Reviews SmartAlarm

Reviews

Klanten hebben ons gemiddeld als 'Zeer goed' gewaardeerd. Op een schaal van 1-5 geven klanten ons gemiddeld een 4,74 (gebaseerd op 154 reviews). SmartAlarm is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos communiceert binnen uw huis of bedrijf en gebruik maakt van gecertificeerde hardware (volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2). Met SmartAlarm houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade.

Laat een review achter

De laatste reviews

SmartAlarm -

Els Van Ingen

55 stars

18 maart 2014, 18:07

Prima alarm, alleen mis ik een stekker waar je automatisch de lampen mee in kunt schakelen.

Frank Gasille

55 stars

16 maart 2014, 15:00

SmartAlarm aangeschaft mede wegens de zeer concurrerende prijs en daar geen spijt van! Gemakkelijk te installeren, alleen bij de nachtzichtcamera hulp nodig gehad, vooral vanwege mijn Airport router. Het oplichten van de bewegingsmelders en deur-en raamcontacten bevestigt het gevoel dat er \"gewaakt\" wordt, zodat wij, ook door de rook- en koolmonoxidemelders, zowel thuis als buitenshuis een veilig gevoel hebben. Ook vanuit het buitenland is het contact met het systeem eenvoudig. Het enige nadeeltje vind ik de niet beweegbare camera, daarom ga ik de pan/tilt nachtcamera erbij aanschaffen. Nooit een vals alarm gehad, ook niet door de hond en de poes. Ik vindt de afstandsbediening en die met de iPhone gemakkelijk en compleet. Kortom: ik kan iedereen die een draadloos alarmsysteem zoekt SmartAmarm aanbevelen!

JAE Geelen

45 stars

14 maart 2014, 18:56

In het begin wat verbindingsproblemen met de deurcontacten met de centrale in huis,deze zijn snel opgepakt en opgelost door smartalarm. Nu werkt het systeem zeer goed. erg tevreden. ben zeer tevreden over de helpdesk, mensen met kennis van het systeem.

Rob Loonen

45 stars

14 maart 2014, 15:52

Systeem bevalt erg goed, goede prijs / kwaliteit verhouding. In het begin even een probleem met het schuifpui contact, maar is erg goed en snel opgepakt door Smart Alarm. Enige minpuntje is dat er geen goed werkende app voor Samsung en Nokia is.

Karel van Dam

55 stars

14 maart 2014, 11:05

Goedendag, Ben zeer tevreden over de alarm installatie. Erg prettig is de ondersteuning via mail/telefoon. Het werkt allemaal prima. Uitleg via het internet, video filmpjes en documentatie is heel goed. Ik kan eigenlijk geen min punten vinden over Smart Alarm. De app smart alarm werkt ook erg goed. Een aanrader, zonder meer.

dimitry

45 stars

14 maart 2014, 09:59

Het systeem is een goed systeem prijs/kwaliteit. Laat zich eenvoudig installeren. De camera's kreeg ik niet vlot werkzaam in de app en via de beheersite, dus deze heb ik laten vallen. (Ook de ondersteuning viel mij hier een beetje tegen). SMS werkt snel en goed, alleen jammer dat ik mijn buren met enkel een vaste nummer niet kan laten verwittigen!!! De meeste andere systemen laten dit wel toe. Deze aanvulling en een verbetering van camera-support zou voor mij dit systeem perfect maken.

Frank Brugel

45 stars

14 maart 2014, 09:36

Systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Zelf gebruik gemaakt van dubbelzijdig band voor ophangen systeem. In het begin een paar keer gevallen waarna alarm afging. Daarna geen problemen meer. Prima systeem!

R Deurloo

55 stars

13 maart 2014, 21:16

Gebruik nu een maand smartalarm. Veruit het simpelste alarm wat ik vinden. App voor aan en uit en een camera zodat ik altijd alles kan zien. Met name de app voor het aan en uitzetten van het alarm is heel relax. Voor een compleet alarm echt een koopje. Zeker voor een digibeet zoals ik.

Fabienne

55 stars

13 maart 2014, 20:15

Wij zijn heel erg blij met dit systeem. Het is super eenvoudig. Ik vind het ontzettend handig dat je op afstand het alarm in en uit kunt schakelen. Ook werkt de camera perfect. Het beeld is heel scherp in ik vind het fijn dat ik zelfs vanaf het buitenland in mijn huis kan kijken. Daarbij ook een voordeel dat het systeem draadloos is, dus geen draden die overal langs lopen of plekken waar geboord moet worden. De kastjes zijn klein en onopvallend. Topproduct, aanrader!

Edwin

45 stars

13 maart 2014, 17:37

Prima systeem en perfecte service. Alleen jammer dat het systeem zonder abonnement niet meer kan worden geherconfigureerd.