Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Nathalie van Everdingen
09-05-2024
10
Kwaliteit en service zijn echt optimaal

Na een hele vervelende ervaring met prijsverhogingen en zelfs een incassoburea bij Verisure, uiteindelijk kunnen overstappen naar SmartAlarm. Echt een aanrader! Product werd snel ontvangen. Netjes verzorgd en gemakkelijk te installeren. Ben hier heel tevreden over.

Aanbeveling: Ja

Ellen uvyn
09-05-2024
10

Ik ben heel tevreden over smartalarm.iedere keer krijg ik een gedetailleerd bericht met meldingen over wat er aan de hand is.overal en altijd controleerbaar.En onmiddelijk reageert de centrale indien er iets is.het alarm werkt echt uitstekend.heb bewegingscensoren en deur raam alarmen.is echt heel betrouwbaar!voel mij heel veilig nu.

Aanbeveling: Ja

Bas
09-05-2024
10
Een goed en fijn systeem

Door Smartalarm zijn wij snel gealarmeerd en goed geholpen. Hierdoor zijn er inbrekers op heterdaad betrapt.

Aanbeveling: Ja

Tijn Henzen
08-05-2024
10

---OVERALL--- Erg tevreden met dit slimme alarmsysteem. Doordat de applicatie alle waarnemingen van het systeem toont wordt je goed op de hoogte gehouden van wat er bij je thuis speelt. Ik heb de berichten zo ingesteld dat ik alleen een bericht ontvang als er urgente zaken spelen zoals lege batterijen of uiteraard een alarmmelding. Los hiervan kijk ik elke dag enkele malen in de applicatie om alle meldingen van het systeem te zien. Daarbij geeft het alarm zeker met de koppeling naar de meldkamer van Trigion ons gezin echt een veilig gevoel. Dat laatste gaat het uiteindelijk om bij een alarm. Hieronder geef ik een review per onderdeel: ---BESTELLING--- De site omvat erg veel informatie zodat ik goed heb kunnen lezen wat de mogelijkheden waren van het systeem. De klantenservice reageerde snel op vragen via de chatfunctie en stuurde me binnen het uur een op maat gemaakte offerte. Het bestellen ging allemaal erg simpel en alle gangbare betaalmethodes worden geaccepteerd. ---BEZORGING--- Het product werd geleverd conform hetgeen de site vooraf had beloofd. In mijn geval maandag besteld en netjes dinsdag al bezorgt. ---VERPAKKING--- Het product is verpakt in een glimmende witte doos met de smartalarm logo’s erop dit ziet er strak uit. Puntjes van kritiek: 1. De doos was erg groot voor mijn bestelling zeker de helft was gevult met piepschuim. 2. De doosjes waar de losse sensors in zitten zijn blanco dit had wat mij betreft mooier gekund. ---INSTALLATIE HANDLEIDING & INSTALATIE--- Bijgeleverd wordt een kleine handleiding die veel verwijst naar een online stappenplan. Allemaal erg handig en alle handelingen worden voorgedaan op een filmpje. Het is daarom allemaal erg makkelijk niks is onduidelijk. Puntje van kritiek: 1.De instalatie van de camera was niet zo plug & Play als de rest van het systeem. Het instellen van de portforwarding heeft mij zeker 30 minuten gekost. ---IN GEBRUIK--- Eigenlijk alles van het systeem wijst zichzelf,grote duidelijk knoppen geven de status van het alarm. Daarbij zijn de meldingen die het systeem weer geeft zeer handig. Ik scroll hier zelf enkele dagen per dag door heen ---ALARM--- De basis unit maakt verschillende geluiden bij het aan en uitzetten en als het alarm is geactiveerd in de vertragingstijd. Vooral dit laatste is prettig aangezien je op deze manier elke keer weer test of het alarm goed op scherp staat. De sirene is goed duidelijk te horen wel heb ik zelf een buiten sirene besteld met alarmlicht. Puntje van kritiek: 1.Ik kon nergens vinden wat de verschillende geluiden bij het aan/uit zetten en het activeren van de vertragingstijd waren. Na zelf testen zijn dit 3 verschillende soorten piepjes die ik zelf inmiddels herken. ---ALARMMELDING--- Als het alarm wordt geactiveerd gaat de sirine af na de zelf in te stellen vertragingstijd ( bij ons 15 seconde). Buiten dat de sirine af gaat krijgen vooraf ingestelde mensen een sms en wordt mits geactiveerd de meldkamer van Trigion ingeschakeld. Bij meerdere testen kwamen alle smsjes snel aan en belde Trigion direct op. ---BERICHTEN--- Deze heten smartmessage en zijn in te stellen in de online backend en de applcatie. Ik raad sterk aan dit op een laptop of pc te doen anders is het echt priegelen. Los van alarm berichten zijn allerlei verschillende senario’s te creeren waarbij een push bericht ontvangen kan worden. Het koppelen aan verschillende telefoons vergt wel even goed lezen maar werkt daarnaast vlekkeloos. Puntje van kritiek: 1.Het aanmaken van senario’s werkt zover ik heb begrepen alleen in Firefox en internet explorer browser ---MELDKAMER--- Nu 6 maanden gratis later wellicht over stappen op ondemand aangezien ik vaak zelf actie kan ondernemen en de buren ook bericht krijgen bij een alarmmelding. Alles kan online wordt aangepast en ingesteld dit is zeer slim uitgedacht en werkt erg prettig

