Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Nic
10-03-2024
10

Ik had gisteren problemen met installeren van de HD camera. Uiteindelijk contact opgenomen met smartalarm ben gelijk geweldig geholpen :) Mij dank is zeer groot en wij willen alle geduldige medewerkers bedanken voor deze super service toppie

Aanbeveling: Ja

dennis
10-03-2024
10

goed werkend product, makkelijke installatie en vriendelijke medewerkers. tot nu toe zeer tevreden met dit systeem

Aanbeveling: Ja

Stijn Klaassen
09-03-2024
10

Update omtrent mijn eerdere review: Het probleem met de push-notificaties is verholpen door de super Klantenservice van SmartAlarm ! Deskundig, snel en persoonlijk geholpen!

Aanbeveling: Ja

Rutger Kusters
09-03-2024
10

Alweer 4 maanden in bezit en het werkt geweldig. Zelf de installatie gedaan en alleen de camera was voor mij iets lastiger om te installeren, maar met de support van SmartAlarm was het kunstje snel geklaard. Na drie maanden van gebruik had de internet provider zijn software aangepast waardoor de camera niet meer werkte. Even een belletje naar het support team van SmartAlarm en het probleem was snel verholpen. Echt perfect! Prachtig systeem met de juiste support. Kortom een aanrader!

Aanbeveling: Ja

Quinsy
09-03-2024
10

Alarmsysteem zondag gekocht, we hadden het snel nodig, werd maandag avond al bezorgd, binnen anderhalf uur hadden we het systeem goed hangen, dat is lekker op vakantie gaan.

Aanbeveling: Ja

Burg
09-03-2024
10
Prima systeem, eenvoudig te installeren!

Snelle levering, deskundig advies en absoluut niet opdringerig zoals andere aanbieders. Systeem is eenvoudig zelf te installeren en werkt heel eenvoudig. Tot nu toe zeer tevreden!

Aanbeveling: Ja

DEX
09-03-2024
10

Kan die onderste review verwijdert worden. Wat een negatief persoon! Service is perfect, ik wordt altijd goed geholpen, misschien wat aan je houding veranderen.

Aanbeveling: Ja

R.F. Zuijdervliet
09-03-2024
5
problemen worden niet opgelost

voortraject perfect, goed advies, systeem werkt ook. Naderhand wat problemen gehad met beelden en een brandalarm die afgaat na het douchen, en aangeeft dat de batterij op is terwijl het een nieuwe is. Nog niet opgelost

Aanbeveling: Ja

Marijn
09-03-2024
10

Zojuist het systeem met behulp van een medewerker op afstand geïnstalleerd. De producten waren binnen 1 dag thuisbezorgt. Het installeren was eenvoudig en de service was top! De medewerker heeft mij met behulp van de handleidingen door het proces heen geloodst. Het werkt naar behoren tot nu toe en is zeer eenvoudig te gebruiken. Mijn vrouw en ik zijn heel erg tevreden over de service en het gebruiksgemak van het systeem, we zouden het zeker aanraden! Een uitstekend product voor een goede prijs!

Aanbeveling: Ja

Ton (2)
08-03-2024
10

Naar aanleiding van mijn eerdere review heeft Jelle van Smartalarm mij nog uitgebreid uitgelegd hoe de verversing van de app in zijn werk gaat. Blijkt toch gewoon te verversen. Dank voor de heldere uitleg! Daarnaast heeft Frank van de technische ondersteuning mij zeer uitgebreid geholpen om mijn camera helemaal naar mijn zin te krijgen. Ik moet zeggen dat ik zelden zo'n onvermoeibare ondersteuning heb gekregen bij een aankoop, dat geeft vertrouwen. Al met al een indrukwekkende ondersteuning die niet ophoudt zodra de rekening is betaald.

Aanbeveling: Ja

Bas
08-03-2024
10
Een goed en fijn systeem

Door Smartalarm zijn wij snel gealarmeerd en goed geholpen. Hierdoor zijn er inbrekers op heterdaad betrapt.

