanbeveling: Ja

Patrick
13-03-2014
8

Eind vorig jaar Smartalarm aangeschaft met name voor een veilig gevoel voor het gezin. Voordelen van dit systeem zijn groot ten opzichte van concurrenten. relatief lage aanschaf en beperkte abonnementskosten per maand. Bij het afleveren van het pakket kwam de verkoper (Jelle) zelfs helpen met de installatie. SMS service is zeer handig en wij (volwassenen en kinderen) (de)activeren het systeem uitsluitend via de app op de mobiel (zeer handig). Top! 1 kanttekening: internet moet wel blijven werken.

Aanbeveling: Ja

natasja
13-03-2014
10

Super installatie,Jelle neemt alle tijd,en na 3x terugbellen dezelfde avond door ons,was hij zijn geduld nog niet verloren.Systeem werkt prima,en meldkamer belt binnen no-time na veroorzaking (vals) alarm door onze kinderen naar ons of alles ok is.We voelen ons een stuk veiliger na installatie van smartalarm na 2!! inbraken in 1 jaar

Aanbeveling: Ja

Top