Aanbeveling: Ja

Geurtz
07-05-2024
6

Mooi systeem. Onbeperkt uitbreidbaar en snel te configureren. Snelgroeiend bedrijf en hard aan de weg aan het timmeren met een laagdrempelig product. Je merkt alleen wel dat ze te snel groeien. De campagne op TV knabbelt toch wel een beetje aan de snelheid van de klantenservice die ik gewend was. Misschien ben ik verwend, maar ik zit nog steeds te wachten op een belletje van de serviceafdeling die door een wijsneuzerige dame van een telefoonservice zou hebben genoteerd. En ook nog op een reactie van een medewerker nav van een belletje die ik afgelopen maandag pleegde en waar ik dezelfde dag nog over teruggebeld zou worden. Samengevat. Top producten en over het algemeen goede en snelle service. Waarschijnlijk geschrokken van de overweldigende aandacht en succes van de mediacampagnes. Jongens, gefeliciteerd met jullie succes. Veel succes met het binnenhalen van nieuwe prospects, maar vergeet je bestaande klanten niet. Die zijn immers de basis van jullie succes. Ik hoop nog jaren lang van jullie huidige en toekomstige producten gebruik te mogen maken. Iedereen laat wel eens een steekje vallen. En van fouten leer je. Daar ga ik dan wel van uit. :-)

Aanbeveling: Ja

Ferdinand van der Aa
07-05-2024
10

Ik heb sinds een kleine 3 maanden een alarm systeem aangeschaft van smartalarm en moet je eerlijk zeggen, het geeft mij een zeer vertrouwd veilig gevoel sinds ik het gekocht hebt. Ik voel me in de 's avonds en 's nachts veel veiliger en als er niemand thuis is weet ik (na het uittesten) dat ik direct een melding op mijn telefoon krijg als het alarm afgaat, of wanneer een van de andere meldingen binnen komt. 1; Het schrikt de inbrekers af, met de bijgeleverde stickers misschien zelfs al voor ze naar binnen proberen te komen. 2; Als ik niet thuis ben, ben ik direct op de hoogte, en kan ik zelf actie ondernemen , en als het nodig is zelf de politie bellen 3; Zo heb ik het gevoel dat er altijd gewaakt wordt over mijn woning Een echter aanrader dit alarm systeem Levering: Had gekozen voor vandaag besteld vandaag in huis, en al rond 19.00 uur stond de bezorger op de stoep met mijn alarmsysteem Installatie: Ging allemaal zeer goed, installatie was zo gepiept Gebruik: Het alarm systeem werkt allemaal zeer makkelijk. Had nog een vraag met betrekking tot de smartmessages en deze werd zeer vakkundig direct beantwoord en de medewerker vroeg direct hoe de rest van het systeem beviel Top systeem!