Aanbeveling: Ja

Rene
08-03-2024
10

Nu anderhalf jaar in bezit . Heb al een eerder een review gegeven. Bij deze een update. De batterijen die er bij de levering in zaten doen het na anderhalf jaar nog steeds. Ben zeer tevreden over dit systeem. Bediening is goed, aanmelden van melders en smart message Werkt makkelijk. Moet er wel bij vertellen dat ik een eigen router (assus)heb neer gezet omdat kpn/ziggo niet helemaal lekker werkte naar mijn idee. Betrouwbaarheid van smartalarm is goed,helpdesk is ok en de prijs voor abbonement vind ik acceptabel. Ben ik nog problemen tegen gekomen ?, ja een paar. Zo was het bij mijn een probleem om alle vier de camera's goed werkend te krijgen. En een keer werkte de deur contact voordeur niet meer. Maar was snel opgelost door deze opnieuw aan te melden. Meldingen naar de telefoon werkt goed. De app zelf is soms traag. Heb een thermosmart als thermostaat er bij en dit werkt ronduit top. Alarm aan gaat kachel uit, alarm uit gaat kachel aan. Wat ik mis bij dit alarm is een looptest zodat je kunt testen of alles nog werkt zonder meteen een alarm af te laten gaan. Misschien iets voor update. Voor mij nog steeds 5*****

Aanbeveling: Ja

Dave
08-03-2024
10
Top! Goed en duidelijk advies.

Goed advies gehad van Brian. Snelle reacties op vragen en makkelijk te bereiken via WhatsApp. Belafspraken stipt op tijd met duidelijk en goed advies. Na het advies is het alarmsysteem erg snel geleverd. Systeem ziet er goed uit en is gebruiksvriendelijk met duidelijke handleidingen. Momenteel nog bezig met de installatie dus over het dagelijks gebruik kan ik nog niets zeggen.

Aanbeveling: Ja

Suzan
08-03-2024
8
Duidelijke informatie

Ik ben erg tevreden over de wijze waarop ik door Smartalarm ben geinformeerd over de aanschaf van een alarmsysteem. Hoewel de website duidelijke, transparante informatie geeft had ik toch wat vragen die op mijn verzoek eerst per mail beantwoord zijn en daarna nog telefonisch doorgenomen. Daar werd alle tijd voor genomen. Ook voor een vervolgvraag was Smartalarm goed bereikbaar. We hebben vandaag de bestelling geplaats en ik hoop dat de hoge verwachtingen die door deze positieve eerste ervaringen gewekt zijn waargemaakt gaan worden.

Aanbeveling: Ja

R. Boesten
08-03-2024
10

Systeem is makkelijk te installeren. De 20 minuten zijn alleen een beetje optimistisch indien je alles netjes wilt installeren en afwerken. In het begin verbindings- issues gehad met een van de raam/deur contacten, hetgeen meteen opgelost werd door Smart Alarm. Tot op heden uiterst tevreden. Zou het systeem iedereen aanbevelen.

Aanbeveling: Ja

Brahim
07-03-2024
10
Professionele organisatie

Ik was op zoek naar een goed alarmsysteem met camera’s. De medewerker (Brian) met veel ervaring heeft mij kunnen voorzien van alle antwoorden. Hij bleef geduldig en regelmatig contact opnemen of ik vragen had. Alles was adequaat en vlot geregeld. Nu alles goed installeren en veilig wonen!

Aanbeveling: Ja

A.C. de Vroes
07-03-2024
8
Goed product, app en website werken

Product doet wat het moet doen. Wel problemen met IFTTT en Olisto. Klanten dienst heeft onderzocht wat het probleem is, en komen er ook noet uit. Hebben aangeboden om contact op te nemen met 3e party, maar wisten ook te melden dat webhooks eind dit jaar toegankelijk worden, en ik kan wachten…

Aanbeveling: Ja

Karel
07-03-2024
10
Werkt zoals gezegd

Werkt goed, installeren is even opletten maar goed te zien, reageert lekker snel. App niet te vol met informatie maar gewoon duidelijk.

Aanbeveling: Ja

Peter
07-03-2024
10
Perfect

Ik was opzoek naar een alarmsysteem anders als de concurrenten van vandaag en met lagere kosten en maandlasten. Ik ben hier op uitgekomen en ik ben zeer tevreden. Ik ben bij het advies gesprek goed te woord gestaan en de installatie is professioneel en netjes gedaan. zeker een aanrader

Aanbeveling: Ja

Piet
06-03-2024
10
Snel, vriendelijk en professioneel.

Informatie werd op een vriendelijke en professionele wijze verstrekt. Mijn bestelling werd snel en zorgvuldig afgehandeld. Mijn ervaring net Smartalarm bevalt mij tot nu toe uitstekendste. Ik ben sinds kort klant.

Aanbeveling: Ja

Top