Reviews SmartAlarm

Reviews

Klanten hebben ons gemiddeld als 'Zeer goed' gewaardeerd. Op een schaal van 1-5 geven klanten ons gemiddeld een 4,74 (gebaseerd op 154 reviews). SmartAlarm is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos communiceert binnen uw huis of bedrijf en gebruik maakt van gecertificeerde hardware (volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2). Met SmartAlarm houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade.

Laat een review achter

De laatste reviews

SmartAlarm -

F. Van Heusden

55 stars

13 maart 2014, 17:21

Een uitstekend werkend systeem. Een vriend van mij had het systeem aangeschaft en was zo enthousiast erover dat hij mij ook wist te overtuigen en ik het ook heb aangeschaft. Zeer eenvoudig te bedienen via afstandsbediening, bedieningspaneel of app. Kortom een aanrader!!!

W. Brandenburg

55 stars

13 maart 2014, 14:56

Na veel gedonder te hebben gehad met Ajax Varel in contact gekomen met Smart Alarm. Daar wij niet zo technisch zijn zijn ze de installatie komen plaatsen. Daar wij nog al wat apparatuur hebben aangeschaft en over Wifi te veel apparaten erop zaten, kregen we last met het alarm. Gebeld en fantastisch geholpen en ze hadden alle geduld. Tenslotte ook nog 2 x langs geweest (Jelle met nog iemand) en op hun advies e.e.a. veranderd en het werkt nu feilloos. Prettig is dat je heel veel mensen kunt aangeven die een mail of sms ontvangen bij een alarm. Ik raad iedereen aan die een alarm wilt aanleggen of gaat vervangen net als wij contact met hun op te nemen. Het is nog een heel makkelijk te bedienen via je Iphone. Ook de camera's werken uitstekend. Alom een zeer vriendelijke bediening en een professioneel bedrijf

Patrick

45 stars

13 maart 2014, 13:17

Eind vorig jaar Smartalarm aangeschaft met name voor een veilig gevoel voor het gezin. Voordelen van dit systeem zijn groot ten opzichte van concurrenten. relatief lage aanschaf en beperkte abonnementskosten per maand. Bij het afleveren van het pakket kwam de verkoper (Jelle) zelfs helpen met de installatie. SMS service is zeer handig en wij (volwassenen en kinderen) (de)activeren het systeem uitsluitend via de app op de mobiel (zeer handig). Top! 1 kanttekening: internet moet wel blijven werken.

natasja

55 stars

13 maart 2014, 12:59

Super installatie,Jelle neemt alle tijd,en na 3x terugbellen dezelfde avond door ons,was hij zijn geduld nog niet verloren.Systeem werkt prima,en meldkamer belt binnen no-time na veroorzaking (vals) alarm door onze kinderen naar ons of alles ok is.We voelen ons een stuk veiliger na installatie van smartalarm na 2!! inbraken in 1 jaar

hayden

55 stars

26 december 2013, 12:37

Wij zijn erg tevreden met smart alarm. Na een inbraak bij ons op kantoor hebben wij smart alarm geïnstalleerd vanwege de scherpe prijs, eenvoudig ontwerp en nette iPhone app. Ik had het systeem zelf geïnstalleerd maar wist toen niet zeker of hij het goed deed en smart alarm heeft een monteur gestuurd om alles te controleren. Heel vriendelijk en professionele dienst.

Roy

55 stars

24 december 2013, 20:50

Zeer goed alarm systeem, nog geen inbreker gehoord of gezien! Systeem is makkelijk te monteren en makkelijk uitbreidbaar. Door de diverse componenten is overal een oplossing voor om iets te beveiligen. Door de zeer bereidwillige service en ondersteuning wordt alles keurig ondersteund en zo nodig opgelost. Werkt perfect! Ook met dieren geen vals alarm gehad.

Naos Wilbrink

15 stars

23 december 2013, 16:48

Het concept vind ik prachtig. De hulp is ook goed. Alleen werkt het niet lekker.

Yvonne

45 stars

23 december 2013, 11:05

Goed alarmsysteem, nooit vals alarm, makkelijk te installeren en vooral erg goede telefonische ondersteuning bij paar vragen over installatie. Ze doen erg hun best om klanten tevreden te stellen. Ik gun deze relatief jonge club oprecht veel klanten toe.

Karel Jongejan

55 stars

Alarmsysteem op donderdag besteld, vrijdag alles binnen. Had van te voren even gebeld en gevraagd hoe het werkt met een camera installeren. De medewerker gaf aan dat de technische dienst vanaf afstand handig kan helpen. Het leek wel of ik een installatie erbij had gekregen. De medewerker heeft mij veel zorgen met het instellen van de camera uit handen genomen. De andere componenten werken ook allemaal goed, aansluiten en ophangen was zo gebeurd.

Mats

55 stars

Goedemiddag, Vorige week maandag het systeem bestelt omstreeks 15.50 uur, en het werd toch nog de volgende dag geleverd! Het installeren ging allemaal goed, ik zat te twijfelen over hoe de bewegingsmelders opgehangen moesten worden en heb daarvoor even gebeld met de klantenservice. Vrijwel direct werd de telefoon opgenomen en heeft een van de medewerkers mij in alle rust allerlei tips gegeven over de bewegingsmelder en het systeem. Nadat ik alles had opgehangen het systeem getest, alles leekt het te doen behalve mijn magneetcontact van de voordeur. Deze gaf geen alarmmelding door, dus deze was naar mijn idee stuk, wel erg zonde voor een systeem van ruim twee honderd euro. Wederom gebeld met de klantenservice, en samen zijn we erachter gekomen dat ik de magneet niet bij de pijl had gehangen maar aan de verkeerde kant haha. Dat was dus ook zo weer opgelost. Vervolgens heb ik bij mijn vrouw op haar telefoon ingesteld dat zij ook alle berichten binnen zou krijgen. Dat werkte ook in een keer goed. De volgende dag was mijn vrouw vergeten dat het alarm aanstond en is ze na het boodschappen doen gewoon in een keer naar binnen gelopen. Als resultaat ging het alarm af, mijn vrouw was erg geschrokken en de buren kwamen ook direct kijken, over volume niets te klagen. Ook hadden wij gekozen voor de gratis actie van de meldkamer en deze belde ook zeer snel op om te vragen of alles in orde was. Met vriendelijke groet, Mats Zomerdijk