Aanbeveling: Ja

Remco
06-05-2024
7
Systeem tot nu toe goed, installatie en bereik servicedesk rommelig

Systeem is makkelijk zelf te installeren. Er is duidelijke documentatie. SmartAlarm denkt goed mee over waar wat moet komen. Alles is via de app instelbaar, dus erg flexibel. Het systeem is ook makkelijk uitbreidbaar. De installatie heb ik afgezegd omdat het bedrijf dat de installatie zou doen mij 14 keer gemaild had met allerlei vragen en niet goed op de hoogte was van wat er geïnstalleerd moest worden. Daarnaast werd mij een NVR verkocht terwijl het mogelijk is om beelden in de cloud op te slaan. Dit begreep ik niet. De klantenservice van SmartAlarm heb ik niet kunnen bereiken. Ik ben tijdens openingstijden doorgeschakeld naar de meldkamer en een tweede keer naar de voicemail van een medewerker.

Aanbeveling: Ja

Ronald Ouderkerk
06-05-2024
10

Na meerdere malen contact met de klantenservive en na goed advies gekregen te hebben over gegaan tot aankoop van een basispakket met camera. Instalatie van het basispakket ws zeer makkelijk en de service houdt zeker niet op nadat de aankoop is gedaan. Zo ben ik perfect geholpen bij het aansluiten van de camera waarbij ik wel wat hulp kon gebruiken. Echt een club waar service en advies belangrijk is. Dat zie je helaas niet vaak meer! Met vriendelijke groet Ronald

Aanbeveling: Ja

Mevrouw L.J.H. Khalife-Zimmermann
06-05-2024
8
vriendelijk. duidelijk

de hulp was vriendelijk en duidelijk. al met al zijn we weer goed geholpen en er blij mee.

Aanbeveling: Ja

Far
02-05-2024
9
Fantastisch en betrouwbaar tegen een top prijs!

Ik ben reeds 3,5 jaar klant bij smartalarm en nog nooit problemen ondervonden. Sinds vrijdag had ik een storing op mijn basisstation (mijn eigen fout). Omdat de storingsdienst niet beschikbaar was in het weekend, ben ik alsnog prima geholpen door Hans. Maandag was mijn probleem in een mum van tijd verholpen! Goed werk mannen, een dikke duim.

Aanbeveling: Ja

D.Beer
01-05-2024
10

Vervolg op mijn review van 19 augustus SERVICE ik schrijf dit zeer bewust net hoofdletters en ik zal uitleggen waarom, zoals ik al beschreef heb ik sinds juli het Smartalarm systeem, inclusief camera etc het instellen zoals ik al beschreef was super, de hulp op afstand was 100% ik had er geen omkijken naar ik ontdekte pas geleden dat mijn magneet contacten aan voordeur en achterzijde, niet altijd het juiste signaal door gaven, dus gebeld met Smartalarm Marc heeft alles onderzocht getest op afstand en een oplossing aangedragen in andere contacten, toen dit ook niet bleek te helpen weer een andere oplossing samen gezicht door Julian en Marc ( Dynamisch Duo) en het systeem werkt weer optimaal, dit moderne bedrijf werkt echt nog volgens oeroude begrippen 1.SERVICE 2.Een afspraak is ook een echte afspraak. 3. Wat ze zeggen , komen ze ook na. 4. Ze zeggen we bellen u terug, dan bellen ze ook terug 5 . Als ze zeggen geen zorg wij lossen het voor u op, dan LOSSEN ZE HET OOK ECHT OP ‼️ Nogmaals alle credits voor dit bedrijf, ik ben onder de indruk voor mij geen ander beveiligings bedrijf meer

