Reviews SmartAlarm

Reviews

Klanten hebben ons gemiddeld als 'Zeer goed' gewaardeerd. Op een schaal van 1-5 geven klanten ons gemiddeld een 4,74 (gebaseerd op 156 reviews). SmartAlarm is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos communiceert binnen uw huis of bedrijf en gebruik maakt van gecertificeerde hardware (volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2). Met SmartAlarm houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade.

Laat een review achter

De laatste reviews

SmartAlarm -

DEX

55 stars

3 juli 2015, 23:14

Kan die onderste review verwijdert worden. Wat een negatief persoon! Service is perfect, ik wordt altijd goed geholpen, misschien wat aan je houding veranderen.

DEX

55 stars

3 juli 2015, 11:22

Perfect systeem! Makkelijk en snel te installeren. En hele goede en betrouwbare service.

Marco W.

55 stars

11 juni 2015, 19:08

Gisteren compleet pakket ontvangen. Zelf geinstalleerd mbv duidelijke gebruiksaanwijzing. Ging prima! Alleen wat hulp gehad van supportdesk bij installatie van de camera: zij hebben op afstand de camera en netwerk settings geconfigureerd; niets dan lof over deze hulp! Werkt perfect!

Patrick

55 stars

31 mei 2015, 10:55

Prima levering, product en dienstverlening. Instellen camera was wat lastig, maar uiteindelijk allemaal goed gelukt.

Hans

45 stars

3 mei 2015, 08:53

Levering prima. Installatie is goed verlopen met behulp van de beschrijving en filmpjes.

raymond

45 stars

1 mei 2015, 11:51

goede service goed geholpen met de camera instellen enigste wat jammer is dat er geen micro sd card word meegeleverd voor de camera voor dat geld om opname's op te slaan.

Ton (2)

55 stars

23 maart 2015, 16:36

Naar aanleiding van mijn eerdere review heeft Jelle van Smartalarm mij nog uitgebreid uitgelegd hoe de verversing van de app in zijn werk gaat. Blijkt toch gewoon te verversen. Dank voor de heldere uitleg! Daarnaast heeft Frank van de technische ondersteuning mij zeer uitgebreid geholpen om mijn camera helemaal naar mijn zin te krijgen. Ik moet zeggen dat ik zelden zo'n onvermoeibare ondersteuning heb gekregen bij een aankoop, dat geeft vertrouwen. Al met al een indrukwekkende ondersteuning die niet ophoudt zodra de rekening is betaald.

Ton

45 stars

20 maart 2015, 15:46

Systeem een dag na bestellen binnen. Gratis verzonden. Keurig verpakt, maakt een degelijke indruk. Installeren is inderdaad een peuleschil Het meeste werk gaat nog zitten in het koppelen van alle elementen, wat overigens super eenvoudig is. De camera gaf wel problemen, maar na top hulp op afstand vanuit de klantenservice was ook deze klaar om te gebruiken. Enige wat een vijf sterren beoordeling in de weg zit is de app die niet ververst (of heel traag) bij wisselingen in de alarmstatus. Hierdoor kijk je vaak naar de niet actuele status. Ga ervan uit dat hier in een nieuwe release vast naar gekeken gaat worden. Heb smartalarm aangeschaft als vervanging van een tien jaar oud (veel duurder) systeem, maar de eerste indrukken zijn zeer positief.

Stijn Klaassen

55 stars

20 maart 2015, 12:35

Update omtrent mijn eerdere review: Het probleem met de push-notificaties is verholpen door de super Klantenservice van SmartAlarm ! Deskundig, snel en persoonlijk geholpen!

Stijn Klaassen

45 stars

16 maart 2015, 10:28

Prima systeem, super klantenservice! Heeft hier en daar nog wat bugs, zo kan ik bijvoorbeeld niet een account hebben op het systeem bij ons thuis én op die van familie tegelijk, dan moet ik een ander e-mail adres gebruiken. Verder krijg ik geen push-notificaties. Voor de rest werkt het systeem prima, wel jammer dat de accessoires los zo duur zijn.