Nieuws - SmartAlarm

Nieuws

SmartAlarm komt geregeld in de media. Hieronder is een lijst van de meest interessante artikelen en stukken.

Deze berichten gaan onder andere over tests van partners maar ook over berichten die SmartAlarm opvalt.

Inbraakpreventietips van SmartAlarm

 

Een alarmsysteem maakt uw huis natuurlijk veilig, maar met de volgende tips kunt u uw huis nog een stuk veiligere plek maken.

Daarom heeft SmartAlarm verschillende inbraaktips op een rij gezet.

 

Klik hier om naar de inbraaktips te gaan

 

 

 

smartalarm-afbeelding-inbraaktips
schermafbeelding-20156-17-om-15-11-59-1

Bekijk op nieuwe site alle inbraken in jouw buurt

Iedereen kan vandaag zien hoe vaak er in zijn buurt wordt ingebroken. Op de nieuwe website Misdaad in Kaart van de politie worden inbraken binnen 24 uur online gezet.

Op de Mijn-Buurtpagina van Misdaad in Kaart is exact te zien hoe vaak en waar er de afgelopen drie maanden is ingebroken. De gegevens worden elke dag ververst en weergegeven op een kaart. De informatie is daardoor betrouwbaarder dan jaaroverzichten.

Bewuster van risico's
De politie denkt dat het aantal woninginbraken afneemt door de site Misdaad in Kaart. Omdat burgers de cijfers kunnen inzien, worden ze zich bewuster van de risico’s en nemen meer voorzorgsmaatregelen.

SmartAlarm het slimme alarmsysteem is genomineerd voor de Tweakers Awards 15/16.

Een heel grote eer waar wij zeer blij meezijn. In de Categorie Beste Smarthomeplatform hebben wij deze nominatie gekregen. 

SmartAlarm is erg trots op deze nominatie. 

De Tweakers awards genomineerden zijn stuk voor stuk bedrijven die voorop lopen op technische ontwikkelingen. 

 

img-3625-1
smartalarm-review

SmartAlarm is Getest door Appletips

29 september 2013

Gedurende de maanden augustus en september is SmartAlarm getest door Appletips. De ervaring van Appletips: "We hebben het systeem meer dan 2 maanden getest en het heeft een zeer positieve indruk achtergelaten, de installatie van een basispakket kan inderdaad binnen één uur worden uitgevoerd."

Hieronder de belangrijkste bevindingen van Appletips:

- De hardware is volgens de Euro-norm EN 50131-1 klasse 2 gecertificeerd en kan dus zonder enig probleem worden gebruikt in privé en professionele omgevingen.

- Met behulp van de online instructies is het toevoegen van de sensoren redelijk simpel.

- Een grote kracht van het SmartAlarm systeem zijn de flexibele SmartMessages.

-De beeldkwaliteit van de SmartCam is zeer goed te noemen.

-Eenmaal geïnstalleerd beschik je over een zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar alarmsysteem.

- De iOS app zorgt voor extra comfort en geeft je alle informatie over de status van het systeem. Alarm vergeten in te schakelen? Geen probleem, met één tab op het scherm activeer je het alarmsysteem waar je ook bent. Het beheer van het systeem via mijnsmartalarm.nl is de door heldere structuur uiterst simpel en spreekt voor zich.

Kortom een positief artikel over het gebruik van SmartAlarm en SmartAlarm is hier erg blij mee

het hele artikel is hier terug te lezen:

Review SmartAlarm

Voor alle woningen in Nederland moet het verplicht worden dat er een rookmelder is.

 

Dat staat in het rapport Rembrand van Brandweer Nederland, waarover RTL Nieuws vrijdag bericht.

Volgens de brandweer is het ''dringend nodig'' dat de overheid zo'n verplichting oplegt, omdat dan het aantal doden door brand sterk zal dalen.

In het rapport wordt onder meer het Verenigd Koninkrijk als voorbeeld genomen. Daar is het in 1992 verplicht geworden om rookmelders in huis te hebben. Sindsdien is het percentage woningen met melders gestegen van 8 in 1988 tot 88 in 2013.

Het aantal mensen dat door brand is gestorven, nam met 40 procent af, zo staat in het rapport. In Nederland heeft nu 68 procent van de huizen een rookmelder. Rookmelders zijn al verplicht in woningen die na 2003 zijn gebouwd.

Campagne

Verder moet er meer drang worden uitgeoefend door middel van intensievere campagnes voor rookmelders, vindt Brandweer Nederland. De overheid zou daarbij moeten samenwerken met de Nederlandse Brandwondenstichting en het Verbond van Verzekeraars.

Gemeenten zouden moeten beslissen bij welke woningen een huisbezoek gebracht zou moeten worden. Ook zou een regeling waarbij de kosten van rookmelders (deels) vergoed worden, kunnen helpen.

Sensoren

Verder verwacht de brandweer dat de komende jaren veel nieuwe mogelijkheden zullen brengen om mensen snel op de hoogte te stellen van rook en vuur. Bijvoorbeeld door sensoren die met het internet verbonden zijn en via de mobiele telefoon meldingen kunnen doorzetten.

001-rook-en-hittemelder