Aanbeveling: Ja

Remco van hofwegen
30-04-2024
10

We wilde na onze verhuizing direct een alarmsysteem aangelegd hebben. We hebben met SmartAlarm contact opgenomen en het voelde direct goed. Aardig medewerkers die ons binnen een uur van een offerte hadden voorzien met daarin al onze wensen. 'S avonds samen overlegd en de knoop doorgehakt dat we dit systeem wilde. Direct dit laten weten aan de medewerker en de volgende dag de betaling voldaan. De volgende ochtend kwam het alarmsysteem binnen met al de onderdelen die we hadden besteld. Installeren ging goed bij ons. We hadden wel wat meer onderdelen dat het basispakket dus was niet binnen 20 minuten klaar maar we waren nog steeds binnen een uurtje klaar. Daarna online de smartmessages aangemaakt en de applicatie gekoppeld en dat werkte ook allemaal goed. ter controle het alarm af laten gaan en de sirene begon te loeien. Dat was wel even schrikken, die hoor je niet zomaar over het hoofd. Direct op onze beide telefoons ook een bericht met daarin INBRAAKPOGING en er stond bij dat het ging om de keukendeur. Tot nu toe zeer tevreden met het alarmsysteem!

Aanbeveling: Ja

Andy Manko
29-04-2024
9
SmartAlarm basis pakket

SmartAlarm basis pakket gekocht wat zelf simpel te installeren is en voor een schappelijke prijs. Abonnement is niet extreem duur en geeft toch volledige zekerheid dat het systeem werkt.

Aanbeveling: Ja

Willem Bos
28-04-2024
10

Bijna een jaar in gebruik en ben zeer tevreden! Het gebruik van de installatie is zeer gebruikersvriendelijk en geen vals alarm gehad. Tijdens het installeren van de camera had ik de hulp nodig van de helpdesk en deze hebben mij. snel en vakkundig geholpen!

Aanbeveling: Ja

Evelyn Logger
27-04-2024
9
Heel eenvoudig zelf te installeren

De keuze gemaakt tussen SmartAlarm en Woonveillig. Over het geheel kwam ik net wat goedkoper uit hier en de ervaring is goed. Heel eenvoudig zelf te installeren, maar binnen een half uur is wel teveel van het goede. Meldingen komen goed en snel binnen.

Aanbeveling: Ja

Erik D
27-04-2024
10

Top alarm, top service (had ik nodig bij camerainstallatie via mac). Het systeem werkt extreem makkelijk. Via je app kun je hem aan en uit zetten maar uiteraard ook via het toetsenblok wat er standaard bij zit. Lang gezocht naar een goed maar ook zeker betaalbaar alarmsysteem maar kwam altijd tussen de 1.000,- en 1.750,- uit. Nu dus voor een fractie van die prijs en we hebben ook geen loze leidingen aan hoeven leggen. Via Wi-Fi scheelt het ook inbelkosten. Ook de camera is erg makkelijk, nu kunnen we makkelijk de hond in de gaten houden en ons neefje die kwam slapen, scheelde week 8 keer naar boven lopen... Dit systeem is oprecht aan te bevelen. Prijs-/kwaliteit verhouding is uitstekend en mocht je een hulplijn nodig hebben dan staan ze bij SmartAlarm ook direct en klantvriendelijk klaar.

Aanbeveling: Ja

Hans
23-04-2024
10

Systeem werkt goed zeer gebruiksvriendelijk zelfs mijn vrouw kan hem in of uitschakelen met toetsenbord. Ook op afstand goed te bedienen met de app

Aanbeveling: Ja

Jarno Sanders
20-04-2024
8
Wat een systeem!

Goed product, goede informatie over de mogelijkheden van alarmering, duidelijke informatie en voorlichting, snelle levering en montage, vriendelijke medewerker. Ik voel mij samen met gezin veilig en we zijn zeer verheugd met de diverse functies.

Aanbeveling: Ja

Juan
18-04-2024
10
Excellent support and clear explanations

After checking online multiple options for alarms, I decided to contact SmartAlarm. Although the website is already very clear and concise, the additional information we got via phone was enough to decide to buy the system.

Aanbeveling: Ja

Ab
16-04-2024
9
Goede service, wel wat discussie

Uiteindelijk goede service ook al werd ik niet gelijk geholpen. De situatie was niet gelijk duidelijk.

Aanbeveling: Ja

Top