Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Reviews

9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wij werken samen met Kiyoh om jouw mening in kaart te brengen.

In circa 30 seconden kun je ons beoordelen. Smartalarm.nl luistert graag naar jouw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren.


Beoordeel ons op Kiyoh.nl

Klantenbeoordelingen

287 beoordelingen

Noud
23-12-2023
9
Keurig de verbindingsproblemen opgelost

Netje na een belletje alles weer werkend

Aanbeveling: Ja

Fabienne
23-12-2023
10

Wij zijn heel erg blij met dit systeem. Het is super eenvoudig. Ik vind het ontzettend handig dat je op afstand het alarm in en uit kunt schakelen. Ook werkt de camera perfect. Het beeld is heel scherp in ik vind het fijn dat ik zelfs vanaf het buitenland in mijn huis kan kijken. Daarbij ook een voordeel dat het systeem draadloos is, dus geen draden die overal langs lopen of plekken waar geboord moet worden. De kastjes zijn klein en onopvallend. Topproduct, aanrader!

Aanbeveling: Ja

Harry
22-12-2023
8

Heb dit systeem nu een paar maanden. Installatie was simpel en snel. Zou een extra ster hebben gegeven als ik per melder zou kunnen aangeven of er een inlooptijd voor het alarm zou zijn. Waarom zou er een inlooptijd zijn als ik niet via de juiste weg naar binnen kom?

Aanbeveling: Ja

gertjan
22-12-2023
10

Top systeem en.. Top hulp bij problemen. Inloggen door de helpdeskmedewerker op afstand en probleem opgelost. Betaalbaar en redelijke maandelijkse kosten, ook bij aanmelding bij meldkamer en toevoeging van camera's . Ben benieuwd naar nieuwe toevoegingen in de toekomst aan het systeem om mijn huis verder te digitaliseren.

Aanbeveling: Ja

Willem Bos
22-12-2023
10

Nu ruim 3 maanden in gebruik en werkt zeer prettig en zonder storingen/valse meldingen. Had alleen wat problemen met het installeren van de camera maar dat was zeer snel en vakkundig opgelost door de klantenservice. Echt een aanrader!!

Aanbeveling: Ja

Howard
22-12-2023
10
Heel aardige monteur die pas wegging toen alles het deed.

Mooi systeem, makkelijk in het gebruik. Voor de aansluiting van de camera heb je wel een monteur nodig.

Aanbeveling: Ja

Barend
21-12-2023
10

doet wat het beloofd, duidelijke kosten, geen verassingen achteraf

Aanbeveling: Ja

Marco W.
20-12-2023
10

Gisteren compleet pakket ontvangen. Zelf geinstalleerd mbv duidelijke gebruiksaanwijzing. Ging prima! Alleen wat hulp gehad van supportdesk bij installatie van de camera: zij hebben op afstand de camera en netwerk settings geconfigureerd; niets dan lof over deze hulp! Werkt perfect!

Aanbeveling: Ja

Marco's eten en drinken
19-12-2023
10

Ik gebruik Smartalarm voor mijn Lunchroom in Epe en ben sinds 3 maanden een tevreden gebruiker. Geen storingen, de camera werkt verder prima in het systeem en de kosten bij Trigion vallen mij ook 100% mee. Ben tot op heden blij met de aanschaf van Smartalarm.

Aanbeveling: Ja

Bart
17-12-2023
10
Goed werkende producten en uitstekende service

Ik gebruik SmartAlarm inmiddels al meerdere jaren. Het is makkelijk aan te sluiten en werkt (ook na 4 jaar gebruik) prima. Onlangs heb ik SmartAlarm ook aangesloten op andere apparaten in mijn huis, zoals slimme verlichting en slimme gordijnen. Dat vond ik nog best lastig en dus heb ik daarover een vraag gesteld bij de klantenservice. Ik werd daar gelijk goed mee geholpen en had de boel de volgende dag werkend. Super!!

