Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Nieuws

Ben jij voorbereid op criminaliteit?

Met het invallen van de donkere dagen in oktober neemt de kans op criminaliteit toe. Ondernemers en hun medewerkers kunnen veel ellende voorkomen door preventieve maatregelen te nemen. Week 41 (5 - 11 oktober 2020) is daarom omgedoopt tot de Week van de Veiligheid. Dé week om het thema veiligheid extra onder de aandacht te brengen.

Op www.deweekvandeveiligheid.nl vind je alle informatie over dit mooie iniatief. Koninklijke Horeca Nederland, Transport en Logistiek Nederland, Detailhandel Nederland, VNO-NCW, MKB-Nederland, politie, de PVO’s/RPC’s, het ministerie van Justitie en Veiligheid, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en meer dan 180 gemeenten zetten zich in om van deze week een succes te maken.

In de Week van de Veilligheid worden veel thema's aangesneden die te maken hebben met een veillig huis.

Senioren & veiligheid

Senioren kunnen veel zelf doen om te voorkomen dat ze slachtoffer worden. Zeker als ze langer thuis wonen is het goed om na te denken hoe ze zich kunnen weren tegen criminaliteit, ongewenste toegang tot de woning en het voorkomen van een woninginbraak.

Toegang tot zorgwoningen

Ouderen of mensen met een beperking kunnen soms moeilijk zelf de deur open doen voor zorghulpverleners. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen biedt hiervoor een aantal veilige oplossingen. Deze oplossingen en belangrijke tips voor bewoners staan overzichtelijk bij elkaar op de A3-poster en de A5-flyer die je hieronder kunt downloaden.

Wilt u meer informatie over dit iniatief of heeft u ondersteuning nodig bij het beter beveilligen van een woning, appartement of flat. Neem dan contact met ons op voor een advies op maat.


So call me maybe?

Bel of mail ons en ontvang persoonlijk advies & tijdelijk extra korting!

Bekijk de contactmogelijkheden
Call me maybe
Basis Alarmpakket

Met twee bewegingssensoren, twee toegangssensoren, een afstandsbediening en bedieningspaneel!

Vanaf €299,95
Top