Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Nieuws

Stage IT Servicedesk

Ben jij oplossingsgericht en ben jij dol op het werken met IT? Volg jij een mbo opleiding in de richting van ICT en ben je op zoek naar een brede meewerkstage? Grijp dan nu je kans, want wij zoeken vanaf augustus 2021 een leergierige stagiair(e) IT Servicedesk voor minimaal 5 maanden!

Wat ga je doen?
SmartAlarm is een e-commerce bedrijf gevestigd in Oud Beijerland. Wij zijn gespecialiseerd in het beste draadloze alarmsysteem van Nederland, die gekoppeld zijn aan het internet en onder andere aangestuurd kunnen worden via een mobile applicatie. SmartAlarm werkt met een team van 8 medewerkers om een nationaal en internationaal succes te bewerkstelligen.

SmartAlarm is al meer dan 10 jaar op de markt en is inmiddels een groot succes. Het systeem is tegenwoordig te vinden een groot aantal Mediamarktwinkels, Bol.com en Coolblue. Ook heeft SmartAlarm als eerste Alarmsysteem ter wereld meldkamer OnDemand, per dag te gebruiken, geïntroduceerd.

Bij IT-gerelateerde problemen of vragen kunnen onze klanten en monteurs ook onze helpdesk inschakelen. Als stagiair(e) zorg jij voor de (telefonische) afhandeling van vragen en storingen.

Je zal nauw betrokken worden bij alle belangrijke bedrijfsprocessen. Je werkt in een informele sfeer en helpt mee met alle activiteiten in de organisatie. De organisatie heeft een platte structuur zodat je alle aspecten van het bedrijf mee krijgt.

Daarnaast ga jij bijdragen aan de onderstaande werkzaamheden:

  • Je gaat allerlei IT Servicedesk werkzaamheden uitvoeren    
  • Je zorgt voor de (telefonische) afhandeling van vragen en storingen    
  • Je beheert de werkplek    
  • Je onderhoudt de mailbox

Klinkt leuk toch? Lees snel verder wat we van jou verwachten, maar ook wat je van ons kan verwachten:     

  • Je volgt een mbo opleiding – niveau 3 of 4 - in de richting van ICT    
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift    
  • Je bent sociaal en klantgericht    
  • Ook ben je oplossingsgericht, stressbestendig en nauwkeurig    
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 5 maanden, 32-40 uur per week. 
  • enige skills in RocketLeague is een pre ;-)

Het team

Ons team bestaat uit allemaal gedreven en enthousiaste collega’s die niet kunnen wachten om hun kennis met jou te delen. Na je stage periode weet jij precies wat de werkzaamheden zijn op een IT Servicedesk afdeling. Wij zorgen ervoor dat jij de beste versie van jezelf wordt en bieden je de mogelijkheid om je als stagiair(e) zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te ontwikkelen binnen ons team.

Procedure

Stuur dan een email met je c.v. naar info@smartalarm.nl. Zodra we je sollicitatie ontvangen hebben, sturen we je een bevestigingsemail. Ten tijde van het COVID-19 virus passen wij ons continue aan, aan de regels en richtlijnen vanuit het RIVM. Binnen twee weken hoor je of je wordt uitgenodigd voor een digitaal interview met de hiring manager. Verloopt dit positief, dan heten we je van harte welkom als (nieuwe) collega!


So call me maybe?

Bel of mail ons en ontvang persoonlijk advies & tijdelijk extra korting!

Bekijk de contactmogelijkheden
Call me maybe
Basis Alarmpakket

Met twee bewegingssensoren, twee toegangssensoren, een afstandsbediening en bedieningspaneel!

Vanaf €299,95
Top