Reviews SmartAlarm

Reviews

Klanten hebben ons gemiddeld als 'Zeer goed' gewaardeerd. Op een schaal van 1-5 geven klanten ons gemiddeld een 4,74 (gebaseerd op 154 reviews). SmartAlarm is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos communiceert binnen uw huis of bedrijf en gebruik maakt van gecertificeerde hardware (volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2). Met SmartAlarm houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade.

Laat een review achter

De laatste reviews

SmartAlarm -

Erik D

55 stars

25 maart 2014, 09:12

Top alarm, top service (had ik nodig bij camerainstallatie via mac). Het systeem werkt extreem makkelijk. Via je app kun je hem aan en uit zetten maar uiteraard ook via het toetsenblok wat er standaard bij zit. Lang gezocht naar een goed maar ook zeker betaalbaar alarmsysteem maar kwam altijd tussen de 1.000,- en 1.750,- uit. Nu dus voor een fractie van die prijs en we hebben ook geen loze leidingen aan hoeven leggen. Via Wi-Fi scheelt het ook inbelkosten. Ook de camera is erg makkelijk, nu kunnen we makkelijk de hond in de gaten houden en ons neefje die kwam slapen, scheelde week 8 keer naar boven lopen... Dit systeem is oprecht aan te bevelen. Prijs-/kwaliteit verhouding is uitstekend en mocht je een hulplijn nodig hebben dan staan ze bij SmartAlarm ook direct en klantvriendelijk klaar.

Erwin Visser

55 stars

24 maart 2014, 23:27

Na het zien van een aanbieding van de smartalarm, ben ik overgestapt van mijn huidig huis en tuin alarm naar smartalarm. En dat deed ik omdat dit werkt via internet en dus overal voor mij toegangkelijk is. Als nu het alarm afgaat kan ik meteen reageren en actie ondernemen. Het programmeren van de losse units was met de video uitleg een eitje. Dus een top alarm.

Ad Hoeflak

55 stars

24 maart 2014, 23:24

Heel erg tevreden zeer goede professionele hulp bij het instaleren gehad door de technische dienst bij het oplossen van een probleen makkelijk in het gebruik zeker aan te raden.

kees schilder

55 stars

24 maart 2014, 22:52

Prima systeem, heel makkelijk te installeren en te gebruiken. Wij zijn zeer tevreden met Smart Alarm.

Hans Houweling

55 stars

21 maart 2014, 20:23

Een prima werkend systeem. Wij voelen ons nu veilig 'thuis'. Moet er toch niet aan denken om een inbreker naast mijn bed te hebben midden in de nacht. Het systeem werkt perfect en via internet goed te bedienen.

Geert Vedder

55 stars

21 maart 2014, 08:10

Heb het systeem nu zo'n 2 maanden in gebruik. Werkt zoals het hoort. Geen problemen, ook geen vals alarm gehad. Middels de app kun je het systeem goed bedienen en heb je ook controle of alle onderdelen nog functioneren. Geeft een vertrouwd gevoel. Bij installatie een keer contact gezocht met de helpdesk. Goed en snel geholpen. Kortom: zeer aan te bevelen.

Guus

55 stars

20 maart 2014, 09:55

Sinds januari SmartAlarm geïnstalleerd. Het systeem is betrouwbaar en eenvoudig in het gebruik.

Hans

55 stars

19 maart 2014, 23:28

Systeem werkt goed zeer gebruiksvriendelijk zelfs mijn vrouw kan hem in of uitschakelen met toetsenbord. Ook op afstand goed te bedienen met de app

Joan

45 stars

19 maart 2014, 21:24

Praktisch alarmsysteem dat heel eenvoudig te bedienen is via app. Ook de sleutelhanger met bedieningsknoppen en paniekknop ( veilig gevoel) is een aanwinst. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Onze nieuwe kat veroorzaakt nog wat problemen met de melders in de woonkamer, maar dit wordt door de deskundige mensen van smart alarm ongetwijfeld opgelost. Dan is wat ons betreft die laatste ster ook binnen!

Robert

45 stars

19 maart 2014, 14:26

Prima alarmsysteem, doet precies wat het moet doen. Vooral de mogelijkheid om het systeem op afstand te bedienen en uit te lezen werkt erg fijn. Installeren (voor de handige doe-het-zelver) een fluitje van een cent.