Aanbeveling: Ja

Frank Gasille
09-12-2023
10

SmartAlarm aangeschaft mede wegens de zeer concurrerende prijs en daar geen spijt van! Gemakkelijk te installeren, alleen bij de nachtzichtcamera hulp nodig gehad, vooral vanwege mijn Airport router. Het oplichten van de bewegingsmelders en deur-en raamcontacten bevestigt het gevoel dat er \"gewaakt\" wordt, zodat wij, ook door de rook- en koolmonoxidemelders, zowel thuis als buitenshuis een veilig gevoel hebben. Ook vanuit het buitenland is het contact met het systeem eenvoudig. Het enige nadeeltje vind ik de niet beweegbare camera, daarom ga ik de pan/tilt nachtcamera erbij aanschaffen. Nooit een vals alarm gehad, ook niet door de hond en de poes. Ik vindt de afstandsbediening en die met de iPhone gemakkelijk en compleet. Kortom: ik kan iedereen die een draadloos alarmsysteem zoekt SmartAmarm aanbevelen!

Aanbeveling: Ja

Peter van Keulen
08-12-2023
10

Sinds 3 maanden hebben wij Smartalarm in gebruik. Het systeem in 1.5 uur volledig geïnstalleerd! Zowel 's nachts als wanneer we weg zijn is het systeem ingeschakeld. Dit geeft een veilig gevoel. Vragen tijdens de installatie werden snel beantwoord door de helpdesk. Systeem werkt 100%, zonder problemen, ook in combinatie met iPad of laptop. Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een betrouwbaar alarm systeem!

Aanbeveling: Ja

Mevrouw L.J.H. Khalife-Zimmermann
07-12-2023
8
vriendelijk. duidelijk

de hulp was vriendelijk en duidelijk. al met al zijn we weer goed geholpen en er blij mee.

Aanbeveling: Ja

Bastiaan Nederlof
05-12-2023
10

Het alarm heb ik nu een aantal weken in gebruikt en werkt perfect. De installatie is super simpel en wordt duidelijk uitgelegd via de filmpjes wij gaan met een gerust hard op vakantie dit jaar.

Aanbeveling: Ja

Suzan
04-12-2023
8
Duidelijke informatie

Ik ben erg tevreden over de wijze waarop ik door Smartalarm ben geinformeerd over de aanschaf van een alarmsysteem. Hoewel de website duidelijke, transparante informatie geeft had ik toch wat vragen die op mijn verzoek eerst per mail beantwoord zijn en daarna nog telefonisch doorgenomen. Daar werd alle tijd voor genomen. Ook voor een vervolgvraag was Smartalarm goed bereikbaar. We hebben vandaag de bestelling geplaats en ik hoop dat de hoge verwachtingen die door deze positieve eerste ervaringen gewekt zijn waargemaakt gaan worden.

Aanbeveling: Ja

Jan
28-11-2023
10
Op afstand en toch al een goed advies

Ervariing komt nog

Aanbeveling: Ja

Ryan
19-10-2023
10
Makkelijk maar super goed systeem

Ik werk nu 3 maanden met het systeem, het is betaalbaar maar zeker goed, ook als je iemand nodig hebt, staan ze altijd voor je klaar. telefonisch, per email of zelfs whatsapp. Ben super blij bij SmartAlarm

Aanbeveling: Ja

Micael
18-11-2022
10
Een slim alarm systeem dat perfect past binnen het gezin

Dit product aangeschaft omdat er bij de buren is ingebroken. Uiteindelijk voor dit alarm gekozen omdat deze rekening houdt met huisdieren. Echt een super product, nu een half jaar in gebruik en werkt heel goed.

Aanbeveling: Ja

John
31-08-2022
7
Systeem werkt, goede ondersteuning maar....... koppeling met Homey werkt nog niet

Zeer goed via de chat bot (Olivier) geholpen met aanschaf en daarna met installatie. De koppeling met Homey werk (nog) niet, dat is wel de reden dat ik het aangeschaft heb. Woon op de 9e verdieping dus niet veel last van inbrekers. Wil het m.n. om te checken of de ramen openstaan/-gaan als de airco of verwarming aan is.

Aanbeveling: Ja

Bert
17-02-2022
3
slechte service

Systeem voldoet net maar voelt en ziet er goedkoop en breekbaar uit. Ook de service blijft achter dus overal geen aanrader

Aanbeveling: Nee

Top