Reviews SmartAlarm

Reviews

Klanten hebben ons gemiddeld als 'Zeer goed' gewaardeerd. Op een schaal van 1-5 geven klanten ons gemiddeld een 4,74 (gebaseerd op 154 reviews). SmartAlarm is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos communiceert binnen uw huis of bedrijf en gebruik maakt van gecertificeerde hardware (volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2). Met SmartAlarm houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade.

Laat een review achter

De laatste reviews

SmartAlarm -

erik van de ruit

55 stars

21 juli 2014, 17:40

Hebben het alarm nu 3 maanden werkend. Installatie is erg eenvoudig en snel gebeurd. Hadden een probleem met een bepaalde melding als we het alarm uitschakelde, is erg professioneel remote opgelost door een technicus. Systeem is zeker een aanrader en de prijs - kwaliteitverhouding is zeker een 8. Ook de ad-hoc doorschakeling naar een alarmcentrale, zonder een jaarlijks contract, geeft een fijn gevoel.

Lars Dorren

45 stars

17 juli 2014, 15:39

We hebben het systeem nu 2 maanden en zijn erg tevreden, ook de doormelding is goed geregeld, soms wat probleempjes met de camera's welke soms verbinding verliezen of onbereikbaar zijn. Al met al prijs-kwaliteit een 8+ !! ga zo door!

G. Kusters

45 stars

16 juli 2014, 21:18

Sinds kort ben ik eigenaar van het SmartAlarm systeem. De installatie verliep erg vlot en binnen no-time was mijn alarm geactiveerd. Later nog 2 deursensors erbij gekocht en ook deze waren binnen no-time geinstalleerd. De app werkt prima, enige nadeel is dat hij niet automatisch refresht, waardoor je soms een oude status ziet (App geeft aan dat alarm uit staat terwijl het aan staat). Ander nadeel vind ik dat als de stroom of internet uitvalt, het alarm niet altijd snel de verbinding automatisch herstelt. Dat is erg lastig als je op vakantie bent. Ik had wat administratieve vragen en daar hebben ze me snel mee geholpen. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met dit systeem en zal het zeker aan anderen aanbevelen!

Ellen uvyn

55 stars

16 juli 2014, 19:12

Ik ben heel tevreden over smartalarm.iedere keer krijg ik een gedetailleerd bericht met meldingen over wat er aan de hand is.overal en altijd controleerbaar.En onmiddelijk reageert de centrale indien er iets is.het alarm werkt echt uitstekend.heb bewegingscensoren en deur raam alarmen.is echt heel betrouwbaar!voel mij heel veilig nu.

dennis

55 stars

15 juli 2014, 17:06

Ook bij mij is er onlangs ingebroken in hartje Amsterdam. 50.000 euro aan spullen weggehaald door wat prutsers op een scooter. Ik heb een dikke kluis aangeschaft en daarnaast het standaard alarmsysteem van Smartalarm geïnstalleerd en dit uitgebreid met camera's en een extra sirene voor buiten. Met Smartalarm in combinatie met mijn kluis zit ik nu met een gerust gevoel deze review te tikken op de camping in Frankrijk. Als het alarm afgaat dan krijgen wij, een goede vriend die dichtbij woont en mijn buren een sms. Ik kan met de camera direct zien of het een vals alarm is (vals alarm heb ik nog nooit gehad). Kortom, geen spijt van! Ik wil nog vermelden dat de helpdesk perfect functioneerde. Je wordt teruggebeld als dat wordt beloofd en er is tot twee keer toe op afstand ingelogd op mijn computer om wat settings te wijzigen die aangepast moesten worden ivm mijn camera.

Ronald Leemeijer

55 stars

15 juli 2014, 09:58

Na een paar maanden ben ik nog steeds erg tevreden met dit alarmsysteem. Eenvoudig in het gebruik en geen storingen. We hebben een bewegingssensor binnen en buiten (in de tuin) en dit werkt prima! Over de service zijn we ook zeer tevreden. Ik had eerst wat moeite met het aansluiten van een externe sirene en ze helpen je tot dat alles echt helemaal goed werkt! Top service. Het gebruik via smartphone is echt super handig. We gebruiken hem dagelijks en we zouden niet meer zonder willen. Ik lees hieronder dat bij uitval van het internet je een handmatige actie moet doen, maar hier hebben wij geen last van. Het systeem geeft keurig een melding wanneer het internet weer werkt. Kortom, top systeem! Geen enkel verbeterpunt.

Bastiaan Nederlof

55 stars

14 juli 2014, 22:38

Het alarm heb ik nu een aantal weken in gebruikt en werkt perfect. De installatie is super simpel en wordt duidelijk uitgelegd via de filmpjes wij gaan met een gerust hard op vakantie dit jaar.

Rob

55 stars

14 juli 2014, 22:27

Sinds kort eigenaar van een Smartalarm. Prachtig systeem. Installatie goed zelf te doen, op 1 camera na. Deze wilde geen beelden laten zien terwijl de instelling goed bleken te zijn, dacht ik! Daarom telefonisch contact gehad met het serviceteam/helpdesk van Smartalarm. Via teamviewer keek de medewerker mee op mijn Mac en constateerde dat er vermoedelijk een fout in de camera zat. Gaf nog wat tips voor in de toekomst en, geen vraag was teveel! Super vakkundig te woord gestaan. Dank je wel Frank! Het verzoek was de camera terug te sturen voor nader onderzoek. Bleek er na onderzoek een storing in de camera te zitten. Een paar dagen later ontving ik via TNT Post een nieuwe camera die door de serviceafdeling alvast op een aantal punten ingesteld was. Super service!! Kortom, mooi systeem, een jong bedrijf met jonge mensen met hart voor de zaak. Ga lekker door zo!!

J. Brouwer

45 stars

14 juli 2014, 20:58

Na het lezen van een test over SmartAlarm was ik zeer enthousiast geworden. Zeker omdat het simpel te installeren (draadloos) en te bedienen zou zijn. Eerst had ik via de mail nog wat vragen gesteld die door SmartAlarm snel en duidelijk werden beantwoord. Nadat ik via de website mijn bestelling had doorgegeven werd alles zeer snel en netjes thuis bezorgd. Het installeren was erg makkelijk en werd duidelijk uitgelegd door middel van filmpjes en PDF handleiding. Ook het bedienen is zeer eenvoudig. De persoonlijke instellingen die je kunt maken heeft ons tijdens de vakantie een veilig gevoel gegeven. Wij konden precies zien wanneer de kinderen het alarm aan-en uit hadden gezet. Wanneer onze honden thuis blijven kunnen we met de „Home Functie” de bewegingssensoren uitzetten en alleen de deur-raam contacten activeren. Al met al zijn wij bijzonder tevreden over SmartAlarm en de service die wordt geleverd.

Hans

55 stars

14 juli 2014, 20:03

Omdat we toe waren aan een nieuwe alarminstallatie wat door onszelf geïnstalleerd kon worden, zijn we terecht gekomen bij Smartalarm. De installatie was eenvoudig, mede dankzij de prima instructiefilmpjes. De alarminstallatie werkt prima en inmiddels hebben wij deze ook uitgebreid. Prima keuze !