Reviews SmartAlarm

Reviews

Klanten hebben ons gemiddeld als 'Zeer goed' gewaardeerd. Op een schaal van 1-5 geven klanten ons gemiddeld een 4,74 (gebaseerd op 154 reviews). SmartAlarm is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos communiceert binnen uw huis of bedrijf en gebruik maakt van gecertificeerde hardware (volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2). Met SmartAlarm houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade.

Laat een review achter

De laatste reviews

SmartAlarm -

Marco W.

55 stars

11 juni 2015, 19:08

Gisteren compleet pakket ontvangen. Zelf geinstalleerd mbv duidelijke gebruiksaanwijzing. Ging prima! Alleen wat hulp gehad van supportdesk bij installatie van de camera: zij hebben op afstand de camera en netwerk settings geconfigureerd; niets dan lof over deze hulp! Werkt perfect!

Patrick

55 stars

31 mei 2015, 10:55

Prima levering, product en dienstverlening. Instellen camera was wat lastig, maar uiteindelijk allemaal goed gelukt.

Hans

45 stars

3 mei 2015, 08:53

Levering prima. Installatie is goed verlopen met behulp van de beschrijving en filmpjes.

raymond

45 stars

1 mei 2015, 11:51

goede service goed geholpen met de camera instellen enigste wat jammer is dat er geen micro sd card word meegeleverd voor de camera voor dat geld om opname's op te slaan.

Ton (2)

55 stars

23 maart 2015, 16:36

Naar aanleiding van mijn eerdere review heeft Jelle van Smartalarm mij nog uitgebreid uitgelegd hoe de verversing van de app in zijn werk gaat. Blijkt toch gewoon te verversen. Dank voor de heldere uitleg! Daarnaast heeft Frank van de technische ondersteuning mij zeer uitgebreid geholpen om mijn camera helemaal naar mijn zin te krijgen. Ik moet zeggen dat ik zelden zo'n onvermoeibare ondersteuning heb gekregen bij een aankoop, dat geeft vertrouwen. Al met al een indrukwekkende ondersteuning die niet ophoudt zodra de rekening is betaald.

Ton

45 stars

20 maart 2015, 15:46

Systeem een dag na bestellen binnen. Gratis verzonden. Keurig verpakt, maakt een degelijke indruk. Installeren is inderdaad een peuleschil Het meeste werk gaat nog zitten in het koppelen van alle elementen, wat overigens super eenvoudig is. De camera gaf wel problemen, maar na top hulp op afstand vanuit de klantenservice was ook deze klaar om te gebruiken. Enige wat een vijf sterren beoordeling in de weg zit is de app die niet ververst (of heel traag) bij wisselingen in de alarmstatus. Hierdoor kijk je vaak naar de niet actuele status. Ga ervan uit dat hier in een nieuwe release vast naar gekeken gaat worden. Heb smartalarm aangeschaft als vervanging van een tien jaar oud (veel duurder) systeem, maar de eerste indrukken zijn zeer positief.

Stijn Klaassen

55 stars

20 maart 2015, 12:35

Update omtrent mijn eerdere review: Het probleem met de push-notificaties is verholpen door de super Klantenservice van SmartAlarm ! Deskundig, snel en persoonlijk geholpen!

Stijn Klaassen

45 stars

16 maart 2015, 10:28

Prima systeem, super klantenservice! Heeft hier en daar nog wat bugs, zo kan ik bijvoorbeeld niet een account hebben op het systeem bij ons thuis én op die van familie tegelijk, dan moet ik een ander e-mail adres gebruiken. Verder krijg ik geen push-notificaties. Voor de rest werkt het systeem prima, wel jammer dat de accessoires los zo duur zijn.

L Taal

55 stars

3 maart 2015, 09:21

Even een update van mijn eerdere review (zie hieronder). Gister contact gehad met smartalarm (Frank) had ik aan de lijn en die heeft mij perfect en zeer professioneel geholpen nam ook ruim de tijd voor mij. en alles werkt super Frank heeft alle instellingen nagelopen en alles vanaf afstand ingesteld. na mijn eerdere Review moet ik dit keer zeggen dat alles zeer netjes is aangepakt.

L Taal

15 stars

1 maart 2015, 14:34

donderdag pakket besteld vrijdag in huis, de levering ging perfect. aanmelden en aansluiten ging ook heel goed op de camera na. HD Camera kan ik alleen via internet bekijken totaal geen gebruiksaanwijzing bijgesloten. kan hem niet benaderen via de app en als ik hem wilt toevoegen dan zegt het systeem dat de camera met dat SA nummer al in de lijst voorkomt. (dus niet) helpdesk gebeld op zaterdag om 09:14 omdat ze zeggen 24 uur ondersteuning te geven. dus niet krijg ik Trigion aan de lijn die het doorgeeft aan de monteur die zou gelijk terug bellen, om 13:00 nog eens gebeld en de monteur zou dezelfde dag nog terug bellen. 17:00 nog niets vernomen van de monteur weer maar zelf even gebeld en je raad het nooit de betreffende man heeft gewoon de tel voor mij neer gegooit hij had daar allemaal geen zin en tijd voor. wat een top service beste smartalarm. heeft direct terug gebeld en de beste man zijn leidinggevende gesproken er is wel direct actie ondernomen met een excuses. maar ik zie hier enkel positieve reacties voorbij komen met plug en play en een super klantenservice maar daar kan ik nu niet zo zeker van zijn ben nog steeds niet terug gebeld. als het morgen niet is opgelost dan gaat het hele pakket retour.